-
καλημερα παιδια...
εχω ακριβως το ιδιο προβλημα...τελικα τι εγινε με το προβλημα..?διορθωθηκε με καποιον απο τους παραπανω τροπους...?
εγω δεν εχω δοκιμασει την αλλαγη καντραν και αυτο που αναφερθηκε για την βαλβιδα του φρενου...
σε αλλο σαιτ διαβασα οτι μπορει να ειναι θεμα πολλαπλασιαστη...γιατι το τελευταιο που μου εχει απομεινει να κανω ειναι να το παω σε φαναρτζιδικο...να το βαψω μπλε της θαλασσας...να παρω φορα στο λιμανι...να βαλω ενα τουβλο στο γκαζι ...να πεταχτω απ την πορτα και να τ αφησω να παρει τον δρομο του....
-
Υπάρχει κάποιο νέο σχετικά με την λύση του προβλήματος αυτού;
-
Ο χρήστης GIANNAKHS έγραψε:
Απευθύνομαι στο κύριο με το πρόβλημα στο ASR από FIAT STILO 1.6 failure connection. Το πρόβλημάτου εντοπίζεται στο software από το καντράν και χρειάζεται αντικατάσταση καντράν~!καλημερα παιδια...
εχω ακριβως το ιδιο προβλημα...τελικα τι εγινε με το προβλημα..?διορθωθηκε με καποιον απο τους παραπανω τροπους...?Υπάρχει κάποιο νέο σχετικά με την λύση του προβλήματος αυτού;
Δυστυχώς το πρόβλημα υφίσταται ακόμα και καμία λύση δεν έχει βρεθεί...
Την αντικατάσταση καντράν που λέει ο Giannakis δεν την έχω δοκιμάσει.Αν κάποιος μπορέσει να βρει λύση ή γνωρίζει που οφείλεται το πρόβλημα, θα είμαι υπέρ ευγνώμον για οποιαδήποτε βοήθεια.
-
Έχω μία παρόμοια περίπτωση και δεν ξέρω προς τα πού να κινηθώ. Θα ήθελα παραπάνω πληροφορίες. Το διαγνωστικό όταν το είχαμε πριζώσει έβγαζε πρόβλημα στις επικοινωνίες των ECU του κινητήρα και του ABS. Καθαρίσαμε τις πρίζες έπαιξε για λίγο και μετά τα ίδια. Δείχνει για λίγο την θερμοκρασία να ανεβαίνει και σβήνει βγάζοντας το γνωστό μήνυμα
-
Το βγάζει όποτε νά' ναι, σε στάση, σε κίνηση, όταν πέφτεις σε λακκούβες, πότε ακριβώς;
-
http://www.fiatforum.com/stilo/238521-a ... ctive.html
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Το βγάζει όποτε νά' ναι, σε στάση, σε κίνηση, όταν πέφτεις σε λακκούβες, πότε ακριβώς;Δεν έχει σταθερή συμπεριφορά.
Μπορεί να εμφανιστεί οποτεδήποτε: Εν κινήσει, με ρελαντί σε φανάρι, σε επιτάχυνση, σε κατέβασμα ταχύτητας. Γενικά εμφανίζεται όποτε του καπνίσει. -
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Το βγάζει όποτε νά' ναι, σε στάση, σε κίνηση, όταν πέφτεις σε λακκούβες, πότε ακριβώς;
Δεν έχει σταθερή συμπεριφορά.
Μπορεί να εμφανιστεί οποτεδήποτε: Εν κινήσει, με ρελαντί σε φανάρι, σε επιτάχυνση, σε κατέβασμα ταχύτητας. Γενικά εμφανίζεται όποτε του καπνίσει.Για ψάξε τα βύσματα στους αισθητήρες των τροχών και της ανάρτησης και τα εκτεθειμένα καλώδια
-
Το πρόβλημα εμφανίστηκε και σε μένα. Αυτό που το προκάλεσε ήταν ο after market συναργεμός ο οποίος έκανε παρέμβαση στο immobilizer του αυτοκινήτου.Ξεσύνδεσε για 5 λεπτά τον πόλο της μπαταρίας ώστε να γίνει reset των ηλεκτρονικών και κλείδωνε το από το κλειδί και όχι από το κουμπί έξτρα του συναγερμού (αν έχεις after market). Οπωσδήποτε πήγαινε σε κάποιον καλό ηλεκτρολόγο να δεις τι παίζει σίγουρα.
-
kalispera paidia brethike lisei sto problima me to asr failure loose connection?
-
Διαβάζντας σε φορουμ για τετοια περιεργα προβληματα για να δούμε τι να κανουμε με ενος φίλου που έκανε παρομοια, διαβασα οτι η μπαταρια γενικοτερα ειναι θεμα σε αυτα τα αυτοκινητα γιατι ειναι φορτωμενα με ηλεκτρονικες μαλακιες και την ψοφάνε...
