-
Από : http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=122999&cid=4
' Τραγωδία στη Σκιάθο!
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 11 Απριλίου 2010, 08:52
Ανήλικος αλλοδαπός σκότωσε 58χρονη και τραυμάτισε σοβαρά το σύζυγο και την κόρη της. Οι οικονομικές διαφορές που είχε ο 17χρονος αλλοδαπός με την ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στην Αγία Παρασκευή της Σκιάθου, του όπλισαν το… χέρι και προχώρησε στη δολοφονία της με γεωργικό εργαλείο.
Όμως ο ανήλικος δεν σταμάτησε εκεί αλλά με το ίδιο… φονικό αντικείμενο τραυμάτισε σοβαρά τον 62χρονο σύζυγο του θύματος, αλλά και την 20χρονη κόρη τους.
Ωστόσο η μανία του δεν ξεθύμανε, αλλά συνέχισε προκαλώντας φθορές στο ξενοδοχείο των προαναφερομένων, αλλά και στο Ι.Χ. τους.
Ο δράστης διέφυγε και αναζητείται. '
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Το ειδα στο ποντικι (τροκτικο) http://www.youtube.com/watch?v=dCawROkA ... _embedded#
Το ποντίκι ΔΕΝ είναι το τροκττικό
το ποντίκι είναι τρωκτικό
-
Σε ρεαλιστικό επίπεδο, τι μπορεί να γίνει για να σταματήσει το χάλι αυτό με το κέντρο της Αθήνας;
-
Ποιους ρωτάς ακριβώς; Αυτούς που θέλουν να διατηρηθεί αυτό το χάλι ή αυτούς που θέλουν να μη διατηρηθεί;
Το τι πρέπει να γίνει είναι σαφές και το περιγράφει ο νόμος: απέλαση. Σιγά μην το φιλοσοφήσουμε κιόλας.
Εκτός αν επιθυμούν να υιοθετήσουν κάποιοι από 2-3 'έγχρωμους' και να τους κοιμίζουν στο κρεβάτι τους για να γουστάρουν.Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
@ manosk η σιγουριά σου για το ποιόν και τις πράξεις του συνομιλητή σου είναι μοναδική
εγώ στη θέση σου πάντως δε θα έβαζα το χεράκι μου στη φωτιά για την αποστασιοποίηση
αποστασιοποιημένο ΚΑΡΓΑ θα έλεγα εσένα ας πούμε, με μάλλον ελάχιστο κίνδυνο να κάνω λάθοςΑποστασιοποίηση είναι το να αρνείσαι να δεις τα πραγματικά, καθημερινά προβλήματα του κόσμου και να λες 'εμένα δεν μ' ενδιαφέρει η κατάσταση, γιατί δεν συμφωνώ με το σύστημα. Θέλω άλλο σύστημα.' Ρωτάς 'ποιο και που πέτυχε το σύστημα που θες' και δεν παίρνεις απάντηση, πλην του 'ψηφίζω άκυρο ή ΠΑΜΕ'.
Και μετά αρχίζει η θεωρητικολογία, όπως έκανε ο Παπαδόπουλος των Απαράδεκτων. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το ειδα στο ποντικι (τροκτικο) http://www.youtube.com/watch?v=dCawROkA ... _embedded#
Ρε παλιο τρόλ άσε να διορθώσω την παραπληροφόρηση, το ποντίκι είναι σοβαρή εφημερίδα
Α, μου την λες για την ορθογραφία;
Εχεις γράψει κι εσυ κάτι πατάτες τώρα τελευταία που βγάζουν ακόμα και μάτια σαν το δικό μου -
+CIF
σειρά ντοκυμαντέρ του chomsky
http://video.google.com/videoplay?docid ... =en&emb=1#
εδώ να το ποστάρω bill?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ετσι το ποντικι ανηκει στην οικεγενια των τροκτικων
Το ειχες ξαναβαλει Θωμα ή κανω λαθος;
Χρονια πολλα!!!
