-
To πιο πιθανό από τα 5 κιλά ένα μέρος να 'ναι μυικός ιστός.
Άρα η μηχανή σου που καίει το λίπος είναι εξασθενημένη, επομένως κι η δυνατότητα καύσης λίπους μειωμένη. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Κοψτε μπυρες ψωμια αεριουχα τα πολλα γλυκα και αρχιστε γα......σι, κολυμπι -εποχη που ειναι τωρα - και ρακετες στην αμμο. **Απλα **και ομορφα.Τυχεροί όσοι μένουν στο Palm Beach ... είναι φραγκάτοι και έχουν και λυμένα τα προβλήματά τους ...
Το 'απλά' μου άρεσε ...
-
storm το μονο απο ολα αυτα που λες και δεχομαι σαν δυσκολο ειναι να εισαι κοντα στη θαλασσα
διαφορετικα οπως αρκετος κοσμος παρα το οτι δουλευει παει 1-2 ωρες γυμναστηριο σχεδον καθημερινα , εξισου ευκολα ή και πιο ευκολα μπορει να παει να στρωσει μια πετσετουλα σε μια παραλια και να ριξει ενα κολυμπι
αν βεβαια η θαλασσα δεν ειναι κοντα σου ή θες πιο χλιδατες/καθαρες παραλιες που σημαινουν σημαντικη απομακρυνση απο την αθηνα ειναι ζορι η διαδικασια του μπανιου και περιοριζεται σε μια κυριακη και αν , αλλα αν εισαι διπλα στη θαλασσα ειναι ενας πολυ καλος και ευχαριστος τροπος να πας να κουνηθεις λιγακι
παρολα αυτα και παρολο που ειμαι σε μερος που εχει διπλα θαλασσα και ειναι προσβασιμη σε ενα 2λεπτο , βλεπω πολυ κοσμο που δεν το κανει γιατι δεν ειναι του μπανιου και για καποιο λογο το βλεπει σαν βουνο ή θελει να παει απο τη βαρκιζα και μετα για να θεωρησει οτι η θαλασσα ειναι καπως καθαρη
αντιστοιχα ομως υπαρχουν και εξισου πολλοι που ακομα και αν γυρνανε απο τη δουλεια κουρασμενοι βαζουν ενα μαγιο και κατεβαινουν στην αλβανοπαραλια που εχουμε εδω κατω για να ριξουν τη βουτια τους
(το ιδιο κανουν και αρκετα ατομα που ειναι προς αλιμο/φαληρο και φυσικα απο βουλα και περα)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
storm το μονο απο ολα αυτα που λες και δεχομαι σαν δυσκολο ειναι να εισαι κοντα στη θαλασσαδιαφορετικα οπως αρκετος κοσμος παρα το οτι δουλευει παει 1-2 ωρες γυμναστηριο σχεδον καθημερινα , εξισου ευκολα ή και πιο ευκολα μπορει να παει να στρωσει μια πετσετουλα σε μια παραλια και να ριξει ενα κολυμπι...
Ρε παιδιά, μην τα λέτε έτσι...φεύγω από το σπίτι 7πμ και μπαίνω 9μμ...πότε να πάω για μπάνιο ή γυμναστήριο τις καθημερινές ?!?
Ένα ΣΚ μόνο, και πάλι έχουμε τρεχάματα όλη την ώρα για ψώνια, δουλειές, να ρίξουμε και κανά ύπνο...ποδηλατάκι μόνο και κανά ελαφρύ βαράκι στο σπίτι...
-
κι εσυ μην τα λες ετσι, εχεις δουλεια, αλλοι φυτοζωουν και δεν εχουν να παρουν ενα πακετο τσιγαρα..
και αναμεσα σε αυτα τα 2 υπαρχουν και οι ενδιαμεσες περιπτωσεις
-
storm το μονο απο ολα αυτα που λες και δεχομαι σαν δυσκολο ειναι να εισαι κοντα στη θαλασσαΔηλαδή θες να πεις ότι το 'γα......σι' είναι εύκολο; Πλάκα κάνουμε τώρα;
Προσωπικά αν κρίνω από την δική μου (εντελώς εργένικη) ζωή, αυτά που περιγράφετε, ούτε στα παραμύθια πλέον...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
storm το μονο απο ολα αυτα που λες και δεχομαι σαν δυσκολο ειναι να εισαι κοντα στη θαλασσα
Δηλαδή θες να πεις ότι το 'γα......σι' είναι εύκολο; Πλάκα κάνουμε τώρα;
Προσωπικά αν κρίνω από την δική μου (εντελώς εργένικη) ζωή, αυτά που περιγράφετε, ούτε στα παραμύθια πλέον...
