-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Φαντάζομαι θα ζεις κι εσύ σε αυτές τις πόλεις που οι δρόμοι, τα πεζοδρόμια και τα λιγοστά [;] δέντρα είναι όλα ιδιωτικά, το νερό σου έρχεται από ιδιωτική εταιρεία, η αποχέτευση είναι ιδιωτική, απορριματοφόρα βάζετε μόνοι σας και τα διαχειρίζεστε επίσης, το ρεύμα από ιδιωτική εταιρεία, το σχολείο που τέλειωσες ήταν ιδιωτικό, δεν έχεις χρειαστεί ποτέ δικαστήρια, έχετε βγάλει κάποιο δικό σας ιδιωτικό νόμισμα, ταυτότητες και διαβατήρια ιδιωτικά επίσης, διπλώματα οδήγησης ΚΟΚ κλπ ιδιωτικά προφανώς, καλά σε δημόσιο γιατρό/νοσοκομείο αποκλείεται να έχεις πάει ποτέ εννοείται κ.ο.κ.
συμφωνω επι της ουσιας, ομως το προβλημα ειναι, τι κανεις οταν οι δρομοι ειναι μαυρα χαλια, τα πεζοδρομια σπασμενα -οπου υπαρχουν- και τα δεντρα εγκαταλελειμμενα στη μοιρα τους, το ρευμα σου κοβεται συχνα πυκνα, για να τελειωσεις το σχολειο θες φροντιστηριο καθως οι ταξεις εχουν 30 παιδια, οι δικαστες συχνα ειναι μαφια, σε δημοσιο νοσοκομειο θες φακελακι κοκ;;;
Αυτό το συζητάμε σε διπλανό thread
(φαντάζομαι) ο καθένας ανάλογα με την πολιτική του κρίση πράττει αναλόγως.
Και φυσικά, ανάλογα με την ανυπαρξία πολιτικής κρίσης δεν κάνει τίποτα παρά να ψηφίζει ΠΑΣΟΚ/ΝΔ εις τους αιώνες των αιώνων... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι αλλα πού τα βρηκες?H ατιμη κοινωνια μου τα εδωσε για τους κοπους που εκανα να ξυνομαι και να τρωω τα λεφτα του μπαμπα μου την ωρα που ολοι οι αλλοι νεοι διαβαζουν και μοχθουν για να τελιωσουν μια σχολη στην Ελλαδα εγω κανω tour στην Αγγλια και ξυνομαι(δις) .
Η καπιταλιστικη αναδομηση την εκμεταλευσης του αναξιοπαθουντος δια μεσω μιας ιμπεριαλιστικης πολιτικης μαλακιας που εγραψα τωρα για να φανει οτι ειπα κατι εξυπνο.Εκει τα βρηκα...στην ποτανα την κενωνια
-
μάλλον κάποιοι δεν διάβασαν καλά αυτό που έγραψα. Πληρώνω αρκετά σε ένα κράτος που δεν με παρέχει αυτά που πιστεύω ότι δικαιούμε.Αν ζούσα στην Δανία δεν θα είχα πρόβλημα να πληρώνω και τα μισά από αυτα που βγαζω! Σκεφτείτε μια στιγμη τι γινεται γυρω μας.Εχουμε την ακριβοτερη δωρεάν παιδεία,την ακριβότερη δωρεάν περίθαλψη,και ένα κρατικό μηχανισμό αδιάφορο, ευθυνόφοβο, τεμπέλη. Συμμαθητές μου,που δεν μπορουσαν να τελειωσουν το λυκειο,σημερα ειναι σε ανώτερες θεσεις του δημοσίου.Ολα γυρνανε γυρω απο το φακελακι το ρουσφετι και την διάθεση άχρηστων ανθρώπων,που τους πληρώνουμε για να μη δουλευουν.
-
εγώ δουλεύω κανονικά το 8ωρο μου και τις υπερωρίες όποτε χρειάζεται και τα πληρώνομαι όλα κανονικά και ναι έχω μερικά ακριβά γούστα και γουστάρω
-
Πάντως, με την έλευση του ΔΝΤ και την οικονομική δυσπραγία που υπάρχει (και θα συνεχιστεί-άγνωστο για πόσο καιρό), αποδεικνύεται καθημερινά ότι πολλοί ήταν 'μπρούκληδες' με ξένο κ@λο. Και επειδή αρκετοί απο αυτούς ήταν στη γειτονιά μας, στο σόϊ μας, στη δουλειά μας, ένας -ένας τώρα 'ξεβρακώνονται' ...
