-
Ο χρήστης vastil έγραψε:
- http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2 ... metanastes όλα είναι ψέμα.
Άρα δεν τους χαρίζουν σπίτια. Εκπληρώνουν τις διεθνείς υποχρεώσεις τη χώρας στο να στεγαστούν οι πρόσφυγες και μετανάστες.
- Θα σε παρακαλούσα να ψάξεις και να παρατηρήσεις πως απαγορεύεται η σίτιση μόνο Ελλήνων και να μην παρέχεις σε μετανάστες σίτιση ελέω οτι καλλιεργείς τον φανατισμό. Τι πιο δημοκρατικό
Απαγορεύεται το να διαχωρίζεις τους πολίτες βάσει εθνικότητας και καταγωγής όταν παρέχεις σισίτια. Αυτό λέει ο νόμος και πολύ σωστά μάλιστα. Αυτό έγινε γιατί τα φασιστάκια της ΧΑ έδιναν μόνο σε Έλληνες φαγητό, κάτι που είναι είναι κατάφωρη των Ευρωπαϊκών Συνθηκών.
3,4. Σωστά αφού χαιρετίζεις το ΚΚΕ οφείλεις να χαιρετήσεις και της απόψεις του Μαιλη οτι έφταιγαν οι Έλληνες που σφαγιάστηκαν από το Σταλιν. Και το σύριζα και το ΚΚΕ είναι οραμτιστές του Στάλιν και νομίζω οτι υπάρχουν και δηλώσεις τους στο yputube. Βέβαια το σύριζα είδε οτι τα κουκιά δεν βγαίνουν κάνει ένα κεντροδεξιό άνοιγμα να υφαρπάξει οτι έμεινε από ψήφους. Άρα με βάση όσα σου ανέφερα είμαι φασιστής. Άραγε αυτά σας μαθαίνουν στον Περισσο? Όποιος δεν συντασεται με την άποψη σας είναι φασιστής?
Ο Στάλιν σφαγίασε πολλούς, μεταξύ αυτών και Έλληνες και φυσικά είναι έγκλημα. Οι Έλληνες όμως που έχασαν την ζωή τους στην εκστρατεία κατά των Μπολσεβίκων έφταιγαν 1000%!!! Είναι σαν να λέμε ότι κάνουμε εδώ επανάσταση και στέλνουν οι Αμερικάνοι στρατεύματα να την καταπνίξουν και τους σκοτώνουμε. Πολύ σωστά θα κάναμε!!! Οι απόψεις που εκφράζεις είναι όντως φασιστικές, αλλά δεν θα βιαστώ να σε χαρακτηρίσω ως φασίστα καθώς δεν σε ξέρω.
Tα όσα λένε οι Κομμουνιστές σε πια χώρα εφαρμόζονται και τι επίπεδο ζωής έχουν οι πολίτες της;
ΟΥΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΟΥΤΕ ΑΣΤΕΓΟΙ, ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΣΕ ΡΑΝΤΖΟ, ΟΥΤΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΟΥΤΕ ΚΡΥΩΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.
δεν είχαν levis και doltse & gabana, αλλά τα ρούχα τους ήταν πολύ αξιοπρεπή, και τα αυτοκίνητά τους για την εποχή τους μια χαρά ήταν. -
Ο χρήστης vastil έγραψε:
Θεωρώ οτι με πολιτικές εκδιωγμού των Ελλήνων από την πρώτη τους κατοικία και επιδότηση των μεταναστών να πάρουν σπίτια είναι φανερό οτι μας απεχθάνονται τους Έλληνες. Είναι παράνομη η σίτιση των Ελλήνων με νόμο που φέρανε και για τούτο το λόγω πιστεύω οτι ήρθε η ώρα. Αυτοί οι μπολσεβίκοι οι οραματιστές του μεγαλύτερου σφαγέα του Στάλιν να πάνε σπίτι τους μαζί με το κκεΓραφεις πραγματα χωρις να τα εξηγεις.
Βασικα ποιοι θελουν να διωξουν τους Ελληνες απο την πρωτη τους κατοικια;
Βαζεις ενα site χωρις να ξερεις τι λεει. Απο ποιους αποτελειται η 'Κοινή Διακήρυξης σχετικά με την στήριξη της Ελλάδας'. Οι Ελληνες θα πληρωσουν την επιδοτηση; Ψαξτο λιγο.
Παρανομη ή οχι, εκκλησιες, δημοι και οργανωσεις σιτιζουν Ελληνες και ξενους. Δεν ειδα να βαζουν κανενα Δημαρχο που δινει σισιτια φυλακη.
Μπερδεμενα τα εχεις ή τα γραφεις.ΟΥΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΟΥΤΕ ΑΣΤΕΓΟΙ, ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΣΕ ΡΑΝΤΖΟ, ΟΥΤΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΟΥΤΕ ΚΡΥΩΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.
δεν είχαν levis και doltse & gabana, αλλά τα ρούχα τους ήταν πολύ αξιοπρεπή, και τα αυτοκίνητά τους για την εποχή τους μια χαρά ήταν.
edit
ΟΥΤΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ.Κομουνιστης δεν ειμαι για να ξερω πολλα, αλλα σε αυτο το γνωριζω και συμφωνω. Συν οτι δεν ειχαν το αγχος της απολυσης απο την δουλεια, ειχαν ολοι εργασια που τους εξασφαλιζε εναν αξιοπρεπη τροπο ζωης, δεν τους ειχαν φορτωσει οι τραπεζες με δανεια και τους απειλουσαν πως θα τους πεταξουν στον δρομο, δεν ερχοταν ΔΝΤ και Σια για να αγορασουν τους πλουτοπαραγωγικους πορους της χωρας για ενα κομματι ψωμι.
