-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Υπαρχει κανονισμος τελικα διαγραφης προσβλητικων ποστ ή να το γυρισουμε και σε γηπεδικη φαση?Να ξερουμε δλδ να απανταμε με ενα δε γαμιεσαι ρε φασιστα και να αφησουμε τα επιχειρηματα και τα μακροσκελη ποστ, κουραζουμε και τα συντροφια τσαμπα.Πάντα προτιμάμε σχολιάκια τύπου 'το βράδυ γκαυλώνεις να σε πηδάνε πακιστάνοι' και τέτοια
ΆΚου κει 'δε γαμιέσαι'. Ναι, αλλά πως; Με πακιστανό; Αφγανό; Ινδό; Κινέζο; Κώλο; Πίπα; Τι ακριβώς;
Έτσι με μια γενικόλογη καταγγελία θα τη βγάλεις;Τσκ τσκ
Και σε είχα για σοβαρό συνομιλητή -
Νομίζω το να κατηγορείτε το Forum συλλήβδην (δηλ. όλους τους χρήστες του) για φασισμό, ακρο-δεξιό κτλ. ξεπερνάει τα όρια: αυτός ο χώρος δίνει βήμα έκφρασης σε όλες τις ιδεολογίες και απεχθάνεται τη λογοκρισία, άρα ο χαρακτηρισμός είναι από μόνος του αντιφατικός. Οπως και το να χαρακτηρίζεις 'φασίστα' κάποιον και ταυτόχρονα να απαιτείς να λογοκριθεί. Σας παρακαλώ να σταματήσετε εδώ. [Mod]
-
Δεν νομίζω ότι τίθεται τέτοιο θέμα συλλήβδην κατηγορίας, ούτε λογοκρισίας επί απόψεων.
I for one, ούτε λογοκρισία επί προσβλητικού περιεχομένου θα ήθελα, καθώς θα χάναμε posts απείρου κάλλους! Άσε που καλό είναι να εκφράζουν οι άνθρωποι τα εσωτερικά τους...
Coming live from the hospital (δημόσιο, τι αριστεροί είμαστε) πάω για επέμβαση yahoo or smthng!)
-
φιάσκο για τη κυβέρνηση η κατάληξη του θέματος.
είτε είχαν τις νόμιμες προυποθέσεις για ικανοποίηση των αιτημάτων τους, οπότε όλη αυτή η ταλαιπωρία και η αναζωπύρωση παθών ήταν ανούσια και θα έπρεπε να είχαν δρομολογήσει λύση απο την αρχή, είτε δεν τις πληρούσαν και για μια ακόμη φορά κάμφθηκε η νομιμότητα για να εξυπηρετηθεί η πρόσκαιρη ανάγκη κάποιας ομάδας.
σε κάθε περίπτωση οφελειμένοι δεν βγήκαμε και όσοι πανηγυρίζουν κοιτάνε πολύ κοντά. -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
ΟΚ δεν ζηταν να γινουν Ελληνες, ζητανε να μενουνε και να εργαζονται νομιμα εδω...Αυτο ακριβως δεν θελω εγω προσωπικα, το κατα ποσο θα γινουν Ελληνες καθολου δεν με ενδιαφερει, ουτε φοβαμαι μη σπιλωθει η ρατσα μας ουτε τιποτα...Να μην υποβαθμιζουν την ποιοτητα ζωης μας θελω εγω...Anyway, οπως ξαναειπα, εχουμε διαφορα αποψεων επι του θεματος and that's ΟΚ! Πολυ πιθανον αν καταφερω κι εγω να εγκαταλειψω το πλοιο που βουλιαζει και να βολευτω στο εξωτερικο (εμ τι μονο αυτοι ειναι εξυπνοι?) μακρια απο την καταντια μας να τα δω αλλιως τα πραγματα! Ως τοτε εγω στην χωρα μου κι αυτοι στην χωρα τους!Κι όμως, επειδή το έχω ζήσει, μπορεί και στη χώρα που σκέφτεσαι να πας να ακούσεις να λένε το ίδιο για εσένα.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Θυμάσαι τότε που είχαν ξεκινήσει οι πρώτες σκούπες πάνω στη Μακεδονία ποιοι ήταν οι πρώτοι που ξεσηκωθήκανε?ροδακινοπαραγωγοί φίλε μου, που απασχολούσαν μετανάστες για την συλλογή. Είχε πέσει στην περίοδο που μαζεύαν τα ροδάκινα για τις κονσέρβες και αν μάζευαν τους μετανάστες την είχαν κάνει απο κούπες.
