-
Τι να ζωγραφισεις ρε βασιλη το εγραψα σωστα και επιμενεις... αν σου ελεγα εγω dual vvti ποιον απο τους 2 θα καταλαβαινες εφοσον μιλαγαμε και για μοτερ στη προηγουμενη σελιδα?? Αφου και ο 122 και ο 132 το εχουν το συστημα..
Απλα τους διαχωρισα.. απλο..Οσο για την 147 κρατα μικρο καλαθι γενικως.....
-
Ρε σεις εννοεί ο άνθρωπος ότι σε απόλυτες επιδόσεις μπορεί να πετύχει ακριβώς ότι και τα turbo που έχουν ίδια άλογα. Απλά θα χρειαστεί αναγκαστικά να κατεβάσεις ταχύτητα και να κοφτιάσεις.
Από την άλλη ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που επικράτησαν τα τούρμπο, για να μην πηγαίνεις κόφτες προσέχοντας το ταχύμετρο. Σανιδώνεις το γκάζι και προσπερνάς όπως είσαι.
Ό,τι αρέσει στον καθένα -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ρε σεις εννοεί ο άνθρωπος ότι σε απόλυτες επιδόσεις μπορεί να πετύχει ακριβώς ότι και τα turbo που έχουν ίδια άλογα. Απλά θα χρειαστεί αναγκαστικά να κατεβάσεις ταχύτητα και να κοφτιάσεις.
Από την άλλη ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που επικράτησαν τα τούρμπο, για να μην πηγαίνεις κόφτες προσέχοντας το ταχύμετρο. Σανιδώνεις το γκάζι και προσπερνάς όπως είσαι.
Ό,τι αρέσει στον καθένα+1 αλλα εδω ειναι τοπικ συγκεκριμενο...
Μπηκε ο φιλος μας και αρχισε να ψαχνεται για mito,ds3,astra t, bravo και ξαφνικα μας ρωταει για auris..
Ε δε κολλαει και δε του προτεινουμε αφου κοιταει τα υπολοιπα.. -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Ναι μονο που σου ξεφευγει οτι μιλαω για τα turbo τψν 120 αλογων!!!
Οχι των 140-150+Δεν ξερω αν με πιανεις!!!
Το Golf των 120 ιππων μπορει να το συναγωνιστει επαξια και το ξαναλεω!
Απλα το Auris θα εχει πιο πολλες στροφες την ωρα που θα πατησεις για ρεπριζ με ενα Golf 120αλογων!@Red Μιλας για 147??? Η οποια ειναι ενα αμξι 10ετιας???
Οκ μαλλον δε βγαζουμε ακρη!
Αν θες στειλε μου πμ και κανονιζουμε ενα καφεδακι και μετα ενα φιλικοτατο ανοιγμα με 207 1.6 VTi...
Αν με περασεις σφυρα μου κλεφτικα! (σημειωση οτι δε σημαινει οτι θα σε περασω και γω, θα δουμε)
Εσυ μειωνεις και εκτιθεσαι, εγω απλα ειμαι επιφυλακτικος!@None μιλησα για Dual VVT-i γιατι υπαρχει ακομα σαν συστημα και ειναι αυτο που του προσδιδει την ελαστικοτητα στον κινητηρα!!! Αν δε μπορεις να καταλαβεις μπορω να στο ζωγραφισω! Εννοειτε οτι μιλαμε για το νεο μοτερ!!! Εγω στο ξαναλεω, σου μιλησα για το συστημα που του δινει αυτη την ελαστικοτητα!!!!!
για το bravo με τα 120 σου λέω... σιγά μην κάψει βενζινη το 150αρι για το auris...
δεν έχω 207 1.6 οπότε άκυρη η πρό[σ]κληση
δεν είπα οτι είναι πιο γρήγορο το 207 , είπα οτι σαν αίσθηση είναι πολύ καλύτερο , όπως και η 147 (που είναι και 12 χρόνων σκαρί)... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μπηκε ο φιλος μας και αρχισε να ψαχνεται για mito,ds3,astra t, bravo και ξαφνικα μας ρωταει για auris..