Δεν ειχαν εγκληματικοτητα, ναρκωτικα, ειχαν πολυ καλη δημοσια υγεια και παιδεια, χωρις να χρειαζεται να εισαι φραγκατος για να μην πεθανεις στην αιθουσα αναμονης επηδει δεν δινεις φακελακι, ή να μεινει το παιδι σου αγραμματο γιατι εισαι ανεργος και δεν εχεις λεφτα για φαγητο ποσο παραπανω για να στειλεις το παιδι σου σχολειο. Με λιγα λογια ειχαν Κοινωνικο Κρατος
Ειχαν και αυτοι τα αρνητικα τους. Αλλα σε οικονομικο επιπεδο, το χαλι του καπιταλισμου δεν το ειχαν. -
Λοιπόν ναι με συγχωρείτε έκανα ένα ορθογραφικό λάθος αλλά τάδε σημαίνει την καταδίκη μου. Επειδή μάλλον εδώ έχουμε να κάνουμε με ημιμάθεια να ξεκινήσουμε από την αρχή. Οι Πόντιοι σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους και σε δεύτερη φάση από τους Ρώσους επι Στάλιν. Μάλλον τα εγκλήματα που μάζευαν όλους τους Έλληνες άνω των 15 που είχαν μουστάκι για σας μοιάζει ταξικός πόλεμος αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν. Οι Έλληνες και οι Πόντιοι ,ειλικρινά λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω με συγχωρείτε πάρα πολύ δεν το είχα πρόθεση,δεν έκαναν ούτε εξέγερση ούτε επανάσταση ούτε τίποτα καθότι δεν είχαν όπλα και δεν ήταν πολεμικός λαός. Εκδιώχθηκαν από τους Τούρκους και βασανίστηκαν και από τους Τούρκους και από τους Ρώσους και για το λόγω αυτό χαρακτηρίζεται το γεγονός αυτό ως Γενοκτονία. Back to schools!!!! Από εκεί και πέρα ο συλλογισμός σας περι Αμερικάνικων στρατευμάτων μέσα στη χώρα κρίνεται αβάσιμος καθότι οι Πόντιοι δεν επαναστάτησαν κατά κανενός ακόμα και όσοι ήταν Πόντιοι και αριστεροί σφαγιάστηκαν.Ευτυχώς που υπάρχουν και τα ντοκυμαντερ. Δυστυχώς υπάρχουν τα ντοκουμέντα.Συμπληρώνοντας δε, θα ήθελα να πω οτι ομιλούσαν την Ελληνική γλώσσα ζούσαν μέσα σε Ελληνικό κράτος πριν εκδιωχθούν και δεν μιλούσαν μήτε αγγλικά μήτε αμερικάνικα.
Ξεκαθαρίστε μου μόνο σας παρακαλώ εκ βάθους καρδίας αν επειδή δεν συμφωνώ με τα λεγόμενα σας εαν είμαι φασίστας. Νομίζω οτι εαν είμαι φασίστας όπως λέτε,εγώ έχω όλη την καλή πρόθεση να το δεχτώ και αυτόν τον χαρακτηρισμό, τότε εσείς δυστυχώς δεν είστε δημοκράτες αφού τσουβαλιάζετε τον καθέναν που δεν ενστερνίζεται την άποψη σας. Τον δέχεστε αυτόν τον χαρακτηρισμό?
Σχετικά με τους μετανάστες δεν είμαι υπερ ούτε κατά. Η Ελλάδα μετατράπηκε σε αποθήκη ψυχών και κανείς δεν μπορεί να τ αμφισβητήσει αυτό χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ομελέτα που έγινε ο Πάνος όταν κατέβηκε στην Κω για το πως κρίνει ο κόσμος την κατάσταση. Δεν είμαι κατά των λαθρομεταναστών υποστηρίζω και ευαγγελίζομαι την άποψη να κάνουμε ένα χαρτί να δούμε πόσους χωράει αυτή η χώρα από μετανάστες και μετά να κρατήσουμε όσους μπορεί να συντηρήσει αυτή η χώρα και να μείνουν εδώ ενώ οι υπόλοιποι βάση Συντάγματος συγγνώμη κιόλας που έχουμε και Σύνταγμα να επαναπροωθηθούν στις χώρες τους.
Τελικά τι είμαι δεξιός που δεν θέλω τους πολλούς λαθρομετανάστες ή αριστερό που θέλω να κρατήσει τούτη η χώρα όσους αντέχει με σεβασμό στην ισότητα? Τίποτα δεν είμαι. Δηλώνω Έλλην πολίτης. Α ναι ξέχασα να πω πως δεν ψήφισα ΧΑ. Ωρε φούστη μου μια ακόμα μάχη που σκηνοθετήθηκε περι ακροαριστεράς ακροδεξιας μόλις κατέρρευσε.
Πλακωθείτε και βρίστε με άνετα. Είμαι έτοιμος να ακούσω τα πάντα. Δηλαδή οι δανειστές δεν ζητάνε την πρώτη κατοικία να βγαίνει στο σφυρί? Τι διάολο σε άλλη χώρα ζω εγώ? Δεν τους παρείχε δάνεια τόσα χρόνια κυβέρνηση του Πασοκ? Ας κάνουμε μια έρευνα εαν θέλετε στην Θεσσαλονίκη προς τα δυτικά να διαπιστώσετε ιδιοις όμμασι τα δάνεια που πήραν και που αρκετοί μετανάστες παράτησαν τα σπίτια και ξανα έφυγαν αφήνοντας το χρέος στις τράπεζες. Δηλώνω ψεύτης και τεντυμποις. Τι σχέση έχει εκκλησία με την σίτιση? Καθόσον θυμάμαι, που τυγχάνει να είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος οφείλει να παρέχει σίτιση σε όλους τους ανθρώπους βάση του αγαπάτε αλλήλους Έλληνες και μετανάστες. Εγώ αναφέρομαι οτι αν έχω 10 φραντζόλες ψωμί και επιθυμώ να τις δώσω σε 10 Έλληνες θα παω φυλακή καθότι δεν δίνω σε μετανάστες και καλλιεργώ την μισαλλοδοξία. Το συνειδητοποιείς πόσο δημοκράτες είναι? Ποιος αυξάνει το ποσοστό της ΧΑ εγώ ή αυτοί με τις πολιτικές τους? Θέλω να πω οτι η Ελλάδα είναι συντηρητική χώρα. Με αυτές όμως τις πολιτικές και με τους νόμους που φέρνουν μόνοι τους την τροφοδοτούν την χρυσή αυγή.