Ποια χρονιά? Οι ροδακινοπαραγωγοί γενικότερα κλαίγονται πάντως
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νομίζω το να κατηγορείτε το Forum συλλήβδην (δηλ. όλους τους χρήστες του) για φασισμό, ακρο-δεξιό κτλ. ξεπερνάει τα όρια: αυτός ο χώρος δίνει βήμα έκφρασης σε όλες τις ιδεολογίες και απεχθάνεται τη λογοκρισία, άρα ο χαρακτηρισμός είναι από μόνος του αντιφατικός. Οπως και το να χαρακτηρίζεις 'φασίστα' κάποιον και ταυτόχρονα να απαιτείς να λογοκριθεί. Σας παρακαλώ να σταματήσετε εδώ. [Mod]Επειδη πολλες φορες τα γραπτα παρεξηγουνται φυσικα και το τελευταιο κομματι του ποστ μου ειναι ειρωνικο γιατι μεσα στο 70% που εχουν ψηφισει οχι ειμαι και εγω και με την λογικη των μερικων συμφορουμιτων οσοι ψηφισανε οχι ειναι φασιστες ενω οσοι ψηφισανε ΝΑΙ ειναι αριστεροι και ανοιχτομυαλοι , βεβαια το οτι καποιος μπορει να ειναι αριστερος , να αντιλαμβανεται οτι πλεον ο κομπος εχει φτασει στο χτενι και να ψηφισε ΟΧΙ ειναι σεναριο που αποκλειεται για μερικους
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Νομίζω το να κατηγορείτε το Forum συλλήβδην (δηλ. όλους τους χρήστες του) για φασισμό, ακρο-δεξιό κτλ. ξεπερνάει τα όρια: αυτός ο χώρος δίνει βήμα έκφρασης σε όλες τις ιδεολογίες και απεχθάνεται τη λογοκρισία, άρα ο χαρακτηρισμός είναι από μόνος του αντιφατικός. Οπως και το να χαρακτηρίζεις 'φασίστα' κάποιον και ταυτόχρονα να απαιτείς να λογοκριθεί. Σας παρακαλώ να σταματήσετε εδώ. [Mod]
Επειδη πολλες φορες τα γραπτα παρεξηγουνται φυσικα και το τελευταιο κομματι του ποστ μου ειναι ειρωνικο γιατι μεσα στο 70% που εχουν ψηφισει οχι ειμαι και εγω και με την λογικη των μερικων συμφορουμιτων οσοι ψηφισανε οχι ειναι φασιστες ενω οσοι ψηφισανε ΝΑΙ ειναι αριστεροι και ανοιχτομυαλοι , βεβαια το οτι καποιος μπορει να ειναι αριστερος , να αντιλαμβανεται οτι πλεον ο κομπος εχει φτασει στο χτενι και να ψηφισε ΟΧΙ ειναι σεναριο που αποκλειεται για μερικους
Στο τόπικ και στο poll έχουμε ξαναπεί ότι η ερώτηση είναι λάθος, εξάλλου αν ρωτήσεις τους περισσότερους μετανάστες Έλληνες δεν θέλουν να γίνουν ...
-
Αυτοί:
ΘΑΥΜΑ,ΘΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 'ΑΓΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ'...ΕΓΙΝΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 44 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ!!!
Δόξα στον Αλάχ..Έκανε πάλι το θαύμα του.Μετά από τις ανεπανόρθωτες βλάβες που προκλήθηκαν από 44 μέρες αυστηρής απεργία πείνας,μόλις ανακοινώθηκαν αυτά που ήθελαν οι αλληλέγγυοι,για να νομιμοποιήσουν κι άλλους,πετάχτηκαν σαν ελατήρια και χόρευαν,ζητωκραυγάζαν και έστελναν μηνυματα με τα κινητα..στο Μαρόκο.Ελάτε όλοι εδώ,δεν υπάρχει κυβέρνηση,10 ακροαριστεροί πράκτορες κάνουν ότι θέλουν.
φαντάζομαι διακρίνεις την διαφορά των ανθρώπων που ήταν μέσα στο νοσοκομείο και αυτων στην Υπάτη που είχαν μαζευτεί να τους υποστηρίξουν.
πιθανόν βέβαια να μην μπορείς να κάνεις ούτε κι αυτό, άλλωστε μόλις βγήκαν απ το νοσοκομείο, όλοι μαζί ντυμένοι, λογικό ε?
Ακόμα να μας πεις βέβαια αν τελικά οι αριστεροί τους εμπόδιζαν να φάνε
επιπλέον απορώ γιατί χαλιέστε με τα κοσμητικά επίθετα του μάστορα.
