-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ενβαθυνα τις γνωσεις μου...
Οχι στην ορθογραφια απο οτι βλεπω
8 μηνες δεν ειχα παρει μαθημα...
Δε πειραζει, πηρες νοσοκομες, κατι ειναι και αυτο
εμ
τοσα χρονια εξω πιστεψε με ειναι πολυ δυσκολο...δεν φανταζεσαι ποσο.**ΥΓ.σε εχω πετυχει και καπου αλλου μηπως; **:hmmm:
και σε αλλο φορουμ ενας φιλος μου εκανε την ,σωστη εννοειται,υποδειξη σε ορθογραφικο μου λαθος.Σιγουρα οχι.
Περισσοτερο να σε πειραξω ηθελα, νομιζω ειναι προφανες, παρα να διορθωσω. Εφοσον εχει περασει ο κυρ Αντωνης-team απο εδω, και αλλοι charles manson της ορθογραφιας, τι ειναι ενα ν αντι για μ. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
ενβαθυνα τις γνωσεις μου...
Οχι στην ορθογραφια απο οτι βλεπω
8 μηνες δεν ειχα παρει μαθημα...
Δε πειραζει, πηρες νοσοκομες, κατι ειναι και αυτο
εμ
τοσα χρονια εξω πιστεψε με ειναι πολυ δυσκολο...δεν φανταζεσαι ποσο.**ΥΓ.σε εχω πετυχει και καπου αλλου μηπως; **:hmmm:
και σε αλλο φορουμ ενας φιλος μου εκανε την ,σωστη εννοειται,υποδειξη σε ορθογραφικο μου λαθος.Σιγουρα οχι.
Περισσοτερο να σε πειραξω ηθελα, νομιζω ειναι προφανες, παρα να διορθωσω. Εφοσον εχει περασει ο κυρ Αντωνης-team απο εδω, και αλλοι charles manson της ορθογραφιας, τι ειναι ενα ν αντι για μ.σαι αιφχαρρειστο πωλλει
-
Τη περασμενη Κυριακη η ζυγαρια εδειχνε 91.9kg, σημερα 89.8kg. Υψος 1.82.
Έκοψα μαχαίρι τα delivery (aka σουβλακοπιτόγυρα, μακαρονάδες, πίτσες και αναψυκτικά), που έτρωγα ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ βράδυ, ξεκίνησα κολυμβητήριο (ένα μισαωράκι κάθε πρωί στις 7) και πρόσεξα λίγο τη διατροφή μου (πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απόγευμα και βράδυ). Και από τα πιο βασικά, το νερό. Εκεί που έπινα βία ένα λίτρο την ημέρα περίπου (ξεσκιζόμουν στις cola), τώρα πίνω τουλάχιστον 2 με 2.5 λίτρα.
Πέρυσι τέτοιο καιρό, ήμουν 98kg και πάλι με το stop στη σαβουροφαγία και το ποδήλατο, έχασα σε 2 μήνες 7 κιλά. Πλέον στόχος τα 84-85kg και διατήρηση αυτών. Σε μένα παίζει ρόλο και η ψυχολογία...
-
Οταν είσαι μικρός , κόβοντας τα πολύ περιττά χάνεις εύκολα κιλά .
Οταν μεγαλώσεις συμβιβάζεσαι και αγαπάς τα κιλά σου .
Αλλωστε έτσι δεν έχεις και ρυτίδες . -
Αναλόγως πως εννοείς το μικρός στην ηλικία. Προσωπικά διανύω το 36ο έτος, μικρός για έναν 50-60άρη, μεγάλος για έναν 20άρη.
-
Το θέμα είναι πως ήμασταν στην εφηβεία...
Όταν ένας παχύνει στην εφηβεία, πολλαπλασιάζονται τα λιποκύτταρα για να αποθηκεύσουν το βάρος, επομένως έχει πολλά λιποκύτταρα στη μετέπειτα ζωή του... Αν αυτός χάσει κιλά σε κάποια φάση, θα έχει πολλά λιποκύτταρα (γιατί δε πεθαίνουν) αλλά καθένα από αυτά θα έχει μικρό μέγεθος...
Αν κάποιος είναι αδύνατος στην εφηβεία, τότε θα παραμείνει μικρός ο αριθμός των λιποκυττάρων του. Αν αυτός παχύνει αργότερα, θα αποθηκευτεί το νέο λίπος κυρίως στα ήδη υπάρχοντα κύτταρα, θα αποκτήσουν πολύ μεγάλο μέγεθος... Δε θα πολλαπλασιαστούν τόσο...Για αυτό λέγεται πως όποιος ήταν αδύνατος ως νέος, δεν παχαίνει εύκολα αργότερα... Αντιθέτως αν ένας ήταν παχύς μικρός, για να διατηρηθεί αδύνατος πρέπει να προσέχει ιδιαίτερα...
Αυτά τα λίγα από αυτά που μου είχαν μείνει όταν σπούδαζα
-
Εγώ που ήμουν πάντως εντάξει στην εφηβεία μου, από τα 20 και μετά μόνο παίρνω (ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ) βάρος...
-
Εισαι σιγουρος οτι αυτο ισχυει μονο για την εφηβεια?
