-
Είμαι 1.86-87 και 81-82 κιλά (πάει καιρός που τα μέτρησα και τα δύο οπότε δίνω λίγη απόκλιση ).
Το τραγικό είναι ότι παρ'όλο που το βάρος μου είναι φυσιολογικό, έχω κοιλίτσα. Την λύση των κοιλιακών τη δοκίμασα και απλά χειροτέρεψε η κατάσταση καθώς δυνάμωναν οι μύες από κάτω και το φούσκωμα αυξανόταν
Είναι μια κατάσταση που με προβληματίζει και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω ρε πστ μ -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Είμαι 1.86-87 και 81-82 κιλά (πάει καιρός που τα μέτρησα και τα δύο οπότε δίνω λίγη απόκλιση ).
Το τραγικό είναι ότι παρ'όλο που το βάρος μου είναι φυσιολογικό, έχω κοιλίτσα. Την λύση των κοιλιακών τη δοκίμασα και απλά χειροτέρεψε η κατάσταση καθώς δυνάμωναν οι μύες και το φούσκωμα αυξανόταν
Είναι μια κατάσταση που με προβληματίζει και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω ρε πστ μΜε πολύ σεξ!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Με πολύ σεξ!
Το δοκίμασα, δε δουλεύει
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Με πολύ σεξ!
Το δοκίμασα, δε δουλεύει
Όχι δεν κατάλαβες! Όταν λέμε σεξ, να έχεις και παρτενέρ! Η τζούλια στην οθόνη του pc δεν είναι παρτενέρ!
(χωρίς παρεξήγηση έτσι;)
-
-
Ε και η Τζούλια στην οθόνη του pc ικανοποιητική καύση θερμίδων προσφέρει
Αλλά γυμνάζει λάθος σημείο του σώματος -
Ανάλογα... εχω δει κατι στάσεις στο ιντερνετ που μπορεις να φτιάξεις κατα την εργασία ακόμα και φτερα!
-
-
Εγώ είμαι 1,78 130 κιλά αλλά όχι παραπανήσια αλλά κιλά...λεβεντιάς ή αλλιώς αερόσακος οδηγού!!!
-
Μπόϊ μπόϊ
-
Μάλιστα
ύψος 1.86 m (βάσει μέτρησης στον ΕΣ) βάρος 88 κιλά... (τον Ιούλιο του 2009 είχα αγγίξει τα 120).
Το BMI μου βάσει του κλασσικού τύπου είναι 25.43 ενώ αν στη σχέση λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι το τετράγωνο οδηγεί σε ιδιαίτερα υψηλά BMI και θέσουμε την ελάχιστη τιμή του 2.3 το BMI μου πια είναι 21,12.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μάλισταύψος 1.86 m (βάσει μέτρησης στον ΕΣ) βάρος 88 κιλά... (τον Ιούλιο του 2009 είχα αγγίξει τα 120)
Έχασες 32 κιλά σε 7 μήνες;
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Μάλιστα
ύψος 1.86 m (βάσει μέτρησης στον ΕΣ) βάρος 88 κιλά... (τον Ιούλιο του 2009 είχα αγγίξει τα 120)
Έχασες 32 κιλά σε 7 μήνες;
Nαι.
-
Μπράβο σου! Πρέπει να έκανες τρελή προσπάθεια.
Κάποτε είχα χάσει κάπου 16 κιλά σε 3 μήνες. Θέλει αρκετή αυτοσυγκράτηση. -
1.94 - 97 κιλά
Ήμουν μια χαρά στα 92 μέχρι που πήγα στρατό. Γύρισα με ένα 'καπέλο' 10 κιλών που δεν έχω καταφέρει ακόμα να απολέσω πλήρως!
-
1.98,μονο 118-120κιλακια!! περναω?
P.S: ειναι πολλα τα κιλα των μυων ε,γι αυτο!
-
1.87 , 74 κιλα.
-
Είμαι 2 μέτρα (το διαβατήριο γράφει 2.02 βέβαια ) και ζυγίζω 130 κιλά, εκ των οποίων τα 15 έχω βάλει στόχο να τα χάσω ως το καλοκαίρι για να γίνω μοντελάκι για την παραλία.
-
1,73- 70kg κενος...
-
χαχαχαχα
μας βλεπω να αδυνατιζουμε ολοι...1.82 --->87 κιλα
και θελω να χασω γυρω στα 3 κιλα για να μου κανουν και τα εφαρμοστα μπλουζακια (σαν αυτα που φοραει ο κανακης στο ραδιοαρβυλα )
ξεκινησα ποδηλατο..του δρομου
Πόσα κιλά είστε?