Ε δε κολλαει και δε του προτεινουμε αφου κοιταει τα υπολοιπα..Σαφώς, όταν έχει ξεκινήσει τουρμποσυζήτηση είναι άκυρο να πέφτει μέσα ένα ατμοσφαιρικό. Συνήθως οι αγοραστές ατμοσφαιρικών αυτής της κατηγορίας κοιτάνε εξ αρχής αποκλειστικά και μόνο ατμόσφαιρα λόγω φόβου αξιοπιστίας και τα λοιπά κύριε ελέησον
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ε δε κολλαει και δε του προτεινουμε αφου κοιταει τα υπολοιπα..Σαφώς, όταν έχει ξεκινήσει τουρμποσυζήτηση είναι άκυρο να πέφτει μέσα ένα ατμοσφαιρικό. Συνήθως οι αγοραστές ατμοσφαιρικών αυτής της κατηγορίας κοιτάνε εξ αρχής αποκλειστικά και μόνο ατμόσφαιρα λόγω φόβου αξιοπιστίας και τα λοιπά κύριε ελέησον
+1......παντως οσοι διαρκως λετε ποσο καλυτερο ειναι το τουρμπο απο ατμοσφαιρα καλα θα κανετε πρωτα να δειτε τους ελληνικους δρομους κ κατα ποσο 1 τουρμπο αμαξι μπορει να γεννησει 1 τουρμπο οδηγο σε 1 τρισαθλιο οδικο δικτυο..... .... ενα auris 1.6 μπορει να 'χανει' απο τα περισσοτερα τουρμπο ....και λεω Ε KAI TI ΕΓΙΝΕ?....1 χαρα προσπεραση κανει ,για τους δρομους μας 1 χαρα ειναι (προσωπικα δε μου αρεσει αισθητικα)...ολη αυτη η κουβεντα μου θυμιζει τις ανουσιες συζητησεις ποιος την εχει πιο μεγαλη....η απαντηση ειναι πως απο 1 αξιοπρεπες μεγεθος κ πανω σημασια εχει πως χρησιμοποιεις το εργαλειο σου κ οχι αν ειναι λιγο μεγαλυτερο απο του γειτονα.......
-
Ο χρήστης madhorse έγραψε:
+1......παντως οσοι διαρκως λετε ποσο καλυτερο ειναι το τουρμπο απο ατμοσφαιρα καλα θα κανετε πρωτα να δειτε τους ελληνικους δρομους κ κατα ποσο 1 τουρμπο αμαξι μπορει να γεννησει 1 τουρμπο οδηγο σε 1 τρισαθλιο οδικο δικτυο..... .... ενα auris 1.6 μπορει να 'χανει' απο τα περισσοτερα τουρμπο ....και λεω Ε KAI TI ΕΓΙΝΕ?....1 χαρα προσπεραση κανει ,για τους δρομους μας 1 χαρα ειναι (προσωπικα δε μου αρεσει αισθητικα)...ολη αυτη η κουβεντα μου θυμιζει τις ανουσιες συζητησεις ποιος την εχει πιο μεγαλη....η απαντηση ειναι πως απο 1 αξιοπρεπες μεγεθος κ πανω σημασια εχει πως χρησιμοποιεις το εργαλειο σου κ οχι αν ειναι λιγο μεγαλυτερο απο του γειτονα.......
Εχεις καμια αμφιβολια οτι με ενα μικρομεσαιο turbo προσπερανας ακομα πιο ανετα και πληρωνεις σχεδον τα ιδια λεφτα με το auris για ενα αμαξι κατα 90% και πιο ομορφο και πιο ευχαριστο οδηγικα..?
Ολες οι απαντησεις εκτοσ απο ορισμενες εουν να κανουν με την 'ιδεα' του φιλου για auris ενω κοιταει ολα τα υπολοιπα..
-
Εχεις καμια αμφιβολια οτι με ενα μικρομεσαιο turbo προσπερανας ακομα πιο ανετα και πληρωνεις σχεδον τα ιδια λεφτα με το auris για ενα αμαξι κατα 90% και πιο ομορφο και πιο ευχαριστο οδηγικα..?
δεν ειμαι υπερασπιστης του auris απλα σχολιασα 1 νοοτροπια που υπαρχει απο πολλους οδηγους...ειπα πως το auris αισθητικα δε μου αρεσει,τουρμπο αμαξια εχει καποια που μου αρεσουν αισθητικα κ καποια που δε μου αρεσουν...λογικα προσπερνας πιο ανετα με το τουρμπο...αλλα αυτο με αφηνει προσωπικα αδιαφορο γιατι εχω αλλα κριτηρια...αν ειμουν γκαζακιας κ αλλαζα αμαξι καθε 2-3 χρονια τοτε θα επαιρνα τουρμπο....ειμαι ομως 1 συγκρατημενος οδηγος κραταω το αμαξι μου πολλα χρονια κ εχω ως προτεραιοτητα την αξιοπιστια σε βαθος χρονου...προτιμω τα ισχυρα ατμοσφαιρικα.....δε λεω πως τα ατμοσφαιρικα ειναι οπωσδηποτε πιο αξιοπιστα....αλλα σιγουρα 1 toyota auris σε βαθος χρονου αποκλειεται να ειναι λιγοτερο αξιοπιστο μηχανικα απο 1 τουρμπο.....
