-
νταξ οχι και τσιγουνις δεν ειναι θεμα οτι τα φιλαω..ειναι θεμα οτι δεν τα εχω..
-
-
και βαθύς αναστεναγμός για ένα καγκουρα, μη μας το γυρίσεις και εσύ τώρα και γίνεις σαν τον κατραβ.
αυτά μπαίνουν στο ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΤΙ -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
:offtopicviii: και βαθύς αναστεναγμός για ένα καγκουρα, μη μας το γυρίσεις και εσύ τώρα και γίνεις σαν τον κατραβ.χαχαχα ειναι σαν να βλεπεις την bellucci και να εχεις την μαρια παλαμη ρε φιλε...δεν ζηταω την bellucci αλλα μια μαστροκωστα δεν με χαλαει..
-
προτιμώ την μαρια-παλαμη (cortina) από τον καγκουρα, και όσο για τα 130.000 ευρώ ευχαρίστως του τα δίνω σε κλοτσιές.
-
χεχε...
-
Κοιτα ενα βιντεακι απο μια κορτινα....
Το συγκεκριμενο φοραει τον 2.9 αν κανω λαθος καποιος να με διορθωσει cosworth v6.
-
εγω παντος ακομα δεν εχω καταλαβει τι θες να κανεις.θες να παρεις ενα παλιο αμαξι να το φιαξεις να εινε ομορφο και γνησιο η να παρεις ενα αμαξι να το καγκουριασεις?τωρα το μηχανακι δεν καταλαβενω που κολαει
-
Ο χρήστης zxpanos έγραψε:
εγω παντος ακομα δεν εχω καταλαβει τι θες να κανεις.θες να παρεις ενα παλιο αμαξι να το φιαξεις να εινε ομορφο και γνησιο η να παρεις ενα αμαξι να το καγκουριασεις?τωρα το μηχανακι δεν καταλαβενω που κολαειεγω θελω να εχω ενα αμαξι που να θυμιζει αμερικανια...οταν λες καγκουριασεις τι ενοεις??το μιχανακι κολαει στο οτι μια χαρλευ ειναι επισης αμερικανια και κοστιζει λιγοτερα να την φτιαξεις..
-
μάλλον βρίσκεσαι σε λάθος τοπικό.
-
τελείως λάθος όμως....
-
ουαι??
-
Ο χρήστης Dixie_Skull έγραψε:
εγω παντος ακομα δεν εχω καταλαβει τι θες να κανεις.θες να παρεις ενα παλιο αμαξι να το φιαξεις να εινε ομορφο και γνησιο η να παρεις ενα αμαξι να το καγκουριασεις?τωρα το μηχανακι δεν καταλαβενω που κολαει
εγω θελω να εχω ενα αμαξι που να θυμιζει αμερικανια...οταν λες καγκουριασεις τι ενοεις??το μιχανακι κολαει στο οτι μια χαρλευ ειναι επισης αμερικανια και κοστιζει λιγοτερα να την φτιαξεις..
πρωτίνο πως αν θέλεις να συνεχίσεις για την cortina να το κάνεις στο Classic Ford Forum και να σταματήσει αυτό το τοπικό
-
εγω θελω να εχω ενα αμαξι που να θυμιζει αμερικανια...οταν λες καγκουριασεις τι ενοεις??το μιχανακι κολαει στο οτι μια χαρλευ ειναι επισης αμερικανια και κοστιζει λιγοτερα να την φτιαξεις..
πρωτίνο πως αν θέλεις να συνεχίσεις για την cortina να το κάνεις στο Classic Ford Forum και να σταματήσει αυτό το τοπικό
Καλυτερα ξεχωριστο τοπικ,μην μπερδευτουμε με το αλλο απο την στιγμη που και ο ιδιος δεν ξερει τι ακριβως θελει.
-
καλώς MOD αλλά μη βάζει αμερικανια και χαρλευ.
-
κοιτα δεν εκλεισα για κορτινα θελω ενα ολντ σκουλ σε μια λογικη τιμη που να μοιαζει με τα αμερικανικα μασκλ...εκεινη την στιγμη που εκανα το τοπικ εβλεπα το κορτινα και το εκανα...και βασικα ι ερωτιση ηταν ποσο θα κοστησει περιποθ να του βαλω μια βαφη και εναν κινητηρα να τσουλαει τουλαχιστον τα αλλα τα φτιαχνω σιγα σιγα..
-
καλώς MOD αλλά μη βάζει αμερικανια και χαρλευ.γτ τι εχουν οι χαρλευ??
-
Γιατι αλλο θα ζητησεις απο ενα κορτινα και αλλο απο ενα μαστανγκ..Και πρεπει να ξεκαθαρισεις τι θελεις μηχανη η αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης Dixie_Skull έγραψε:
καλώς MOD αλλά μη βάζει αμερικανια και χαρλευ.
γτ τι εχουν οι χαρλευ??
δεν εχουν
-
τα harley ποιος ειπε οτι εινε φθηνα?δηλαδι ποσα ευρεως θες να δωσεισ?καγκουρια εινε ενα κακομηρο σενταν cortina βαμενο πορτοκαλι με το 01 στις πορτες.....σηγνωμη που το λεω αλα ημαρτον.το κλασικο αμαξι ιενε για να το αγαπας και να το προσεχεις οχι να το.........
Cortina