εδπισης οτι κατι πλεξουδες ΚΑΤΩ απο τη θεση της μπαταριας τραβανε υγρασια και οι κονεκτορες τα παιζουν.αλλαχτηκε τελικα η μπαταρία με 65άρα και εξαφανιστηκαν τα προβλήματα.
-
καινουργια μπανταρια, αλλη τρομπα. και το πρωι οταν το βαζω μπροστα δουλευει ενα λεπτο και σβινει
-
Aυτά να τα βλέπει η πλέμπα που νομίζει ότι με ένα διαγνωστικό πήρε πτυχίο χάρβαλντ και γαμάει τον κόσμο.
Προφανώς και δεν απευθύνομαι στους άνω προβληματιζόμενους αλλά σ αυτούς που κυνηγάνε τα λάδια με το σεντ κι άλλες κακομοιριές.
Αμα έχετε αρχίδια βρείτε το πρόβλημα,και πρακτικά ξέρετε τι σημαίνει αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις και ειδικά με κομπλεξικούς και ημιμαθείς πελάτες εε?
Κατέβασμα τα νεφρά επί τόπου -
Το asr ειναι συστημα για να ειναι σταθερο το αυτοκινητο;
-
Όχι, κόβει το σπινάρισμα.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι, κόβει το σπινάρισμα.Sent from my GNex using smoke signals.
Aυτό δεν κάνει και το esp;
-
Ο χρήστης kostas psilos έγραψε:
καινουργια μπανταρια, αλλη τρομπα. και το πρωι οταν το βαζω μπροστα δουλευει ενα λεπτο και σβινειΤο έκανε και στο φίλο μου, ειδικα όταν το εβαζε μπρος με κλιματισμό, μετα απο λιγο καιρό το πραγμα σταματησε. Μιλαμε για το Stilo 1.8
Υποπτευομενος οτι μπρορει να πω βλακεια, νομιζω οτι στο μεσοδιάστημα ο εγκέφαλος 'ξαναέμαθε' τι πρπει να κανει και να δινει για να δουλευει σωστα -
Δηλαδή με μια 65αρα μπαταρία θα σταματήσει το πρόβλημα; Και σήμερα όταν ήμουν στο φανάρι και άναψε a/c πήγα μέχρι 40 μέτρα και εσβησε
-
Δεν μπορώ να σου πώ σίγουρα τι θα κανει και τι δεν θα κανει, αλλα η κατάσταση όπως την έχω αντιμετωπισει έιναι η εξής:
Stilo του 2003, 1800cc. Σε γενικες γραμμες εκανε τετοια περιεργα απο το 2007-8 και μετά, που ενταθηκαν και το τελευταιο διαστημα λογω μακρών (1-2 εβδομαδες) περιοδων ακινησίας. Σε φαση που το οδηγουσα εγώ, εβγαλε μηνυματα αναψε το καντράν χριστουγεννιατικο δεντρο κλπ, πανω στην εθνικη οδο με 120 χλμ (ευτυχως δεν εσβησε). Ψαχνοντας στο νετ βρηκαμε διαφορα σχετικα περιεργα που συμβαινουν γενικα στο μοντελο, και αρκετοι ελεγαν οτι
- γενικα τα ηλεκτρικα του ειναι βαρυφορτωμενα και με τις 'νορμαλ' μπαταριες δεν του φτανει γι ααυτο βγαζει λαθη.
- εκτεεθιμενοι κοννεκτρορες σε διαφορ σημεια παιρνουν υγρασια και κανουν τα δικά τους
- Καθαρα δική μου άποψη 'ιταλικο έιναι τι περιμένεις'
Προτεινοταν λοιπον η αλλαγη με την μπαταρια του ντιζελ (JTD) για να εχει πιο πολυ 'ζουμι'
Αλλαχτηκε τελικα η μπαταρια με νομιζω 65άρα (θα ρωτησω και θα σου πώ), εχει χώρο και για μεγαλύτερη, έχει ένα πολυ μεγαλο κουτί και ενα αποστατη στον πατο για να μην κουνιούνται οι μικρότερες μεσα, η αλλαγη εγινε πολυ προσφατα (1-1,5 μηνα), και τελος τα λαμπάκια και τα λαθη κλπ. Εμφανιστηκε αυτο το περιεργο που του σβήνει αλλα υπεθετε οτι εφταιγε το οτι δεν εκλεινε ποτε τον κλιματισμό. Εμενα που το οδηγησα πριν περιπου 10 μερες παλι μερικες φορες δε μου έσβησε ποτε, έιτε με κλιματισμο έιτε χωρις, και του ιδιοκτήτη κατα δικη του ομολογία, εχει κοψει το συνηθειο να σβήνει τις τελευταιες 15μερες.
Εχεις ομοιότητες ε το θεμα? αν εχεις την μπαταρια καιρό, ισως αξιζει να την αλλαξεις, χειμωνας έρχεται.
-
Για τα σβησιματα ισως να θελει καθαρισμα η πεταλουδα.
Fiat Stilo 1.6-"ASR Failure,Loose Connection"