-
Εξ'οσων γνωρίζω δεν υπάρχει αυτοκίνητο που να ΑΠΑΙΤΕΙ 98άρα. Άλλο αν είναι συνιστώμενη σε πολλά γρήγορα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
κατι αλλο που δεν εχει αναφερθει ειναι οτι το κλιο θελει 98/100οκτ βενζινης, ενω το κουπερ δουλευει και με 95.
αληθεια?? τι συμπιεση εχει?
11.5:1
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
κατι αλλο που δεν εχει αναφερθει ειναι οτι το κλιο θελει 98/100οκτ βενζινης, ενω το κουπερ δουλευει και με 95.
αληθεια?? τι συμπιεση εχει?
11.5:1
και με αυτο θελει 98αρα , μας δουλευουν?
Εξ'οσων γνωρίζω δεν υπάρχει αυτοκίνητο που να ΑΠΑΙΤΕΙ 98άρα. Άλλο αν είναι συνιστώμενη σε πολλά γρήγορα...
υπαρχει το δικο μου, αμα βαλεις 95αρα σου λεει να οδηγεις με χαμηλες στροφες
βεβαια δε νομιζω οτι θα παθαινε τιποτα και με 95αρα.. και καποιες φορες που αναγκαστηκα να του βαλω δεν εγινε και τπτ
μαλιστα στη ταπα του leon cupra εχω δει να γραφει (στα ελληνικα κιολας ) 95 οκτανια -
πάνω από 10:1 χρειάζεται 100αρα.
έτσι γνωρίζω από αυτά που διαβάζω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πάνω από 10:1 χρειάζεται 100αρα.έτσι γνωρίζω από αυτά που διαβάζω.
Σιγά μη θέλει το Focus 1600, 100 ίππων 100άρα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πάνω από 10:1 χρειάζεται 100αρα.έτσι γνωρίζω από αυτά που διαβάζω.
και το shitroen μου 11.5:1 εχει και δε θελει 100αρα ουτε κανει καμια διαφορα η 100αρα
-
και το shitroen μου 11.5:1 εχει και δε θελει 100αρα ουτε κανει καμια διαφορα η 100αραΕγώ απορώ πως δεν έχεις επικυρηχθεί από τους Ψιτροενίστι του φόρουμ ακόμα...
-
υ.γ κανει διαφορα ρε συ.....!!! ετσι ξερω και εγω...εστω μικρη στις ρεπριζ! ιδιαιτερα με 2α!!!!!
-
πλακα κανω αγαπω ψιτροεν
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εξ'οσων γνωρίζω δεν υπάρχει αυτοκίνητο που να ΑΠΑΙΤΕΙ 98άρα. Άλλο αν είναι συνιστώμενη σε πολλά γρήγορα...αν δεν κανω τραγικα λαθος, η ταπα στο κλιο λεει 98
-
πλακα κανω αγαπω ψιτροενshit-roen suck-so
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αν δεν κανω τραγικα λαθος, η ταπα στο κλιο λεει 98
Η τάπα στο clio γράφει 95 ή 98, οπότε κάνεις λάθος.
-
που την ειδες τη τριλοποδια?
ποια?
δεν ειναι λογικο να ριχνει 150 κιλα το 4κινητο s3 στο 2κινητο gti?
οι τιμες που ανακοινωνει η εταιρεια ειναι φυσικα ψευτικες, αλλα τα 150 κιλα διαφορα υπαρχουν και σε αυτεςβαλε και αλλα 60 κιλα σε αυτα που λεει η vw και εχεις και για τα 2 το πραγματικο βαρος
βασικά μπερδεύτηκα
που είχες κολλήσει στην αρχή?
-
Ρε παιδια πηρα σημερα τους 4τ.και διαβασα το αρθρο με τα μικρα gti στις Σερρες και κουφαθηκα με τους χρονους,μηπως εχει γινει καποιο λαθος.Το clio συγκεκριμενα στο τελευταιο fight club που κανει το drive πριν 2 περιπου μηνες ειχε γραψει 1.40.3 με τον Γεωργιαδη ενω παλαιοτερα με Πατελο-Τσιγκρη ειχε γραψει 1.39.6.
Μου κανει μεγαλη εντυπωση γιατι φιλος με clio που εχει παει πανω γυριζε στο 1.41 περιπου με τα μαμισια λαστιχα που ειχαν και 20000 χλμ,και ολα αυτα δια χειρος Μοσχου,μαλλον καποιο λαθος θα εχει γινει δεν μπορει! -
Μήπως ήταν βρεγμένα ?
-
γραψε μας και τους χρονους των υπολοιπων
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μήπως ήταν βρεγμένα ?Μαλλον ηταν,αλλα και παλι πως εγρσψε τετοιο χρονο το 207?
-
ποιο 207? ποιους χρονους εγραψαν οι 4Τ?
γινε πιο συγκεκριμενος
-
ποιο 207? ποιους χρονους εγραψαν οι 4Τ?γινε πιο συγκεκριμενος
clio : 1.43.40
207 : 1.41.65
G P Abarth : 1:43.95
Corsa : 1.43.15
ibiza cupra : 1.43.85¨Όλοι οι χρόνοι έγιναν στο (πολύ) βρεγμένο.
Έχει και χρόνο για το ταπερ (το απλό , όχι το championship) : 1.40.8.
Αρχικά κουφάθηκα, αλλά μετά διάβασα ότι οι δοκιμές έγιναν σε δύο ημέρες, με τη μία να είναι πολύ πιο 'υγρή' από την άλλη... -
αρα και το 207 στο βρεγμενο μετρηθηκε κι ομως εκλεψε 1,75 στον γυρο,οχι ρε παιδια ειναι παρα πολυ.Το αλλο που μου εκανε εντυπωση ηταν το σχολιο του Μοσχου οτι στο 207 αισθανοταν οτι οδηγουσε ενα πολυ φαρδυτερο και με μεγαλυτερο μεταξονιο αυτ/το,οταν το clio εχει με διαφορα το μεγαλυτερο μεταξονιο και τα μεγαλυτερα μετατροχια.
Επιμενω κατι δεν παει καλα.
cooper s(r56) η clio rs?