-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν την έπεσαν στο μπλοκ του ΠΑΜΕ, όλα έγιναν λίγο αφού πέρασε το ΠΑΜΕ (για το οποίο ουδέν είπα ότι έκανε). Αλλά όταν έχεις εκατοντάδες ΜΑΤατζήδες αριστερά-δεξιά και ξέρεις ότι οι ψυχασθενείς είναι έτοιμοι (όπως και ήταν, μπουρδέλο έκαναν πάλι το κέντρο για να τιμωρήσουν το κεφάλαιο...)Στους επόμενους έγινε ό,τι έγινε....
Αυτό τους μάρανε τους βλαμμένους τους γονείς, σε ποιους την έπεσαν. Το ΠΑΜΕ έχει Starship USS Enterprise shield, είναι αλεξίσφαιρο.[/quote]
Για τη συγκεκριμένη πορεία κι όλας, φαντάζομαι είδες το μέγεθος του ΠΑΜΕ ; Γιατί το 'λίγο μετά', 'δίπλα' κλπ είναι αστεία.
Είδες εσύ πουθενά ΜΑΤατζήδες anywhere around ΠΑΜΕ;Κοροϊδεύεις ότι δεν είναι αλεξίσφαιρο. Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγε ξύλο το ΠΑΜΕ σε χύμα συγκέντρωσή του; [Όχι δλδ όταν έχει κατέβει επί τούτου, τύπου λιμενεργάτες]
Επίσης, σιγά το μπουρδέλο που έγινε το κέντρο.... Είσαι υπερβολικός.
-
Α ναι...
Ψυχασθενής είναι το σκατόζωο ο μπάτσος που γκαζώνει με τη μηχανή των 600τόσων κυβικών προκειμένου να χτυπήσει τα σώματα διαδηλωτών. Και είναι τόσο μαλάκας που πάει και καρφώνεται στα κάγκελα των πεζοδρομίων [και τρώει το βρωμόξυλο που του αναλογεί].Κοινώς, στο ψυχασθενείς ήταν το σχόλιο. Όχι αν ήταν 'μαζί μας' ή 'με τους άλλοι'.
Α ναι ^2 : Μια που απ' ό,τι καταλαβαίνω είδες την πορεία, μήπως έτυχε να προσέξεις περισσότερο τα φοβερά και τρομερά καδρόνια της ΚΟΕ; Ναι, αυτά που λυγίζανε από το βάρος του πανιού τους
-
στο εξωτερικο πηραμε τσαγακι και συμπαθεια...
εδω μεσα ουτε λογος για τους κλεφτες ΕΣΤΩ των τελευταιων 20 ετων...
πανε τα λεφτα...ο αδελφουλης γυρισε απο τα εμιρατα...;
-
Ζώο είναι προφανώς ο αστυνομικός αν ήθελε να πατήσει κόσμο με τη μηχανή του, αλλά εξίσου βλάκας και ΚΑΚΟΣ γονιός είναι αυτός που σέρνει μωρό παιδί σε πορεία
-
Μήπως το μεγαλοποιούμε το γεγονός;; Αν δεν έχεις που να το αφήσεις, κάποιον να στο προσέχει και δεν πας για να ρίξεις/φας ξύλο το παίρνεις μαζί σου και είσαι λίγο πιο προσεκτικός.
Εκτός αν ήταν άσχετοι, έβγαλαν βόλτα το μωρό κι έπεσαν στη διαδήλωση! -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τελικά λεφτά υπάρχουν αλλά όχι για μας. Είναι δικά μας αλλά δεν είναι για μας. Εμείς τα «γεννήσαμε» αλλά δε μας ανήκουν.