Υγ:προηγούμενες εκλογές ψήφισα μουτζούρα. Φέτος θα ρίξω ζωγραφιά.
Δεν υποστηρίζω επ ουδενί το κομμουνιστικό μοντέλο. Δηλαδή εγώ που είμαι γιατρός μου λέτε οτι θα πάρω τον ίδιο μισθό με έναν εργάτη? Γιατί να σπουδάσω τότε αφού όλοι θα παίρνουμε τα ίδια? Βασικά γιατί να μην ξύνομαι και να πληρώνομαι το ίδιο με τον εργάτη που θα ματώνει και εγώ θα ματώνω τα μπαλάκια μου από το ξύσιμο?
-
@sbr
Εγώ κομμουνιστής προσπαθώ να γίνω. Υπάρχει αυτό που εγώ λέω κριτήριο.
Με βάση αυτό προσπαθώ να αναλύσω το τι συμβαίνει και γιατί, που πάνε τα πράγματα κλπ. Μπορώ να δώ τι μ@λ@κίες έκαναν και πως όταν θα έρθει η ώρα δεν θα κάνουμε τις ίδιες.Έχω την απαίτηση όποιος ανοίγει το στόμα του, ή εν προκειμένω πιάνει πληκτρολόγιο να έχει κριτήριο, όχι το ίδιο με έμενα, αλλά να μπορεί να σκεφτεί και να ξέρει το αντικείμενο για το οποίο μιλάει. Να μη λέμε ότι θέλουμε χωρίς να έχουμε ανοίξει ένα ρημαδοβιβλίο να διαβάσουμε τι στον π@@τσο λένε αυτοί οι κομμουνιστές.
@ vastil
Ο ρόλος των Ποντίων, όχι όλων καθώς υπάρχουν πολλοί που είναι ΗΡΩΕΣ της Σοβιετικής Ένωσης, έχει καταγραφεί σε βιβλία ιστορίας. Υπήρχαν Πόντιοι που έπαιξαν βρόμικο ρόλο με σαμποτάζ σε εργοστάσια, ακόμα ρόλο πρακτόρων του Χίτλερ. Αυτούς καλά τους έκανε. μιλάμε για ταξικό πόλεμο και τον εχθρό σου αν χρειαστεί τον σκοτώνεις, όπως κάνει και η απέναντι πλευρά.
Αυτή η χώρα, μόνο όμως αν κάτσει να σχεδιάσει κεντρικά την παραγωγή της, έχει τη δυνατότητα να θρέψει, στεγάσει, περιθάλψει όχι μόνο τους πολίτες της αλλά και όλους όσους ζητήσουν καταφύγιο σε αυτήν.
Στο τι ζητάνε οι δανειστές συμφωνούμε.
edit
Το κομμουνιστικό μοντέλο δε λέει πουθενά ότι θα πληρώνονται όλοι το ίδιο.
Μιλάει για την πορεία από το μοντέλο ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΤΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. Όπου το ανάλογα με τις ανάγκες στο επίπεδο που οι παραγωγικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί τόσο, ώστε ή εργασία δεν είναι το μέσο για να ζήσει κάποιος -
''ΟΥΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΟΥΤΕ ΑΣΤΕΓΟΙ, ΟΥΤΕ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΣΕ ΡΑΝΤΖΟ, ΟΥΤΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΟΥΤΕ ΚΡΥΩΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.
δεν είχαν levis και doltse & gabana, αλλά τα ρούχα τους ήταν πολύ αξιοπρεπή, και τα αυτοκίνητά τους για την εποχή τους μια χαρά ήταν.
edit
ΟΥΤΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ.''Για πότε λέμε;
Συμβαίνουν αυτά κάπου; -
Μέχρι το 1990 στη Σοβιετική Ένωση. Στη Β.Κορέα και όσο μπορεί το κρατάει ακόμα η Κούβα. Με πολλές ελλείψεις, μ@λακίες δικές τους, αλλά και πολύ υπόγειο πόλεμο, που αν δεν υπήρχαν (και οι μαλακίες και ο πόλεμος) θα ήταν πολύ καλύτερα.
Ελεύθερη κοινωνία της αγοράς δε θέλετε. Για εμάς αυτά ξεχάστε τα.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
@sbr
Με βάση αυτό προσπαθώ να αναλύσω το τι συμβαίνει και γιατί, που πάνε τα πράγματα κλπ. Μπορώ να δώ τι μ@λ@κίες έκαναν και πως όταν θα έρθει η ώρα δεν θα κάνουμε τις ίδιες.Έχω την απαίτηση όποιος ανοίγει το στόμα του, ή εν προκειμένω πιάνει πληκτρολόγιο να έχει κριτήριο, όχι το ίδιο με έμενα, αλλά να μπορεί να σκεφτεί και να ξέρει το αντικείμενο για το οποίο μιλάει. Να μη λέμε ότι θέλουμε χωρίς να έχουμε ανοίξει ένα ρημαδοβιβλίο να διαβάσουμε τι στον π@@τσο λένε αυτοί οι κομμουνιστές.