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Πάντως, με την έλευση του ΔΝΤ και την οικονομική δυσπραγία που υπάρχει (και θα συνεχιστεί-άγνωστο για πόσο καιρό), αποδεικνύεται καθημερινά ότι πολλοί ήταν 'μπρούκληδες' με ξένο κ@λο. Και επειδή αρκετοί απο αυτούς ήταν στη γειτονιά μας, στο σόϊ μας, στη δουλειά μας, ένας -ένας τώρα 'ξεβρακώνονται' ...δανεια.....
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Πάντως, με την έλευση του ΔΝΤ και την οικονομική δυσπραγία που υπάρχει (και θα συνεχιστεί-άγνωστο για πόσο καιρό), αποδεικνύεται καθημερινά ότι πολλοί ήταν 'μπρούκληδες' με ξένο κ@λο. Και επειδή αρκετοί απο αυτούς ήταν στη γειτονιά μας, στο σόϊ μας, στη δουλειά μας, ένας -ένας τώρα 'ξεβρακώνονται' ...πόσο δίκιο έχεις!
-
Προχωρώντας στο δεύτερο μισό της ζωής μου (100 χρόνια δεν θα ζήσουμε?) και έχοντας ακόμα σώας τας φρένας (Τουλάχιστον έτσι νομίζω)...είχα την ευκαιρία να κάνω κάποιες παρατηρήσεις.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ- Θυμάμαι όλους τους τίτλους απο τα βιβλία που έχω αγοράσει κάνοντας οικονομία (χρώματα εξωφύλλων, υπογραμμίσεις, βιογραφικό συγγραφέα)
- Δεν θυμάμαι τίποτα σημαντικό (εκτός απο το γενικό συμπέρασμα) απο τα βιβλία που αγόρασα σε κάποια έκθεση, έχοντας την οικονομική άνεση.
- Θυμάμαι όλα τα εξώφυλλα, και όλες τις λεπτομέρειες των δίσκων 33 & 45 στροφών που είχα αγοράσει κάνοντας οικονομία, όντας μαθητής νυκτερινού.
- Δεν συγκρατώ καλά καλά ούτε τίτλους απο τα cd που αγόραζα σχεδόν χοντρική, όταν απέκτησα την οικονομική άνεση.
- Θυμάμαι το πρώτο μου αυτοκίνητο με κάθε λεπτομέρεια, ακόμα και την πινακίδα του. Το πήρα 'κοτέτσι'...μπορώ να φέρω στην μνήμη μου, την χαρά μου όταν τελικά το έβαλα μπρός και το άκουσα να δουλεύει.
- Δεν θυμάμαι τα περισσότερα απο τα 35 αυτοκίνητα που έχω αλλάξει μετά, (μην συζητήσουμε και για πινακίδες!) με εξαίρεση το 2ο,3ο και 4ο ίσως.
- Θυμάμαι πόσο έκανε η πρώτη μου έγχρωμη τηλεόραση που αγοράστηκε μετρητοίς μετά απο αρκετούς μήνες οικονομίας.
- Θα σας γελάσω πόσο έκανε η LCD που αγόρασα πρόπερσυ.
Για να μην κουράζω, αν δεν σας έχω ήδη κουράσει, θυμάμαι με νοσταλγία ό,τι έχω αποκτήσει με κόπο.
Δεν πολυασχολούμαι με ότι έχει αποκτηθεί, γιατί ήταν η ώρα του.
Οι αναμνήσεις υπάρχουν, αλλά και αυτές έχουν ποιοτικές βαθμίδες. Οι αναμνήσεις των δύσκολων κατορθωμάτων, έχουν μυρωδιές, αισθήσεις, ρίγη, συγκίνηση. Οι αναμνήσεις των εύκολων, έχουν μέγεθος αρχείου στα properties.
Σαν να λέμε, ήχος απο βινύλιο vs mp3...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Θεωρώ ότι και αυτοί που τα βρήκαν έτοιμα και αυτοί που τα δημιούργησαν (δεν συζητώ μεγέθη) δεν φταίνε. Και το κυριότερο δεν θα πρέπει ο ένας να κρίνει τον άλλον...απλά γιατί κανείς δεν φταίει.