Είναι γνωστό άλλωστε ότι τα βαρβάτα αγόρια δεν πλένονται, και γαμάνε τις γυναίκες τους. Αν περισσέψει και τπτ τους περνάνε κι αυτους ένα χεράκι(καλά μιλάμε πρέπει να πήρα και 30 πόιντς με το τελευταίο )
Θα μείνουν τελικά στην Ελλάδα να κάνουν μπάνιο και ηλιοθεραπεία στις παραλίες μας ενώ εμείς και τα παιδιά μας θα πάμε εκεί:
… Oι περίπου 1.000 Έλληνες που απασχολεί με συμβόλαιο η εταιρία Fichtel & Sachs, μένουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία στα παραπήγματα που ανήκουν στην επιχείρηση. Το συγκρότημα με τα παραπήγματα στην οδό Βάιντμαν 8 - τρία περιφραγμένα παραπήγματα – βρίσκεται σε μια βιομηχανική περιοχή. Περίπου 400 Έλληνες ζουν μέσα στα τρία στενόμακρα παραπήγματα. Μονάχα ένα παράπηγμα προσφέρει την πολυτέλεια να έχει χώρους υγιεινής, δηλαδή κουζίνα, ντους και τουαλέτα. Πέντε μάτια κουζίνας λειτουργούν για 400 ανθρώπους, πέντε τουαλέτες και δύο νιπτήρες. Ψυγεία δε διέθεσε η εταιρία, ίσως επειδή οι υπεύθυνοι είναι της άποψης ότι οι νότιοι στη χώρα τους αναγκάζονταν να παραιτηθούν από τόσα άλλα ή επειδή ζούσαν έτσι κ αλλιώς μεροδούλι-μεροφάι. Όποιος θα ήθελε οπωσδήποτε να επαληθεύσει την προκατάληψη ότι οι ξένοι εργάτες είναι βρώμικοι και μυρίζουν άσχημα, δεν έχει παρά να μείνει λίγες μέρες στα παραπήγματα και θα νιώσει να μυρίζουν τα ρούχα του και ο ίδιος μούχλα. Σε ένα δωμάτιο ζουν τέσσερα με έξι άτομα, η επιφάνεια είναι κάπου 24 τετραγωνικά, όταν το δωμάτιο είναι πλήρως κατειλημμένο, αντιστοιχούν για κάθε άτομο 4 τετραγωνικά. Για κάθε κρεβάτι, το εργοστάσιο εισπράττει 30 μάρκα. Μονάχα με αυτό τον χώρο – έχει ακόμη άλλα δυο τέτοια- η επιχείρηση πλουτίζει κατα 14.000 μάρκα περίπου το μήνα.
...........................
Ο Φίλιππος Ζ. Αναφέρει για τη γυναίκα του :
«Δουλεύει στη νότια πτέρυγα του εργοστασίου, στη συναρμολόγηση, ανήκει στα βαρέα. Πριν ήταν δουλειά μόνο για άντρες, αλλα τώρα δουλεύουν εκεί και ξένες εργάτριες. Οι γυναίκες κερδίζουν λιγότερα απο τους άντρες αλλά είναι υποχρεωμένες να κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά και η δουλειά με το κομμάτι είναι πολύ σκληρή, καμιά γυναίκα δεν πιάνει την νόρμα.
Η γυναίκα μου έμεινε έγκυος, παρ’όλα αυτ’α την ‘αφησαν στη δουλειά με το κομμάτι, αν και σύμφωνα με το νόμο αυτό απαγορευόταν. Δεν έβγαζε πια τον αριθμό των κομματιών που έπρεπε. Αν και ήταν ήδη στον έβδομο μήνα, ήταν αναγκασμένη να στέκεται όρθια όλη την μέρα. Τον τελευταίο καιρό δούλευε σε μια μηχανή που κουνιόταν και ήταν αναγκασμένη όλη την μέρα να ακουμπά την κοιλιά της πάνω στη μηχανή. Την πονούσε η κοιλιά της και κέρδιζε το μήνα 100 με 150 μάρκα λιγότερο, επειδή δεν έπιανε την νόρμα.
Στο τέλος, η γυναίκα μου αρρώστησε, τώρα είναι αναγκασμένη να μείνει στο σπίτι ξαπλωμένη. Ο γιατρός λέει ότι αν δε μείνει στο κρεβάτι κινδυνεύει να αποβάλει λόγω πτώσης της μήτρας.»..................................
Ένας Γερμανός εργάτης λέει για τους ξένους δυναδέλφους τους :
« Ένα κομμάτι δε γλύστρισε απο την μηχανή. Εκεί στεκόταν ένας Έλληνας, απλώνει το μεγάλο δάκτυλο, προσπαθεί να τραβήξει το κομμάτι και κείνη τη στιγμή έρχεται ο βραχίονας της μηχανής και πιέζει το πρώτο κομμάτι και του το χώνει μέσα του με πίεση 15 ατμόσφαιρες. Τρέχω αμέσως και σβήνω αμέσως τα υδραυλικά, σταμάτησε η πίεση και μπόρεσε να βγάλει το μπράτσο του, το τράβηξε, κοίταξε το δάχτυλο του, είχε γίνει σα γραμματόσημο. Φαντάσου όμως, θέλησε λές να πάει στο γιατρό; Μπα. Άρχισε να το πιέζει στο πλάι, για να πάρει πάλι τη μορφή δακτυλου, ουρλιάζοντας απο τον πόνο. Του είπα, πηγαινε στο ιατρείο. Αυτος δεν ήθελε, μου είπε :
«Θέλω μείνω δουλειά, δε θέλω πάω πίσω Ελλάδα.».».................................................
