-
Αν ρε παιδιά το scirocco, το καλύτερα στημένο vw, είναι αδιάφορο οδηγικά, τότε όλα τα υπόλοιπα vw τι είναι? Είναι δυνατόν να προτείνεται το bravo ως ανώτερο συνολικά από την 147, και το scirocco να μην να μπορεί να θεωρηθεί ούτε καν υποκατάστατο? Στην τελική έχουν οι ιταλοί να δώσουν κάτι καλύτερο στις μέρες μας απο το αδιάφορο scirocco?
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Ερωτηση : αν παρω μεταχειρισμενη απο πλευρας εγγυησης τι ισχυει?Ότι λέει ο κύριος στο βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=VvhacAUX ... re=channel
'Το όνομα μου είναι Giussepe, έτσι όμως και με τρακάρεις στην πιάτσα λέγε με καλύτερα Παναγιώτη'
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Αν ρε παιδιά το scirocco, το καλύτερα στημένο vw, είναι αδιάφορο οδηγικά, τότε όλα τα υπόλοιπα vw τι είναι? Είναι δυνατόν να προτείνεται το bravo ως ανώτερο συνολικά από την 147, και το scirocco να μην να μπορεί να θεωρηθεί ούτε καν υποκατάστατο? Στην τελική έχουν οι ιταλοί να δώσουν κάτι καλύτερο στις μέρες μας απο το αδιάφορο scirocco?εγω δεν ειπα τιποτα για το σιροκο.
αμφιβαλεις οτι το μπραβο ειναι ανωτερο απο την 147 -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Αν ρε παιδιά το scirocco, το καλύτερα στημένο vw, είναι αδιάφορο οδηγικά, τότε όλα τα υπόλοιπα vw τι είναι? Είναι δυνατόν να προτείνεται το bravo ως ανώτερο συνολικά από την 147, και το scirocco να μην να μπορεί να θεωρηθεί ούτε καν υποκατάστατο? Στην τελική έχουν οι ιταλοί να δώσουν κάτι καλύτερο στις μέρες μας απο το αδιάφορο scirocco?
εγω δεν ειπα τιποτα για το σιροκο.
αμφιβαλεις οτι το μπραβο ειναι ανωτερο απο την 147Δεν αμφιβάλω καθόλου.
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Αν ρε παιδιά το scirocco, το καλύτερα στημένο vw, είναι αδιάφορο οδηγικά, τότε όλα τα υπόλοιπα vw τι είναι? Είναι δυνατόν να προτείνεται το bravo ως ανώτερο συνολικά από την 147, και το scirocco να μην να μπορεί να θεωρηθεί ούτε καν υποκατάστατο? Στην τελική έχουν οι ιταλοί να δώσουν κάτι καλύτερο στις μέρες μας απο το αδιάφορο scirocco?κάπου τα έχεις μπερδέψει...
εγώ είπα οτι το σιροκο είναι κατώτερο οδηγικά από την 147 και πετάχτηκε ο ιταλάκιας και είπε οτι το μπράβο είναι καλύτερο από την 147...
δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα άπό διαφορετικές προκείμενες...το σιρόκο είναι οντως από τα καλυτερα βαγκ , είναι πιο ευχάριστο από το μπράβο και σαφώς χειρότερο από την 147...
αρα , ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θεωρώ μπράβο
-
επιμενεις να κανεις λαθος και να λες και πονηραδες
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εγω δεν ειπα τιποτα για το σιροκο.
αμφιβαλεις οτι το μπραβο ειναι ανωτερο απο την 147Η 147 είναι οδηγικά ανώτερη. Μάλιστα είναι και ταχύτερη από το 120άρι Bravo (το 150άρι όμως είναι σαφώς ταχύτερο).
-
εδω βλεπω μια 147 διλιτρη να τρωει σκονη απο μια δελτα 1.4
http://www.fastestlaps.com/car_Lancia_Delta_14_T-Jet_16V.html
http://www.fastestlaps.com/car_Alfa_Romeo_147_20_TS_2005.htmlη οδηγικη ανωτεροτητα πρπει να συνοδευεται και απο καλες επιδοσεις στον δρομο και οχι μονο απο αισθηση που νομιζετε οτι υπαρχει στην 147
-
fastest laps...
-
-
Κλασσικά πράγματα, φτάσαμε να συγκρίνουμε μύδια με @@.
Στο εν κατακλείδι για μένα και τα 2 μοντέλα είναι εκτός εποχής δεδομένου ότι η BMW είναι εν αναμονή νέων μοτέρ. Καλά δε για την 147 δεν το συζητάω, είπαμε τεχνολογία προηγούμενου αιώνα με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Φίλε zepelin αν πετύχεις καλή έκπτωση τότε σκέψου την 147 αν όντως τη γουστάρεις τόσο πολύ. Αλλιώς κοίτα κανά Mito. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
[Το 'μην ανοιγεσαι' το εγραψα για τον GB οχι για εσενα!
Υπονοω οτι καποιος που ηθελε μια μετεξελιξη σε ενα βαθμο ας πουμε και εχοντας
πριν στην κατοχη του 147, αποφασισε να καταληξει σε rocco.
2oν να μην λες διαφορα πραγματα για εμενα ετσι τοσο ευκολα και ανετα αν δεν θυμασαι, ΑΝ εχω οδηγησει, γιατι ΚΑΙ το Rocco εχω οδηγησει και μαλιστα αρκετες φορες, αλλα και την mito 155, για την οποια βεβαια ειχαν πεσει πολλοι να με φανε για τις κριτικες περι τιμονιου, και οταν εσκασαν μετα οι ανακοινωσεις της μητρικης AR για διορθωσεις-αλλαγες σε μπροστινο συστημα και σερβομηχανισμο τιμονιου στα 09 μοντελα, κανανε μετα τις παπιες...
