-
Αρα το προβλημα σου ειναι οι νομοι και οχι ο συγκεκριμενος ανακυκλωτης.
-
Ο χρήστης johnlock1 έγραψε:
Ας αφαιρεσει οτι του χρειαζεται και ας το δωσει για ανακυκλωση δωρεαν. Ή ας το δωσει ολοκληρο με πληρωμη.. Αλλα φυσικα δεν εχεις την επιλογη... Οπως και πρεπει να τους πληρωσεις ! ακουσον ακουσον για να παρουν κουφαρι αφου δε θα εχει τιποτα για να πουλησουν. οπως και δεν εχεις επιλογη να κανεις οριστικη διαγραφη και να κρατησεις το αμαξι.. Ποσο πουστης παιζει να ναι καποιος για να σε υποχρεωνει να πεταξεις τη περιουσια σου. Υποθετω οτι εχεις πληρη αγνοια στο θεμα ανακυκλωτες και καπως δικαιολογουνται ετσι αυτα που γραφεις..
Φίλε μου συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες. Η ανακύκλωση των αυτοκινήτων ειδικά, αλλά και όλων των υλικών γενικότερα, γίνονται σύμφωνα με την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μπορείς να διαβάσεις στο παρακάτω link για το τι πρέπει να γίνονται τα οχήματα που τελείωσαν τον κύκλο τους (Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής - End_of_Life_Vehicles).
http://en.wikipedia.org/wiki/End_of_Lif ... _DirectiveΌπως μπορείς να δεις και στο άρθρο της Wikipedia, υπάρχει στόχος να γίνεται τουλάχιστον 85% ανάκτηση του υλικού και από το 2015 θα γίνει 95%. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το αυτοκίνητο δεν μπορεί να φτάνει σε μια μονάδα μισό, συν ότι υπάρχουν επικίνδυνα υλικά στο αυτοκίνητο και πρέπει να γίνει απορρύπανση.
Αυτό με το 85% δεν το κατάλαβα... Αμα πάω εγώ το όχημα απαλαγμενο απο τα ανταλακτικά που θέλω παλι δεν είναι υποχρεωμένοι να ανακυκλώσουν το 85% από ότι τους παω? Δηλαδή αν εγώ στο αμάξι είχα βάλει πχ σχάρα , φώτα ομίχλης καλλύματα ηχεία , μεσαίο μπράτσο το αμάξι το έκανα 110%?
-
ειπα και πριν,μονο η μηχανη ειναι απαραιτητη.
-
Ιταλακια ιστορικα οσο διαλογο θες κανω.. αλλα δεν εχει νοημα ο διαλογος μ εναν ανθρωπο ο οποιος δε ξερει αλλα εχει αποψη οπως εσυ...
Δε μπορεις να πιανεις το πληκτρολογιο και να λες, ενω δε ξερεις οτι στην οριστικη διαγραφη εισαι υποχρεωμενος να παραδωσεις σ εταιρια ανακυκλωσης το οχημα.. ΜΟΝΟ στη προσωρινη ακινησια μπορεις να το κρατησεις,οπως ο πατερας μου που το εχει σε ιδιοκτητο χωρο. Σε οποιαδηποτε διευθυνση συγκοινωνιων να πας εχουν τα διαφημιστικα χαρτια μπροστα στο γκισε και σε παραπεμπουν σε δαυτους αν ειναι για οριστικη διαγραφη...ΜΑΘΕ επισης οτι το αμαξι πρεπει να εχει πανω τα παντα και καθε κομματι φανοποιειας. Και εδω ξεκιναει ο ανταγωνισμος μεταξυ τους.. Αλλοι δε σου δινουν τιποτα για το αμαξι αλλοι δινουν κατα μεσο ορο πια 300-400e και μονο ενας μεχρι 600e για τιποτα καλα κομματια 10ετιας απο ακριβους κατασκευαστες. Σε προσωπικο μου τηλεφωνημα τον Ιανουαριο σε ΟΛΟΥΣ τους ανακυκλωτες του νομου Αττικης για υποθετικο αμαξι ,καθως ψαχνομουν να παρω ολοκληρο για ανταλλακτικα ,που λειπουν μοτερ-σασμαν και φανοποια μου ζητησαν να τους πληρωσω ! απο 200 εως 350e για να ερθουν να το παρουν.