Ο Κώστας δουλευει τέσσερα χρόνια στην εταιρία. Τον Γενάρη είχε ένα ατύχημα που μπορούσε να αποφεχθει. Σήμερα είναι ανάπηρος, έχει ακρωτηριαστεί στο δεξί του χέρι. Πριν από λίγες μέρες βγήκε απο το νοσκοκομείο. Τον επισκέφτηκα στο σπίτι του, στο χώρο του εργοστασίου, όπου μένει με την οικογενειά του. Η γυναίκα του μου διηγείται :
« Η μηχανή, η πρέσα ήταν χαλασμένη απο πριν, δυο μέρες πριν ο άντρας μου μου έλεγε συνέχεια ότι η μηχανή ήταν χαλασμένη, κι εκείνοι του έλεγαν «συνέχισε», «συνέχισε». Εγώ δεν ήμουν εκεί αλλά μου το διηγήθηκε ο άντρας μου . Μετά το ατύχημα συναντησα την πόλη ένα Γερμανό, που δούλευε πριν απο τον άντρα μου στη μηχανή, που μου είπε : «Δεν ήταν ανάγκη να συμβεί αυτο. Δούλευα εγώ στη μηχανή αυτή, κι όταν έβλεπα ότι χάλαγε, την έκλεινα, δε συνέχιζα.» Γιατί να συμβεί αυτό στον άντρα μου; Γιατί δε μπορούσε να πει και αυτός «Τέρμα, δε δουλεύω αλλο.»; Γιατί ειναι ξένος.»
Gunter Wallraf
Αποκαλύψεις - Κείμενα ενός ανεπιθύμητου δημοσιογράφου
Εκδόσεις Μαύρη Λίστα (1999)
για να βρούμε να φάμε γιατί μην νομίζετε ότι ο μετανάστης εργολάβος θα πάρει Έλληνα στην δουλειά του.
Οι Γερμανοί περιμένουν πως και πως ειδικά τώρα που μας πληρώνουν κιόλας μέσω τρόικας
Κύριοι ετοιμαστείτε μάλιστα προτείνω μερικοί να πάτε χωρίς τις οικογένειές σας στην αρχή για να μην ταλαιπωρηθούν και αυτές και για να έχουν και κάτι να π@δάνε οι παραπάνω. Αν δεν κάνω λάθος λαθρο-μετανάστριες δεν είδα
Όσο για την Αριστερά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μπορεί πλέον να αισθάνεται περήφανη διότι έβαλε και αυτή, πλέον, το λιθαράκι της στην ολοκλήρωση της καταστροφής της χώρας.
Αναρωτιέμαι
Αν 300 Έλληνες άνεργοι κάνουν απεργία πείνας απαιτώντας δουλειά το κράτος θα τους δώσει; Ή μόνο στους ξένους στήνει κ@λο -
για να βρούμε να φάμε γιατί μην νομίζετε ότι ο μετανάστης εργολάβος θα πάρει Έλληνα στην δουλειά του.
Οι Γερμανοί περιμένουν πως και πως ειδικά τώρα που μας πληρώνουν κιόλας μέσω τρόικας
Κύριοι ετοιμαστείτε μάλιστα προτείνω μερικοί να πάτε χωρίς τις οικογένειές σας στην αρχή για να μην ταλαιπωρηθούν και αυτές και για να έχουν και κάτι να π@δάνε οι παραπάνω. Αν δεν κάνω λάθος λαθρο-μετανάστριες δεν είδα
Όσο για την Αριστερά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μπορεί πλέον να αισθάνεται περήφανη διότι έβαλε και αυτή, πλέον, το λιθαράκι της στην ολοκλήρωση της καταστροφής της χώρας.
Αναρωτιέμαι
Αν 300 Έλληνες άνεργοι κάνουν απεργία πείνας απαιτώντας δουλειά το κράτος θα τους δώσει; Ή μόνο στους ξένους στήνει κ@λοΔεν μπορώ να καταλάβω σε όλα τα λεγόμενα σου οι μετανάστες που σου φταίνε ???
Και κόψτε επιτέλους την καραμέλα του βιασμού των γυναικών και των μανάδων μας απο τους μετανάστες, πριν λίγα χρόνια μας απειλούσατε ότι θα μπουν οι |Τούρκοι και θα το κάνουν αυτό. 'Οοοοολοι πια οι εχθροί του υπέρτατου έθνους σας είναι σεξουαλικά στερημένοι ενώ εσείς είστε γαμήκουλες και μάγκες ...