Πώς γένεν αυτό; Εμείς τα γεννήσαμε; ΠΩΣ;;;;; ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ;
Φιλε μου συγγνωμη αλλα ...δηλαδη ποιος παραγει τον πλουτο σε αυτον τον κοσμο ο mr γκρισπαν(ceo της fed για δεκαετιες-και κ@λοεβραιος τι αλλο)ή ο mr γκειτς και ΣΙΑ
Εσυ ,εγω και διπλανος σου με ιδρωτα και απειρες θυσιες τον παραγουν.Μην ακους αυτους που λενε οτι τα δανεια μας καναν καποιους.Ο ιδρωτας μας ,μας εκανε καποιους.(...ενταξει τωρα καποιοι θα πουν οτι ειμαι αρκετα χαζος που δεν απεκτησα πενηνταμετρο σκαφος με σκαμπο απο πουτσοδερμα μομπι ντικ κτλ,αλλα... η ευτυχια δεν αγοραζεται..χαριζεται )
-
o Mr Gates, αν λέμε για το Bill, και μερικοί άλλοι λιγότεροι διάσημοι κ πλούσιοι, έχουν παράγει πλούτο που κανένας εργάτης μόνος αλλά ούτε και πάρα πολλοί μαζί θα μπορούσαν να παράγουν όσο και αν δούλευαν
μην βάζουμε όλους στο ίδιο καλάθι λοιπόν.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μήπως το μεγαλοποιούμε το γεγονός;; Αν δεν έχεις που να το αφήσεις, κάποιον να στο προσέχει και δεν πας για να ρίξεις/φας ξύλο το παίρνεις μαζί σου και είσαι λίγο πιο προσεκτικός.
Εκτός αν ήταν άσχετοι, έβγαλαν βόλτα το μωρό κι έπεσαν στη διαδήλωση!Σε τέτοια περίπτωση απλώς πάει μόνο ένα από τους δύο γονείς στη διαδήλωση!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν δεν έχεις που να το αφήσεις, κάποιον να στο προσέχει και δεν πας για να ρίξεις/φας ξύλο το παίρνεις μαζί σου και είσαι λίγο πιο προσεκτικός.Σε τέτοια περίπτωση απλώς πάει μόνο ένα από τους δύο γονείς στη διαδήλωση!
Μα με τα μέτρα και τις οικονομικές δυσκολίες πλέον ο κόσμος δεν θα βγαίνει έξω.... οπότε η πορεία είναι η μόνη ευκαιρία για έξοδο και ψυχαγωγία και μάλιστα δωρεάν, δεν χάνεται τέτοια ευκαιρία!
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Τελικά λεφτά υπάρχουν αλλά όχι για μας. Είναι δικά μας αλλά δεν είναι για μας. Εμείς τα «γεννήσαμε» αλλά δε μας ανήκουν.
Πώς γένεν αυτό; Εμείς τα γεννήσαμε; ΠΩΣ;;;;; ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ;
Φιλε μου συγγνωμη αλλα ...δηλαδη ποιος παραγει τον πλουτο σε αυτον τον κοσμο ο mr γκρισπαν(ceo της fed για δεκαετιες-και κ@λοεβραιος τι αλλο)ή ο mr γκειτς και ΣΙΑ
Εσυ ,εγω και διπλανος σου με ιδρωτα και απειρες θυσιες τον παραγουν.Μην ακους αυτους που λενε οτι τα δανεια μας καναν καποιους.Ο ιδρωτας μας ,μας εκανε καποιους.Για τον οποίο ιδρώτα πληρωθήκαμε... Αν έχουμε όλοι μας το μυαλό και τις ιδέες του Gates, του Ωνάση, κτλ τι να πω... Μην αρχίσουμε τη συζήτηση για την υπεραξία της εργασίας, pleaseeeee, αλλά να μην υπερβάλλουμε κιόλας...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Τέσπα, απλώς νομίζω ότι βασίζεσαι σε ένα κράξιμο και βγάζεις ένα συμπέρασμα που δεν ισχύει.Για το ΠΑΜΕ, δεν νομίζω ότι έχουν την τάση να θέλουν να δημιουργούν τέτοιου είδους εντυπώσεις. Να το παίζουν δλδ δαρμένοι από την αστυνομία. Πολύ απλά γιατί αυτό δεν συμβαίνει.
Προσωπική μου εκτίμηση : Απλώς αισθάνονται πολύ ασφαλείς ώστε να φέρνουν και τα παιδιά τους. Εκ των πραγμάτων βέβαια, καλώς αισθάνονται ασφαλείς.
Ρε συ mjacob...!! 6 μηνών, είναι ΒΡΕΦΟΣ, δεν είναι καν παιδί...!!! Ελεος με την άκριτη υπεράσπιση του καθε 'συντρόφου'....!! Πρέπει να είσαι τόνους μ@$@#ας για να πάρεις το βρέφος μαζί σου...!! Η πιο ειρηνική διαδήλωση του κόσμου να είναι, οχι μόνο του ΠΑΜΕ...!! Δεν εχει κανένα νοημα, καμμια χρησιμοτητα στη διαδήλωση, ενα βρέφος 6 μηνων...!!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Τέσπα, απλώς νομίζω ότι βασίζεσαι σε ένα κράξιμο και βγάζεις ένα συμπέρασμα που δεν ισχύει.