edit ορθογραφικο
-
nonos,οταν προσέχεις το περιβάλον,πρέπει να τους πλερώσεις Πες μου οτι ο συνεργάτης που θα ερχόταν να το φορτώσει, θα ήταν της γνωστής ρομα assistance Oσο για τα λαμόγια θυμάσε τι είχα γράψει πρόσφατα για εναν προστάτη του περιβάλοντος που ζήταγε 1000 ευρώ για ενα golf 3 2.0 8V που δεν ήξερε και αν δούλευε!!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ιταλακια ιστορικα οσο διαλογο θες κανω.. αλλα δεν εχει νοημα ο διαλογος μ εναν ανθρωπο ο οποιος δε ξερει αλλα εχει αποψη οπως εσυ...
Δε μπορεις να πιανεις το πληκτρολογιο και να λες, ενω δε ξερεις οτι στην οριστικη διαγραφη εισαι υποχρεωμενος να παραδωσεις σ εταιρια ανακυκλωσης το οχημα.. ΜΟΝΟ στη προσωρινη ακινησια μπορεις να το κρατησεις,οπως ο πατερας μου που το εχει σε ιδιοκτητο χωρο. Σε οποιαδηποτε διευθυνση συγκοινωνιων να πας εχουν τα διαφημιστικα χαρτια μπροστα στο γκισε και σε παραπεμπουν σε δαυτους αν ειναι για οριστικη διαγραφη...ΜΑΘΕ επισης οτι το αμαξι πρεπει να εχει πανω τα παντα και καθε κομματι φανοποιειας. Και εδω ξεκιναει ο ανταγωνισμος μεταξυ τους.. Αλλοι δε σου δινουν τιποτα για το αμαξι αλλοι δινουν κατα μεσο ορο πια 300-400e και μονο ενας μεχρι 600e για τιποτα καλα κομματια 10ετιας απο ακριβους κατασκευαστες. Σε προσωπικο μου τηλεφωνημα τον Ιανουαριο σε ΟΛΟΥΣ τους ανακυκλωτες του νομου Αττικης για υποθετικο αμαξι ,καθως ψαχνομουν να παρω ολοκληρο για ανταλλακτικα ,που λειπουν μοτερ-σασμαν και φανοποια μου ζητησαν να τους πληρωσω ! απο 200 εως 350e για να ερθουν να το παρουν.
edit ορθογραφικο
ειδες πουθενα να λεω εγω οτι στην οριστικη διαγραφη δεν το παραδιδεις στην ανακυκλωση;
σου ειπα και πριν οτι εδωσα το δικο μου και ζητησαν υποχρεωτικα να εχει μοτερ απανω.γινεται μεταξυ τους ενας πολεμος για τα ανταλλακτικα
γιαυτον τον λογο σε ρωτανε τι αμαξι εχεις στο τηλεφωνο.βασικα κονομανε και καλα κανουν.
το δικο μου το πηραν με 500 ευρω ,που στην αγορα αμα το πουλαγα δεν θα τα επιανα ποτε.
ουτε ΚΤΕΟ δεν ειχε περασει για να μπορεσω να κανω μεταβιβαση και ειχε αρκετα προβληματα ,δεν μαζευοταν με λιγα λογια.
το πηγα εγω εκει,αν ερχοντουσαν αυτοι να το παρουν,ηταν μειον 100 ευρω. -
Αυτη ειναι και διαφορα μας στην αντιληψη για το ολο θεμα..πρεπει να σαι πολυ παραδοπιστος ,κουτοπονηρος για να γραφεις 'κονομανε και ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ'..
-
-
Ο χρήστης italakias- έγραψε:
την σημερινη εποχη η κονομα μετραει ολα τα αλλα ειναι παπαριες.
και αμα το κανεις και νομιμα,εισαι μεγαλος μαγκας.
αμα εισαι εσυ ζουλιαρης δεν σου φταιω εγω.Αυτη ειναι και η βασικη διαφορα στο πως βλεπει τα πραγματα ο μορφωμενος απο τον αμορφωτο. Αντε σπιτι σου τωρα αμορφωτε για πολλοστη φορα...