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
Η δυσανεξία έναντι της αντίθετης άποψης είναι χαρακτηριστικό της πλέον συντηρητικής και φασίζουσας εκδοχής του υποτιθέμενου προοδευτισμού ... η επίκληση του οποιουδήποτε 'πατερούλη' (κόμμα, ηγέτης, δομές αυτοοργάνωσης, ΕΣΡ, μοντερέιτορ κτλ κτλ) όταν η πραγματικότητα της ελεύθερης κοινωνικής συμβίωσης γίνεται δυσάρεστη δεν είναι παρά απόδειξη της απόλυτης ανακολουθίας και ασυνέπειας των δήθεν δημοκρατών και υπερασπιστών των αδυνάτων ... Είναι άκρως ενδιαφέρων το πώς οι υπερασπιστές των τσαμπουκάδων της Κερατέας, των μπουκαδόρων της νομικής ή των χουλιγκάνων του Συντάγματος νομιμοποιούν ηθικά την άσκηση αυθαίρετης φυσικής βίας στον πραγματικό κόσμο ενώ ταυτόχρονα θεωρούν παραβατική την άσκηση λεκτικής βίας στον εικονικό κοινωνικό χώρο ενός φόρουμ.
Που την ειδες την δυσανεξια απεναντι στην αλλη αποψη?
Αν η αποψη σου καταργει την δικη μου αφαιρωντας ταυτοχρονα και το δικαιωμα της ανταπαντησης (με σκοτωνεις ή με φιμωνεις)τοτε θα κανω οτι μπορω με την αναγκαια κλιμακωση βεβαια γιανα υπερσπιστω οχι τον εαυτο μου (ποσο μαλλον στο φορουμ που δεν υπαρχει νοημα προσωπικης διαμαχης) οσο την συλλογικοτητα που στηριζεται στην διαλεκτικη συνυπαρξη. Με το να αναιρεσεις λοιπον την υπαρξη μου δικαιολογεις την αντιδραση στο πρωτο μου ποστ. Βεβαια οι συλλογικες και κοινωνιολογικες προεκτασεις των παραπανω ειναι αρκετες και ενδιαφερουσες και ισως να ξεπερνανε τον πατερουλη ή το ψευδοδιλημμα σου.
Προφανώς δεν έγινα κατανοητός ... Τα πράγματα είναι πολύ πιό απλά:
Όταν κάποιος ανεμίζει την μαυροκόκκινη αντιεξουσιαστική, ελευθεριακή, αριστερίστικη ή όποια άλλη παντιέρα 'ανατροπής' υπερασπιζόμενος επιλεκτικά την άσκηση φυσικής βίας στον πραγματικό κόσμο (πχ Μπούκα στη Νομική, Καφριλίκια στους Δρόμους κτλ) στα πλαίσια της προάσπισης της 'ελευθερίας και δικαιοσύνης' όπως αυτός τις αντιλαμβάνεται, είναι τουλάχιστον ασυνεπές το να ζητάει την παρέμβαση μιας οποιασδήποτε ρυθμιστικής αρχής στον εικονικό κοινωνικό χώρο (μοντερέιτορ στην συγκεκριμένη περίπτωση) προκειμένου να αποκλείσει την αντίθετη άποψη επί τη βάση ενστάσεως ύφους (πχ 'οι άπλυτοι') ή περιεχομένου ('οι φασίστες').
Με τον ίδιο τρόπο είναι τουλάχιστον γελοίο το να επικαλούνται τα όποια δικαιώματα απορρέουν από την αστική ΜΑΣ δημοκρατία, εκείνοι που είτε ένθεσμα (πχ ΚΚΕ), είτε εξωθεσμικά (πχ Αντιεξουσιαστές), είτε για λόγους συγκυριακούς (Μπουκαδόροι-Εκβιαστές Νομικής) επιχειρούν πρακτικά ή τάσσονται υπέρ της κατάλυσης της.
-
Από : http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=272666&cid=8
' Περίπου 8,5 δισ. χάνονται από το παραεμπόριο
Το 20 με 30% του εμπορίου στην Ελλάδα διακινείται μέσω του «παραεμπορίου», με τον τζίρο να εκτιμάται στα 20 δισεκατομμύρια ευρώ.
Σε πραγματικούς αριθμούς οι απώλειες εσόδων για το ελληνικό Δημόσιο, από το ΦΠΑ και τους ειδικούς φόρους, φθάνει τα 8,5 δισεκατομμύρια ευρώ, σε ετήσια βάση.
Τα στοιχεία αυτά παρουσιάστηκαν από το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.'
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω σε όλα τα λεγόμενα σου οι μετανάστες που σου φταίνε ???
Και κόψτε επιτέλους την καραμέλα του βιασμού των γυναικών και των μανάδων μας απο τους μετανάστες, πριν λίγα χρόνια μας απειλούσατε ότι θα μπουν οι |Τούρκοι και θα το κάνουν αυτό. 'Οοοοολοι πια οι εχθροί του υπέρτατου έθνους σας είναι σεξουαλικά στερημένοι ενώ εσείς είστε γαμήκουλες και μάγκες ...