Ευχαριστω BILL33
-
εκτός από βιολογία καλό θα ήταν να διάβαζες και τπτ άλλο θωμά
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως:
μπαίνουν 2-3 ληστές, προφανώς ή κατά πάσα πιθανότητα οπλισμένοι, σε σπίτι με οικογένεια που κοιμάταιξυπνάει ο πατέρας, έχει μια καραμπίνα εύκαιρη και τους βάζει στη μπούκα
Τι κάνει;
- επιχειρεί να τους συλλάβει για να καλέσει μετά την αστυνομία;
- τους τραυματίζει με εύστοχη βολή στην ποδοκνημική (τςςς) και καλεί την αστυνομία;
- τους καθαρίζει επί τόπου και με χαριστική βολή αν χρειαστεί;
Τι θα κάματε σε τέτοια περίπτωση;
τρομακτικό ποστ αφύπνισης, όχι αστεία
το βίντεο που ποσταρήσθηκε είναι
'Μια επιτροπή εμπόρων πήρε την πρωτοβουλία να κάνει μία ενημέρωση των πολιτών και καταγραφή του λαθρεμπορίου'
πλάκα μας κάνουν, έτσι;
ανακατεύει και την παιδική εργασία μέσα ο επίτροπος. ενώ στα 'κανονικά' μαγαζιά ούτε κατά διάννοια δεν κυκλοφορούν τέτοια προιόντατο όλο θέμα θα έπρεπε να το αναλάβει το σδοε, θαρρώ . οικονομικό έγκλημα εξ αρχής (φυσικα υπάρχουν άλλα κ άλλα που κοστίζουν δις στο δημόσιο, αλλά δε βαριέ) και μετά, όπου χρειαστεί, η εμπλοκή της αστυνομίας για τα καθέκαστα (παράνομοι μετανάστες κλπ)
απλό είναι -
Χθες το βράδυ, μετά το περιστατικό με τη φίλη, βγήκα με κάποιους συμφοιτητές για φαγητό να θυμηθούμε τα παλιά. Οι άνθρωποι έχουν καλές δουλειές (εταιρείες κτλ), μένουν σε καλές περιοχές (Β.Π. και Ν.Π.) και ουδεμία επιθυμία έχουν για προστριβές και προβλήματα. Μου περιέγραψαν όμως 2 περιστατικά:
-
Συμμορία αλλοδαπών όπως τους είπε η ΑΛ.ΑΣ., μπήκε στο σπίτι ενώ κοιμόντουσαν, τους έριξαν αναισθητικό για να μην καταλαβαίνουν τίποτε, τους πήραν πορτοφόλια με χρήματα, κάποια ηλεκτρονικά (κινητά κτλ) και τα κλειδιά από το αμάξι. Για καλή τους τύχη, την ώρα που πήγαιναν να πάρουν και το αυτοκίνητο, ήρθε κάποιος συγκάτοικος με το δικό του, φοβήθηκαν και έφυγαν τρέχοντας. Γλύτωσαν το αυτοκίνητο και απλά πλήρωσαν για αλλαγή κλειδαριάς και στο σπίτι και στο αυτοκίνητο γιατί πλέον οι κλέφτες είχαν τα κλειδιά τους.
-
Ο αδελφός της κοπέλας του (1) κινείται με το αυτοκίνητό του. Αλβανός παραβιάζει STOP και τον τρακάρει, ευτυχώς με μικρές ζημιές. Κατεβαίνουν κάτω και του λέει: 'καλά, το STOP δεν το είδες;'. Η απάντηση ήταν ένας οχετός ύβρεων από την πλευρά του Αλβανού χωρίς λόγο και αιτία. Καλούν την ΑΛ.ΑΣ. στο μεταξύ ενώ ο Αλβανός βρίζει ακόμα. Σε κάποια φάση, όταν του βρίζει τη μάνα, ο αδελφός της κοπέλας, του απαντάει ανάλογα και ο Αλβανός του ρίχνει γροθιά στο πρόσωπο. Όντας μικροκαμωμένος, η γροθιά φτάνει στο στόμα μόνο και με το δαχτυλίδι του σχίζει το χείλος. Νευριάζει, λοιπόν, ο τύπος και όντας 2 φορές σε όγκο από τον Αλβανό, τον σαπίζει (επιτέλους) στο ξύλο. Έρχεται η ΑΛ.