-
νομίζω οτι τα παραλές...
σίγα την δύναμη που έχουν τα τουρμπάτα 120-180hp που κινδυνεύουμε με τους ελληνικούς δρόμους...
το πρόβλημα δεν το έχει το τούρμπο ή γενικά τα δυνατά αυτοκίνητα, το πρόβλημα το έχει το μυαλό των οδηγών.
ο βλαμένος κ@υλόγκαζος και με picanto σκοτώνεται... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
νομίζω οτι τα παραλές...
σίγα την δύναμη που έχουν τα τουρμπάτα 120-180hp που κινδυνεύουμε με τους ελληνικούς δρόμους...
το πρόβλημα δεν το έχει το τούρμπο ή γενικά τα δυνατά αυτοκίνητα, το πρόβλημα το έχει το μυαλό των οδηγών.
ο βλαμένος κ@υλόγκαζος και με picanto σκοτώνεται...σιγουρα ο βλαμενος ειναι βλαμενος ο,τι κ να οδηγει......απλα οποιος ειναι στο οριο της βλακιας κ εχει ισχυρο αμαξι πεφτει πιο ευκολα στην παγιδα της επικυνδινης οδηγησης
-
αλλα σιγουρα 1 toyota auris σε βαθος χρονου αποκλειεται να ειναι λιγοτερο αξιοπιστο μηχανικα απο 1 τουρμπο.....πιθανών ναι...αλλά έχει να κάνει με το αυτοκίνητο και όχι με την ύπαρξη η όχι τούρμπο...
το θέμα είναι οτι τα σύγχρονα τουρμπο είναι τουλάχιστον το ίδιο αξιόπιστα με τα ατμοσφαιρικά...
η συμπίεση αέρα δεν είναι καινούργια τεχνολογία για να υπάρχουν προβλήματα νεότητας... υπάρχει για πάνω από 50χρόνια στους κινητήρες εσωτερικής καύσης -
Το δυνατό αμάξι καλό είναι να υπάρχει με όποια μορφή και αν είναι (μεγάλα κυβικά ή υπερπλήρωση ή και τα δύο) γιατί όταν θες να προσπεράσεις στην Κορίνθου-Πατρών τα 5 άλογα λιγότερα είναι ικανά να σου στοιχίσουν τη ζωή. Αν αυτός που προσπερνάς δε σε πάρει χαμπάρι ή είναι βλαμένος και επιταχύνει λίγο κλείνοντάς σε, έρχεται η στιγμή να μετανιώσεις που έχεις αργό αυτοκίνητο.
Για όλα υπάρχει η σωστή χρήση, τα υπόλοιπα είναι θέμα μυαλού του οδηγού -
Εχεις καμια αμφιβολια οτι με ενα μικρομεσαιο turbo προσπερανας ακομα πιο ανετα και πληρωνεις σχεδον τα ιδια λεφτα με το auris για ενα αμαξι κατα 90% και πιο ομορφο και πιο ευχαριστο οδηγικα..?δεν ειμαι υπερασπιστης του auris απλα σχολιασα 1 νοοτροπια που υπαρχει απο πολλους οδηγους...ειπα πως το auris αισθητικα δε μου αρεσει,τουρμπο αμαξια εχει καποια που μου αρεσουν αισθητικα κ καποια που δε μου αρεσουν...λογικα προσπερνας πιο ανετα με το τουρμπο...αλλα αυτο με αφηνει προσωπικα αδιαφορο γιατι εχω αλλα κριτηρια...αν ειμουν γκαζακιας κ αλλαζα αμαξι καθε 2-3 χρονια τοτε θα επαιρνα τουρμπο....ειμαι ομως 1 συγκρατημενος οδηγος κραταω το αμαξι μου πολλα χρονια κ εχω ως προτεραιοτητα την αξιοπιστια σε βαθος χρονου...προτιμω τα ισχυρα ατμοσφαιρικα.....δε λεω πως τα ατμοσφαιρικα ειναι οπωσδηποτε πιο αξιοπιστα....αλλα σιγουρα 1 toyota auris σε βαθος χρονου αποκλειεται να ειναι λιγοτερο αξιοπιστο μηχανικα απο 1 τουρμπο.....
Δεκτο και κατανοητο αλλα για εσενα που εχεις αυτο το προφιλ οδηγου..
Παρακολουθησες το θεμα απο την αρχη ομως..?
Ο φιλος (το λεω ξανα) φανηκε να θελει κατι τουρμπατο και με χαρακτηρα πιο οδηγοκεντρικο.. ετσι ξαφνικα λεει για το auris που ειναι καλο και χρυσο για εσενα και εμενα αλλα οχι για εκεινον με βασητα κριτηρια που φανηκε να εχει..