Διότι φίλε πολύ απλά οι δικοί μας κ@λοι έχουν γίνει πολύ μαλθακοί και δεν μπορούν να μαζεύουν ροδάκινα, δεν μπορούν να κουβαλάνε το τσιμέντο κ.λ.π. Όλες αυτές οι δουλειές έχουν πάει σε μετανάστες που, ναι σωστά τους δίνουν λίγα και μαύρα, αλλά και αυτό κατά του κράτους είναι, κάποιος αφράτος κ@λος Έλληνα εργολάβου τα στεπώνει και τα τρώει στις πουτάνες.
Αν δεν υπήρχαν οι λαθρο-μετανάστες όλες αυτές οι δουλειές θα ανήκαν στους Έλληνες που τώρα είναι άνεργοι και ας μην είχαν αφράτους κώλους.
Αλλά σιγά σιγά και οι λαθρομετανάστες ξυπνάνε, και καλά κάνουν, και γίνονται οι ίδιοι εργολάβοι μόνο που αυτοί Έλληνες δεν θα πάρουν στην δουλειά τους. Όσοι είναι στην πιάτσα το ξέρουν αυτό και το βλέπουν να γίνεται καθημερινά.
Όσο για την καραμέλα του βιασμού μανάδων γυναικών κ.λ.π. ποιός μίλησε για βιασμό; Για πήδημα είπα! Φυσιολογικό είναι να πηδιούνται και να πηδιούνται με ότι υπάρχει (και έχει απομείνει), από άντρες, στην πιάτσα.
Μην χαλιέσαι, αυτό ήδη συμβαίνει, με ποιούς νομίζεις ότι πηδιούνται οι σημερινές πιστιρίκες με τους i-phone, wi-fi internetάκηδες μπούληδες Έλληνες πιτσιρίκους;
Δεν με ενδιαφέρει αν οι συγκεκριμένοι ήταν Μαροκινοί ή Πακιστανοί ή Λίβυοι, συμπωνώ και συμπαραστέκομαι στον πόνο τους αλλά, όπως ανέφερα και παραπάνω η χώρα είναι σε πολύ δύσκολη θέση και όλοι μας βλέπουμε ότι το μέλλον μας διαγράφεται δυσοίωνο, κάθε μέρα χάνουμε τις δουλειές μας, τα παιδιά μας έχουν ήδη απογοητευθεί και δεν έχουν διάθεση ούτε για διάβασμα, οι νέοι ούτε κατά διάνοια δεν σκέφτονται να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια...
Ε! Προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσουμε από το να επωμισθούμε και τα προβλήματα άλλων χωρών πάνω μας.
Βουλιάζουμε παλικάρια! Πάμε για χρεοκωπία! Το πήρατε χαμπάρι;
Τι μετανάστες και κουραφέξαλα μου λέτε σε λίγο θα έχουμε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, 40% υποτίμηση ούτε για ψωμί δεν θα φτάνει ο μισθός σας γιατί όλα είναι εισαγώμενα πλέον ο τοπικός παραγωγικός ιστός έχει (επιμελλημένα) καταστραφεί!!!!
Σε λίγο θα είναι πλέον ο θάνατός σου η ζωή μου και η χώρα μας δεν θα διαφέρει και πολύ από αυτήν που άφησαν πίσω οι λαθρο-μετανάστες... -
Μα δε ν διαφωνούμε σε αυτά που λες στο τέλος απλά και μόνος σου παραδέχτηκες ότι το πρόβλημα είναι αλλού και όχι στους μετανάστες.
Αντε δεν θέλω να διαφωνώ και μαζί σου γιατί είσαι Linuxας
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ΘΑΥΜΑ,ΘΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 'ΑΓΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ'...ΕΓΙΝΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 44 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ!!!
Δόξα στον Αλάχ..Έκανε πάλι το θαύμα του.Μετά από τις ανεπανόρθωτες βλάβες που προκλήθηκαν από 44 μέρες αυστηρής απεργία πείνας,μόλις ανακοινώθηκαν αυτά που ήθελαν οι αλληλέγγυοι,για να νομιμοποιήσουν κι άλλους,πετάχτηκαν σαν ελατήρια και χόρευαν,ζητωκραυγάζαν και έστελναν μηνυματα με τα κινητα..στο Μαρόκο.Ελάτε όλοι εδώ,δεν υπάρχει κυβέρνηση,10 ακροαριστεροί πράκτορες κάνουν ότι θέλουν.
http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/03/44.htmlφαντάζομαι διακρίνεις την διαφορά των ανθρώπων που ήταν μέσα στο νοσοκομείο και αυτων στην Υπάτη που είχαν μαζευτεί να τους υποστηρίξουν.
πιθανόν βέβαια να μην μπορείς να κάνεις ούτε κι αυτό, άλλωστε μόλις βγήκαν απ το νοσοκομείο, όλοι μαζί ντυμένοι, λογικό ε?