Το να εμπιστευεσαι μονο τις αισθησεις και τις γνωσεις σου, δεν αρκει πλεον, και δεν λεει
ολη την αληθεια, ακομα και αν αυτες ειναι ανω του μεσου ορου.
Για αυτο υπαρχουν μετρησεις, δοκιμες πολλων περιοδικων στο χωρο του αυτοκινητου, και ανθρωποι που ασχολουνται σε καθημερινη βαση με αυτα,
ωστε να συνυπολογιζουμε ΚΑΙ αυτες τις παραμετρους για να εχουμε σαφεστερο συμπερασμα. -
εγω αναρωτιεμαι αν βαζαμε αλφα 33 σε ψηφορια με 318 αν θα κερδιζε η bmw
τα αποτελεσματα των ψηφοφοριων μας δεν παυουν να με εκπλησουν
-
Η ικανότητά(σ.σ. ενεργητική ασφάλεια) της 147 να αποφύγει αυτό στο οποίο θεωρητικά υστερεί (σ.σ τρακάρισμα), ο δυνατός κινητήρας και το ότι είναι μια κούκλα της δίνει σαφέστατα credits έναντι της 116 στα μάτια μου.
Κακά τα ψέμματα, διαλέγουμε αυτοκίνητο κυρίως με βάση την αισθητική μας.
-
Τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις? Πεφτουν σιγα σιγα οι τιμες μεχρι να φυγει το στοκ ή απλά αποσύρονται απ΄ την αγορα?
-
Επειδή κάπως έτσι κι εγώ αγόρασα τη δική μου (τέλος του 2004 που έβγαινε το f/l), εδώ ισχύει το 'ότι υπάρχει στο πανέρι'. Πας και ρωτάς τι κομμάτια είναι διαθέσιμα (χρώμα, εξοπλισμός κλπ) και βλέπεις τι παζάρι επιδέχεται κάθε περίπτωση ανάλογα τον έμπορο. Εννοείται ότι θα πας σε όσους περισσότερους αντιπροσώπους μπορείς γιατί ο καθένας έχει και διαφορετικό κίνητρο να σπρώξει ότι του έχει μείνει. Να ξέρεις πάντως ότι έχεις αρκετά ισχυρή θέση καθώς μιλάμε για παμπάλαιο μοντέλο που έχει σταματήσει η παραγωγή του εδώ και καιρό.
Στη θέση σου θα πήγαινα για Mito αν κάπου εκεί κυμαίνεται το budget σου. Πάνω από 14.000 δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις για την 147. -
EDDIE_147
το αμαξι δεν ειναι πανταλονι που το παιρνει ο εμπορος 10 ευρω και το πουλαει 60ευρω και μπορεις να του κανεις παζαρια να στο αφησει 40-50 ευρω.
εχει στανταρ τιμες απο το εργοστασιο οπως και οι φοροι που του βαζουν εδω οποτε μιλαμε για κερδος 1500ευρω αποσο γνωριζω,αντε να σου κοψει 500 ευρω .
-
Σε καμια περιπτωση 147 που με το ζορι πηρε 3αστερια.....οποτε 116 χωρις αυτο να σημαινει οτι αξιζει τα πολλα χρηματα που κοστιζει καθως δεν εχει χωρους,δεν εχει επιδοσεις και ουτε σπορ χαρακτηρα ενα απλο χατς ειναι
-
Αν ρωτάγατε εμένα θα σας έλεγα 147 αλλα εγώ ειμαι λίγο κατειλειμένος. Αν κρίνω όμως απο το στενό οικογενεικακό κυκλο όπου αποκτήθηκε 116 με αρκετά εξτρά και τιμή αρκετα τουχτερή και τελικά κατέληξε να πουληθει λίγους μήνες αργότερα γιατι:
-
Ειναι αδύναμη χαμηλά και για κίνηση μέσα στην πόλη.Σε εθνική και με 3ψήφια νουμερα πάει αέρα. Αλλά πόσες φορές το κάνεις αυτό?
-
Ενώ ειναι πουλμουρ με λαμπάκια και ωραίο σαλόνι ειναι στενάχωρη. Ειδικα με μωρο μέσα ουτε το καροτσάκι μπορούσε να βάλει ευκολα στο πορτμπαγκαζ ουτε βολέυονταν ευκολα η πεθερά πίσω.
Κάποια ψιλοπροβληματάκια μηχανικά αλλα φυσιολογικο . Το μη φυσιολογικό ήταν τιμοκατάλογος ανταλακτικών και εργασίας αντιπροσωπείας.
Και αυτά δεν τα είπα εγώ, τα ειπε το ζευγάρι που την ειχε και την οδήγαναν και οι 2 , παντελώς άσχετοι με αμάξια και τα δικα΄μας χουγια.
-
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Σε καμια περιπτωση 147 που με το ζορι πηρε 3αστερια.....οποτε 116 χωρις αυτο να σημαινει οτι αξιζει τα πολλα χρηματα που κοστιζει καθως δεν εχει χωρους,δεν εχει επιδοσεις και ουτε σπορ χαρακτηρα ενα απλο χατς ειναιδεν έχει σπορ χαρακτήρα η bmw???
και ποιος έχει , το auris??
Alfa Romeo 147 1.6 TS Vs BMW 116i