-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Το στροφόμετρο φυσικά...............Είναι ποτέ δυνατόν να φταίει ο Μάστορας;Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και επειδή, για να λέμε την αλήθεια, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείτε:
Πήγα μόνος μου το ρολόι μου σε εξειδικευμένο service ακριβής εταιρείας ρολογιών, στο οποίο εγνώριζα τους υπευθύνους. Αυτός χάλασε το ρολόι.
Καμμία σχέση με μάστορα, στροφόμετρα και άλλα αυτοκίνητα. -
Bel air κοτετσι..Απλα για να τη δουμε..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1117340/Cortina πληρης και η τιμη 250e..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1080005/ -
Αυτοματη η Belair..ετσι εξηγειται η ελλειψη λεβιε..και γω που νομιζα οτι δεν ειχε σασμαν..Κατι αντιστοιχο,σε ιδιο χρωμα και χωρις τζαμια,βρισκοταν παλιοτερα κοντα στον τωρινο σταθμο του νομισματοκοπειου.Αραγε να υπαρχει ακομα..
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1097893/
Να το πάρω να βάλω επάνω τα πράγματα από το δικό μου ; -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1097893/
Να το πάρω να βάλω επάνω τα πράγματα από το δικό μου ;Τι εννοεις???
Η μαλλον αναπτυξε λιγο το σκεπτικο σου γιατι δεν ειλικρινα καταλαβαινω τι εννοεις
-
Διαβασε την υπογραφη του...
VW golf gti mki 1981-
audi 80 16v quattro 1991-2009
peugeot 206 1.4 2001-
skoda fabia 1.4 16v 2005-
bmw 320 2009- -
Το γνωριζω οτι εχει το gti o φιλος, αυτο που δεν καταλαβα ειναι τι εννοει λεγοντας 'πραγματα' κι αν εννοει μετατροπη αυτου του 1,1 σε gti για ποιο λογο να το κανει...
(αν κ μαλλον θα'πρεπε να ειμαστε στο 'vw classic')
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Το γνωριζω οτι εχει το gti o φιλος, αυτο που δεν καταλαβα ειναι τι εννοει λεγοντας 'πραγματα' κι αν εννοει μετατροπη αυτου του 1,1 σε gti για ποιο λογο να το κανει...(αν κ μαλλον θα'πρεπε να ειμαστε στο 'vw classic')
Αυτό ήθελα να κάνω αλλά δεν είναι εύκολο θέλει αρκετές τροποποιήσεις το 1050 για να πάρει μηχανή , σασμάν , άξονες , εσωτερικό ........ από το gti και με αμφίβολα αποτελέσματα , σκέφτομαι ακόμα να το πάρω αλλά να το κρατήσω στην εργοστασική του μορφή
-
Κοιταξε, αν δεν ειναι τρακαρισμενο το gti δε βλεπω το λογο να μπλεξεις με τοσο μεγαλη μετατρτοπη
Αν θελει δουλιτσα στην καροτσα καλυτερα να ασχοληθεις με το να την επαναφερεις παρα με... κοπτοραπτικη
Αν δεν εχει παθει κατι μη αναστρεψιμο δηλαδη, μην το αλλοιωσεις γιατι ειναι κριμα να κανεις ενα αυθεντικο gti... μετατροπη τωρα στα 'γεραματα' -
Συμφωνώ...άσε που τα Gti, δεν βγήκαν πεντάπορτα...Βέβαια εδω στην Ελλάδα είχαμε αρκετά...
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Κοιταξε, αν δεν ειναι τρακαρισμενο το gti δε βλεπω το λογο να μπλεξεις με τοσο μεγαλη μετατρτοπηΑν θελει δουλιτσα στην καροτσα καλυτερα να ασχοληθεις με το να την επαναφερεις παρα με... κοπτοραπτικη
Αν δεν εχει παθει κατι μη αναστρεψιμο δηλαδη, μην το αλλοιωσεις γιατι ειναι κριμα να κανεις ενα αυθεντικο gti... μετατροπη τωρα στα 'γεραματα'Έχεις δίκιο έτσι το σκεύτηκα και γω , το gti έχει κανά χρόνο περίπου ακίνητο με πρόβλημα στο injection και ένα άλλο μικροπρόβλημα στο σασμάν το βασικό πρόβλημα όμως είναι η σκουριά στους πίσω θόλους και λίγο κάτω από την θέση του οδηγού και δεν βρήκα κάποιον που να θέλει να το φτιάξει ( φανοποιό ) είναι δύσκολή και επίπονη διαδικασία μου είπαν μάλλον βαριούνται αλλά όπως και να έχει θέλω να το αναπαλαιώσω
Συμφωνώ...άσε που τα Gti, δεν βγήκαν πεντάπορτα...Βέβαια εδω στην Ελλάδα είχαμε αρκετά...
