-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Zastava 750 1000e
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2160670/To έχω δει τα Χριστούγεννα σε παράδρομο της Μοναστηρίου (Θεσσαλονίκη) με σκοπιανές πινακίδες. Δεν πρέπει να κάνω λάθος, αφού οι επιγραφές πάνω του είναι χαρακτηριστικές. Γι' αυτό και λέει 'χωρίς χαρτιά'.
-
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει ξαναανέβει, πάντως εγώ δεν το έχω σημειωμένο
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2098885/Θα είμαι πολύ κακός αν πω ότι οι ταπετσαρίες, οι ζάντες, το τιμόνι και κυρίως το βαμμένο άσπρο ταμπλό θα ήταν σοβαρός ανασταλτικός παράγοντας για να μην το δω καθόλου?
(την τιμή δεν την συζητάω...)Το χειρότερο είναι ότι έχει πισσάρει το σαζμάν!
Φαντάζομαι μέχρι να ζεσταθεί η πίσσα θα δυσκολεύει κάπως τις αλλαγές...
Βασικά καταγράφω τα πάντα που βλέπω μέχρι τουλάχιστον το 1985 από πλευράς χρονολογίας, οπότε το ανέβασα κυρίως λόγο στατιστικού χαρακτήρα και όχι γιατί έλεγε κάτι.
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
http://www.car.gr/2238468 ακριβο
ωχ ειχα πολλα χρονια να το δω αυτο στην περιοχη!
κοιτα να δεις που γλυτωσε την αποσυρση
Αχ,μόλις το είδα, δάκρυσα αυτό μάλλον είναι το πρώτο αυτοκίνητο που μεγάλωσα και το οποίο δώσαμε το 1995, λόγω οικονομικών προβλημάτων σε κάτοικο της Νέας Μάκρης...Αν είχα τα χρήματα-αν και εντελώς κοροϊδία χρήματα έτσι όπως το κατάντησαν- θα τα έδινα να το πάρω πίσω και να ξεκινήσω ήρεμα και με μεράκι την ανακατασκευή του σε 1700 κυβικά,έτσι όπως ξεκίνησε..έτσι,για την αποκατάσταση των αναμνήσεων.....με την λογική, απλά δεν συμφέρει,το ξέρω και γι αυτό δεν τολμώ να τηλεφωνήσω για να μην στεναχωρηθώ περισσότερο -
Ο χρήστης Geochri έγραψε:
Αχ,μόλις το είδα, δάκρυσα αυτό μάλλον είναι το πρώτο αυτοκίνητο που μεγάλωσα και το οποίο δώσαμε το 1995, λόγω οικονομικών προβλημάτων σε κάτοικο της Νέας Μάκρης...Αν είχα τα χρήματα-αν και εντελώς κοροϊδία χρήματα έτσι όπως το κατάντησαν- θα τα έδινα να το πάρω πίσω και να ξεκινήσω ήρεμα και με μεράκι την ανακατασκευή του σε 1700 κυβικά,έτσι όπως ξεκίνησε..έτσι,για την αποκατάσταση των αναμνήσεων.....με την λογική, απλά δεν συμφέρει,το ξέρω και γι αυτό δεν τολμώ να τηλεφωνήσω για να μην στεναχωρηθώ περισσότεροαν ειναι ετσι τα πραγματα, κρατα το τηλ της αγγελιας και περιμενε.
Ουτως ή αλλως δεν προκειται να πουληθει 15, περιμενε και κανε την προσφορα σου.
Δεν χανεις τιποτα.
Παντως ειμαι περιεργος να δω τη σημερινη του κατασταση,το θυμαμαι πολυ καλα στην περιοχη να κυκλοφορει αλλα εχω να το δω πανω απο 5-6 χρονια. Ηταν με μπακετ μαυρα, με αυτες τις ζαντες αλλα και κατι άλλες.