Αν εσυ δλδ εμπαινες και εγραφες οτι εισαι πιο φιλησυχος και δε θελεις turbo εισαι αναμεσα στα auris,civic,lancer και ξαφνικες πεταγες και τη delta θα σε απετρεπα εφοσον μας ειχες πει οτι εχεις αλλες προτεραιοτητες..π.χ. η αξιοπιστια οπως λες που και για αυτην πρεπει ομως να αφησουμε τα χρονια να το δειξουν..Αυτο προσπαθω να εξηγησω και να εισαι σιγουρος οτι με ενα turbo προσπερνας αρκετα πιο ανετα..
Για την ιστορια και εμενα μ αρεσουν τα μοτερ τα ατμοσφαιρικα με κυβικα αλλα στην χωρα που γεννηθηκαμε ειναι αμαρτια τα κυβικα.. -
το civic ειναι πολυ σπορ αυτοκινητο!
-
ναι ειναι το ιδιο αξιοπιστα αν τα πηγαινεις αργα και δεν ανεβαζεις πιεσεις .
τα μαγαζια που επισκευαζουν τουρμπινες δουλευουν καργα
-
αλλα σιγουρα 1 toyota auris σε βαθος χρονου αποκλειεται να ειναι λιγοτερο αξιοπιστο μηχανικα απο 1 τουρμπο.....
πιθανών ναι...αλλά έχει να κάνει με το αυτοκίνητο και όχι με την ύπαρξη η όχι τούρμπο...
το θέμα είναι οτι τα σύγχρονα τουρμπο είναι τουλάχιστον το ίδιο αξιόπιστα με τα ατμοσφαιρικά...
η συμπίεση αέρα δεν είναι καινούργια τεχνολογία για να υπάρχουν προβλήματα νεότητας... υπάρχει για πάνω από 50χρόνια στους κινητήρες εσωτερικής καύσηςθα διαφωνησω φιλε μου....δε θα εβαζα στοιχημα οτι 1 honda civic,toyota auris ειναι λιγοτερο η το ιδιο αξιοπιστα απο 1 πχ golf TSI μεσα σε μια ας πουμε 8ετια....το αντιθετο θα το εκανα....(υποθεστε οτι ολα οδηγουνται με τον ιδιο τροπο)......
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
το civic ειναι πολυ σπορ αυτοκινητο!από type s και πάνω...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Το δυνατό αμάξι καλό είναι να υπάρχει με όποια μορφή και αν είναι (μεγάλα κυβικά ή υπερπλήρωση ή και τα δύο) γιατί όταν θες να προσπεράσεις στην Κορίνθου-Πατρών τα 5 άλογα λιγότερα είναι ικανά να σου στοιχίσουν τη ζωή. Αν αυτός που προσπερνάς δε σε πάρει χαμπάρι ή είναι βλαμένος και επιταχύνει λίγο κλείνοντάς σε, έρχεται η στιγμή να μετανιώσεις που έχεις αργό αυτοκίνητο.
Για όλα υπάρχει η σωστή χρήση, τα υπόλοιπα είναι θέμα μυαλού του οδηγούαλλα να δεις τι ωραιο ειναι το slipsteaming στη κορινθου-πατρων με το zx.. ωρες ωρες νιωθω f1..
-
αλλα σιγουρα 1 toyota auris σε βαθος χρονου αποκλειεται να ειναι λιγοτερο αξιοπιστο μηχανικα απο 1 τουρμπο.....
πιθανών ναι...αλλά έχει να κάνει με το αυτοκίνητο και όχι με την ύπαρξη η όχι τούρμπο...
η συμπίεση αέρα δεν είναι καινούργια τεχνολογία για να υπάρχουν προβλήματα νεότητας... υπάρχει για πάνω από 50χρόνια στους κινητήρες εσωτερικής καύσηςθα διαφωνησω φιλε μου....δε θα εβαζα στοιχημα οτι 1 honda civic,toyota auris ειναι λιγοτερο η το ιδιο αξιοπιστα απο 1 πχ golf TSI μεσα σε μια ας πουμε 8ετια....το αντιθετο θα το εκανα....(υποθεστε οτι ολα οδηγουνται με τον ιδιο τροπο)......
Και ξαναλεω οτι αυτο μενει να το δουμε αν και επιφανειακα συμφωνω μαζι σου...
-
το civic ειναι πολυ σπορ αυτοκινητο!
από type s και πάνω...
και οχι μονο...... και πιο κατω...δεν χρειαζεται να σπας χρονομετρα για να εισαι σπορ...
αγορα αυτοκινητου! Ποιο?