-
Ο χρήστης apoae86 έγραψε:
http://www.car.gr/parts/view/5486950/Ενδιαφερον..αλλωστε ειναι γνωστο πως ειδικα για τα Renault αυτης της εποχης,η ελλειψη χαρτιων δεν ειναι ιδιαιτερο προβλημα..
Αρκει βεβαια να ειναι οντως σε καλη κατασταση. -
FORD TAUNUS 17M 1971
http://patsalosmotors.car.gr/parts/view/5528995/ -
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Ενδιαφερον..αλλωστε ειναι γνωστο πως ειδικα για τα Renault αυτης της εποχης,η ελλειψη χαρτιων δεν ειναι ιδιαιτερο προβλημα..
Αρκει βεβαια να ειναι οντως σε καλη κατασταση.Τι εννοεις λεγοντας οτι δεν ειναι προβλημα η ελλειψη χαρτιων;;;;
-
Εννοω πως τα Renault εκεινης της εποχης(δεν ξερω αν ισχυε το ιδιο και με τα Dacia)δεν ειχαν τον αριθμο πλαισιου χτυπημενο στο σασσι,αλλα ειχαν απλως ενα ταμπελακι καρφωμενο με πριτσινια στο θολο.
Και τωρα που το ξανασκεφτομαι,καποιος εδω μεσα χαριζε ενα Renault 10 σε αθλια κατασταση,αλλα με χαρτια.. -
καταλαβα...
άρα σε καθε περιπτωση χρειαζεται χαρτια για να βγαλει ιστορικες.... -
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5489519
Ανταλλακτικα βρισκονται.. λιγο να χαμηλωσει & η τιμη -
Η αγγελία :
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5538768/
Η πραγματικότητα :
-
E καλά κι εσύ... 200 ευρω ζηταει ο ανθρωπος.
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
E καλά κι εσύ... 200 ευρω ζηταει ο ανθρωπος.Δεν καταλάβατε προφανώς το λόγο που δημοσίευσα την αγγελία . Δεν κρίνω το αν η τιμή είναι υψηλή , δίκαιη ή χαμηλή . Ενοχλούμαι έντονα όταν άλλο πράγμα περιμένεις να δεις και άλλο σου εμφανίζεται . Αυτό είναι έλλειψη σεβασμού για τον κόπο , το χρόνο κτλ που σπαταλάς ασχολούμενος με την αγγελία του . Επαναλαμβάνω ΔΕΝ με ενδιαφέρει πόσο το πουλάει ( προσπάθησα να το εξηγήσω και στον ίδιο όταν μου είπε ότι θα μου κάνει >) , αλλά αυτό που “δείχνει” και περιγράφει (75000 km) δεν έχει καμία σχέση σαν κατάσταση και σαν μοντέλο με αυτό που προσφέρει. Φυσικά , όπως μου είπε δεν ευθύνεται ο ίδιος αλλά κάποιος άλλος…..
-
Ενταξει,και τι να εκανε,να εβαζε πραγματικη φωτογραφια του αυτοκινητου;Θα ετρωγε ban απο το car.gr,σε τετοια κατασταση που βρισκεται..
Περα απο την πλακα παντως,οταν καποιος ψαχνει 3πορτο 127,και παρολα αυτα ενδιδει και παει να δει καποιο που ειναι ''2πορτο,900cc,55bhp,RWD'',ε,μαλλον παει γυρευοντας..
Φιλικα παντα.
-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Ενταξει,και τι να εκανε,να εβαζε πραγματικη φωτογραφια του αυτοκινητου;Θα ετρωγε ban απο το car.gr,σε τετοια κατασταση που βρισκεται..Περα απο την πλακα παντως,οταν καποιος ψαχνει 3πορτο 127,και παρολα αυτα ενδιδει και παει να δει καποιο που ειναι ''2πορτο,900cc,55bhp,RWD'',ε,μαλλον παει γυρευοντας..
Φιλικα παντα.
Το τσέκαρα , για την πόρτα ,πρώτα τηλεφωνικώς και πράγματι έχει πίσω πόρτα , τα υπόλοιπα (55 hp κτλ ) τα έχω συνηθίσει και δεν δίνω σημασία …..
Ps Βίκτορα η φωτογραφία το κολακεύει , έχει φοβερή φωτογένεια !!!
Κλασσικα αυτοκίνητα αγγελιών