Υπήρχε πεντάπορτο gti με κάποια επιφύλαξη για το mki αλλά σίγουρα στο mkii .
-
Συγγνώμη που επεμβαίνω.
Κάτι που τη δεκαετία του 1980 ήταν αποδεκτό λόγω της ανάγκης που επέφεραν οι τρελλές τιμές και οι φόροι, στο χώρο του ιστορικού αυτοκινήτου πώς μπορεί να σταθεί. Όσο τέλειο και αν είναι το αποτέλεσμα, το αυτοκίνητο θα είναι μαϊμού. -
Να το πάρω τελικά ; για την ιδέα και μόνο αξίζει ;
-
Ο χρήστης Fulvia 3 έγραψε:
Συγγνώμη που επεμβαίνω.
Κάτι που τη δεκαετία του 1980 ήταν αποδεκτό λόγω της ανάγκης που επέφεραν οι τρελλές τιμές και οι φόροι, στο χώρο του ιστορικού αυτοκινήτου πώς μπορεί να σταθεί. Όσο τέλειο και αν είναι το αποτέλεσμα, το αυτοκίνητο θα είναι μαϊμού.Συμφωνούμε απόλυτα , όταν το είδα μου φάνηκε ένας εύκολος τρόπος να ξανακινηθεί το δικό μου αλλά με τα κόψε ράψε που χρειάζονται και το αμφίβολο αποτέλεσμα που θα προκύψει δεν θα ειμαι ικανοποιημένος .
-
Στο mkI, είμαι σίγουρος...στο 2 νομίζω πρός το τέλος του άρχισε να τα βγάζει και σε 5πορτα...
Το θυμάμαι γιατί εκείνη την εποχή είχε γίνει θέμα... -
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/861166/Ω ρε μανα μου σαν να βγηκε τωρα απο το εργοστασιο!!! Τα αξιζει τα λεφτα παντως...
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Έχεις δίκιο έτσι το σκεύτηκα και γω , το gti έχει κανά χρόνο περίπου ακίνητο με πρόβλημα στο injection και ένα άλλο μικροπρόβλημα στο σασμάν το βασικό πρόβλημα όμως είναι η σκουριά στους πίσω θόλους και λίγο κάτω από την θέση του οδηγού και δεν βρήκα κάποιον που να θέλει να το φτιάξει ( φανοποιό ) είναι δύσκολή και επίπονη διαδικασία μου είπαν μάλλον βαριούνται αλλά όπως και να έχει θέλω να το αναπαλαιώσω
Αυτα δεν ειναι κ τοσο μεγαλα προβληματα!!! Για το κιβωτιο καλο μαστορα θα βρεις στη σπυρου πατση στην Αθηνα, πηγαμε προχθες κ το κιβωτιο του γκολφ σε 5' το εφτιαξε ο ανθρωπος! Οσο για τις σκουριες, αν δε γινεται αλλιως λυσε ολο το αυτοκινητο, στειλ'το για αμμοβολη και θα εχεις 'καινουρια' καροτσα πλεον!! Τον ιδιο κοπο θα κανεις με τη μεταμοσχευση σε αλλο αμαξι και θα εχεις και το αυθεντικο πατωμα ενω θα μπορεις να αλλαξεις κ ο,τι αλλο χρειαζεται ωστε να το κανεις 'αστερι'.
Για να παρεις κουραγιο δες δυο διαφορετικες περιπτωσεις ανακατασκευης -απο χειροτερη κατασταση- κ προσεξε πως εγιναν (η πως θα γινουν )
viewtopic.php?f=16&t=46197
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Ω ρε μανα μου σαν να βγηκε τωρα απο το εργοστασιο!!! Τα αξιζει τα λεφτα παντως...
Πολλά είναι , ειδικά αν σκεφτείς ότι με τα ίδια παίρνεις μια νεα spider ......
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Ω ρε μανα μου σαν να βγηκε τωρα απο το εργοστασιο!!! Τα αξιζει τα λεφτα παντως...
Πολλά είναι , ειδικά αν σκεφτείς ότι με τα ίδια παίρνεις μια νεα spider ......
Είναι πολλά γιατί στα ίδια χρήματα παίρνεις giulietta spider... ενώ με τα μισά στην Ιταλία βρίσκεις junior osso di seppia.
Καινούρια spider;Oύτε να μου τη χάριζαν
Κλασσικα αυτοκίνητα αγγελιών