Ακόμα να μας πεις βέβαια αν τελικά οι αριστεροί τους εμπόδιζαν να φάνεΑ μαλιστα επειδη δεν μυρισα τα νυχια μου και δεν μπορω να διακρίνω οτι αυτοι στις φωτος δεν κανανε απεργια πεινας σε ευχαριστω που μου ανοιξες τα ματια κ μιας και ήσουν παρόν εκει και τα ξερεις απο πρωτο χερι
Ελα ντε ακομα να σας πω αν τους εμποδιζαν να φανε ή οχι , βλεπεις εγω εγραψα το ρεπορταζ σε μια απο τις μεγαλυτερες εφημεριδες , εγω δημοσιευσα τις βιοχημικες εξετασεις ,εγω πηρα συνεντευξη απο τους γιατρους και βεβαιως - βεβαιως εγω το δημοσιευσα στην εφημεριδα μου !
επί της ουσίας στα στοιχεία που παρέθεσες και αντικρούστηκαν ακόμα δεν κατάφερες να απαντήσεις Λογικό βέβαια, αφού αδυνατείς να βάλεις κάτω το μυαλό σου και να σκεφτείς πέντε πράγματα. Οι βιοχημικές εξετάσεις σε μάραναν, εδώ ανάλυση για λάδια να σου ανεβάζαμε το ίδιο αποτέλεσμα θα είχε
παλαιό ψυχικό ο ένας, γλυφάδα ο άλλος, εξωτερικό ο τρίτος πού να βρεις άκρη
Α μαλιστα στην καρδια του προβληματος σαν να λεμε Α.Παντελεήμονας-πλ.Βικτωριας δηλαδη
[/quote]
ξέχασα τη γιάφκα στη βούλα
Παντως εχει πλακα η επανασταση και ο αυτοχρησμός ως ΖΟΡΟ-προστατης μεσω του πληκτρολογιου, για αλλη μια φορα επιβεβαιώνεται οτι σχεδον παντα οσοι ας πουμε κινούνται στον αριστερο χώρο και ξερεις πολεμανε το σαπιο το κρατος , ειναι εναντιον των νομων , αντι-φασιστες οπως παλι εχουν χρησει τους εαυτους τους και βαφτιζουν πολυ ευκολα φασιστα το οποιοδηποτε εχει αντιθετη αποψη με την δικη τους , οι περισσοτεροι απο αυτους ζουνε μακρια απο το προβλημα .
Υ.Γ
Οι 7 στους 10 που εχουν ψηφισει σε αυτο το τοπικ ειναι ακρο δεξιοι- φασιτες ! Αποκλειεται να ειναι κεντρώοι -αριστεροι-δεξιοι οι οποιοι ζουνε το προβλημα καθημερινα στην γειτονια τους και απλα πιστεουν οτι δεν παει αλλο πια .......οοοοχι φασιστες ειναι !
Το 4ΤFORUM κατελήφθη απο φασιστεςσόρρυ, αλλά μάγκες του πληκτρολογίου ψάξε απ τη δικιά σας τη μεριά, εδώ πέντε ψευτοκουλτουριάρηδες κάνουν ζάφτι ολόκληρο κράτος, τί να λέμε τώρα
-
http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/03/44.htmlφαντάζομαι διακρίνεις την διαφορά των ανθρώπων που ήταν μέσα στο νοσοκομείο και αυτων στην Υπάτη που είχαν μαζευτεί να τους υποστηρίξουν.
Ακόμα να μας πεις βέβαια αν τελικά οι αριστεροί τους εμπόδιζαν να φάνεΑ μαλιστα επειδη δεν μυρισα τα νυχια μου και δεν μπορω να διακρίνω οτι αυτοι στις φωτος δεν κανανε απεργια πεινας σε ευχαριστω που μου ανοιξες τα ματια κ μιας και ήσουν παρόν εκει και τα ξερεις απο πρωτο χερι
Ελα ντε ακομα να σας πω αν τους εμποδιζαν να φανε ή οχι , βλεπεις εγω εγραψα το ρεπορταζ σε μια απο τις μεγαλυτερες εφημεριδες , εγω δημοσιευσα τις βιοχημικες εξετασεις ,εγω πηρα συνεντευξη απο τους γιατρους και βεβαιως - βεβαιως εγω το δημοσιευσα στην εφημεριδα μου !
