-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ό,τι δεν έχει συμπλέκτη και κουτάλα φασολάδας για μένα είναι αυτόματο.Συμπλέκτη έχει. Πεντάλ συμπλέκτη δεν έχει.
-
Ε αυτό εννοώ ρε συ. Δεν πάει να έχει και ρουμπίνια μέσα το ποδαράκι μου και το χεράκι μου να κάθεται ήσυχο θέλω
-
Έχουμε ξεφύγει λιγάκι. Εννοώντας ότι δεν μπήκα να ρωτήσω για αυτόματο ή μη. Η επιλογή μου με αυτό το μπατζετ όπως προείπα ήταν ένα από τα δυο (Polo 1.2 tsi ή Alfa Romeo 95 ph).
Πήγα και στην Polo σήμερα. Και πήγα ξανά και στην Alfa Romeo για να το ξαναδώ. Δεν το συζητώ μ' αρέσει πολύ περισσότερο το mito όσον αφορά από αισθητική. Πάνω -κάτω για μένα τα ίδια έχει. Σίγουρα λίγα 'αλογάκια' παραπάνω το Polo. Αλλά αυτή η γραμμή που έχει δεν μου ταιριάζει.
Θα του κάνω ένα test drive του Αλφα αν και μου είπαν ότι το έχουν μόνο με 135 ίππους πράγμα που θα με ξεγελάσει. Όμως πιστεύω ότι αυτή θα είναι και η τελική μου απόφαση.
Ευχαριστώ πολύ για την όποια βοήθεια.
Υ.Γ.: Εάν κανείς έχει mito ή γνωρίζει θέλω να μάθω εάν σε ταξίδι η μηχανή ακούγεται πολύ, κάτι που δεν θα μπορέσω να το δω ίσως σ' ένα test drive.
Ευχαριστώ και πάλι παιδιά! -
Πρόσεξε επίσης και με τι εξοπλισμό προσφέρεται το καθένα.
Αν μιλάμε για όριο 15.000 € με το κλειδί στο χέρι (δηλαδή μαζί με πινακίδες κτλ), τότε οι επιλογές σου είναι είτε Mito 1.4 95hp Progression (που είναι έκδοση αρκετά 'φτωχή' με την έννοια πως υπολείπεται σε εξοπλισμό - ενδεικτικά αναφέρω πως το 80-90% των αγοραστών Mito επιλέγουν την πιο πλούσια έκδοση Distinctive) που κοστίζει με την έκπτωση των 800 € (αν δεν κάνω λάθος) γύρω στα 14.350+πινακίδες-τέλη, είτε Polo 1.2 tsi 3θ Comfortline σε λευκό χρώμα (14.750 € + έξοδα για πινακίδες κτλ) που είναι μια καλά εξοπλισμένη έκδοση (στην ουσία μόνο οι ζάντες του λείπουν).
Test drive επιβάλλεται να τα κάνεις και τα 2 για να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα και θα σε βοηθήσει να δεις ποιο είναι περισσότερο κοντά σε αυτό που θες.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πρόσεξε επίσης και με τι εξοπλισμό προσφέρεται το καθένα.Αν μιλάμε για όριο 15.000 € με το κλειδί στο χέρι (δηλαδή μαζί με πινακίδες κτλ), τότε οι επιλογές σου είναι είτε Mito 1.4 95hp Progression (που είναι έκδοση αρκετά 'φτωχή' με την έννοια πως υπολείπεται σε εξοπλισμό - ενδεικτικά αναφέρω πως το 80-90% των αγοραστών Mito επιλέγουν την πιο πλούσια έκδοση Distinctive) που κοστίζει με την έκπτωση των 800 € (αν δεν κάνω λάθος) γύρω στα 14.350+πινακίδες-τέλη, είτε Polo 1.2 tsi 3θ Comfortline σε λευκό χρώμα (14.750 € + έξοδα για πινακίδες κτλ) που είναι μια καλά εξοπλισμένη έκδοση (στην ουσία μόνο οι ζάντες του λείπουν).
Test drive επιβάλλεται να τα κάνεις και τα 2 για να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα και θα σε βοηθήσει να δεις ποιο είναι περισσότερο κοντά σε αυτό που θες.
Διαφορές progressive με distinctive είναι; Και ποια η διαφορά τους στην τιμή; Μπήκα στο site τους και τα λινκ δεν παίζουνε. Πρέπει να το ρωτήσω αυτό, να σου πω την αλήθεια. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
D.N.A. ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ τι ακριβώς είναι αυτό; Εάν το πάρω χωρίς θα είναι όντως φτωχό; Γιατί είπαμε 15.000 άντε και 15.300€ λέμε τώρα!