ΑΣ. καταγράφει το συμβάν και στο μεταξύ έχει φτάσει και η οικογένεια του Αλβανού η οποία βρίζει και επιτίθεται στον αδελφό της γνωστής μου. Με πολύ κόπο, η ΑΛ.ΑΣ. τους παίρνει στο νοσοκομείο στο οποίο φτάνουν και οι δύο οικογένειες. Εκεί, η οικογένεια του Αλβανού, επιτίθεται στην οικογένεια της κοπέλας, απειλεί λέγοντας πως 'αν κινηθείτε νομικά θα βρούμε πού μένετε και θα σας σκοτώσουμε', μπαίνει στο χειρουργείο που ράβουν το χείλος του παιδιού και του επιτίθενται, τη στιγμή που η ΑΛ.ΑΣ. (ο φρουρός που είχαν εκεί) έκανε την πάπια και έλεγε 'μην κάνετε ούτε αρνητική δήλωση για το τρακάρισμα γιατί δεν εγγυάται κανείς την ασφάλειά σας'. Η Ελληνίδα μητέρα, είχε φτάσει να κλαίει και να παρακαλάει την οικογένεια του Αλβανού να αφήσουν το παιδί της ήσυχο να το ράψουν και μετά να φύγει από το νοσοκομείο και δε θα ζητούσαν τίποτε από αυτούς. Τέλος καλό, όλα καλά όμως, ο Αλβανός δεν πλήρωσε φυσικά τίποτα, το παιδί έχει ένα μικρό σημάδι στο χείλος και όλοι γυρίσαμε σπίτια μας ευχαριστημένοι που ακόμα μία μέρα είμαστε ζωντανοί.
Να τονίσω ότι:
α. Το παιδί είναι σοβαρότατο, με πολύ καλές σπουδές και άριστη θέση σε εταιρεία, οικογένεια με παιδί και δεν είχε λόγο να πλακωθεί, γι' αυτό και αρχικά δεν αντέδρασε στις ύβρεις.
β. Ο πατέρας του παιδιού που πλακώθηκε και της γνωστής μου είναι αστυνομικός γι' αυτό και είχαν 'προστασία' (οι Αλβανοί βασικά) στο νοσοκομείο.
Και μιας και τα έγραψα αυτά, ας αναφέρουμε και τα κατορθώματα της ΑΛ.ΑΣ. για χτες και σήμερα:
- Χτες το μεσημέρι, βρίσκονταν 4 αστυνομικοί (2 μηχανές) της ομάδα Ζ΄ (ομάδα Δ = Δίας = Ζεύς = Ζ΄ λόγω και της ήδη υπάρχουσας Ζ) σε αυτό το σημείο: 37.942122 Ν, 23.65094 Ε, επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη στο Πασαλιμάνι και έγραφαν τον κόσμο για κράνη την ίδια στιγμή που οι ίδιοι έκλειναν τη λεωφορειολωρίδα. Την ίδια στιγμή,
-
-
Αφύπνισης;
Απλή ερώτηση. Και καθόλου υποθετική, αφού πρόσφατα έγινε ακριβώς αυτό το πράγμα. Εσύ τι θα έκανες Χάρη μου; Σκέψου το και απαντάς (αν θες).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αφύπνισης;Απλή ερώτηση. Και καθόλου υποθετική, αφού πρόσφατα έγινε ακριβώς αυτό το πράγμα. Εσύ τι θα έκανες Χάρη μου; Σκέψου το και απαντάς (αν θες).
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ πιστεύεις ότι οποιαδήποτε απάντηση που θα σου δώσω καθισμένος στην πολυθρονάρα μου με τον φραπ ανά χείρας έχει σχέση με την πραγματικότητα;
μπορεί να του μπουμπουνούσα μια στο κεφάλι, μπορεί να του πάσαρα τη γυναίκα μου για να ξεχαρμανιάσει, να ούρλιαζα, να λιποθυμούσα, να κατουριόμουνα ή να του έβγαζα τα μυαλά με πιρούνι και να τα τρωγα τηγανητά γαρνιρισμένα με τα εντόσθιά του.θα διαλέξω την τελευταία επιλογή για να δείξω πιο μάνγκας και ειδικοδυναμίτης κ έτς και γαμιάς να ουμ.