επί της ουσίας στα στοιχεία που παρέθεσες και αντικρούστηκαν ακόμα δεν κατάφερες να απαντήσεις Λογικό βέβαια, αφού αδυνατείς να βάλεις κάτω το μυαλό σου και να σκεφτείς πέντε πράγματα. Οι βιοχημικές εξετάσεις σε μάραναν, εδώ ανάλυση για λάδια να σου ανεβάζαμε το ίδιο αποτέλεσμα θα είχε
παλαιό ψυχικό ο ένας, γλυφάδα ο άλλος, εξωτερικό ο τρίτος πού να βρεις άκρη
Α μαλιστα στην καρδια του προβληματος σαν να λεμε Α.Παντελεήμονας-πλ.Βικτωριας δηλαδη
ξέχασα τη γιάφκα στη βούλα
Παντως εχει πλακα η επανασταση και ο αυτοχρησμός ως ΖΟΡΟ-προστατης μεσω του πληκτρολογιου, για αλλη μια φορα επιβεβαιώνεται οτι σχεδον παντα οσοι ας πουμε κινούνται στον αριστερο χώρο και ξερεις πολεμανε το σαπιο το κρατος , ειναι εναντιον των νομων , αντι-φασιστες οπως παλι εχουν χρησει τους εαυτους τους και βαφτιζουν πολυ ευκολα φασιστα το οποιοδηποτε εχει αντιθετη αποψη με την δικη τους , οι περισσοτεροι απο αυτους ζουνε μακρια απο το προβλημα .
Υ.Γ
Οι 7 στους 10 που εχουν ψηφισει σε αυτο το τοπικ ειναι ακρο δεξιοι- φασιτες ! Αποκλειεται να ειναι κεντρώοι -αριστεροι-δεξιοι οι οποιοι ζουνε το προβλημα καθημερινα στην γειτονια τους και απλα πιστεουν οτι δεν παει αλλο πια .......οοοοχι φασιστες ειναι !
Το 4ΤFORUM κατελήφθη απο φασιστεςσόρρυ, αλλά μάγκες του πληκτρολογίου ψάξε απ τη δικιά σας τη μεριά, εδώ πέντε ψευτοκουλτουριάρηδες κάνουν ζάφτι ολόκληρο κράτος, τί να λέμε τώρα [/quote]
Αλλα λογια να αγαπιόμαστε
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Μα δε ν διαφωνούμε σε αυτά που λες στο τέλος απλά και μόνος σου παραδέχτηκες ότι το πρόβλημα είναι αλλού και όχι στους μετανάστες.Αντε δεν θέλω να διαφωνώ και μαζί σου γιατί είσαι Linuxας
A! Δεν έχω πρόβλημα, δεν με χαλάει να διαφωνώ, ούτε και πιστεύω ότι είμαι πάντα σωστός σε όλα
Αν και στο συγκεκριμένο θέμα δεν νομίζω ότι υπάρχει σωστό ή λάθος ή καλύτερα θα έλεγα ότι είναι θέμα οπτικής γωνίας συμφέροντος και επιλογής.Έστω ότι το πλοίο που ταξιδεύεις βουλιάζει και μπαίνεις με την οικογένειά σου και τους φίλους σου σε μιά λέμβο.
Η λέμβος μπάζει νερά και χωράει οριακά όσους είναι πάνω, παίζεται αν θα φτάσετε στο νησί που φαίνεται στο βάθος ή θα σας φάνε οι καρχαρίες.
Γύρω σου υπάρχουν και άλλες βάρκες πιο άδειες πιο μεγάλες που δεν μπάζουν νερά. Α! (μην ξεχνιόμαστε) ζητάς βοήθεια από αυτούς γιατί βουλιάζεις και αυτοί σου λένε ότι πρέπει πρώτα να φορέσεις καθαρό σώβρακο, να κάνεις και 3-4 κωλοτούμπες και μετά να βοηθήσουν.
Γύρω σου υπάρχουν και άλλοι ναυαγοί που πνίγονται.
Τι κάνεις; Μαζεύεις όσους βρίσκεις με κίνδυνο να πνιγείς και εσύ; Τους αφήνεις να τους πάρουν οι άλλοι; Τους μοιράζεσαι με τους άλλους ανάλογα με την δυνατότητα της κάθε βάρκας;
Δεν το συζητάμε ότι θέλεις να τους σώσεις όλους! Αλλά δυστυχώς δεν μπορείς εκτός αν θυσιαστείς και εσύ και όλοι μέσα στην λέμβο.
Είσαι άραγε λιγότερο ανθρωπιστής αν τους αφήσεις στους άλλους για να μην βουλιάξεις και εσύ
Power Linux -
Όπως σωστά είπες είναι θέμα οπτικής, αλλά μου περιγράφεις κατάσταση πανικού.
Είμαστε ως χώρα σε κατάσταση πανικού ή όχι ?
Και για να επανέλθω στο παράδειγμα σου, υπάρχουν προτάσεις στη βάρκα μας να πνίξουμε αυτούς που δεν είναι πάνω σε αυτήν ,για να μην ασχολούμαστε μαζί τους και ξοδεύουμε δυνάμεις ...
Μπορείς να αλλάζει οπτική κατά το δοκούν και συνήθως όπως καταλαβαίνεις η οπτική των άκρων είναι που κάνει τη ζημιά ...
-
εγώ σε αγαπάω πάντως, ειδικά όταν απαντάς στις μπούρδες που παραθέτεις με επιχειρήματα
-
parlez-moi ?
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;