-
Οι κορινθιοι να μη μιλανε για το concentration camp εκει περα γιατι ειναι χειροτερα ζωα απ'τους πακιστανους. Κλεινανε μεχρι και τη νεα ΕΟ επειδη δε θα περναγε ΜΕΣΑ απ'την κακασχημη πολη τους . Δεν υπαρχει μεγαλυτερη απολαυση οταν το τρομπονι στους εθνικοσοσιαλιστες το δινει δεξια κυβερνηση. Ποπ κορν και βλεπουμε με ενδιαφερον και πορωση
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε καταλαβαινω γιατι τα παιρνουν τα ζωα στη κορινθο
καπου πρεπει αν τους περιορισουν, θα γινει οπως με τους ΧΥΤΑ το θεμα οπου κανεις δε τους θελει στη περιοχη του?αν ειναι φυλακισμενοι δε καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα?
αν ηταν κεντρο φιλοξενιας και κυκλοφορουσαν ελευθεροι να καταλαβω τις αντιδρασεις, αλλα μιλαμε για εγκλειστους σε στρατοπεδοκαι τα αλλα τα αστερια της ΧΑ λενε οτι υπαρχει κινδυνος επειδη υπαρχει οπλισμος
εγω παντως ενα στρατοπεδακι εδω διπλα στο παλιο αεροδρομιο δε θα χα κανενα προβλημα να το στησουν , αρκει να ειναι περιορισμενοι
Εχεις έρθει να δεις τώρα τελευταία το στρατόπεδο στην Κόρινθο Αν όχι, τότε κακώς χαρακτηρίζεις ζώα τους Κορίνθιους και , που οι αντιδράσεις τους χθές ήταν σχεδόν ανύπαρκτες και άσε την λένε και γράφουν τα ΜΜΕ.Αν ομως έχεις έρθει τώρα τελευταία και το έχεις δει ΟΛΟ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ τότε μάλλον δεν μπορείς να αντιλιφθείς τα αυτονόητα
-
το αυτονοητο για τους κορινθιους ειναι φυσικα οτι για να λυθει το προβλημα πρεπει να φυγει το κεντρο μεταναστων απ'το δημο και να παει σ'αλλο δημο. αλλα να ανοιξει κανα αχρηστο βυσματικο στρατοπεδο ή ΤΕΙ ακομα για να δουλευει καπου η αντιπαραγωγικη κοινωνια. και να ξαναφτιαχτει η ΕΟ οπως παλια, να περναει μεσα απ'την πολη
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
http://www.facebook.com/v/3585999335851
http://www.dailymotion.com/video/xt0fbu ... yyyyy_news
ας γνωρισουμε λιγο καλυτερα τα ομορφα αλβανοπαλικαρια με τα καλασνικοφ , και συγκεκριμενα τον καγκουροτρομοκρατη λιντερ
http://www.facebook.com/valesara46
http://www.facebook.com/pages/-Motorris ... 5649780139
ποιος το κανει το καμος ?
η τουρμπινα περνει μπρος λεμε
-
skye,ξέρεις πως λειτουργούσε το στρατόπεδο τον τελευταίο καιρό και πως έγινε η μεταφορά των λιγοστών φαντάρων που υπήρχαν μέσα ΚΑΙ ο εξοπλισμός τους??? Επίσης ξέρεις πως έγινε η μεταφορά των αλλοδαπών??? Ξέρεις απόψε οτι πέσαν πυροβολισμοί την νύχτα γιατί καμια 30αρια το σκάσανε και 4 τους πήγαν στο νοσοκομείο γιατί πλακωθήκανε το βράδυ μεταξύ τους?? Αν κάποια πράγματα δεν τα ξέρουμε απο πρώτο χέρι και περιμένουμε να διαμορφώσουμε γνώμη, απο οτι μας σερβίρουν τα ΜΜΕ,αστο καλύτερα.Αλήθεια πότε η εθνική οδός πέρναγε μέσα απο την πόλη της Κορίνθου
-
postruck τι έγινε γυρω γυρω απο το στρατοπεδο?