@ vastil
Ο ρόλος των Ποντίων, όχι όλων καθώς υπάρχουν πολλοί που είναι ΗΡΩΕΣ της Σοβιετικής Ένωσης, έχει καταγραφεί σε βιβλία ιστορίας. Υπήρχαν Πόντιοι που έπαιξαν βρόμικο ρόλο με σαμποτάζ σε εργοστάσια, ακόμα ρόλο πρακτόρων του Χίτλερ. Αυτούς καλά τους έκανε. μιλάμε για ταξικό πόλεμο και τον εχθρό σου αν χρειαστεί τον σκοτώνεις, όπως κάνει και η απέναντι πλευρά.
Αυτή η χώρα, μόνο όμως αν κάτσει να σχεδιάσει κεντρικά την παραγωγή της, έχει τη δυνατότητα να θρέψει, στεγάσει, περιθάλψει όχι μόνο τους πολίτες της αλλά και όλους όσους ζητήσουν καταφύγιο σε αυτήν.
Στο τι ζητάνε οι δανειστές συμφωνούμε.
edit
Το κομμουνιστικό μοντέλο δε λέει πουθενά ότι θα πληρώνονται όλοι το ίδιο.
Μιλάει για την πορεία από το μοντέλο ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΤΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. Όπου το ανάλογα με τις ανάγκες στο επίπεδο που οι παραγωγικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί τόσο, ώστε ή εργασία δεν είναι το μέσο για να ζήσει κάποιοςΛοιπόν μαζί σου γουστάρω να μιλήσω. Έχεις στρωτό και ωραίο λόγο και πραγματικά σου βγάζω το καπέλο. Διαφωνώ πλήρως μαζί σου οτι ήταν ταξικός ο πόλεμος και αυτό το αναφέρουν από τους ιστορικούς μέχρι και τα ντοκιμαντερ. Ακόμα και Τούρκοι ιστορικοί έχουν αποδείξει πως ήταν είναι και θα είναι γενοκτονία. Όμως ο κάθε άνθρωπος έχει τα πιστεύω του. https://www.youtube.com/watch?v=-Xe21DqNk0w εαν παρατηρήσεις στο βιντεο μερικοί ήσαν αυτόπτες μάρτυρες και ειλικρινά δεν πιστεύω οτι κάποιος αυτής της ηλικίας λέει ψέματα. Δεν μπορώ να δεχθώ την απάντηση των ομοιδεατών σου οτι καλά έπαθαν και έπαθαν οτι τους άξιζε. Υπάρχουν οι δηλώσεις δυστυχώς.
Και για να το πάμε ένα βήμα πιο πέρα ουτε η ελληνική επανάσταση ήταν ταξικός ή αστικός που υποστηρίζουν οι συναγωνιστές σου διότι τότε θα σε παραπεμψω στον ''φίλο μας'' τον Μέτερνιχ και τον Ιωάννη τον Καποδίστρια και τις μάχες που έδωσε προκειμένου να πείσει τους ευρωπαίους πως δεν ήταν ταξικός πόλεμος ωστε να μην καταπνίξουν την επανάσταση. Επιτέλους ιστορία δεν είναι αυτή που μας διδάσκει μόνο το κκε ή χα ωστόσο χαιρετίζω τον τρόπο γραφής σου. -
Το τι εκανε ο Σταλιν στους Ποντιους δεν το ξερω. Ξερω πως οι Ποντιοι σφαγιαστηκαν απο τους Τουρκους και οι Ελληνικη βουλη με χιλια ζορια αναγνωρισε την Ποντιακη Γενοκτονια στα μεσα της δεκαετιας του....1990!!
Απο εκει και περα, σε χανω καπου. Η Εκκλησια καλα κανει και δινει φαγητο σε ολους και φιλοξενει στα νησια μεταναστες ακομη αν χρειαστει και μεσα σε ναους. Αν εσυ θελεις να δινεις φαγητο μονον σε Ελληνες, αυτο δεν δειχνει αγαπη μονον αγαπη. Δειχνει και μισος. Κανεις διακριση. Δεν μου αρεσουν οσοι θελουν να ταιζουν και να βοηθανε μονον μεταναστες και προσφυγες, δεν μου αρεσουν και αυτοι που βοηθανε μονον Ελληνες.
[spoiler=:3fq00hh2]Εγω ειμαι απο μεταναστες στις ΗΠΑ γονεις (το πιστευουν δεν το πιστευουν καποιοι εδω, ουτε με νοιαζει). Στην Αμερικη πιτσιρικας μεγαλωσα με αλλων φυλων παιδακια, και ελεγα πως ειμαι Ελληνας. Δεν ντρεπομουν και δεν ντρεπομαι και ειμαι περιφανος για το οτι ειμαι Ελληνας. Η ιστορια του τοπου μου, οι αγωνες των προγονων μου με κανουν να το αισθανομαι αυτο και στο εξωτερικο να ακουω για αυτα. Ειναι τρελο οι ξενοι να θαυμαζουν την Ελλαδα και εγω να πω πως δεν ειμαι περιφανος (με την καλη εννοια) για το οτι ειμαι Ελληνας.
Δεν θελω ουτε ενα χιλιοστο απο τα γειτονικα κρατη να παρω αλλα ουτε και να δωσω. Θελω οτι μου δινει δικαιωμα να διεκδικω το Διεθνες Δικαιο απο αποψης γερμανικων αποζημειωσεων, οτι μου δινει δικαιωμα να διεκδικω σχετικα με την ΑΟΖ και τα 12 ναυτικα μιλια το Δικαιο της Θαλασσης και επισης, οτι δικαιωμα μου δινουν Διεθνεις Οργανισμοι για τις μειονοτητες σε Αλβανια και Τουρκια που το Ελληνικος κρατος τις εχει ξεχασει και προσκυναει τις ηγεσιες αυτων των κρατων χωρις πρωτα να αξιωσει να σεβαστουν τα Διεθνως Αναγνωρισμενα δικαιωματα των Εθνικων Μειονοτητων.