Εκτιμώ περισσότερο κάποιον που απο 0 έφτασε στο 8, από κάποιον που ήταν στο 10 και έφθασε στο 20. Δεν εκτιμώ καθόλου αυτόν που από το 100, κατέληξε στο 20. Ίσως δεν φταίνε αυτοί, αλλά έχω δικαίωμα να εκτιμώ ή να μην εκτιμώ όποιον θέλω.
Είχα διάθεση να γράψω ολόκληρη προίκα, όχι απλά σεντόνι, αλλά πρέπει να φύγω και λυπάμαι να σβήσω ό,τι έχω γράψει ως τώρα. -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Προχωρώντας στο δεύτερο μισό της ζωής μου ............. -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
...
...Αυτό το θέμα είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης σε κάποια φόρουμ παλιότερα με τα γνωστά επικά αποτελέσματα.
Κατά τ' άλλα δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία και ούτε πρόκειται όπως δείχνουν τα φαινόμενα. Για να είμαι ειλικρινής, ποσώς με ενδιαφέρει. Προτιμώ να περνάω καλά με τους φίλους μου και να είναι καλά οι δικοί μου άνθρωποι. Αν και περίμενα με τη σημερινή κρίση, οι άνθρωποι να έρθουν πιο κοντά. Δυστυχώς διαψεύδομαι.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αν και περίμενα με τη σημερινή κρίση, οι άνθρωποι να έρθουν πιο κοντά. Δυστυχώς διαψεύδομαι.Μην βιάζεσαι να διαψευστείς...τα καλύτερα έρχονται, τίποτα δεν έχουμε δει ακόμα, η σφαλιάρα δεν έχει έρθει, προετοιμάζεται...
Μετά μην ξεχνάμε, πως και εκείνες τις παλιές και δύσκολες εποχές, κάποιες ομάδες ανθρώπων (οι περισσότερες) ήσαν πιο κοντά (βλέπεις οι δυσκολίες φτιάχνουν χαρακτήρα) , αλλά και τότε υπήρχαν λαμόγια, μαυραγορήτες, παπατζήδες, πορτοφολάδες κλπ -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αν και περίμενα με τη σημερινή κρίση, οι άνθρωποι να έρθουν πιο κοντά. Δυστυχώς διαψεύδομαι.
Δεν υπήρχε καμία περίπτωση και μάλλον και αναμενόμενο για μένα! Ο θυμός που υπάρχει είναι τόσο μεγάλος που για ψύλλου πήδημα ξεσπαει ο ένας στον άλλον. Τωρα ο άνεργος μισεί τον εργαζόμενο, ο νεόφτωχος θέλει να κλέψει τον νεόπλουτο κλπ! Οι κοινωνικές και ταξικές αντιθέσεις που αμβλύνονται πλέον δημιουργούν άσχημα συναισθήματα.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Προχωρώντας στο δεύτερο μισό της ζωής μου (100 χρόνια δεν θα ζήσουμε?) και έχοντας ακόμα σώας τας φρένας (Τουλάχιστον έτσι νομίζω)...είχα την ευκαιρία να κάνω κάποιες παρατηρήσεις.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ- Θυμάμαι όλους τους τίτλους απο τα βιβλία που έχω αγοράσει κάνοντας οικονομία (χρώματα εξωφύλλων, υπογραμμίσεις, βιογραφικό συγγραφέα)
- Δεν θυμάμαι τίποτα σημαντικό (εκτός απο το γενικό συμπέρασμα) απο τα βιβλία που αγόρασα σε κάποια έκθεση, έχοντας την οικονομική άνεση.
- Θυμάμαι όλα τα εξώφυλλα, και όλες τις λεπτομέρειες των δίσκων 33 & 45 στροφών που είχα αγοράσει κάνοντας οικονομία, όντας μαθητής νυκτερινού.
- Δεν συγκρατώ καλά καλά ούτε τίτλους απο τα cd που αγόραζα σχεδόν χοντρική, όταν απέκτησα την οικονομική άνεση.