Για το ΠΑΜΕ, δεν νομίζω ότι έχουν την τάση να θέλουν να δημιουργούν τέτοιου είδους εντυπώσεις. Να το παίζουν δλδ δαρμένοι από την αστυνομία. Πολύ απλά γιατί αυτό δεν συμβαίνει.
Προσωπική μου εκτίμηση : Απλώς αισθάνονται πολύ ασφαλείς ώστε να φέρνουν και τα παιδιά τους. Εκ των πραγμάτων βέβαια, καλώς αισθάνονται ασφαλείς.
Ρε συ mjacob...!! 6 μηνών, είναι ΒΡΕΦΟΣ, δεν είναι καν παιδί...!!! Ελεος με την άκριτη υπεράσπιση του καθε 'συντρόφου'....!! Πρέπει να είσαι τόνους μ@$@#ας για να πάρεις το βρέφος μαζί σου...!! Η πιο ειρηνική διαδήλωση του κόσμου να είναι, οχι μόνο του ΠΑΜΕ...!! Δεν εχει κανένα νοημα, καμμια χρησιμοτητα στη διαδήλωση, ενα βρέφος 6 μηνων...!!
πέρα απ την πλάκα, όποιος έχει μια στοιχειώδη εικόνα από διαδηλώσεις, καταλαβαίνει ότι δεν υφίσταται κανένας κίνδυνος για το βρέφος, ή για να το πω πιο απλά, μπορεί να κινδύνευε περισσότερο με την νταντά απ το πακιστάν να της τριβελίζει τ αυτιά.
Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο, αλλά έτσι είναι
Ούτε κι εγώ νομίζω ότι το κάναν για επίδειξη οι γονείς, αν μου λέγατε για τπτ συριζαίους να λεγα οκ
-
Αν τους πιστέψω, αυτοί παίρνουν το βρέφος μαζί τους στα μπουζούκια να καλοπεράσει.
Επίτηδες το πήρανε μαζί για να λένε μ@λακίες μετά.
-
Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί είναι τόνους μαλάκας κάποιος που παίρνει το παιδί του σε μια ειρηνική διαδήλωση, στην οποία είναι βέβαιο ότι υπάρχει απόλυτη ασφάλεια;
Στο γιατί υπήρχε απόλυτη ασφάλεια; Αρκεί κάποιος να έβλεπε τον κόσμο του ΠΑΜΕ. Μιλάμε για έναν Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο όγκο κόσμου, στον οποίο δεν υπήρχαν ούτε κατά διάνοια ΜΑΤ, μπλοκς με καδρόνια κράνη κλπ κλπ. Και όταν το Κ κατεβάζει τον κόσμο έτσι, ναι είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να γίνει ΤΙΠΟΤΑ. Όταν υπάρχει έστω και πιθανότητα να γίνει κάτι, το Κ ΔΕΝ κατεβάζει έτσι τον κόσμο του, έρχεται προετοιμασμένο.
Πως το ξέρει αυτό; Ε... παλιά πουτάνα στο παιχνίδιΚοινώς, ήταν μια μεσημεριανή βόλτα, με πάρα πολύ καλό καιρό και διάθεση...
Πιο πιθανό να πάθει κάτι ένα παιδί στο λούνα παρκ ή στο ζάππειοΤέσπα, δεν τα γράφω για να υπερασπιστώ τους 'συντρόφους', όσο σε μια προσπάθεια να καταλάβετε ότι δεν είναι όλα ένα.
[τα 'λίγο δίπλα έπεσαν τα χημικά' 'λίγο δίπλα ήταν τα ΜΑΤ' κ.ο.κ. είναι τεράστιες αστειότητες, για οποιονδήποτε ήταν εκεί και έβλεπε]
Και φυσικά, τα επιχειρήματα ότι είχαν το μωρό για 'να λένε μαλακίες μετά' και δεν ξέρω γω τι άλλο, είναι τεράστιες παπαριές εσωτερικής κατανάλωσης. Λες και έχετε δει το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ να μετέρχεται τέτοιων τεχνασμάτων για να μοιάσει δαρμένο από τους αστυνομικούς.
