-
ποιό θεωρείτε καλύτερο αυτόματο στην κατηγορία των 1.2 ώς 1.4 κυβικών(μικρά και μικρομεσαία);
Ας αφήσουμε τους Βαγγέληδες (DSG) απέξω.Βασικά έχω δει ότι παίζουν τα CVT (honda jazz), το ημιαυτόματο του Opel corsa και Opel meriva, και τα κλασσικά αυτόματα (KIA, Hyundai, Peugeot κτλ).
Βασικά ψάχνω για κάτι αυτόματο αλλά όχι με τα χρήματα που θέλει το VAG για το DSG του.
-
ποιό θεωρείτε καλύτερο αυτόματο στην κατηγορία των 1.2 ώς 1.4 κυβικών(μικρά και μικρομεσαία);
Ας αφήσουμε τους Βαγγέληδες (DSG) απέξω.Βασικά έχω δει ότι παίζουν τα CVT (honda jazz), το ημιαυτόματο του Opel corsa και Opel meriva, και τα κλασσικά αυτόματα (KIA, Hyundai, Peugeot κτλ).
Βασικά ψάχνω για κάτι αυτόματο αλλά όχι με τα χρήματα που θέλει το VAG για το DSG του.
-
-
το jazz δεν εχει πια cvt ...και η απαντηση στο ερωτημα ειναι φυσικα το jazz και το ibiza!
-
τι έχει το jazz?
-
εχει το i-shift ...δηλαδη αυτοματος συμπλεκτης.
το cvt δεν εχει συμπλεκτη! -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
το cvt δεν εχει συμπλεκτη!Φυσικά και έχουν συμπλέκτη τα cvt, κάποια έχουν μετατροπέα ροπής.
-
Μην πάρεις αυτόματο με μετατροπέα ροπής για εμένα dsg και το συνδιάζεις με golf , leon , octavia , polo ή ibiza .
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ πάντως έχοντας εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα με όλων των ειδών τα αυτόματα και ημιαυτόματα συνιστώ μόνο ''μετατροπέα ροπής''.Kαι εγω εχοντας διαβασει εκατονταδες χιλιαδες φορες το ιδιο ποστ συνιστω μονο skip
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ πάντως έχοντας εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα με όλων των ειδών τα αυτόματα και ημιαυτόματα συνιστώ μόνο ''μετατροπέα ροπής''.Ο λόγος ; από αυτόματα έχω οδηγίσει μόνο το tiptronic σε Α6 και polo και το dsg σε ibiza cupra το δεύτερο είναι σαφώς πιο γρήγορο και με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά λειτουργίας κρατάει την σχέση μέχρι ψηλά και έχει καλή χειροκίνητη λειτουργία . και μια απορία που είχαμε πρόσφατα με ένα φίλο η F430 έβγαινε αποκλειστικά αυτόματή;
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
μια απορία που είχαμε πρόσφατα με ένα φίλο η F430 έβγαινε αποκλειστικά αυτόματή;ΟΧΙ
-
Εγω συνιστω μετα απο δοκιμες ολων σχεδον των αυτοματων σε αυτην την κατηγορια τιμης το amt allshift της mitsubishi.Αυτο αγορασα εγω (θα το βρεις κ σε μεταχειρισμενο πλεον forfour)
http://www.mitsubishi-cars.co.uk/features/amt.asp
Σε serial mode ειναι πολυ γρηγορο κ ομαλο ενω σε αυτοματο οπως ολα σχεδον της κατηγοριας...
Παντως μακρια απο easytronic,dualogic,sensodrive,mmt(εξαιρεση το Multidrive ) κτλ.Κανε test drive κ θα με θυμηθεις.
Καλη λυση επισης κ το προηγουμενο CVT του jazz (μεταχειρισμενο μονο πλεον) οπως κ τοΜΟΝΟ στην περιπτωση βεβαια που δεν μπορεις να ανεβεις χρηματικα για το dsg.Αλλιως καλο ειναι κ το ΑΜΤ/CVT/Multidrive κανε ενα test drive
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ πάντως έχοντας εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα με όλων των ειδών τα αυτόματα και ημιαυτόματα συνιστώ μόνο ''μετατροπέα ροπής''.Μετά τον αρχικό ενθουσιασμό με τα ντοπελκουπλουνγκετγγγγιμπε τείνω να διαφωνώ όλο και λιγότερο με την θέση σου αυτή.
-
Καλημέρα σε όλους,
γνωρίζει κάποιος εάν το συγκεκριμένο κιβώτιο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/523122/
είναι συμβατικό αυτόματο (με μετατρ. ροπής) ή είναι αυτοματοποιημένο σειριακό;
ψάχνω μικρό αυτόματο μεταχ. για τη μάνα μου.
ευχαριστώ
Καλίτερο αυτόματο μικρό και μικρομεσαίο