Λογικα το δικο σου ειναι, δεν θυμαμαι αλλο τετοιο στην περιοχη και αυτο συχναζε Νεα Μακρη στις τοτε παρεες των 'γρηγορων' της περιοχης. -
Ευχαριστώ Lef205...Σε αυτό ποντάρω....να πέσει τουλάχιστον 10000 κάτω,μην πω και περισσότερα...Με τα ακατονόμαστα που ζητάει, πρέπει να πουλήσω τα δικά μου+ αρκετά δανεικά+ αποκατάσταση = Άντε γεια.Οκ, γούστο του και καπέλο του, αλλά πως το κατάντησε έτσι...πάει το μοτέρ, τα νίκελ, οι σιδερένιες ζάντες του, το becker ράδιο εποχής...Έφριξα και στεναχωρήθηκα συνάμα, όταν το είδα,επειδή κάποτε ήταν γνήσιο στα χέρια μας...Κάποια στιγμή,όταν υπήρχαν χρήματα, είχα φάει τη Νέα Μάκρη να το βρω μπας και...αλλά δεν το είχα εντοπίσει πουθενά...Αν δεν έχει αλλάξει πινακίδα κυκλοφορίας, η πίσω είναι τετράγωνη,ΥΑΒ αρχικά.Με βλέπω να το κυνηγάω μετά από καιρό σε κάποιο ανακυκλωτήριο...Στη περιοχή υπήρχε ένα ακόμα αυτόματο 1900 γκρίζο, χωρίς πινακίδες,το οποίο μάλλον πουλήθηκε-έπαιζε και στο car.gr . Συγνώμη για το
-
Tωρα που το λες θυμαμαι την τετραγωνη πινακιδα!
Δεν ξερω ποτε εψαξες στην περιοχη αλλα οπως σου εγραψα και πιο πανω, εχω να το δω πανω απο 5-6 χρονια και η φωτο της αγγελιας φαινεται και αυτη παλια οποτε σκεψου οτι μπορει να αντικρισεις χειροτερη κατασταση απο αυτη της φωτο.
Χωρις να ξερω, το οτι λειπει τοσο καιρο απο τους δρομους και εμφανιστηκε δε νομιζω να καταληξει στην ανακυκλωση τοσο ευκολα.
Αυτος που εχει καταχωρησει την αγγελια ειχε μαζεψει πολλα παλια αυτοκινητα που εδω και 1-2 χρονια προσπαθει να τα διωξει, ειχε μαλιστα μαντρα κοντα στον σχοινια, τωρα την εχει κλεισει. Ομως δεν πρεπει να ειναι αυτος ο ιδιοκτητης του αυτοκινητου. -
Αυτό είναι...Μάλλον έχει πάρε-δώσε με την μάντρα,την οποία έχω ξανασυναντήσει πολλές φορές στο car.gr. Eίχε πάρει τετράγωνη- για να ταιριάζει στο πορτάκι του ντεπόζιτου -,νέα τότε,πινακίδα το 1986, λόγω αλλαγής από την παλιά εξαψήφια.Έχω ακόμα κάποια πράγματα του αυτοκινήτου,αυτός που το είχε αγοράσει,δεν τα ήθελε, θυμάμαι.Μόλις είδε το αυτοκίνητο το αγόρασε κατευθείαν με 500.000 δραχμές,που τότε χρειαζόμασταν.....anyway. Ευχαριστώ και πάλι Lef205.Θα του τηλεφωνήσω σήμερα,το πήρα απόφαση,όπως και ότι μάλλον θα έρθω να το δω και θα υποδυθώ τον ψυχρό αγοραστή,παραμερίζοντας φυσικά τις αναμνήσεις...Ίσως αποχωριστώ τις ταπεινές γιαπωνεζούλες μου,που ούτως ή αλλώς βρίσκονται σε ακινησία,λόγω τρόικας,αλλά όχι σε αχρηστία...Για την ιστορία το έψαχνα το καλοκαίρι του 2009,ό,τι μπορούσα έψαξα στη Ν. Μάκρη,χωρίς φυσικά να γνωρίζω καλά την περιοχή.
-
Αυτό μου φαίνεται πιο εντάξει πάντως αλλά πανάκριβος
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/686113/ -
Αχ,μόλις το είδα, δάκρυσα αυτό μάλλον είναι το πρώτο αυτοκίνητο που μεγάλωσα και το οποίο δώσαμε το 1995, λόγω οικονομικών προβλημάτων σε κάτοικο της Νέας Μάκρης...Αν είχα τα χρήματα-αν και εντελώς κοροϊδία χρήματα έτσι όπως το κατάντησαν- θα τα έδινα να το πάρω πίσω και να ξεκινήσω ήρεμα και με μεράκι την ανακατασκευή του σε 1700 κυβικά,έτσι όπως ξεκίνησε..έτσι,για την αποκατάσταση των αναμνήσεων.....με την λογική, απλά δεν συμφέρει,το ξέρω και γι αυτό δεν τολμώ να τηλεφωνήσω για να μην στεναχωρηθώ περισσότεροΥπηρχε και ενα ασπρο αυτοματο στη Νεα Μακρη το ειχα δει στο car.gr φαινοταν πολυ καλο
-
-
Αυτό είναι...Μάλλον έχει πάρε-δώσε με την μάντρα,την οποία έχω ξανασυναντήσει πολλές φορές στο car.gr. Eίχε πάρει τετράγωνη- για να ταιριάζει στο πορτάκι του ντεπόζιτου -,νέα τότε,πινακίδα το 1986, λόγω αλλαγής από την παλιά εξαψήφια.Έχω ακόμα κάποια πράγματα του αυτοκινήτου,αυτός που το είχε αγοράσει,δεν τα ήθελε, θυμάμαι.Μόλις είδε το αυτοκίνητο το αγόρασε κατευθείαν με 500.000 δραχμές,που τότε χρειαζόμασταν.....anyway. Ευχαριστώ και πάλι Lef205.Θα του τηλεφωνήσω σήμερα,το πήρα απόφαση,όπως και ότι μάλλον θα έρθω να το δω και θα υποδυθώ τον ψυχρό αγοραστή,παραμερίζοντας φυσικά τις αναμνήσεις...Ίσως αποχωριστώ τις ταπεινές γιαπωνεζούλες μου,που ούτως ή αλλώς βρίσκονται σε ακινησία,λόγω τρόικας,αλλά όχι σε αχρηστία...Για την ιστορία το έψαχνα το καλοκαίρι του 2009,ό,τι μπορούσα έψαξα στη Ν. Μάκρη,χωρίς φυσικά να γνωρίζω καλά την περιοχή.Για αυτό δεν μιλάγαμε τότε ρε συ.
