-
Τι λέτε αξίζει το ΤΤ τα παραπάνω λ7 ; το Rx8 μου άρεσε από παλία και πιστεύω ότι παρά τα χρόνια του αξίζει ακόμα εσείς τι λέτε ; την διαφορά στην τιμή με 15κ χμ τον χρόνο λόγο υψηλότερης κατανάλωσεις με το Rx8 θα αργήσω να την βγάλω;
-
Τι λέτε αξίζει το ΤΤ τα παραπάνω λ7 ; το Rx8 μου άρεσε από παλία και πιστεύω ότι παρά τα χρόνια του αξίζει ακόμα εσείς τι λέτε ; την διαφορά στην τιμή με 15κ χμ τον χρόνο λόγο υψηλότερης κατανάλωσεις με το Rx8 θα αργήσω να την βγάλω;
-
-
Εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα. Δεν συναντιούνται πουθενά...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα. Δεν συναντιούνται πουθενά...+1
-
Η μια ψήφος στο ΤΤ είναι δική μου!
Αντικειμενικός δεν μπορώ να είμαι διότι το ΤΤ για εμένα είναι Οτιδήποτε άλλο σ' αυτή τη κατηγορία καλύτερο ή χειρότερο ... απο κάτω! -
φυσικα και αξιζει τα παραπανω λεφτα μιλαμε εξαλου και για αλλα αυτοκινητα, σεποιτηττα στησιμο τεχνολογια, εμφανιση. Φιλος μου και ο δελφος του τα εχουν, η μερα με τη νυχτα. Ασε που το mazda θα το χεις συνεργειο συνεχεια για λαδακια. Το Audi ειναι αμαξι πολυ ανωτερης ποιτητας με φανταστικο στησιμο αν και λιγο σκληρο. Το rx8 εκτος του οτι αν θες μεταχειρο πρεπει να ψαξεις παρα πολυ γτ ολα σχεδον εχουν πεσμενη πιεση.....γτ οι ιδιοκτητες ειτε τα σκιζουν ειτε δεν τα πολυπροσεχουν και γενικα ειναι λιγο παραξενος ο Βανκελ. Βεβαια πανεμορφα και τα 2 δεν λεω αλλη φιλοσοφια ομως και σε αυτο. Απο εκει και περα το rx8 θα σε κανει master της πλαγιολισθησης ειναι ικανο να σε πηγαινει ολο με το πλαι........και μονο.
Προσωπικη μου γνωμη και εαν εγω θα διαλεγα TT -
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
φυσικα και αξιζει τα παραπανω λεφτα μιλαμε εξαλου και για αλλα αυτοκινητα, σεποιτηττα στησιμο τεχνολογια, εμφανιση. Φιλος μου και ο δελφος του τα εχουν, η μερα με τη νυχτα. Ασε που το mazda θα το χεις συνεργειο συνεχεια για λαδακια. Το Audi ειναι αμαξι πολυ ανωτερης ποιτητας με φανταστικο στησιμο αν και λιγο σκληρο. Το rx8 εκτος του οτι αν θες μεταχειρο πρεπει να ψαξεις παρα πολυ γτ ολα σχεδον εχουν πεσμενη πιεση.....γτ οι ιδιοκτητες ειτε τα σκιζουν ειτε δεν τα πολυπροσεχουν και γενικα ειναι λιγο παραξενος ο Βανκελ. Βεβαια πανεμορφα και τα 2 δεν λεω αλλη φιλοσοφια ομως και σε αυτο. Απο εκει και περα το rx8 θα σε κανει master της πλαγιολισθησης ειναι ικανο να σε πηγαινει ολο με το πλαι........και μονο.
Προσωπικη μου γνωμη και εαν εγω θα διαλεγα TTΥπερβολες! Τα λαδακια τα βαζει και μονος του, δεν ειναι κατι δυσκολο.
-
Προσωπικη μου γνωμη και εαν εγω θα διαλεγα TTΈχει στήσιμο το ΤΤ μπροστά στο RX8?
-
...Ασε που το mazda θα το χεις συνεργειο συνεχεια για λαδακια. ...Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί.
-
Σωστός
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προσωπικη μου γνωμη και εαν εγω θα διαλεγα TTΈχει στήσιμο το ΤΤ μπροστά στο RX8?
Γιατί έχει τεχνολογία;;;
-
Το ΤΤ ειναι ΤΤ.Τελος...Δεν υπαρχει ποιοτικη συγκριση και μην νομιζετε οτι το αμαξι ειναι και κανενα παρταλι ανικανο να το στριβεις και να το στυβεις...
-
Για καθημερινό αυτοκίνητο το ΤΤ.
Για δεύτερο το RX-8. Είναι πιο ρυθμίσιμο έχει καλύτερη αίσθηση και πως το πιθανότερο στην ελληνική άσφαλτο να είναι αργότερο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με αφήνει αδιάφορο. -
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
...Ασε που το mazda θα το χεις συνεργειο συνεχεια για λαδακια. ...
Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί.
μπαρδον?
Γιατί έχει τεχνολογία;;;
σωστα μονο το καρμπιρατερ κα τα ταμπουρα του λειπουν
-
ΤΤ. Το RX8 καλό και χρυσό...αλλά καγκουρίζει κάπως και δεν είναι για καθημερινό αυτοκίνητο.
-
Και τα 2 είναι καλά αυτοκίνητα. Ο αδαής παίρνει ΤΤ, και ο ψαγμένος RX-8.
Στην Ελλάδα οι πρώτοι αγόρασαν και το RX γιατί μυρίστηκαν φθηνά άλογα. Η συντήρηση είναι θέμα, καθώς θέλει χρόνο, ψάξιμο και μεράκι.
Το στήσιμο του RX είναι λίγο ότι και να πω. Μετάδοση εκεί που πρέπει να έχει κάθε coupe που σέβεται τον εαυτό του.
Το ΤΤ σε ανταμείβει με την ιδιότητα του everyday car, και του λογικότερου κόστους χρήσης. Το RX στο δρόμο είναι fun to drive. Απλά.Δύσκολη επιλογή. Εγώ πάντως είμαι με BMW Z4 Coupe 3.0si...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σωστα μονο το καρμπιρατερ κα τα ταμπουρα του λειπουν
Έγραψα κάτι τέτοιο;
Διάβασε και το post που έκανα παράθεση. Σύγκριση μεταξύ των 2 κάνει.Έχει ανώτερη η τεχνολογία του TT από του RX8;
Το κάθε ένα έχει τα δικά του highlights.
-
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας , το RX8 γιατί δν το θεωρείται καθημερινό αυτοκίνητο έχει 4 πραγματικές θέσεις , το ξέρω υπάρχουν πολλά καγκούρικα αλλά δν σκέφτομαι να το καγκουρέψω και γώ .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας , το RX8 γιατί δν το θεωρείται καθημερινό αυτοκίνητο έχει 4 πραγματικές θέσεις , το ξέρω υπάρχουν πολλά καγκούρικα αλλά δν σκέφτομαι να το καγκουρέψω και γώ .δε θεωρειται καθημερινο γιατι θα καιει πιο πολυ απο tts
το 1.8 καιει λογικα πραγματα, αλλα και το 200αρι μπροστα του καιει λογικα πραγματα
audi tt 1.8t vs mazda rx8 cosmo