δε ξέρω αν τις φτιάξανε τις κεντρικές τουαλέτες των 3 πρώτων λόχων ποτέ, αν όχι τότε ίσως να μη ζήσουν και πολύ οι κρατούμενοι -
postruck, εγω εχω την αισθηση οτι δε θελετε ΚΑΘΟΛΟΥ το κεντρο κρατησης μεταναστων στην περιοχη σας. Θελετε απλα να παει αλλου, δηλαδη μια τυπικη περιπτωση not in my back yard. Κανω λαθος;
-
μην αγχώνεσε για τις τουαλέτες,μπορούν πολύ εύκολα να βγούν να πάνε στα διπλανα σπίτια,στα σχολεία,στο δημοτικό στάδιο-γυμναστήριο-κολυμβυτηριο και να κάνουν μια χαρα την ανάγκη τους.Τώρα για το αν θα επιστρέψουν μέσα πάλι .Τους μισούς σχεδόν που φύγανε το βράδυ στην πρωινή αναφορά ήταν Α.Α. Α! στις 6 το πρωι σήμερα, το εγερτήριο ακούστηκε κανονικά απο τα μεγάφωνα Στις 8 όμως εθνικός ύμνος και σημαία δεν ακούστηκαν.
-
Επειδη εχει παρει φορα ο καραγκουνης:
http://www.inews.gr/135/ki-allo-perista ... ropous.htm
Κι άλλο περιστατικό σφαγής σκύλου από Πακιστανούς!!! (Και που να αρχίσουν οι μαύροι να τρώνε ανθρώπους...)
02:03 1/7/2012 - Πηγή: EglimatikotitaΗ γειτονιά ξεσηκώθηκε στο πόδι, τα ξημερώματα, από τα σπαρακτικά ουρλιαχτά ενός σκύλου, που είχε την ατυχία να βρεθεί στο διάβα δύο ανδρών...
Το πρωί οι περίοικοι αντίκρισαν την οδό Ιδομενέως γεμάτη αίμα, κι άρχισαν να αναζητούν το τί είχε συμβεί.Το 'κουβάρι' της ανατριχιαστικής υπόθεσης κατέληξε σε δύο αλλοδαπούς από το Πακιστάν, οι οποίοι σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του Cretalive, φέρονται να έσφαξαν το σκύλο.Γράφει ο Λύκος Ο λόγος; Η βαρβαρότητα; Ή μήπως ... η πείνα; Οι υποψίες αρκετών - που, ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται με στοιχεία - στρέφονται προς το ενδεχόμενο οι δύο αλλοδαποί ... να μαγείρεψαν τελικά το άτυχο αδέσποτο, το οποίο, σημειωτέον, σαν ... να άνοιξε η γη και το κατάπιε!
Σε κάθε περίπτωση, η θανάτωση του αδέσποτου ζώου είναι μια πράξη τουλάχιστον απάνθρωπη και διεστραμμένη, που δεν τη χωρά ο ανθρώπινος νους...In real world:
http://www.chinasucks.org/xichang.htm
Νέα ψεύτικη είδηση προβοκάτσια σε μουσουλμάνους και Πακιστανούς στο ελληνικό διαδίκτυο
Αιντε καραγκου, γκουνα καραγκουνα
-
skye,ετσι οπως το θέτεις,προσωπικά δεν με απασχολεί για τους λαθρο και το στρατόπεδο,γιατί δεν είμαι απο την Κόρινθο.Σε ρώτησα ποιο πάνω κάτι και δεν μου απάντησες,αν ξέρεις και αν συμφωνείς.Και κάτι άλλο,σήμερα είναι η Κόρινθος,αύριο θα είναι π.χ. η Αλεξανδρούπολη,αυτό λέμε. Αλλα επειδή κάπιοι έχουν κάνει φαντάροι στο συγκεκριμένο στρατόπεδο και δεν έχουν περάσει και τα καλύτερα, μάλλον δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς συζητάμε.Με το ίδιο σκεπτικό και εγώ θα έπρεπε να πω στο Ζηση, στην Αλεξανδρούπολη,να γίνει ακριβώς το ίδιο.
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Και κάτι άλλο,σήμερα είναι η Κόρινθος,αύριο θα είναι π.χ. η Αλεξανδρούπολη,αυτό λέμε.Και που ειναι το παραλογο σ'αυτο; Προφανως και θα πρεπει να γινουν και σε αλλες πολεις.
