-
Δηλαδή νομίζεις ότι δούλευες εμένα και τον cosneo , και αυτό σού έφερε γέλιο ;
Καλός είσαι, αλλά ξαναδιάβασε τα πιο πάνω που γράψαμε εγώ και ο cosneo ...Τα σαφώς ειρωνικά σχόλιά σου δεν είδα να τα εξέλαβε κάποιος διαφορετικά
ούτε και να απάντησε κανείς σε εσένα πιστεύοντας ότι εσύ κυριολεκτούσες.
Οπότε ...Krista Allen FTW !
-
Υπάρχει ήδη θέμα από αρκετά παλιότερα.
Βέβαια ο Krus και εγώ χρησιμοποιούσαμε xs.to και οι φωτογραφίες έκαναν φτερά. Θα κοιτάξω να επαναφέρω τη δικιά μου.
viewtopic.php?f=8&t=22321&p=804411&hilit=sharan#p804411
-
http://carscoop.blogspot.com/2010/03/2011-volkswagen-sharan-first-photos-of.htmlΑρκετα όμορφο για αυτό που εκπροσωπεί. Ομορφότερο απο το αμερικάνικο-συμπαραγωγή ... Routan!
-
το παλέψανε μαν'μου αλλά τα ρημάδια τα καλούπια στο ΦαουΒε είναι απο γρανίτη. Δεν σπάνε με τίποτα.
καθ εικόνα και ομοίωση και ομοίωση και ομοίωση και ομοίωση .... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
:oops: Υπάρχουν ακόμα το Sharan και το αντίστοιχο Seat!!!Nα και το ... Alhambra!
Από το http://www.worldcarfans.com/110041925748/all-new-2011-seat-alhambra-mpv-revealed
-
Πρεπει να κουραστηκαν οι σχεδιαστες...
-
Συγκλονιστικο σχεδιο.Οι ανθρωποι ειναι πολυ μπροστα.Δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι πρωτοι.Ειναι αλλου τα παιδια και ειδικα στο σχεδιο.Κλανουν και βγαινει ο ντα βιντσι απο μεσα τους.Ρισπεκτ για ακομα μια φορα στο σχεδιασμο αυτου του γκρουπ και σ αυτους που τ αγοραζουν...
-
Μόνο που σε αυτή την κατηγορία οι αγοραστές κοιτάνε πρακτικότητα και χώρους και όχι τόσο την εμφάνιση.
Εκτός αν θεωρείς συγκλονιστικά σχέδια τα παρακάτω
-
πες τα pasxo..
-
Ειδα και τους αγοραστες των γκολφ που ΔΕΝ κοιτανε την εμφανιση... Ενδιαφερονται για τις επιδοσεις (μουχαχαχα) τις ανεσεις(ξαναμουχαχαχα) και το ιματζ (το ποιο;;;;χαχαχα)
Κανε μας τη χαρη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Οι γερμανοι ειναι φιλοι μας και πολυ μπροστα... Δωστε τους μολυβι και χαρτι να σχεδιασουν... -
Περιμενε κανεις κατι διαφορετικο απο αυτο που παρουσιασαν? Οχι,ολα τα αλλα ειναι να'χαμε να λεγαμε..Αυτη ειναι η τακτικη τους και απο τη στιγμη που τους βγαινει δεν εχουν λογο να την αλλαξουν.
-
για την κατηγορία του δεν είναι άσχημο. Το θεωρώ πιο όμορφο από τα αντίστοιχα της PSA. Το Galaxy είναι νομίζω πιο όμορφο, ακόμη όμως και το Espace έχει μείνει πίσω.
Σαφώς και η μικρότερη κατηγορία έχει πιο ενδιαφέροντα σχέδια, βλ grand scenic, Ford S-max, Grand C4 picasso, αλλά η μεγάλη κατηγορία είναι μονόδρομος για οικογένειες με 6+ άτομα. Για τέτοιες ποσότητες παιδιών οι συρόμενες πόρτες είναι must. Εδώ στο grand scenic και δυσκολεύομαι να βάλω και να βγάλω τα 3 μωρά όταν παρκάρω σχετικά στενά
Volkswagen Sharan II