-
Πήγε 12 ...
Γκεο δεν σε βλέπω να γράφεις και νιώθω οτι έγινες κολλητός με τον τυροπιτά στα νέα γραφεία
-
'δουλειά στο αντικείμενο'
σνιφ, κλαψ, λυγμ...
-
έχεις κάνει και εσύ σεφ ?
καλά μην φαντάζεσαι οτι είναι τόσο εστιασμένη στο αντικείμενό μου, έχω πεθάνει στα τσΕμέντα
-
Η τελευταία φορά που είπα Διατομή ήταν όταν ήθελα να καγκουρέψω το φιέστα κ έψαχνα ολόσωμη εξάτμιση κτλ , αλλά τελικά το άφησα.
Στα φοροβολταϊκά δε συζητούσαμε καν διατομές. 6άρι olflex dc solar...
-
Γειας παιδια .Τι νεα ολα καλα?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Πήγε 12 ...Γκεο δεν σε βλέπω να γράφεις και νιώθω οτι έγινες κολλητός με τον τυροπιτά στα νέα γραφεία
φιλε αρχιτεκτονας εισαι;
-
Δε βαρέθηκε αυτός ο άνθρωπος;
Γιώργο γεια
Στα ~ -11 είμαι
-
Μια χαρα Δημητρη.
Εγω δεν κανω διαιτα με την ακριβη εννοια της λεξης..Απο τα 111 περιπου που ειχα ξεκινησει τωρα ειμαι 103,7.
Στην δουλεια τρωω μαλακισμενα..Στο σπιτι μια σαλατουλα. Και οταν εχει φ1 τρωω ποπ κορν.Εχω φαει και 2-3 παγωτακια. Δεν ξερω καλοκαιρι και αυστηρη διαιτα δεν πολυ πανε μαζι (αφρους ο red)
-
Άντε, welcome back στην κλίμακα των FM
-
Fat Men
-
fm ρε , από 87,5 - 108 στα ερτζιανά
-
Αλλάζει και τη διαμόρφωση συχνότητας της δίαιτας.
-
Ναι, και σαν fm έχει σταθερή ισχύ, 350 άλογα, σε ακινησία
ηνάφ with this shit. Αυτο με τα fm, μου το είχε πει ένας μπάρμπας όταν ήμουν 107. Μου λέει ώπα ρε, σε λίγο θα βγεις έξω από τα FM κιόλας.
Θεάκος
-
Παίζει να ήταν και Θεΐτσουλης
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μια χαρα Δημητρη.Εγω δεν κανω διαιτα με την ακριβη εννοια της λεξης..Απο τα 111 περιπου που ειχα ξεκινησει τωρα ειμαι 103,7.
Στην δουλεια τρωω μαλακισμενα..Στο σπιτι μια σαλατουλα. Και οταν εχει φ1 τρωω ποπ κορν.Εχω φαει και 2-3 παγωτακια. Δεν ξερω καλοκαιρι και αυστηρη διαιτα δεν πολυ πανε μαζι (αφρους ο red)
Άμα δεν προσεχείς το καλοκαίρι που έτσι και αλλιώς ο οργανισμός ζητάει περισσότερα υγρά ποτε ;
Σε 30' εχω πάλι σνακ με σολωμο απ το καφε στο τέλος της σταδίου
-
Το καλοκαιρι ειναι η καλυτερη εποχη για διαιτα
Η χειροτερη ειναι Χριστουγεννα και μετα Πασχα -
Μια που λέμε και μαρτυράμε, εγώ πέρσυ τέτοιο καιρό ήμουν 113, άρχισα απλώς να προσέχω και να μην τρώω τα βράδια, έφτασα στα 100 (και ήμουν καρατζέτ για το ύψος και τη διάπλασή μου), αλλά με το παιδί και τα τρεχάματα ξέφυγα και έφτασα 110 πάλι. Ξαναξεκινάω τώρα (εν μέσω μουντιάλ, τι να κάνουμε....) και στόχος είναι ξανά το διψήφιο νούμερο.
Α και για όσους δεν το ξέρουν, πάρα πολύ καλό βοήθημα ειδικά για όσους έχουν εργασία γραφείου (και άρα πιθανότατα χαμηλό μεταβολισμό) είναι η γύρη μελισσών
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μια χαρα Δημητρη.Εγω δεν κανω διαιτα με την ακριβη εννοια της λεξης..Απο τα 111 περιπου που ειχα ξεκινησει τωρα ειμαι 103,7.
Μια ΧΑΡΑ τα πας, συνέχισε έτσι
Αν βαλεις και λίγη ασκηση θα νιώθεις άλλος άνθρωπος
-
Φέτος το έριξα στο κολύμπι.
Είπα να αλλάξω λίγο και μιας και πάει καθημερινά η μάνα μου φορτώνομαι και εγώ.
Να δούμε αν θα αποδώσει η προσπάθεια. -
Άμα κάνεις κολύμπι μισή ώρα και παραπάνω κάθε μέρα σίγουρα θα αποδώσει! Αλλά προσοχή σιγά σιγά!!! Εγώ προσωπικά δε πάω εις βάθος αλλά εις μήκος, επειδή έχουμε πολύ βαθιές παραλίες στο Αίγιο!
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
Πόσα κιλά είστε?