Το ζαχαρί με το vinyl top στη Λ. Διονύσου πουλήθηκε, και δε νομίζω ότι πλησίασε καν αυτά που ζήταγε.
Αυτό δεν κυκλοφορούσε από πολύ πιο πριν, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι έμενε μέσα στη Ν. Μάκρη, αλλά νομίζω βγαίνωντας μετά τη βάση.
Ουτε 15000, αξίζει ούτε καν 5000Ε. Καταλαβαίνω ότι έχεις μνήμες με αυτό το αμάξι, αλλά δεν είναι ανάγκη να πετάξεις τόσα λεφτά. Κράτα το τηλέφωνο (αν και δεν έχει νόημα, καθώς ο τύπος είναι απλά ο μεσάζωντας) και βλέπουμε. Αν ενδιαφέρεσαι σοβαρά πες μου να βάλω άτομο που τον ξέρει (τον μεσάζωντα) να δούμε τι μπορεί να γίνει. -
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πριν, αλλά μήπως η συγκεκριμένη αγγελία κρύβει κάτι. Αν κρίνω απο την τιμή.....
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2212232/ -
Capri 1500e με πινακιδες εοοε...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2186265/Volvo 164 το ανταλλασει και με αμαζονα στα 1500e κι αυτο.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2084476/Σαπακι fleetwood 1400 συζητησιμα.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2220203/ -
Αυτός ο έμπορος της Νέας Μάκρης πού στο καλό είναι τελικά; Η διεύθυνση που έχει στις αγγελίες του είναι περίεργη, ο δρόμος υπάρχει αλλά όχι ο αριθμός.......Έχω γυρίσει όλη την περιοχή με το ποδήλατο, δεν έχω εντοπίσει τέτοια γιάφκα.......
-
Νίκο δεν την έχεις βρει γιατί δεν υπάρχει...
Τουλάχιστον όχι με αυτήν τη μορφή.
Ο έμπορος αυτός είχε ανοίξει την μάντρα του στον Μαραθώνα, και αν δεν κάνω μεγάλο λάθος, στην αρχή του Μαραθώνα στα αριστερά. Είχε μαζέψει καμία δεκαριά αυτοκίνητα, τα φθηνότερα που παίζανε εκείνη την εποχή (και λέγοντας στους ιδιοκτήτες, τουλάχιστον σε δύο που ξέρω εγώ, ότι τα παίρνει γιατί ήταν όνειρο ζωής για αυτόν) και τα είχε βάλει σε εκείνο το μαγαζί με σκοπό να τα πουλήσει και να ξεκινήσει την επαγγελματική του πορεία. Καλώς ή κακώς όμως δεν περίμενε καθόλου, και οι περισσότεροι πιθανοί αγοραστές είχαν δει τα αυτοκίνητα να ανεβαίνουν οι τιμές τους, μέσα σε ένα βράδυ δίχως προφανή λόγο. Βάλε και το ότι ξεκίνησε την επιχείρηση σε άσχημη περίοδο, ουσιαστικά δεν πούλησε τίποτα. Έκλεισε το μαγαζί εκείνο και τα αυτοκίνητα είναι μοιρασμένα. Κάποιο/α είναι σε ένα συνεργείο, κάποια άλλα έχω ακούσει ότι είναι στο σπίτι του κτλ. Το Commodore δεν νομίζω ότι το αγόρασε, ούτε ότι το αντάλλαξε. Πιθανών να κάνει τον μεσίτη απλά. Όπως και το προπολεμικό μαύρο Fiat.Να ξέρεις πάντως ότι η περιοχή έχει πάρα πολλούς κρυμμένους (και όχι μόνο θησαυρούς). Δίπλα στο σπίτι μου υπάρχει μία μαύρη Bandit Trans Am, και στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας μία Jag. Και αυτά είναι μόνο λίγα.