Μήπως κρίνεις με δύο μέτρα και δύο σταθμά;....
-
καλό...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Κοψτε μπυρες ψωμια αεριουχα τα πολλα γλυκα και αρχιστε γα......σι, κολυμπι -εποχη που ειναι τωρα - και ρακετες στην αμμο. **Απλα **και ομορφα.
Τυχεροί όσοι μένουν στο Palm Beach ... είναι φραγκάτοι και έχουν και λυμένα τα προβλήματά τους ...
Το 'απλά' μου άρεσε ...
Αυτό που μου αρέσει και μενα εδω μέσα είναι το open mind που υπάρχει αφθονο!
Δηλ εγώ εδω στο Αγρινιο που δεν εχω κοντα θάλασσα και κανω πισινα (οχι δική μου αλλά στο EMILEON CENTER BY KOSTOULAS )έστω για μια ώρα και για 5 ευρώ,κάνω ότι έγραψα πιο πάνω σε φαγητό ,έχω ''ξεπουπουλιάσει'' τη γυναίκα μου στο γ...σι, παίζω μπάσκετ στο γηπεδο της γειτονιάς και πηγαινω με το ποδήλατο ,είμαι στο Palm Beach και εχω λύσει τα προβλήματά μου?
Και οχι καθε μέρα φυσικά. Όποτε μπορώ.
Eνα πράγμα θα σου πω φιλε storm. 'Πάρτο αλλιώς ' ή τελος πάντων κάνε κάτι καλό για τον εαυτό σου γιατί δε σε βλέπω καλά.
Φιλικά ! -
Χθεσινό ζύγισμα: 76,7 κιλά, όταν την άνοιξη ήμουν λίγο πάνω από 80 (στο περίπου τότε). Καμία διατροφή διαφορετική, μόνον γυμναστική και δουλειά!
Το πρόγραμμα γυμναστικής είναι στα μισά, τελευταία προλαβαίνω να πηγαίνω 3 φορές την εβδομάδα, και φυσικά κάθε ΣΚ μπανάκι για 40 λεπτά περίπου.Με αυτούς τους ρυθμούς, θέλω ακόμη 5 εβδομάδες για να το ολοκληρώσω, δύσκολο μέσα στο καλοκαίρι, αν και όχι αδύνατο. Στόχος, 2-3 κιλά ακόμη χάσιμο βάρους, που συνυπολογιζόμενα με την αύξησης της μυικής μάζας, θα με φέρει στα σωστά επίπεδα.
Α, ύψος 1.78.ΥΓ: Έχω δει τεράστια διαφορά στην φυσική κατάσταση και στην αντοχή. Μπορώ να τρέχω στο διάδρομο στο 10 για 20 λεπτά, κάτι που μου φαινόταν απλά επιστημονική φαντασία πριν ένα χρόνο.
Στη χθεσινή αξιολόγηση, έτρεξα 6 λεπτά στα 12, μετά ασκήσεις, μετά 10 λεπτά κωπηλατική κλπ κλπ. Εκπλήσσομαι ευχάριστα με τον εαυτό μου! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Δηλ εγώ εδω στο Αγρινιο που δεν εχω κοντα θάλασσα και κανω πισινα (οχι δική μου αλλά στο EMILEON CENTER BY KOSTOULAS )έστω για μια ώρα και για 5 ευρώ,κάνω ότι έγραψα πιο πάνω σε φαγητό ,έχω ''ξεπουπουλιάσει'' τη γυναίκα μου στο γ...σι, παίζω μπάσκετ στο γηπεδο της γειτονιάς και πηγαινω με το ποδήλατο ,είμαι στο Palm Beach και εχω λύσει τα προβλήματά μου?
Eνα πράγμα θα σου πω φιλε storm. 'Πάρτο αλλιώς ' ή τελος πάντων κάνε κάτι καλό για τον εαυτό σου γιατί δε σε βλέπω καλά.
Φιλικά !Ωραία ζωή κάνετε στο Αγρίνιο... Πραγματικά μου θυμίζει το Palm Beach. Δεν το είπα για πλάκα...
Τελικά η επαρχία στην χώρα που ζούμε, προσφέρει ακόμη κανονική ανθρώπινη ζωή... Καλή φάση.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Φιλικά !Ωραία ζωή κάνετε στο Αγρίνιο... Πραγματικά μου θυμίζει το Palm Beach. Δεν το είπα για πλάκα...
Τελικά η επαρχία στην χώρα που ζούμε, προσφέρει ακόμη κανονική ανθρώπινη ζωή... Καλή φάση.