Γιατι ακουω δηλωμενους δεξιους να μιλανε αλλα να μην λενε τπτ για την Ελληνικη Μειονοτητα στην Αλβανια και οση απεμεινε μετα το κυνηγι στην Τουρκια. Και εσυ δεν ειπες κουβεντα για τους Ελληνες που σφαξανε, σπασανε μαγαζια τους και διωξανε απο την Κωνσταντινουπολη την δεκαετια του 1960 οι Τουρκοι στην Κωνσταντινουπολη και γενικα τους εκδιωκοξαν μεχρι Ιμβρο και Τενεδο. Μονον οι Ρωσοι ξερεις τι εκαναν (αν εκαναν γιατι δεν το γνωριζω). Κατι τετοιους γιαλαντζι δεξιους οσους θες να σου γνωρισω. Που μου λενε Μακεδονια τα Σκοπια. Που εχουν Ξεχασει Ελληνες και Κυπριους που σκοτωσαν οι Τουρκοι το 1974 κατα την αποβαση και που την δεκαετια του 60 χρησιμοποιησαν Ναπαλμ εναντιον των Κυπριων στρατιωτων.
Κανεναν δεν ακουω δεξιο να μιλαει για αυτα. Μονον για κομμουνιστες και Ρωσια ξερουν να λενε. Για Ελλαδα, ιστορικα τπτ. Τεσπα
Σαν γιος μεταναστων, ειμαι υπερ του να βοηθιουνται προσφυγες και μεταναστες. Δεν γιναμε εμεις χωματερη των ανθρωπων αυτων. Γινανε οι Ευρωπαιοι που αντιθετα με τις Διεθνεις Συνθηκες δεν τους δεχονται και εντελως αντιδημοκρατικα, τους παιρνουν τα χρηματα!! ταχα μου για τα εξοδα που κανουν για αυτους και που σκωνουν Συρματοπλεγματα, την στιγμη που το 1990 κατηγορουσαν την Σοβιετικη Ενωση για το Τειχος του Βερολινου.
Τωρα οι τοτε κατηγοροι, μεγαλοστομοι Δημοκρατες Ευρωπαιοι γινονται Χειροτεροι. Γκρεμισαν ενα τειχος και σκωσανε αλλα 10 σημερα για να μην δεχονται ανθρωπους και παιδια πεινασμενα, αρωστα, κυνηγημενα στην πατριδα τους. Και το κανουν Παρανομα να μην τους δεχονται. Το ευκολο ειναι να κατηγορουν την Ελλαδα. Καποιοι ομως Ευρωπαιοι καταλαβαινουν οτι η Ελλαδα δεν φταιει.
Κοιτα απεναντι που θα επρεπε η Πολιτισμενη ΕΕ να εχει στειλει την Τουρκια στο Δικαστηριο Ανθρωπινων Δικαιωματων γιατι επιτρεπει σε διακινητες ανθρωπων να κανουν εμποριο ψυχων. Και αντι η ΕΕ να στειλει την Τουρκια στο Δικαστηριο για το οτι δεν κυνηγαει τους εμπορους μεταναστων και προσφυγουν της δινει και 3 ΔΙΣ Ευρω.
Αλλα οι Εδω πατριωτες κατηγορουν την Ελλαδα που σεβεται τους Διεθνεις Νομους και οχι την Τουρκια που τους καταπατει και αφηνει τους Διακυνητες να βαζουν σε φουσκωτα μεταναστες και προσφυγες και να τους στελνουν πολλες φορες στον υγρο ταφο. Δεν βλεπουν οι Εδω πατριωτες την Ευρωπαικη Ενωση που το Ανεχεται αυτο και Δινει και 3 Δις στην Τουρκια.
Αν η Ελλαδα εκανε οτι η Τουρκια, Ευρωπη και ΗΠΑ στα Μανταλακια θα μας κρεμουσαν. Αντι λοιπον να κατηγορειτε την Ελλαδα, κοιταξτε και λιγο πλατυτερα.
Ναι και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ αφησανε τις τραπεζες και γενικα τον τραπεζικο κλαδο ασυδοτο, να κανει οτι θελει, να υπερδανειζει χωρις να εξασφαλιζει τα δανεια του και σημερα τα επισφαλει χρεη των Ιδιωτικων τραπεζων τα πληρωνει ο λαος. Και η πολιτικη αυτη δεν ειναι της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ειναι πολιτικη της ΕΕ που ακολουθει το φιλελευθερο οικονομικο μοντελο, το καπιταλιστικο για να στο πω ποιο κατανοητα.[/spoiler:3fq00hh2]
Ενταξει δεν εχεις για εμενα αδικο να θες να πληρωνεσαι οσο νομιζεις οτι αξιζεις. Ομως, να μην κανεις οτι πολλοι ελ. επαγγελματιες. Δλδ, να μην κοβεις αποδειξεις, να τα παιρνεις μαυρα για να μην πληρωνεις και ΦΠΑ και Φορο Εισοδηματος και τα δικα σου λεφτα που τα κανεις καταθεσεις στην Ελβετια κλπ, τα πληρωνω εγω ο μλκας που δεν ειμαι φοροφυγας. Και να μην βαζεις και το μαχαιρι στον λαιμο του ασθενη, γιατι με το ιδιο σκεπτικο πολλοι στο δημοσιο γιατροι, ζητησαν Φακελακι. Να σεβεσαι λοιπον και τις φορολογικες υποχρεωσεις και τον δημοσιονομικο κωδικα αν σε προσλαβουν στο δημοσιο. -
Μέχρι το 1990 στη Σοβιετική Ένωση. Στη Β.Κορέα και όσο μπορεί το κρατάει ακόμα η Κούβα. Με πολλές ελλείψεις, μ@λακίες δικές τους, αλλά και πολύ υπόγειο πόλεμο, που αν δεν υπήρχαν (και οι μαλακίες και ο πόλεμος) θα ήταν πολύ καλύτερα.Ελεύθερη κοινωνία της αγοράς δε θέλετε. Για εμάς αυτά ξεχάστε τα.