-
O τύπος αυτός κάποτε πωλούσε ένα Kadett A πράσινο που έμοιαζε περιποιημένο κι αργότερα ένα Rover P6. Αυτά κυρίως ήθελα να χαζέψω....
-
Αχ,μόλις το είδα, δάκρυσα αυτό μάλλον είναι το πρώτο αυτοκίνητο που μεγάλωσα και το οποίο δώσαμε το 1995, λόγω οικονομικών προβλημάτων σε κάτοικο της Νέας Μάκρης...Αν είχα τα χρήματα-αν και εντελώς κοροϊδία χρήματα έτσι όπως το κατάντησαν- θα τα έδινα να το πάρω πίσω και να ξεκινήσω ήρεμα και με μεράκι την ανακατασκευή του σε 1700 κυβικά,έτσι όπως ξεκίνησε..έτσι,για την αποκατάσταση των αναμνήσεων.....με την λογική, απλά δεν συμφέρει,το ξέρω και γι αυτό δεν τολμώ να τηλεφωνήσω για να μην στεναχωρηθώ περισσότεροΛόγω μοντέλου αλλά και σημασίας για σένα, κάτι μου έκανε κλικ με την περίπτωση. Γιατί δεν παρουσιάζεσαι με θάρρος/θράσος, για να δεις το αυτοκίνητο, να πειστείς ότι είναι το δικό σας, και έπειτα, χωρίς να τον αφήσεις να καταλάβει ότι καίγεσαι για το συγκεκριμένο, να τον ενημερώσεις ότι ενδιαφέρεσαι για ένα τέτοιο γύρω στο πεντοχίλιαρο -ή ό,τι άλλο έχεις στο μυαλό σου- χωρίς όλα τα 'καλούδια' που του έχουν φορτώσει? Δε θα υποκύψει αμέσως, αλλά στις μέρες που διανύουμε, μάλλον θα το δουλέψει στο μυαλό του και βλέπουμε...
-
ας το δει καλα πρωτα...γιατι και το 5χιλιαρο...μπορει να ειναι υπερβολικο ποσο. δε ξερει ακομα πως το εχουν καταντησει..και τι εχει μεινει δικο του πανω
-
NIKOS 17M, σε ευχαριστώ... το σκέφτηκα και αυτό..θυμάμαι την πινακίδα( μου επιβεβαίωσε το ιδιαίτερο τετράγωνο σχήμα της ο Lef205) , όπως επίσης, πέρα από κάποια ανταλλακτικά, έχω ακόμα σε χαρτί τον αριθμό πλαισίου, λες και ήταν γραφτό ότι θα μου χρειαζόταν κάποτε..Δεν θα με χάλαγε καθόλου να το έπαιρνα σχεδόν 'γυμνό' από όλα αυτά τα κανιβαλίστικα που το φόρτωσαν, φτάνει το αμάξωμα να μην ήταν για την θάλασσα..Ακριβώς,5000 και κάτω σκέφτομαι-όχι γιατί τόσα με συμφέρει, αλλά τόσα αξίζει και ούτε στην κατάσταση που είναι-όπως και το γεγονός ότι αν καίγεται να το δώσει τόσα θα του μείνει απλά στο χέρι και ίσως αναγκαστώ να το κυνηγήσω σε κανά ανακυκλωτήριο..Μέχρι στιγμής και επιβεβαιωμένα ζητά 14000 μετρητά, καλύτερη τιμή...Ξαναθυμίζω ότι δεν ήταν commodore, δεν είναι commodore, ήταν εργοστασιακό 1700αρι και έτσι θα γίνει σε όλα ,αν έρθει στα χέρια μου...
*Πρόδρομε έχεις pm
- TakisBeta έχεις δίκιο, μπορεί να βρίσκεται σε μια μη αναστρέψιμη κατάσταση ακόμα και με 5000..τα οποία ειδικά τη σήμερον ημέρα είναι υπερβολικά για ένα Όπελ, έστω και κουπέ..αλλά ας όψεται...χαίρομαι που γλύτωσε την απόσυρση εως τώρα,λυπάμαι για το κατάντημά του
Κλασσικα αυτοκίνητα αγγελιών