-
Γρηγόρη, μπορείς να μου στείλεις το κινητό σου με pm?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ:προσπαθώ να πάρω τον Vell εδώ και αρκετό καιρό και μου βγάζει όλο ένα άκυρο μήνυμα ('ο συνδρομητής έχει ενεργοποιήσει τη φραγή εισερχομένων κλήσεων' ).Άλλαξε νούμερο?ot: Σίγουρα δεν προχώρησε σε ταυτοποίηση αυτού που είχε
-
ΥΓ2:μου φαίνεται πως έπρεπε τελικά να συμβουλευτώ κάποιον 'γνώστη' για να μεταφέρω τα τηλέφωνά μου από το Ν97 στο iphoneΘα σου πω από κοντά πως γίνεται.
-
Τελικα δεν θα ερθω...
Δεν εχω λεφτα για βενζινη, εχει πεσει μεγαλο στριμωγμα γενικα με αυτο το θεμα και περναω τις βδομαδες στο ισα ισα...
Κριμα κι ηθελα να ξεσκασω μετα απο τοσο καιρο, αλλα δεν πειραζει...Καλη διασκεδαση παιδες!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
ΥΓ2:μου φαίνεται πως έπρεπε τελικά να συμβουλευτώ κάποιον 'γνώστη' για να μεταφέρω τα τηλέφωνά μου από το Ν97 στο iphone
Θα σου πω από κοντά πως γίνεται.
Το ξεχάσαμε αυτό ρε γαμώτο!!!
όπως επίσης το να τραβήξουμε καμιά φωτογραφία έτσι 'για το καλό'.Πάντως περάσαμε πολύ ωραία.Αν δεν είχα και την έξοδο το βράδυ, θα το 'ξενυχτούσα' άνετα.
Ο Vellerefontis ήταν σε μέρα 'ρέντας'.Πετούσε ατάκες τη μία μετά την άλλη.
Όσο για τον Γιάννη, θέλω να πω ότι χάρηκα πολύ που τον γνώρισα.Α...και δε σας ξεχνάω (Γρηγόρη και Γιάννη).Σας χρωστάω βόλτα με το 'dsg'.
ΥΓ:τελικά το νούμερο που είχα του vell, ΔΕΝ ήταν του vellerefonti... Ό,τι νά ναι...
-
Όντως πολύ ωραία ήταν!
Αλλά όπως λες...ξεχάσαμε να βγάλουμε φώτο!
Για το ΝΟΚΙΑ, απλά το συνδέεις μέσω PC Suite στο PC, του λες κάνει τα contacts sync με το Outlook και μετά το iTunes θα στα περάσει από το outlook.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Όντως πολύ ωραία ήταν!Αλλά όπως λες...ξεχάσαμε να βγάλουμε φώτο!
Για το ΝΟΚΙΑ, απλά το συνδέεις μέσω PC Suite στο PC, του λες κάνει τα contacts sync με το Outlook και μετά το iTunes θα στα περάσει από το outlook.
offtopic, αλλά αυτό έκανα νίκο και σε κάποιες επαφές έχουν χαθεί νούμερα ή έχουν μεταφερθεί αλλού ή ενώ το outlook τα έχε τα νούμερα (πχ 'σταθερό εργασίας') στο iphone δεν έχουν περαστεί.Νokia λέμε...μπουρδέλο. Τέλοσπάντων...βρήκα κάποια άκρη, περνώντας τις επαφές σε windows contacts και όχι σε outlook αλλά δυστυχώς κάποιες επαφές 'έχασαν' δεδομένα.
ήμουν όμως τυχερός και ευτυχώς τα νούμερα που πολυ-χρησιμοποιώ δεν έχασαν τίποτα.Μόνο του vell μου 'ξέμεινε' και δεν μπορούσα να βρω τι έγινε.Συν του ότι του vellerefonti τελικά το νούμερο που είχα ΔΕΝ ήταν δικό του κι άρα λογικό να μην μπορούσα να τον βρω.Γενικά έχω πολύ φορτωμένες 'επαφές', περνώνας ό,τι νούμερα γνωρίζω για το άτομο Χ ή αν είναι επιχείρηση περνάω τα πάντα (sites, emails, όλα τα τηλέφωνα, fax κτλ), με αποτέλεσμα να υπάρχουν επαφές με 6-7 νούμερα, πολλές σημειώσεις κτλ.Τέλοσπάντων.end of offtopic.
Απαιτώ να κανονίσουμε εκ νέου κάποια συνάντηση (πχ) για ένα μήνα μετά από σήμερα (σχετικά σύντομα δηλαδή).
-
Μέσα!!!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μέσα!!!πάλι μέσα εσύ?θα σε παρεξηγήσουμε ρε στο τέλος...