Γι'αυτο που ρωτησες ειναι απλη η θεση μου, αν θελουν οι ντοπιοι να γινει σωστα κατι, μαζι τους και στις διαμαρτυριες και σε ολα, αν γινονται μαλακιες. Αν θελουν να μη γινει καθολου λογω not in my back yard συν τσιφλικι ο καθενας κανει ο,τι γουσταρει στη χωρα πχ ο βλαχοδημαρχος κλεινει το νερο και δεν αφηνει να μαζεψουν τα σκουπιδια επειδη μπορει, θα ειμαι εναντιον τους. Κι επειδη καταλαβαινω απ'τα συμφραζομενα οτι ισχυει το δευτερο, ειμαι εναντιον τους. -
αληθινο περιστατικο που συνεβει προ εξαμηνου σε φουρνο στο Κορωπι (με πηγη τον ιδιο τον φουρναρη)
Παει ενα μεσημερακι ενας λαθρο πακις στον φουρνο με ενα ταψι που ειχε μεσα ενα σφαγμενο ζωακι που εμοιαζε με αρνι. Το δινει λοιπον στον φουρναρη για να του το ψησει
το βαζει ο φουρναραιος λοιπον και του λεει περνα το βραδακι να το παρεις. Τι ηθελε να το ψησει ο αλλος, με το που αρχιζε να μαγειρευεται το κρεας, αρχισε να βγαζει μια βρωμα ασχημη και καπου εκει αρχισαν να περνουν χαμπαρι στον φουρνο οτι το φαι δεν ηταν αρνιερχεται ο λαθρο πακις τον βραδυ λοιπον και πληρωνει. Του λεει ο φουρναρης, 'ρε παλικαρι, τουτο δω το πραγμα βρωμαγε, τι διαολο ζωο ειναι;' . Περνει ο πακις το ταψι και καθως φευγει γυρναει κ' λεει στον φουρναρη δειχνοντας το ταψι 'αυτο; γουφ γουφ!'
Και ο φουρναρης μετα επλενε τον ατυχο φουρνο του 2 βδομαδες απο την αηδιαη συριζαιηκη πολυπολιτισμικοτητα σε ολο της το μεγαλειο
-
γιατί αυτά τα αρνιά με τους κυνόδοντες έχουν μπερδέψει πολύ κόσμο
γιατί σαφώς και βρωμάνε αλλιώς αυτά τα κρέατα όταν ψήνονταιγενικά πιο tru story καίγεσαι.
Ελπίζω να τον κέρασε (το φούρναρη) κανά κοκο-κουραμπιεδάκι από την κηδεία τουλάχιστον. -
Χωρίς να είμαι ειδικός, το σκυλίσιο κρέας δέν πρέπει να έχει κάποια φοβερή διαφορά στη γεύση και τη μυρωδιά σε σχέση με τα κρέατα που τρώμε συνήθως (μοσχάρι, αρνί, κατσίκι). Σίγουρα, σε καμία περίπτωση δέν θα βρωμάει άσχημα όταν ψήνεται.
-
το 'πε ο φούρναρης λέμε
-
σε καθε περιπτωση, δεν αποκλειεται το φαγακι του λαθρο πακις να ητανε κανα γερικο ημιθανες σκυλι, οποτε ισως για αυτο να μυριζε. Οπως και να εδωσε ο λαθρο πακις 100 ευρω για αρνι παλι δεν παιζει
next time, οι haters θα ερθετε μαζι την ωρα του ψησιματος
-
Δεν αποκλείεται επίσης να ήταν πχ αρνί με έντονα πακιστανικά μπαχαρικά που δεν άντεχε η ευαίσθητη μύτη του Πακιστανού. Aλλά εντάξει, αυτό δεν μπορεί να το διηγηθεί ο φίλος σου.
Καλό τρολλάρισμα ο Πακιστανός πάντως.
ΕΕΠ, το ότι ήταν λαθραίος πώς ακριβώς διαπιστώθηκε; Ζητάνε χαρτιά οι φούρνοι για να ψήσουν;
-
Μετά τους κυνηγούς και τους ψαράδες, τώρα έχουμε και τους φουρναραίους στην λίστα με τους πιο αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες!
ΥΓ: Βέβαια αφήνω και 1 στις 1000 να έγινε όντως αλλά το κρέας σκύλου δεν θα έπρεπε να μυρίζει διαφορετικά από οποιοδήποτε άλλο κρέας, εκτός αν ήταν κανένα σαπισμένο ψοφίμι.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
σε καθε περιπτωση, δεν αποκλειεται το φαγακι του λαθρο πακις να ητανε κανα γερικο ημιθανες σκυλι, οποτε ισως για αυτο να μυριζε. Οπως και να εδωσε ο λαθρο πακις 100 ευρω για αρνι παλι δεν παιζειnext time, οι haters θα ερθετε μαζι την ωρα του ψησιματος
όχι μόνο γέρικο και ημιθανές, αλλά την περίπτωση να ήταν και αράπικο από αυτά που φέρνει ο πατέρας τσίπρας με το καράβι την έχεις σκεφτεί;
Αυτά βρωμάνε σίγουρα.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;