-
Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3 για αυτοκίνητο και είμαι λίγο προβληματισμένος . Εχω μπατζετ γυρω στα 15 χιλ. το χρειάζομαι και για μικρά ταξιδάκια σ/κ αλλά και επαρχιακούς κακοτράχαλους δρόμους δλδ λίγο από όλα, δε θέλω να είναι πολύ χαμηλό λόγω δρόμων (λακούβες) και θελω τα φωτα σας ποιο απο τα 3.
Υ.Γ θα προτιμουσα να επικεντροθουμε σε αυτα τα 3 -
Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3 για αυτοκίνητο και είμαι λίγο προβληματισμένος . Εχω μπατζετ γυρω στα 15 χιλ. το χρειάζομαι και για μικρά ταξιδάκια σ/κ αλλά και επαρχιακούς κακοτράχαλους δρόμους δλδ λίγο από όλα, δε θέλω να είναι πολύ χαμηλό λόγω δρόμων (λακούβες) και θελω τα φωτα σας ποιο απο τα 3.
Επειδη βλεπω το αβαταρ σου, σε βλεπω να καταληγεις στο Polo ασχετα που ρωτας εδω μεσα
-
ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ....
ΑΥΤΟ : viewtopic.php?f=9&t=40787
-
πολο
-
Το Polo TSI.
Θα σου πρότεινα επίσης να βγάλεις από το συγκριτικό τη δήθεν premium φούσκα με τον παλιό της κινητήρα (Mito) και στη θέση της να βάλεις το Grande Punto Evo με τον 1.4 Multiair 105 ίππων που εμφανίζει εξαιρετική κατανάλωση, πάει πολύ καλά στο δρόμο σε σχέση με τον παλιό κινητήρα και έχει βελτιωμένη ποιότητα εσωτερικού. -
Αυστηρά μεταξύ αυτών πολο.
-
Ρε φιλε ειλικρινα δλδ..ανοιγεις τοπικ με ονομα Thanakvw κανεις πρωτη δημοσιευση!!!!!!! και εχεις avatar το σημα της vw και θελεις να πιστεψω οτι εχεις τριλλημα...??????????
Παω στοιχημα οτι γραφτηκες εχωντας προεπιλεξει το polo ετσι να κοψεις αντιδρασεις και θα ψιλοπλακωθεις να επιβεβαιωσεις την επιλογη σου και να λες μετα ειδατε ολοι αυτο προτεινουν..
Ε λοιπον δε θα σου πω αυτο που θες να ακουσεις...Μακρια απο polo!!
-
Μην τον ξενερώνεις έτσι ρε συ μπορεί πραγματικά να ρωτάει για πάρει απόψεις και συ ρε παλικάρι τι όνομα είναι αυτό;
-
Ρε συ νονέ πολλές φορές γράφεις αυτά, που σκέφτομαι να γράψω κι εγώ, αλλά κωλώνω.
Mazda2 1.5 από μένα.
-
Όποιο ευρωπαϊκό θέλεις να παρεις εκτός από polo
Και αν παρεις Ιαπωνα, ακομα καλυτερα
-
Το μιτο με τιποτα (με αυτο το κινητηρα), στα αλλα δυο ειναι δυσκολη η επιλογη..
-
το 1ο αυτοκινητο μου ηταν ενα γκολφ του 90 που πηρα απο τον πατερα μου το οποιο οδηγαω μεχρι και σημερα αρα δε βλεπω το λογω που απαγορευεται να το πω και επισης δεν ειμαι καθολου κολημενος με τις μαρκες, απλα με αυτο μεγαλωσα αυτο οδηγησα και αυτο αγαπησα αυτο ειναι ολο, αμα ηθελα να κανω σαματα απλα δεν θα το εκανα τοσο απροκαληπτα χαλαρωστε λιγακι ...
-
Δεκτον..παρε λοιπον το polo..αφου ολοι το ξερουμε οτι αυτο θελεις..
-
Και εγω το ιδιο τριλημμα εχω αλλα με βλεπω Να καταληγω στο fiesta...
-
αμα δεν μας πεις τιμες ποσο εχουν ,τι ιπποδυναμεις εχει το καθενα και τι εξοπλισμο τι απαντηση να παρεις.