ΥΓ:φυσικά και θέλουμε την παρέα σου!
-
Ε βέβαια
Είστε ωραία παρέα!
-
...αμα μας κανει καπου κανενα donut ο Νικος, μεσα και εγω...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...αμα μας κανει καπου κανενα donut ο Νικος, μεσα και εγω...Εντάξει...την επόμενη φορά θα σας κάνω
Σχετικά με αυτό που συζητούσαμε...περιμένω απάντηση εδώ: viewtopic.php?f=5&p=2014620#p2014620
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εντάξει...την επόμενη φορά θα σας κάνω
Σχετικά με αυτό που συζητούσαμε...περιμένω απάντηση εδώ: viewtopic.php?f=5&p=2014620#p2014620
έτσι ρε π@ύστη μου...τι σκ@τ@ το πήρες το πισωκίνητο.
Δώσε θέαμα στο λαό.
(πλάκα κάνω έτσι?θεωρώ 'σπάσιμο' για το αμάξι το να κάνεις 8άρια )Σχετικά με το άλλο θέμα, έδωσα μία απάντηση αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι 100% σωστή (σχετικά με το είδος του συμπλέκτη δηλαδή )
Αν και...εσύ Γρηγόρη θα έρθεις γιατί (όπως σε είδα) είσαι ψημένος για βόλτα με το DSG.Άσε λοιπόν τα 'δύσκολα'.
ΥΓ:αν και Νίκο είδα (όσο ήμουν πίσω σου) ότι 2-3 φορές το επιχείρησες το 'ανάποδο'.
-
Εντάξει...την επόμενη φορά θα σας κάνω
έτσι ρε π@ύστη μου...τι σκ@τ@ το πήρες το πισωκίνητο.
Δώσε θέαμα στο λαό.
(πλάκα κάνω έτσι?θεωρώ 'σπάσιμο' για το αμάξι το να κάνεις 8άρια )Σχετικά με το άλλο θέμα, έδωσα μία απάντηση αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι 100% σωστή (σχετικά με το είδος του συμπλέκτη δηλαδή )
Αν και...εσύ Γρηγόρη θα έρθεις γιατί (όπως σε είδα) είσαι ψημένος για βόλτα με το DSG.Άσε λοιπόν τα 'δύσκολα'.
ΥΓ:αν και Νίκο είδα (όσο ήμουν πίσω σου) ότι 2-3 φορές το επιχείρησες το 'ανάποδο'.
Εκεί είχα και χιλιόμετρα...δεν είναι ότι το επιχείρησα...ήρθε κάπως μόνο του
Για ρώτα όμως τον Busso που όταν ερχόμασταν μαζί το επιχείρησα και χόρευε...είχε και κρύα λάστιχα
-
Ο χρήστης Nikos έγραψε:
Για ρώτα όμως τον Busso που όταν ερχόμασταν μαζί το επιχείρησα και χόρευε...είχε και κρύα λάστιχα
μπα...στον Busso τόσο θέαμα και σε μένα τίποτα?
-
Να ειναι καθημερινη κυριοι...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Να ειναι καθημερινη κυριοι...μέσα για καθημερινές, αλλά πλέον προσωπικά θα μπορώ μετά τις 19:00 με 20:00, αφού για να γυρίσω από τη (νέα) μου δουλειά, πρέπει να γυρίσω σπίτι με το λεωφορειάκι και να πάρω αμάξι.
Επιπλέον...αυτό το Σάββατο (πέραν της F1 που έχει το μεσημέρι -?-) δεν μπορώ γιατί...κουμπαριάζω το βράδυ (παντρεύω φιλικό ζευγάρι) και έχει αρκετό τρέξιμο.
Βολβοδία, εσύ Σ/Κ's γενικότερα δεν μπορείς?
Το λέω γιατί ΓΕΝΙΚΑ τα Σ/Κ είναι πιο άνετα τα πράγματα (ειδικά Κυριακή) από χρόνο για τους περισσότερους, συν του ότι μπορούμε να βρεθούμε 'μέρα' (δηλαδή να μην είναι βράδυ). -
Ειμαι λιγο πιεσμενος αυτο το διαστημα με καποια οικογενειακα θεματα υγειας και τα ΣΚ ειναι κλειστα
Καθημερινες μετα τις 18:30 μου ειναι πιο ευκολο... -
Την επόμενη φορά θα συναντηθούμε σπίτι μου να πάμε μαζί
-
Την άλλη φορά θα του ζεστάνω εγώ τα λάστιχα
Κούκλα την έχει όμως
Εξορμήσεις πάσης φύσεως πειραγμένων..!