- Θυμάμαι το πρώτο μου αυτοκίνητο με κάθε λεπτομέρεια, ακόμα και την πινακίδα του. Το πήρα 'κοτέτσι'...μπορώ να φέρω στην μνήμη μου, την χαρά μου όταν τελικά το έβαλα μπρός και το άκουσα να δουλεύει.
- Δεν θυμάμαι τα περισσότερα απο τα 35 αυτοκίνητα που έχω αλλάξει μετά, (μην συζητήσουμε και για πινακίδες!) με εξαίρεση το 2ο,3ο και 4ο ίσως.
- Θυμάμαι πόσο έκανε η πρώτη μου έγχρωμη τηλεόραση που αγοράστηκε μετρητοίς μετά απο αρκετούς μήνες οικονομίας.
- Θα σας γελάσω πόσο έκανε η LCD που αγόρασα πρόπερσυ.
Για να μην κουράζω, αν δεν σας έχω ήδη κουράσει, θυμάμαι με νοσταλγία ό,τι έχω αποκτήσει με κόπο.
Δεν πολυασχολούμαι με ότι έχει αποκτηθεί, γιατί ήταν η ώρα του.
Οι αναμνήσεις υπάρχουν, αλλά και αυτές έχουν ποιοτικές βαθμίδες. Οι αναμνήσεις των δύσκολων κατορθωμάτων, έχουν μυρωδιές, αισθήσεις, ρίγη, συγκίνηση. Οι αναμνήσεις των εύκολων, έχουν μέγεθος αρχείου στα properties.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Θεωρώ ότι και αυτοί που τα βρήκαν έτοιμα και αυτοί που τα δημιούργησαν (δεν συζητώ μεγέθη) δεν φταίνε. Και το κυριότερο δεν θα πρέπει ο ένας να κρίνει τον άλλον...απλά γιατί κανείς δεν φταίει.
Εκτιμώ περισσότερο κάποιον που απο 0 έφτασε στο 8, από κάποιον που ήταν στο 10 και έφθασε στο 20. Δεν εκτιμώ καθόλου αυτόν που από το 100, κατέληξε στο 20. Ίσως δεν φταίνε αυτοί, αλλά έχω δικαίωμα να εκτιμώ ή να μην εκτιμώ όποιον θέλω.
Είχα διάθεση να γράψω ολόκληρη προίκα, όχι απλά σεντόνι, αλλά πρέπει να φύγω και λυπάμαι να σβήσω ό,τι έχω γράψει ως τώρα.πολύ ωραίο ποστ
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Οι αναμνήσεις των δύσκολων κατορθωμάτων, έχουν μυρωδιές, αισθήσεις, ρίγη, συγκίνηση. Οι αναμνήσεις των εύκολων, έχουν μέγεθος αρχείου στα properties.R-E-S-P-E-C-T
-
Αργύρη...δυνατά!
-
Εκτιμώ περισσότερο κάποιον που απο 0 έφτασε στο 8, από κάποιον που ήταν στο 10 και έφθασε στο 20. Δεν εκτιμώ καθόλου αυτόν που από το 100, κατέληξε στο 20.
+00
-
καλα ειναι αυτα τα ηθικοπλαστικα,αμα εχεις λεφτα.
εγω προτιμω τα ετοιμα,γιατι μονος μου δεν προκειται να τα αποκτησω ποτε -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Εκτιμώ περισσότερο κάποιον που απο 0 έφτασε στο 8, από κάποιον που ήταν στο 10 και έφθασε στο 20. Δεν εκτιμώ καθόλου αυτόν που από το 100, κατέληξε στο 20.
+00
Eγώ πάλι εκτιμώ και αυτόν που από το 100 κρατήθηκε στο 80...
-
Ημουν καλοπληρομενος (Αξιωματικος Εμπορικου Ναυτικου). Μπορουσα να παρω με πινακιδες τσολκ 944/928/968/boxster.
Δεν το εκανα ... πηρα Yaris 1000cc το 1999. Σημερα ειμαι ανεργος σχεδον 2 χρονια λογο κρισης ... και αφελληνισμου στην δουλεια μου ... τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη.
Εχω ακομα το Yaris ... THN EΠΟΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΩ .... ΘΑ ΠΑΡΩ PORSCHE ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ 944/968. -
τι θα πει μπρούκλης;
Είσαι λεφτάς και μπρούκλης? Ναιαι, αλλά που τα βρήκες ?!?!