λοιπον στην τυχη λεω αλφα μιτο επειδη το φιεστα ειναι ασχημο και γυναικειο ενω το πολο δεν παυει να ειναι ενα πολο δλδ αμαξακι της σειρας.
-
παρολο που ειμαι ιταλακιας....θα προτιμησω το polo.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
παρολο που ειμαι ιταλακιας....θα προτιμησω το polo.καλα αμα εισαι εσυ ιταλακιας εγω ποιος ειμαι;
-
Μην το παίρνετε ρε το παιδί από τη μούρη, μπράβο που μπήκε να ρωτήσει!
Κακά τα ξέψατα στα σούπερμίνι τα αυτοκίνητα είναι λίγο πολύ κουκιά μετρημένα. Μήκος κοντά στα 4μ, μεταξόνιο περίπου στα 2,5μ, μακφέρσον μπροστά, ημιάκαμπτος πίσω, 5 αστέρια στα κρας τέστ...
Τι διαλέγουμε λοιπόν? Διαλέγουμε φυσικά με βάση τα χρηματαπου διαθέτουμε σε κόστος αγοράς και χρήσης, έξτρα τεχνολογικά μπόνους που τυχόν έχει κάποιο αμάξι και φυσικά το πόσο ταιριάζει σε εμάς και στην αισθητική μας!
Το πόλο είναι κλάσεις μπροστά στο μοτέρ. Ξέρεις τι είναι να πληρώνεις τέλη-ασφάλειες 1200 και να έχεις ροπή από 1800?? Πολλοί θα επικαλεστούν 'ότι είναι τούρμπο και ίσως χαλάσει' αλλά ανάλογος σκεπτικισμός πιστεύω θα είχε γίνει με τα πρώτα τουρμποντίζελ με τα οποία κυκλοφορούν σήμερα σχεδόν οι μισοί ευρωπαίοι. Ωστόσο πρέπει να είναι τσιμπημένο σε τιμή και κόστος συντήρησης...
Το φιέστα είναι ωραίο αμαξάκι αλλά δεν έχει καθόλου από την ημιουπριουμίλα των άλλων δύο, και επιπλεόν πολύς κόσμος ξενερώνει τη ζωή του που πίσω ακόμα και το σπόρτ έχει ταμπούρα (θα με ξενέρωνε και εμένα πιο πολύ μάλλον για τους αισθητικούς λόγους παρά για τις λίγες φορές που θα πιέσω και δεν θα έχω)
Το μίτο είναι ίσως το πιο πουλ μουρ και για πολύ κόσμο το πιο ωραίο. Για μένα πάντως έχει πολύ ωραίο εσωτερικό, ίσως το πιο σπορ ταμπλώ της κατηγορίας, χωρίς όμως να έχω συμβίωσει μαζί του. Με τό ίδιο όμως μοτέρ είχα δει στο πούντο κάτι τραγικές επιδόσεις (0-100 > 13) και για μένα είναι το σημείο που πονάει. Επίσης στο απλό πούντο που έχω οδηγήσει το τιμόνι ήταν υπερευαίσθητο που στο ταξίδι κούραζε. Φυσικά άλλο πούντο και άλλο μίτο έστω και αν μοιράζονται σασι/μοτέρ...
Μεταξύ τωντ τριών θεωρώντας πως έχουν την ίδια τιμη θα πήγαινα με τα χίλια για πόλο λόγω μοτέρ, μετά σε μίτο λόγω πουλ μουρ και τελευταίο το φιέστα. Αν όμως βάλουμε και την τιμή στη μέση τότε η κατάταξη εύκολα μπορεί να έρθει και εντελώς ανάποδα...
Στην κατηγορία τώρα επιλογή μου θα ήταν μάλλον το πούντο σε τούρμπο καθώς η διαφορά σε επιδόσεις είναι μεγάλη, είναι πολύ όμορφο και με χώρους και άς έχει ενοχλητικό τιμόνι στο ταξίδι και μέτριο επιλογέα. Εάν θες ατμοσφαιρικό και μόνο δες και το ίμπιζα. Πολύ ωραίο σουλούπι το 3πόρτο αν και στενάχωρο...
VW Polo 1.2 tsi vs Ford Fiesta 1.4 vs Alfa Mito 1.4 95hp