Θεμα επιλογων ειναι. Αν μενεις κοντα στο ΟΑΚΑ με 5 € την φορα κολυμπας στην πισινα η με 45€ τον μηνα πας 3 φορες την εβδομαδα.
Το μονο που εχει η επαρχια ειναι μικρο χρονο μετακινησεων, αλλα εσυ εχεις σκουτερ, οποτε το ιδιο ειναι. -
μετά την βασική εκπαίδευση στο ΚΕΕΔ και τρελό φαί έχασα 1-1,5κγ... νοτ μπαντ, οι περισσότεροι χάσαν από 6 και άνω...
-
Εγώ έχασα 5 κιλά Αυλώνα μη κάνοντας τίποτα , αν ήμουν κεεδ μάλλον θα πέθαινα
-
Εγώ έχασα 5 κιλά Αυλώνα μη κάνοντας τίποτα , αν ήμουν κεεδ μάλλον θα πέθαιναένας έχασε 12 σε ένα μήνα
γενικά, όταν έβλεπα οτι πείναγα και άλλο έτρωγα και από αλλη διανομή, και από 3τη στις μεγάλες πέινες
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εγώ έχασα 5 κιλά Αυλώνα μη κάνοντας τίποτα , αν ήμουν κεεδ μάλλον θα πέθαινα
ένας έχασε 12 σε ένα μήνα
γενικά, όταν έβλεπα οτι πείναγα και άλλο έτρωγα και από αλλη διανομή, και από 3τη στις μεγάλες πέινες
Μην παραβλεπετε οτι υπαρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ που ειναι μιζεροι και δεν τρωνε το φαγακι τους, οποτε χανουν κιλα αβερτα.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Θεμα επιλογων ειναι. Αν μενεις κοντα στο ΟΑΚΑ με 5 € την φορα κολυμπας στην πισινα η με 45€ τον μηνα πας 3 φορες την εβδομαδα.
Το μονο που εχει η επαρχια ειναι μικρο χρονο μετακινησεων, αλλα εσυ εχεις σκουτερ, οποτε το ιδιο ειναι.Αναφέρεσαι σε αυτό φίλε μου;
http://www.oaka.com.gr/article_detail.a ... cle_id=164Αν αναφέρεσαι στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, οι ώρες λειτουργίας δεν βολεύουν καθόλου.
Πάντως στην επαρχία δεν είναι μόνο οι μετακινήσεις. Είναι και πολλά-πολλά άλλα. Μην συγκρίνουμε την ποιότητα ζωής της επαρχίας με το χάλι της Αθήνας.
-
Και κάτι σχετικό με το θέμα. Πριν κάποια χρόνια, διακοπές, 2 βδομάδες στο Ναύπλιο. Κάθε μέρα θάλασσα (χαλαρό μπάνιο, ξαπλώστρα, καφεδάκι κλπ...), με κανονικό φαϊ (μεσημέρι/βράδι) και αρκετές μπύρες αλλά νερό μόνο ΖΑΓΟΡΙ... 10 κιλά κάτω...
Το νερό; Μάλλον... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το μονο που εχει η επαρχια ειναι μικρο χρονο μετακινησεων, αλλα εσυ εχεις σκουτερ, οποτε το ιδιο ειναι.Αναφέρεσαι σε αυτό φίλε μου;
http://www.oaka.com.gr/article_detail.a ... cle_id=164Αν αναφέρεσαι στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, οι ώρες λειτουργίας δεν βολεύουν καθόλου.
Πάντως στην επαρχία δεν είναι μόνο οι μετακινήσεις. Είναι και πολλά-πολλά άλλα. Μην συγκρίνουμε την ποιότητα ζωής της επαρχίας με το χάλι της Αθήνας.
Ναι για το ΟΑΚΑ ελεγα.
Αν δεν σε βολευουν οι ωρες μονο σε ιδιωτικο μπορεις γιατι στα δημοσια εχει συλογους το απογευμα.
Μονο της Ν Σμυρνης ξερω με βραδυνες ωρες κοινου.
Κοιτα αν εχεις μαγαζι, οπου και αν το εχεις παρομοιο ωραριο δουλευεις.
Προφανως και στην επαρχια εχεις καλυτερη ποιοτητα ζωης. -
Στο γυμναστήριο που πάω έχει πισίνα. Αλλά δεν την έχω επισκεφθεί ποτέ. Και δεν πρόκειται. Δεν μου προκαλεί κανένα ενδιαφέρον. Ως γνήσιος νησιώτης, είμαι οπαδός της θάλασσας ... της καθαρής και των ήσυχων παραλιών...
Πόσα κιλά είστε?