Εάν ξέρει κανείς θα το εκτιμούσα.Μου είχε πει ο πωλητής ότι βγαίνει 15.160€ με έκπτωση 1.200 € περίπου, που έχουν τώρα. Αλλά δυστυχώς δεν ξέρω εάν είναι progressive ή distinctive.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Η κοπέλα είπε ότι ξενερώνει με οτιδήποτε αυτόματο και γι'αυτό είχε και μηχανή . Η μηχανή όπως ξέρεις έχει επιταχύνσεις παραπλήσιες με μια f
Βλέπει λοιπόν το όχημα (είτε μηχανή είτε αυτοκίνητο) οδηγοκεντρικά.
Και αυτό που της λέω είναι ότι λάθος πιστεύει ότι ένα σύγχρονο αυτόματο δεν θα της δώσει την αίσθηση που θέλει αφού ακόμα και supercars επιλέγουν να έχουν αυτόματα κιβώτια.ατυχες παράδειγμα... δεν έχει καμία σχέση η επιτάχυσνη που νιώθεις στο αυτοκίνητο και στην μηχανή...
-
Ο χρήστης zaf_4 έγραψε:
Διαφορές progressive με distinctive είναι; Και ποια η διαφορά τους στην τιμή; Μπήκα στο site τους και τα λινκ δεν παίζουνε. Πρέπει να το ρωτήσω αυτό, να σου πω την αλήθεια. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Εξοπλισμός Progression
http://cf.alfaromeo.gr/main/showaccess.cfm?counter=284Εξοπλισμός Distinctive
http://cf.alfaromeo.gr/main/showaccess.cfm?counter=285Επίσης αν βάζεις και άλλα άτομα μέσα, έχε υπόψη σου πως το Mito είναι 4θέσιο και όχι 5θέσιο (μόνο στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει 3θεσιο διαιρούμενο πίσω κάθισμα).
D.N.A. ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ τι ακριβώς είναι αυτό; Εάν το πάρω χωρίς θα είναι όντως φτωχό; Γιατί είπαμε 15.000 άντε και 15.300€ λέμε τώρα!
Εάν ξέρει κανείς θα το εκτιμούσα.Είναι πρόγραμμα οδήγησης μέσω ενός διακόπτη, το οποίο το ρυθμίζεις ανάλογα με τον τρόπο που επιθυμείς να κινηθείς. Επιλέγεις Dynamic για πιο δυναμική συμπεριφορά, Normal για κανονικη (και πιο οικονομική) χρήση, Αll weather για συνθήκες περιορισμένης πρόσφυσης στο δρόμο (βροχή, χιόνι,πάγος κτλ)
Μου είχε πει ο πωλητής ότι βγαίνει 15.160€ με έκπτωση 1.200 € περίπου, που έχουν τώρα. Αλλά δυστυχώς δεν ξέρω εάν είναι progressive ή distinctive.
Τιμή Progression
http://cf.alfaromeo.gr/main/newshowprice.cfm?counter=284Επιλέγεις τον εξοπλισμό που θες και κάτω κάτω αριστερά πατάς χρηματοδότηση για να δεις και την έκπτωση.
Τιμή Distinctive
http://cf.alfaromeo.gr/main/newshowprice.cfm?counter=285Ίδια διαδικασία όπως και προηγουμένως.
Η τελική τιμή των 15.160€ προφανώς είναι για έκδοση Progression συν χρέωση παστελ ή μεταλλικού χρώματος συν έξοδα για πινακίδες/τέλη/προετοιμασία του αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Η κοπέλα είπε ότι ξενερώνει με οτιδήποτε αυτόματο και γι'αυτό είχε και μηχανή . Η μηχανή όπως ξέρεις έχει επιταχύνσεις παραπλήσιες με μια f
Βλέπει λοιπόν το όχημα (είτε μηχανή είτε αυτοκίνητο) οδηγοκεντρικά.
Και αυτό που της λέω είναι ότι λάθος πιστεύει ότι ένα σύγχρονο αυτόματο δεν θα της δώσει την αίσθηση που θέλει αφού ακόμα και supercars επιλέγουν να έχουν αυτόματα κιβώτια.ατυχες παράδειγμα... δεν έχει καμία σχέση η επιτάχυσνη που νιώθεις στο αυτοκίνητο και στην μηχανή...
΄
μάλλον δεν αντιλήφθηκες το θέμα.
VW Polo 1.2 tsi vs Ford Fiesta 1.4 vs Alfa Mito 1.4 95hp