Όπως έγραψε και ο drifter, να ήταν κανά συριζα, να πούμε εντάξει μπορεί και να έκαναν τέτοιες μαλακίες. Αλλά το ΠΑΜΕ; Δύσκολα.... -
Φίλε madox όταν έλεγα σε κάποιους φίλους ότι η διοίκηση επιχειρήσεων και πολύ περισσότερο το marketing θα πρεπε να είναι υποχρεωτικά μαθήματα (όχι για πανελλήνιες) στο Λύκειο μου κάναν πλάκα. Νομίζω ότι εκτός από ανίδεοι πολίτες, είμαστε ανίδεοι και ως καταναλωτές (βασικό) αλλά και ανίδεοι ως μέλη μιας καπιταλιστικής οικονομίας.
Να ναι καλά οι αριστερίζοντες καθηγητές στα Λύκεια που γεμίζουν τα μυαλά των παιδιών με μαλακίες και βγαίνουμε στην κοινωνία διψασμένα λαμόγια για εύκολο χρήμα.
Αντί για τη συνθήκη του Μπρεστ Λίτοφσκ θα ήταν πιο χρήσιμο να ξέρει ένας 17χρονος μαθητής πώς λειτουργεί το σύγχρονο καταναλωτικό σύστημα, τι σημαίνει πιστωτική κάρτα, τι σημαίνει δάνειο, τι σημαίνει άτοκες δόσεις, τι σημαίνει επιτόκιο, τι σημαίνει χρηματιστήριο, τι σημαίνει χρήμα γενικά.
Τα αμερικανάκια που τα έχουμε για χαζά (τρομάρα μας οι διάνοιες) τα μαθαίνουν όλα αυτά από το Γυμνάσιο και εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε με το τι έγινε στη χούντα, ποιός έφαγε ξύλο, αν οι φοιτητές έκαναν αντίσταση κατά των Γερμανών και φυσικά πόσοι πέθαναν την αποφράδα νύχτα του πολυτεχνείου...Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί είναι τόνους μ@λ@κ@ς κάποιος που παίρνει το παιδί του σε μια ειρηνική διαδήλωση, στην οποία είναι βέβαιο ότι υπάρχει απόλυτη ασφάλεια;
Ρε φίλε τι λες; Σε ποιά χώρα ζείς; Δεν έχεις ξανακούσει περίπτωση να γίνει της πουτάνας σε πορεία; Να ανοίξουν κεφάλια; Να πέσουν δακρυγόνα και λοιπά χημικά;
Επειδή βγαίνει ένας παπάρας και λέει τη λέξη ειρηνική πορεία σημαίνει ότι θα φέρεις το μωρό παιδί σου (ούτε καν να περπατάει και να καταλαβαίνει δηλαδή) σε ένα τέτοιο χώρο;
Μάλλον βλέπω πολλές ταινίες γιατί στις πορείες εδώ στην Ελλάδα γίνονται χωρίς απρόοπτα... Αφού το λέει ο ΠΑΜΕς έτσι θα είναι... -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τέσπα, απλώς νομίζω ότι βασίζεσαι σε ένα κράξιμο και βγάζεις ένα συμπέρασμα που δεν ισχύει.
Για το ΠΑΜΕ, δεν νομίζω ότι έχουν την τάση να θέλουν να δημιουργούν τέτοιου είδους εντυπώσεις. Να το παίζουν δλδ δαρμένοι από την αστυνομία. Πολύ απλά γιατί αυτό δεν συμβαίνει.
πέρα απ την πλάκα, όποιος έχει μια στοιχειώδη εικόνα από διαδηλώσεις, καταλαβαίνει ότι δεν υφίσταται κανένας κίνδυνος για το βρέφος, ή για να το πω πιο απλά, μπορεί να κινδύνευε περισσότερο με την νταντά απ το πακιστάν να της τριβελίζει τ αυτιά.
Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο, αλλά έτσι είναι
Ο
αναλογα που βρισκεται καποιος σε κανα παμε,κκε η διαδηλωση ειναι περιπατος.σε αλλα πιο δυναμικα μπλοκ ή σε λαθος μερος της πορειας κινδυνευει καποιος απο τα δακρυγονα που μπορει να τον σωριασουν κατω αλλα και απο αδεσποτες πετρες μπιτσιρικαδων που τις πετανε οπου να ναι μεσα στον κοσμο,περα οτι αν κανουν μλκια οι διπλανοι σου τα ματ κυνηγανε ολο το μπλοκ και αρχιζεις το σπρηντ
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί είναι τόνους μ@λ@κ@ς κάποιος που παίρνει το παιδί του σε μια ειρηνική διαδήλωση, στην οποία είναι βέβαιο ότι υπάρχει απόλυτη ασφάλεια;
Ρε φίλε τι λες; Σε ποιά χώρα ζείς; Δεν έχεις ξανακούσει περίπτωση να γίνει της πουτάνας σε πορεία; Να ανοίξουν κεφάλια; Να πέσουν δακρυγόνα και λοιπά χημικά;
Επειδή βγαίνει ένας παπάρας και λέει τη λέξη ειρηνική πορεία σημαίνει ότι θα φέρεις το μωρό παιδί σου (ούτε καν να περπατάει και να καταλαβαίνει δηλαδή) σε ένα τέτοιο χώρο;
Μάλλον βλέπω πολλές ταινίες γιατί στις πορείες εδώ στην Ελλάδα γίνονται χωρίς απρόοπτα... Αφού το λέει ο ΠΑΜΕς έτσι θα είναι...Κοίτα, επειδή από πορείες παίζει και να έχω δει 1-2 πράγματα παραπάνω από εσένα [που ενδεχομένως δεν έχεις κατέβει ούτε σε μία] τα τελευταία... 15 χρόνια , plz άσε την ορολογία του 'που ζεις' 'εχεις ξανακούσει' κλπ.
Μιλάμε για το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ [που μάλλον παρασάγγας απέχει από το να είναι ένας τυχαίος παπάρας] και τρόπο που αυτό φροντίζει και προετοιμάζεται για τις πορείες του. Ούτε για τπτ αριστεριστές, ούτε για το ΣΥΡΙΖΑ ούτε για κανέναν άλλο.
Όταν το ΚΚΕ κατεβάζει χαλαρό κόσμο για ειρηνική πορεία, είναι βέβαιο ότι η πορεία του θα είναι ειρηνική. Όπως και επιβεβαιώνεται στην πράξη φυσικά.
Όταν υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξουν έκτροπα έστω και κοντά του, κατεβάζει διαφορετικά τον κόσμο του.
Επίσης ξέρει πολύ καλά πως να προστατεύσει τον αυτό κόσμο.Τέσπα, όσο κινδύνεψε το παιδάκι, άλλο τόσο δίκιο έχετε Μην το κουράζουμε και τρελλά.
-
Δε μιλάμε σοβαρά μου φαίνεται... Ακόμα και με το μπλοκ του νηπιαγωγείου 'τα αηδονάκια' να κατέβεις σε πορεία, πόσο απίθανο είναι να πεταχτούν από κάποιο στενό οι μασκοφόροι μόγγολοι και να αρχίσουν τα γλέντια; Εκεί δηλαδή η αστυνομία τι θα πει; Απομακρύνετε γυναικόπαιδα για να ρίξουμε χημικά;
Αυτός που το έκανε προφανώς και ήθελε να περάσει το μήνυμα ότι κατεβαίνει με ειρηνικό σκοπό, απεργία Παπαμιχαήλ, η κόρη μου η σοσιαλίστρια, μπαμπά κατέβα κάτω, πιάστε τις μάνικες και άλλα τέτοια χαβαλετζίδικα αλλά όπως είπα επειδή στην Ελλάδα ζει, ξέρει (εκτός αν είναι γκάου) ότι υπάρχουν τα καλικατζαράκια που ανέφερα και που μπορεί να ξεκινήσουν το χάος, είναι φοβερά ανεύθυνος ως γονιός να φέρνει ένα ΜΩΡΟ σε μια τέτοια εκδήλωση. Δεν μιλάμε καν για 10 χρονών παιδάκι που θα καταλάβαινε και 5 πράγματα. -
Οι μασκοφόροι να πεταχτούν μέσα σε 50.000 ΠΑΜΕίτες και να αρχίσουν τα γλέντια
Η καλύτερη των μπάτσων θα ήταν, δεν θα χρειαζόταν να ιδρώσουνΔεν σου κάνει καμία εντύπωση ότι αυτό δεν έχει συμβεί ΠΟΤΕ;
Ρε παιδιά, είστε σίγουροι ότι ξέρετε για τί μιλάτε; -
Μην κουράζεσαι ρε Αντρέα, η απάντηση είναι απλή :
Όχι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για τί μιλάνε αλλά είναι δωρεάν, οπότε γιατί όχι ;
Έκτακτα μέτρα (3ος 2010)