-
Μήπως είσαι από κάνα βουνό σε νησί;
Εγώ σαν ημινησιωτης και γούρνα να δω θα χωθώ
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στο γυμναστήριο που πάω έχει πισίνα. Αλλά δεν την έχω επισκεφθεί ποτέ. Και δεν πρόκειται. Δεν μου προκαλεί κανένα ενδιαφέρον. Ως γνήσιος νησιώτης, είμαι οπαδός της θάλασσας ... της καθαρής και των ήσυχων παραλιών...Τοτε πρεπει να πας μακρυα, για να βρεις αυτο που θες.
-
Βουνό σε νησί; Μου θύμισες τους ορεινούς Ναξιώτες...
Όχι, είμαι παραθαλάσσιος σε δύο νησιά... Κυκλάδες και Δωδεκάνησα...Στα οποία όμως έχω να πατήσω πολλά χρόνια ...
-
Από τη Νάξο είσαι ?
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Στο γυμναστήριο που πάω έχει πισίνα. Αλλά δεν την έχω επισκεφθεί ποτέ. Και δεν πρόκειται. Δεν μου προκαλεί κανένα ενδιαφέρον. Ως γνήσιος νησιώτης, είμαι οπαδός της θάλασσας ... της καθαρής και των ήσυχων παραλιών...
Τοτε πρεπει να πας μακρυα, για να βρεις αυτο που θες.
Στάνταρ. Αλλά να τρέχεις μόνος (κατάντια) για μπάνιο και μάλιστα στου διαόλου τα κέρατα δεν λέει...
Ευτυχώς που στο γυμναστήριο δεν χρειάζεται να συνοδεύεσαι... -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Από τη Νάξο είσαι ?Όχι. Αλλά από κάπου εκεί κοντά...
-
καλα βουνο σε νησι γινεται ανετα πχ εγω ειμαι απο ορεινο σχετικα σημειο της κεφαλλονιας , αλλα στη θαλασσα θα παω
και εννοειται οτι δε θα συγκρινω τις εκει θαλασσες με τις μπιχλιαρικες της αθηνας, αλλα απο το ολοτελα καλη και η παγιωνατενα
-
Όμορφη η Κεφαλλονιά. Και καλύπτει όλα τα γούστα. Και βουνό και θάλασσα και πολλά μέρη για να επισκεφθεί κανείς.
υ.γ. άσχετο αλλά ψήφισα και στο θέμα... σαπιο...κοιλαράς... Και παρόλο που γυμνάζομαι, με το συστηματικό γυμναστήριο πήρα πολλά κιλά. Πάρα πολλά. Από 73 ... έφθασα τα 94!...! Γενικά το γυμναστήριο με έχει καταστρέψει ως άνθρωπο. Πριν από αυτό ήμουν μία χαρά.
-
Κεφαλλονια...Ερωτας...Φισκαρδο...
Tapatalk & SII
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και κάτι σχετικό με το θέμα. Πριν κάποια χρόνια, διακοπές, 2 βδομάδες στο Ναύπλιο. Κάθε μέρα θάλασσα (χαλαρό μπάνιο, ξαπλώστρα, καφεδάκι κλπ...), με κανονικό φαϊ (μεσημέρι/βράδι) και αρκετές μπύρες αλλά νερό μόνο ΖΑΓΟΡΙ... 10 κιλά κάτω...
Το νερό; Μάλλον...Χαλασμένη ζυγαριά. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα .
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Και κάτι σχετικό με το θέμα. Πριν κάποια χρόνια, διακοπές, 2 βδομάδες στο Ναύπλιο. Κάθε μέρα θάλασσα (χαλαρό μπάνιο, ξαπλώστρα, καφεδάκι κλπ...), με κανονικό φαϊ (μεσημέρι/βράδι) και αρκετές μπύρες αλλά νερό μόνο ΖΑΓΟΡΙ... 10 κιλά κάτω...
Το νερό; Μάλλον...Χαλασμένη ζυγαριά. Δε γίνονται αυτά τα πράγματα .
Ούτε εγώ το πίστευα για αυτό πήγα σε νοσοκομείο για γενικές εξετάσεις. Τελικά καταλήξαμε ότι οι δύο βδομάδες ξεκούρασης, με θετική ψυχολογία, καλό ύπνο, χωρίς άγχος, κανονική διατροφή σε κανονικές ώρες, κολύμπι και πολύ νερό, βοήθησε τον οργανισμό να αποβάλει υγρά και αρκετό λίπος.
Το ίδιο έχω ξαναπάθει όταν πήγα Γερμανία το 2004. Πήγα 88 κιλά και στους δύο μήνες είχα χάσει 15 κιλά, χωρίς όμως γυμναστική και με κακό φαϊ που έπαιξε μεγάλο ρόλο γιατί οι πολικές θερμοκρασίες ζητούσαν ενέργεια για να μένει ζεστό το σώμα.
Τελικά το αποτέλεσμα ήταν να μου παρουσιασθούν κάποιες ασθένειες γιατί ο οργανισμός μου δεν άντεξε το πολύ κρύο (μία βδομάδα με 39 πυρετό και κρυοπαγήματα στα μάτια, μερική τύφλωση κλπ...). Μετά από την περιπέτεια το έριξα στο 'σπιτικό' φαγητό και σε Γερμανική γυμναστική (τρέξιμο στο χιόνι και για μέσα στο σπίτι ένα στέππερ, ένα λάστιχο ενόργανης, ένα λάστιχο μυικής δύναμης για τα υπόλοιπα.)Γενικά έχω διαπιστώσει ότι όταν είμαι μακρυά από τη Αθήνα, χάνω κιλά...