Καλά μάλλον ανέκδοτα λέτε...
Σοβιετική ένωση δεν έπεφτε πείνα; Δεν υπήρχαν άστεγοι;Στην Βόρειο Κορέα;
Δεν ήξερα ότι έχουμε οπαδούς του Κιμ...
Εντάξει εκεί δεν πεινάει κανένας...ούτε καν τα σκυλιά που τα ταίζει ο δικτάτορας με ζωντανούς ανθρώπουςΞέρετε τι επίπεδο ζωής έχουν στην Κούβα;
Γιατί κάνανε πριν μερικούς μήνες κάλεσμα προς τον καπιταλισμό ώστε η χώρα να ανέβει βιοτικό επίπεδο; -
@sbr
Το σεβομαι και το προσυπογραφω nick το σκεπτικο σου. Προσπαθω να μαθω οσα μπορω, δεν ειμαι καθηγητης, ενας απλος χομπιστας ειμαι, που θελει να μαθει. Εγω δεν ειμαι Κομουνιστης, εχω καποια κοινωνικα και οικονομικα πιστευω που με κατατασουν προς την σοσιαλδημοκρατια. Ομως υπαρχουν πραγματα με τα οποια συμφωνω στον Κομμουνισμο, που μου αρεσουν. Απο οσα γνωριζω, γιατι δεν γνωριζω καλα τι πρεσβευει. Το κοινωνικο κρατος, η συλλογικη προσπαθεια, ο δημοσιος χαρακτηρας καποιων επιχειρησεων, η προσφορα του δημοσιου τομεα ειναι πραγματα που τα συναντω λιγο ή πολυ και στον κομμουνισμο. Αλλα συγκριτικα με την ασυδοσια του καπιταλισμου, στο κομμουνισμο βρισκω περισσοτερα να συμφωνησω. Ειδικα ετσι οπως ειναι σημερα ο καπιταλισμος που εχει αναγαγει τις τραπεζες σε ρυθμιστες ακομη και της κοινωνικης πολιτικης των κρατων, μιλαμε για ενα εκτρωμα κατα την γνωμη μου παντα.
Εχει δημιουργησει τραπεζες και πολυεθνικες με περιουσια τετοια που αγοραζουν κρατη! Χωρια που εχει δημιουργησει και την παγκοσμια φουσκα του χρεους που αλλιμονο μας αν σκασει. Ολοι χρωστουν σε ολους σε κρατικο και ιδιωτικο επιπεδο. Λαβυρινθος. -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Σοβιετική ένωση δεν έπεφτε πείνα; Δεν υπήρχαν άστεγοι;Μέχρι το 1985 όχι. Μη μου πεις τώρα για τους λιμούς του 1930...
Οι Πόντιοι σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους και σε δεύτερη φάση από τους Ρώσους επι Στάλιν.
Στην αρχή είπα ότι ο Στάλιν έκανε εγκλήματα. Η απορία μου είναι γιατί εξισώνεις τις πράξεις ενός ηγέτη (ή δικτάτορα στα μάτια άλλων) με μια συγκεκριμένη ιδεολογία. Η οποία ιδεολογία μιλάει για συναδέλφωση των λαών μάλιστα!!! Μερικοί πάντως όντως επέδειξαν αντικομμουνιστική δράση.
ούτε καν τα σκυλιά που τα ταίζει ο δικτάτορας με ζωντανούς ανθρώπους
Μην ξεχάσεις και τις εκτελέσεις με Α/Α πυροβόλα και άλλες τέτοιες δυτικές ιστορίες.
-
Μέχρι το 1990 στη Σοβιετική Ένωση. Στη Β.Κορέα και όσο μπορεί το κρατάει ακόμα η Κούβα. Με πολλές ελλείψεις, μ@λακίες δικές τους, αλλά και πολύ υπόγειο πόλεμο, που αν δεν υπήρχαν (και οι μαλακίες και ο πόλεμος) θα ήταν πολύ καλύτερα.
Ελεύθερη κοινωνία της αγοράς δε θέλετε. Για εμάς αυτά ξεχάστε τα.
Καλά μάλλον ανέκδοτα λέτε...
Σοβιετική ένωση δεν έπεφτε πείνα; Δεν υπήρχαν άστεγοι;Στην Βόρειο Κορέα;
Δεν ήξερα ότι έχουμε οπαδούς του Κιμ...
Εντάξει εκεί δεν πεινάει κανένας...ούτε καν τα σκυλιά που τα ταίζει ο δικτάτορας με ζωντανούς ανθρώπουςΞέρετε τι επίπεδο ζωής έχουν στην Κούβα;
Γιατί κάνανε πριν μερικούς μήνες κάλεσμα προς τον καπιταλισμό ώστε η χώρα να ανέβει βιοτικό επίπεδο;Διεγράφη flame bait.
Επίσης κύριοι το Θέμα είναι για την Ελληνοποίηση των μεταναστών. Οποιαδήποτε άλλη πολιτική συζήτηση παρακαλώ να μεταφερθεί στο αντίστοιχο θέμα. [Admin] -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μην ξεχάσεις και τις εκτελέσεις με Α/Α πυροβόλα και άλλες τέτοιες δυτικές ιστορίες.
Έχεις ζήσει εκεί; Έχεις άλλη πληροφόρηση;
Οι αντιδράσεις του λαού που βλέπουμε στα μέσα είναι δηλαδή αυθόρμητες; Μέσα από την καρδιά τους;Αν κάποιος δηλώσει αναρχικός στην Βόρειο Κορέα, σε πόση ώρα θα τον φάνε τα σκυλιά;
Η κλοπή ξένης περιουσίας ξέρεις πως τιμωρείται εκεί; -
Έχεις ζήσει εκεί; Έχεις άλλη πληροφόρηση;Έχεις ζήσει εσύ εκεί και είδες να τους πετούν στα σκυλιά ή να τους εκτελούν με βολές πυροβολικού; Εγώ δεν είπα ότι είναι ελέυθερο το καθεστώς. Απλά γέλασα με την δυτική προπαγάνδα που αναπαράγεται ακόμα κι εδώ μέσα επειδή το είπαν π.χ. οι Νοτιοκορεάτες (εντελώς ουδέτεροι δηλαδή... ).
