-
1.76 - 71 κιλά
-
1,69 - 86kg
...και επειδή έχω ανέβει αρκετά από τα χαμηλά μου (69) θα φροντίσω να έχω χάσει καμιά 15ρια ως τον Σεπτέμβριο γιατί δεν θα έχω παντελόνι να φορέσω -
τελικά οι έλληνες δεν είναι χοντροί....κοντοί είναι...
-
και τα δυο ειναι.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
και τα δυο ειναι....μου θύμισες πως περιέγραψε ένας πελάτης πρώην συνεργάτη μου ..'ήταν ένας κοντόχονδρος'.
-
Εγώ είμαι 1,85 και αισίως έφτασα τα 110 κιλά!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Εγώ είμαι 1,85 και αισίως έφτασα τα 110 κιλά!Να τα εκατοστήσεις!!
Εμένα με ΒΜΙ λίγο πιο κάτω του 20 με παίρνει ο αέρας.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Εγώ είμαι 1,85 και αισίως έφτασα τα 110 κιλά!
Να τα εκατοστήσεις!!
Εμένα με ΒΜΙ λίγο πιο κάτω του 20 με παίρνει ο αέρας.
τα κατοστάρησε κ έβαλε κ φπα
εγώ πλέον είμαι 72.
-
bump γιατί τώρα με την κρίση έχει πέσει πολύ πείνα.
-
Είχα χάσει πολλά κιλά επί σοσιαλισμού (ΓΑΠ), αλλά ευτυχώς η σύμπραξη δεξιάς-κομμουνιστών έδωσε ψωμάκι στον κόσμο και πήρα πίσω τα περισσότερα.
-
η φτώχεια παχαίνει ελέω φτηνού junk food.
fact
-
Ψωμάκι έγραψα, όχι ψαρονέφρι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ψωμάκι έγραψα, όχι ψαρονέφρι.Δεν διευκρίνισες πόσο. Γιατί άλλο ένα καρβέλι αλλο ο φούρνος ολόκληρος μαζί με τα λοιπά αρτοσκευάσματα.
Για μπριοσ σε κόβω.
-
1.62-63, 59 κιλα. ημουν 63-64 κιλα οταν υπηρετουσα. πανω απο 64 δεν εχω παει ποτε.
-
1.85, 86 κιλα, οσα ημουν οταν μπηκα στο στρατο, τους 3 πρωτους μηνες εχασα 7 κιλα και στους επομενους 4 τα ξαναεβαλα ολα. Με την τρεχουσα σαπιλα μενω σταθερος, πρεπει να ξεκινησω λιγη ασκηση και να ελαττωσω το αλκοολ για να παιζω στα 80, ειμαι σε μια ηλικια οπου βλεπω πως αρχιζει να φαινεται ποιοι θα γινουν παχουλοι και δεν θελω να ανηκω εκει...
-
Πανω απο 90 πλεον...
-
1,80 m, 88 kgr
-
1,87 85 κιλα,και με τασεις να χανω αν δεν κανω 4-5 γευματα την ημερα,ηλικια γαρ.
-
1.85 και 67 κιλα, πρεζακι δεν με λες αλλα και παλι
-
Βασικα πρεπει να εισαι πολυ αγυμναστος, με πολυ χαμηλα ποσοστα λιπους και εναν απο αυτους τους μαγικους μεταβολισμους που οσο και να τρωνε δεν παχαινουν με τιποτα. Σκεψου οτι εχουμε ιδιο υψος και οταν ημουν σε αγωνιστικη κατασταση, εφτανα τα 86 κιλα και ημουν φετες χωρις καθολου ογκο. Απλα οι μυες εχουν περισσοτερο βαρος απο το λιπος που παιρνει την θεση τους οταν μενεις απροπονητος για καιρο. Πλεον εχω πλαδαρεψει αισθητα και τα κιλα μου εχουν πεσει στα 82.
Πόσα κιλά είστε?