κ τι σχέση έχει με το θέμα μας;
@βιλλ, επιτροπή ενημέρωσης είπαμε
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ποιους ρωτάς ακριβώς; Αυτούς που θέλουν να διατηρηθεί αυτό το χάλι ή αυτούς που θέλουν να μη διατηρηθεί;
Το τι πρέπει να γίνει είναι σαφές και το περιγράφει ο νόμος: απέλαση. Σιγά μην το φιλοσοφήσουμε κιόλας.Απέλαση για να τους στείλεις ΠΟΥ ακριβώς; Στην Τουρκία; Σιγά μην τους δεχτεί και σε πρώτη ευκαιρία θα μας τους ξαναστέλνει πίσω.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Το τι πρέπει να γίνει είναι σαφές και το περιγράφει ο νόμος: απέλαση. Σιγά μην το φιλοσοφήσουμε κιόλας.Απέλαση για να τους στείλεις ΠΟΥ ακριβώς; Στην Τουρκία; Σιγά μην τους δεχτεί και σε πρώτη ευκαιρία θα μας τους ξαναστέλνει πίσω.
Το ότι δεν τους δέχεται δεν σημαίνει ότι δεν θα τους δεχθεί ποτέ, πρέπει να πιεστεί και αυτό δεν συμβαίνει. Οι Αφγανοί, Πακιστανοί, Αφρικανοί που κόβουν βόλτες στην Ομόνοια χωρίς ασχολία γιατί κάθονται ακόμα στην Ελλάδα; Γιατί δεν απελαύνονται; Για να πουλάνε CD και κλεμμένα κινητά;
Να εφαρμοστεί αυτό που εφαρμόζουν οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες χωρίς χρονοτριβή.
Άλλωστε, αν όντως επαληθευτούν οι δυσοίωνες προβλέψεις περί τεράστιας ύφεσης, ανεργίας κλπ, οι πρώτοι που θα ψοφολογήσουν θα είναι οι μετανάστες που δεν έχουν βρει σταθερές δουλειές. Και αυτό θα μετατραπεί άμεσα σε έντονη εγκληματικότητα εκ μέρους τους.
Δεν θα πάρω, επειδή γουστάρουν κάποιοι να το παίζουν ευαισθητούληδες (όχι εσύ φυσικά, στους βολεμένους ή ανόητους αναφέρομαι). -
delete
-
σε καμια σοβαρη χωρα δε γινονται τα παρακατω
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αφύπνισης;
Απλή ερώτηση. Και καθόλου υποθετική, αφού πρόσφατα έγινε ακριβώς αυτό το πράγμα. Εσύ τι θα έκανες Χάρη μου; Σκέψου το και απαντάς (αν θες).
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ πιστεύεις ότι οποιαδήποτε απάντηση που θα σου δώσω καθισμένος στην πολυθρονάρα μου με τον φραπ ανά χείρας έχει σχέση με την πραγματικότητα;
μπορεί να του μπουμπουνούσα μια στο κεφάλι, μπορεί να του πάσαρα τη γυναίκα μου για να ξεχαρμανιάσει, να ούρλιαζα, να λιποθυμούσα, να κατουριόμουνα ή να του έβγαζα τα μυαλά με πιρούνι και να τα τρωγα τηγανητά γαρνιρισμένα με τα εντόσθιά του.θα διαλέξω την τελευταία επιλογή για να δείξω πιο μάνγκας και ειδικοδυναμίτης κ έτς και γαμιάς να ουμ.
κ τι σχέση έχει με το θέμα μας;
Δεν θα γράψω τίποτις, απλά ήθελα να επισημάνω το επικό ποστ και να επιτρέψει φυσικά στον Μάνο με με προσθέσει στην καταμέτρηση!
Εγώ εξάλλου, δεν τα έχω με τους μετανάστες, θέλω να απελαθούν οι οδηγοί Skoda πχ, αν είναι να το συζητήσουμε... -
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχουν οι διαδηλώσεις (όποιος και αν τις κάνει) στο UK με την αντίστοιχη αντίδραση της Βρετανικής Αστυνομίας σε περιστατικό που είπα.
Στις δημοκρατικές χώρες μπορείς να διαδηλώνεις και να λές-ζητάς ό,τι θέλεις, αν προχωρήσεις σε πράξεις όμως υπάρχουν τα κρατικά όργανα καταστολης για να επιβάλλουν τις ανάλογες κυρώσειςυπονοεις οτι στο UK γινεται αυτο;
lol οταν ζουσα Manchester φοβοσουν να περπατησεις ακομα και τη μερα σε πολλες περιοχες.. τη νυχτα δεν το συζητω, ακομα και στην Oxford str ηταν επικινδυνα
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;