Η Αθήνα καταστρέφει την ανθρώπινη ζωή. Πολύ κακή ποιότητα ζωής. -
Το maximum φυσιολογικό χάσιμο κιλών είναι 1,5 την εβδομάδα. Ακόμη και με αυτούς τους ρυθμούς εγώ, στην Ελλάδα το χειμώνα , με την έλλειψη θερμίδων, κρύωνα και ένοιωθα αδυναμία. Αναγκάστηκα να το μειώσω στο μισό έως ένα κιλό την εβδομάδα διαφορετικά ένοιωθα ότι θα αρρώσταινα.
Ο οργανισμός σου δεν άντεξε τη 'φτωχή' διατροφή. Οι Γερμανοί είναι διάσημοι για τις σοκολάτες και τα λουκάνικα , στο κρύο πρέπει να τρως καλά .
Για να μην ξεχνιόμαστε , ένα κιλό είναι 7700 θερμίδες . Για να χάσεις 10χ7700 =77.000 θερμίδες σε 14 μέρες σημαίνει ότι χάνεις 5,500 θερμίδες τη μέρα ( χωρίς να τρως τίποτα !!) .
Αν ισχύει αυτό του λες , θα έπρεπε να προσθέσουμε περίπου 2,000 θερμίδες φαγητού τη μέρα , οπότε έχανες 7,500 θερμίδες καθημερινά. -
Περί θερμιδων/κιλών κλπ... δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν γνωρίζω από αυτά. Ωστόσο υπάρχει περίπτωση σοβαρή οι ζυγαριές τότε να έκαναν λάθη σοβαρά. Δεν παίρνω και όρκο ότι οι ζυγαριές ήταν σωστά ρυθμισμένες. Ειδικά αυτή του γυμναστηρίου.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
. Ο οργανισμός μου ειναι σε φάση μνήμης και αρνείται να χάσει γραμμάριο, κάτι που θα γίνεται λογικά από αρχές Ιουλίου με αυτούς τους ρυθμούς κ είμαι πανω κάτω 85 κιλά.έπεσα έξω....
Τελικά ήταν Μέσα Ιουλίου . Πλέον είμαι 2 κάτω και πέφτει.
Το τρέξιμο πλέον τουλάχιστο 5 φορές τη βδομάδα, πρωινό, χωρίς ποτέ πρωινό γεύμα, 10 - 15 χμ με 2-3 διαλλείμματα περπατητά 1-1.5 λεπτού και πάντα ανεβαίνουμε μέσο όρο. Συν λίγα βάρη 3 4 φορές τη βδομάδα απογευματινά, για αντιστάθμιση + έλξεις 3 φορές τη βδομάδα. Εκεί που φαίνεται καλή αλλαγή είναι οτι το σωσίβιο έχει μείνει μισό, έχει σφίξει η μπάκα που ανέκαθεν είχα και έχω. Αν είμαστε τυχεροί και δε βρούμε δουλειά νοέμβρη θα μπω με εβδομήντα πολλά
Το πόσο άνετα βγάζεις τη ζέστη της ημέρας μετά το τρέξιμο, απλά δε περιγράφεται.
-
Πάτησα πάνω στη ζυγαριά φαρμακείου από περιέργεια και έδειξε 63. (178 υψος)
Και δεν με χαλάει και καθόλου.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Πάτησα πάνω στη ζυγαριά φαρμακείου από περιέργεια και έδειξε 63. (178 υψος)Και δεν με χαλάει και καθόλου.
να το κοιτάξεις... μη τ' αφήνεις...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Πάτησα πάνω στη ζυγαριά φαρμακείου από περιέργεια και έδειξε 63. (178 υψος)Και δεν με χαλάει και καθόλου.
φαε κανα σαντουιτς ρε παλληκαρι μου
ποσων ετων εισαι? -
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
. Ο οργανισμός μου ειναι σε φάση μνήμης και αρνείται να χάσει γραμμάριο, κάτι που θα γίνεται λογικά από αρχές Ιουλίου με αυτούς τους ρυθμούς κ είμαι πανω κάτω 85 κιλά.
έπεσα έξω....
Τελικά ήταν Μέσα Ιουλίου . Πλέον είμαι 2 κάτω και πέφτει.
Το τρέξιμο πλέον τουλάχιστο 5 φορές τη βδομάδα, πρωινό, χωρίς ποτέ πρωινό γεύμα, 10 - 15 χμ με 2-3 διαλλείμματα περπατητά 1-1.5 λεπτού και πάντα ανεβαίνουμε μέσο όρο. Συν λίγα βάρη 3 4 φορές τη βδομάδα απογευματινά, για αντιστάθμιση + έλξεις 3 φορές τη βδομάδα. Εκεί που φαίνεται καλή αλλαγή είναι οτι το σωσίβιο έχει μείνει μισό, έχει σφίξει η μπάκα που ανέκαθεν είχα και έχω. Αν είμαστε τυχεροί και δε βρούμε δουλειά νοέμβρη θα μπω με εβδομήντα πολλά
Το πόσο άνετα βγάζεις τη ζέστη της ημέρας μετά το τρέξιμο, απλά δε περιγράφεται.
Άμα τρως σαν τον Βενιζέλο λογικό να μη χάσεις γραμμάριο
-
Είμαι πολλά κιλά ...μαλάκας.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τι εννοείς δε σε χαλάει; Πολύ λίγα είναι.
Πόσα κιλά είστε?