Οι αντιδράσεις του λαού που βλέπουμε στα μέσα είναι δηλαδή αυθόρμητες; Μέσα από την καρδιά τους;
Ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή; Το ίδιο σχετική και αυτή η ερώτηση με τα σκυλιά και τα πυροβόλα.
Αν κάποιος δηλώσει αναρχικός στην Βόρειο Κορέα, σε πόση ώρα θα τον φάνε τα σκυλιά;
Η κλοπή ξένης περιουσίας ξέρεις πως τιμωρείται εκεί;Πες μας. Είδες να τους τρώνε τα σκυλιά;
ΥΓ: Μόλις είδα ότι ο admin μας έκανε παρατήρηση, οπότε τελευταία φορά που απαντώ σε off topic για να μη μας φάνε και εμάς τα σκυλιά.
-
Δεν γίνεται να μπουκώσουμε την Ελλάδα με μετανάστες. Πρέπει να δούμε πόσους χωράει αυτός ο τόπος. Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα γκετοποιείται όλο και περισσότερο εις βάρος των Ελλήνων. Και επειδή θα πάει το μυαλό σας θα παει σε αριστερά δεξιά θα αναφέρω δυο παραδείγματα την δολοφονία του ταμπονέρα από δεξιούς αλλά και την δολοφονία του Ελληνα από τους μετανάστες για την κάμερα που οι περισσότεροι την ξεχνούν. Ξέρετε που είναι αυτοί οι δολοφόνοι? Είχαν παραπεμφθεί στον Βόλο σαν κράτηση όχι σε φυλακή και φυσικά επέδρασαν. Αλήθεια ζήτω και το κκε και όλα τους αλλά στο κέντρο από Ομόνοια μέχρι Σύνταγμα βγαίνετε το απόγευμα με την Αθήνα να έχει γίνει αποθήκη σε μετανάστες? Παρακαλώ απαντήστε ειλικρινά. Αυτή τη στιγμή οι Έλληνες πεινάνε. Δουλειές δεν υπάρχουν, κάποιοι μετανάστες νόμιμοι νόμιμοι το ξαναλέω εργάζονται σκληρά και προσφέρουν στον τόπο. Αν φέρουμε και άλλους λαθρομετανάστες είναι δίκαιο ως προς τους νόμιμους μετανάστες? Με τι θα τους ταίσετε? Με συσσίτια ή με κουπόνια? Και μην πείτε με δουλειά. Δουλειές δεν υπάρχουν ούτε στα χωράφια καλά καλά. Αυτή είναι η ανάπτυξη που ονειρεύεστε? Παρακαλώ πολύ και εδώ να απαντήσετε ειλικρινά. Χωρίς να γράψετε τις γνωστές φαμφαρολογίες περί του κεφαλαίου κτλ κτλ. ευρώπης Μαρξ και τα λοιπα. Λύση ζητάω.
-
Ο χρήστης vastil έγραψε:
Δεν γίνεται να μπουκώσουμε την Ελλάδα με μετανάστες. Πρέπει να δούμε πόσους χωράει αυτός ο τόπος. Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα γκετοποιείται όλο και περισσότερο εις βάρος των Ελλήνων. Και επειδή θα πάει το μυαλό σας θα παει σε αριστερά δεξιά θα αναφέρω δυο παραδείγματα την δολοφονία του ταμπονέρα από δεξιούς αλλά και την δολοφονία του Ελληνα από τους μετανάστες για την κάμερα που οι περισσότεροι την ξεχνούν. Ξέρετε που είναι αυτοί οι δολοφόνοι? Είχαν παραπεμφθεί στον Βόλο σαν κράτηση όχι σε φυλακή και φυσικά επέδρασαν. Αλήθεια ζήτω και το κκε και όλα τους αλλά στο κέντρο από Ομόνοια μέχρι Σύνταγμα βγαίνετε το απόγευμα με την Αθήνα να έχει γίνει αποθήκη σε μετανάστες? Παρακαλώ απαντήστε ειλικρινά. Αυτή τη στιγμή οι Έλληνες πεινάνε. Δουλειές δεν υπάρχουν, κάποιοι μετανάστες νόμιμοι νόμιμοι το ξαναλέω εργάζονται σκληρά και προσφέρουν στον τόπο. Αν φέρουμε και άλλους λαθρομετανάστες είναι δίκαιο ως προς τους νόμιμους μετανάστες? Με τι θα τους ταίσετε? Με συσσίτια ή με κουπόνια? Και μην πείτε με δουλειά. Δουλειές δεν υπάρχουν ούτε στα χωράφια καλά καλά. Αυτή είναι η ανάπτυξη που ονειρεύεστε? Παρακαλώ πολύ και εδώ να απαντήσετε ειλικρινά. Χωρίς να γράψετε τις γνωστές φαμφαρολογίες περί του κεφαλαίου κτλ κτλ. ευρώπης Μαρξ και τα λοιπα. Λύση ζητάω.Κοιταξε για Ευρωπη δεν μπορεις να ζητας να μην γραφτει. Αν δεν ειμασταν στην ΕΕ να το καταλαβω. Αλλα απο την στιγμη που ειμαστε μελος της, υπαρχει μια κοινη μεταναστευτικη πολιτικη. Για μεταναστες μιλας, οχι για προσφυγες. Αλλο το ενα, αλλο οι προσφυγες. Προστατευονται απο διεθνεις συμβασεις. Οι παρανομοι μεταναστες, για εμενα και το εχω ξαναγραψει, πρεπει να μεταφερθουν στις χωρες τους. Αυτο το ελεγα και πριν την οικονομικη κριση.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Δεν γίνεται να μπουκώσουμε την Ελλάδα με μετανάστες. Πρέπει να δούμε πόσους χωράει αυτός ο τόπος. Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα γκετοποιείται όλο και περισσότερο εις βάρος των Ελλήνων. Και επειδή θα πάει το μυαλό σας θα παει σε αριστερά δεξιά θα αναφέρω δυο παραδείγματα την δολοφονία του ταμπονέρα από δεξιούς αλλά και την δολοφονία του Ελληνα από τους μετανάστες για την κάμερα που οι περισσότεροι την ξεχνούν. Ξέρετε που είναι αυτοί οι δολοφόνοι? Είχαν παραπεμφθεί στον Βόλο σαν κράτηση όχι σε φυλακή και φυσικά επέδρασαν. Αλήθεια ζήτω και το κκε και όλα τους αλλά στο κέντρο από Ομόνοια μέχρι Σύνταγμα βγαίνετε το απόγευμα με την Αθήνα να έχει γίνει αποθήκη σε μετανάστες? Παρακαλώ απαντήστε ειλικρινά. Αυτή τη στιγμή οι Έλληνες πεινάνε. Δουλειές δεν υπάρχουν, κάποιοι μετανάστες νόμιμοι νόμιμοι το ξαναλέω εργάζονται σκληρά και προσφέρουν στον τόπο. Αν φέρουμε και άλλους λαθρομετανάστες είναι δίκαιο ως προς τους νόμιμους μετανάστες? Με τι θα τους ταίσετε? Με συσσίτια ή με κουπόνια? Και μην πείτε με δουλειά. Δουλειές δεν υπάρχουν ούτε στα χωράφια καλά καλά. Αυτή είναι η ανάπτυξη που ονειρεύεστε? Παρακαλώ πολύ και εδώ να απαντήσετε ειλικρινά. Χωρίς να γράψετε τις γνωστές φαμφαρολογίες περί του κεφαλαίου κτλ κτλ. ευρώπης Μαρξ και τα λοιπα. Λύση ζητάω.
Κοιταξε για Ευρωπη δεν μπορεις να ζητας να μην γραφτει. Αν δεν ειμασταν στην ΕΕ να το καταλαβω. Αλλα απο την στιγμη που ειμαστε μελος της, υπαρχει μια κοινη μεταναστευτικη πολιτικη. Για μεταναστες μιλας, οχι για προσφυγες. Αλλο το ενα, αλλο οι προσφυγες. Προστατευονται απο διεθνεις συμβασεις. Οι παρανομοι μεταναστες, για εμενα και το εχω ξαναγραψει, πρεπει να μεταφερθουν στις χωρες τους. Αυτο το ελεγα και πριν την οικονομικη κριση.
Τι είναι η ΕΕ? Μπορείτε να μου εξηγήσετε?Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό? Είναι αυτοί που μας υποστήριξαν με το Μακεδονικό? Μην είναι αυτοί που στέλνουν τα αεροπλάνα τους και τα αναχαιτίζουν μαζί με τα ελληνικά? Μην είναι αυτοί που φιγουράρουν με την vw,simens, εξοπλιστικά? Αν δεν μπορούν να μας υποστηρίξουν μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτούς.
Για ποια ΕΕ μιλάμε? Υποτίθεται οτι είναι Ευρώπη των ιδεών και της αλληλεγγύης που ο κάθε λαός στηρίζει τον άλλον. Που είναι αυτοί να μας διασφαλίσουν να κλείσουμε τα σύνορα μας και βάση Ελληνικού Συντάγματος να επανοπροωθούμε τους λαθρομετανάστες που δεν αντέχει η χώρα στον τόπο τους? Μάλλον ως βλαξ που είμαι θεωρώ για το μεταναστευτικό πρέπει να στηρίζουμε την Γερμανία που σκάει 3 δις στους Τούρκους για να μας τους φέρνουν εδώ. Δεν είμαι ούτε δεξιός αλλά ούτε αριστερός να υποστηρίζω οτι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια. Αυτοί οι λαθρομετανάστες εφοδιάζονται από τους Γερμανούς οικονομικά για να έρχονται εδώ. Δεν είδατε που πήγανε στη Γερμανία και ζητούσαν που είναι τα αυτοκίνητα και τα σπίτια που τους έταξαν? Στην Φιλανδία δεν άντεξαν παραπονέθηκαν για το κρύο και έφυγαν. Δεν μπορω να συγκρίνω αυτούς τους ανθρώπους με τους Σέρβους που θυμάμαι το 99 όταν τους βομβαρδίζαν καθόντουσαν πάνω από τις γέφυρες και ένωναν τα χέρια τους. Δεν γνωρίζω άλλο λαό να τον βομβαρδίζουν και να την κοπανάει. Αλήθεια αν μας βομβαρίσουν εσείς σε ποια χώρα θα πάτε? -
Είναι γεγονός ότι η Ε.Ε. είναι κατάπτυστη έτσι όπως έχει καταντήσει.
Πάντως προσωπικά ξέρω πολλούς Έλληνες που λένε ότι θα την κοπανούσαν με το πρώτο αεροπλάνο στο παραμικρό 'μπαμ'...
-
Αν την κοπανησουν πολλοι Ελληνες θα εχουμε αναρχια . Και στην αναρχια επεμβαινει ο στρατος. Εκει δεν ξερω τι θα γινει με τους μεταναστες αυτους που πνιγουν οι δουλεμποροι απο την Τουρκια στελνοντας τους σε μας!
Κανενας δεν πρεπει να φυγει. -
Μα σε περίπτωση θερμού επεισοδίου μιλάμε Θανάση που θα αναλάβουν οι Ε.Δ. έτσι κι αλλιώς. Θα την κοπανήσουν πολλοί τότε για να μην πάρουν όπλο...
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;