Ειμαι 99% σιγουρος οτι τα λιποκυτταρα πολλαπλασιαζονται οταν παιρνεις λιπος (ανεξαρτητως ηλικιας) για να το αποθηκευσουν και απλα συρρικνωνονται οταν χανεις λιπος χωρις οπως λες να μικρυνει ο αριθμος τους. -
Οnce a σαπιοκοιλιάς, always a σαπιοκοιλιάς δηλαδή?
-
2morrow the big day!!!
Δεν εχω ανεβει στη ζυγαρια απο τοτε που ειχα δει το 109,2..
Για να δουμε απο που θα ξεκινησουμε!!!!
-
Αρχισε αποψε με αχαλινωτο σεξ! Ξεκινα με ανεβασμενη ψυχολογια.
-
4 Μηνες πριν 122(απο τα 85 3χρονια πριν ) προχτες (μετα το οκ που πηρα για ενα προβλημα που ειχα στο γονατο) ειμαι στα 110
το προβλημα μου ειναι οτι δεν πεφτει πια οπως επεφτε τοσο καιρο και δεν εχω αλλαξει κατι σε οτι εκανα τι να φταιει?
-
Πήγα κι εγώ χθες σε διαιτολόγο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πήγα κι εγώ χθες σε διαιτολόγο -
Αυτο ειναι! Μπραβο!
Σημερα μια νεαρα με ειπε αδυνατουλη! Της αρεσα. 18 ετων . -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πήγα κι εγώ χθες σε διαιτολόγοΚαι???
Ξεκινας? Η βαση ποια ειναι?
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
4 Μηνες πριν 122(απο τα 85 3χρονια πριν ) προχτες (μετα το οκ που πηρα για ενα προβλημα που ειχα στο γονατο) ειμαι στα 110το προβλημα μου ειναι οτι δεν πεφτει πια οπως επεφτε τοσο καιρο και δεν εχω αλλαξει κατι σε οτι εκανα τι να φταιει?
Εννοειται οτι οσο μεγαλωνεις χανεις κ δυσκολοτερα..
-
Εγώ όταν είπα νέος , προφανώς εννοούσα κάτω από 30 . Δεν νομίζω ότι η εφηβεία παίζει ρόλο . Υπάρχει γενικότερο θέμα .
Εχω φίλους που όσο και να τρώνε μένουν αδύνατοι , άλλοι παχαίνουμε . Το ίδιο συνέβαινε από τότε που είχαμε το 1 μπροστά στην ηλικία μας , μέχρι τώρα που έχουμε το 5 .
Οταν ήμουν 18 έχασα 25 κιλά σε 9 μήνες , απλώς κόβοντας τις τυρόπιττες . Εφτασα πολύ αδύνατος , ανέβηκα 5-10 κιλά και έμεινα εκεί μέχρι τον στρατό , όπου ήμουν από αδύνατος μέχρι κανονικός .
Μετά άρχισε η άνοδος .
Το πρόβλημα είναι ότι αν αδυνατίσεις πρέπει πάντα να προσέχεις και αυτό δεν βοηθάνε και πολύ οι δίαιτες αν ο τρόπος ζωής μένει ο ίδιος .Πριν 12 χρόνια έκανα μιά προσπάθεια , έχασα 13 κιλά και μόλις την σταμάτησα σε μικρό διάστημα ξαναπήρα ακριβώς 13 κιλά .
Τα τελευταία όμως 2 χρόνια , είμαι στα πιό πολλά κιλά που ήμουν ποτέ . Εχασα τα μισά από αυτά που πήρα , αλλά ακόμα παραμένω σε πολλά κιλά .
Διαιτολόγοι κλπ μου δημιουργούν άγχος και έτσι προσπαθώ ανάλογα με την διάθεση μου , με πενιχρά βέβαια αποτελέσματα .
-
Αυτο με τα λιποκυτταρα ειναι σχετικα καινουριο βιολι νομιζω...
Αυτα που εχω διαβασει εγω λενε οτι οταν ξεφυγεις ΠΟΛΥ (πχ +50 κιλα), τα λιποκυτταρα πολλαπλασιαζονται και δεν πολυπαιζει γυρισμος...καθως επισης και οτι σε κανονικες συνθηκες αναπτυσσονται μεχρι μιας ηλικιας (εφηβειας οπως γραφηκε ηδη).
Επισης ο οργανισμος εχει ενα ειδος μνημης,θυμαται το βαρος που εχεις την περισσοτερη διαρκεια της ζωης σου (κατι σαν μεσος ορος) και προσπαθει να γυρισει εκει.Φυσικα οσο καιρο διατηρεις χαμηλο το βαρος σου,ριχνεις αυτον τον 'μεσο όρο'. -
110.80 ζυγισμα το μεσημερι της Δευτερας μετα την δουλεια με ρουχα στον διατροφολογο.
Αυριο 26/03/2014 ξεκιναμε ενα δυσκολο ταξιδι που μονο καλο θα κανει (οτ)αν πετυχει.
Αντιο ροξακια,τρεζορ,πιτσες,γκουντις κλπ!!!
αα αντιο και τσουρεκι Τερκενλη με λευκη σοκολατα και καστανο
Πόσα κιλά είστε?