-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Υ.Γ ευχομαι να καταφερεις να ανασυνταξεις το νοικοκυριο σου σιγα-σιγα
Σε ευχαριστώ. Καλά να είσαι.
Προς το παρόν έχω φτιάξει τα παντζούρια αλουμινίου και τα τζάμια που μου έσπασαν, κάτι έπιπλα και τις ζημιές σε πράγματα μέσα στο σπίτι που τα πέταγαν στο πάτωμα.
Τώρα είμαι σε φάση να βάλω συναγερμό, περιμένω ήδη μία ηλεκτρονικά συρόμενη γκαραζόπορτα και άμεσα θα μπει νέος ποιο ψηλός περιμετρικό φράχτης με νέα κάγκελα.
Μία περιουσία... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Υ.Γ ευχομαι να καταφερεις να ανασυνταξεις το νοικοκυριο σου σιγα-σιγα
Σε ευχαριστώ. Καλά να είσαι.
Προς το παρόν έχω φτιάξει τα παντζούρια αλουμινίου και τα τζάμια που μου έσπασαν, κάτι έπιπλα και τις ζημιές σε πράγματα μέσα στο σπίτι που τα πέταγαν στο πάτωμα.
Τώρα είμαι σε φάση να βάλω συναγερμό, περιμένω ήδη μία ηλεκτρονικά συρόμενη γκαραζόπορτα και άμεσα θα μπει νέος ποιο ψηλός περιμετρικό φράχτης με νέα κάγκελα.
Μία περιουσία...Κουραγιο.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Κουραγιο.
Ευχαριστώ. Καλά να είσαι.
-
Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που φέρονται με τέτοια αγριότητα για να κλέψουν ασήμαντης αξίας ποσά από υπερήλικες ανθρώπους. Τι φοβούνται δηλαδή, την αντίσταση που θα προβάλει ο 80 χρονος ; Δεν έχουν κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή. ΚΑΝΕΝΑΝ.
Το πράγμα έχει δείξει πολλές φορές ότι ξεφεύγει από τα πλαίσια μια ληστείας από 'ανάγκη' και δείχνει στην καλύτερη περίπτωση πλήρη αδιαφορία για την αναίτια ζημιά που κάνουν στο θύμα και καμία απολύτως αίσθηση ενοχής, για να μην πούμε για τις περιπτώσεις θυμάτων που έχουν καταγγείλει ότι αυτό που έβλεπαν στην όλη συμπεριφορά του δράστη είναι μίσος.Κουράγιο στον φίλο σου για τον πατέρα του και σε σένα για τις περιπέτειες και τα έξοδα που σε έβαλαν τα καθάρματα στα καλά καθούμενα.
-
@delsol
Κοιτα, εδω παιζουν αρκετα πραγματα.
Αν θες να γινει η δουλεια πρεπει να γινει γρηγορα και με επιθετικοτητα, χωρις περιστροφες, αλλιωςχανεται χρονος και
ανεβαινει η ανδρεναλινη του θυματος,
με απροβλεπτα αποτελεσματα για τους δράστες. Οι σκηνες που ο κακος αρχιζει την πάρλα για κανα τεταρτο πριν πυροβολησει τον αθωο κλπ, ειναι μονο για το σινεμα.Πολιτιστικα, θυμαμαι στην περιπτωση που ειχαν κατασφαξει μια οικογενεια εφοπλιστων, ο ιατοδικαστης ειχε πει 'λογω της βαναυσοτητας και της πληρους ασεβειας στα θυματα και εν ζωη και νεκρα, εχουμε σαν ενδειξη οτι ο δραστης ειναι πιθανον Ασιατικης καταγωγης, γιατι εκει συνανταται αυτό πολυ συχνοτερα απο αλλες φυλες'. Μου ειχεκανει τρομερη εντυπωση. Λιγο αργοτερα και απο αλλα ευρηματα ανακαλυψαν οτι το ειχε κανει ο μπατλερ που ηταν Φιλιππινεζος. Δεν νομιζω οι Πακιστανοι να μπαινουν στην ιδια κατηγορια.
-
Eίναι τρέλα αυτο που συμβαίνει στην Ελλάδα. Και όμως τα πράγματα είναι τόσο απλά. Είναι φυσιολογικό όταν έρχονται τριτοκοσμικοί απο Πακισταν, Μπαγκλαντες, Μαροκο,Αλγερία, Αλβανία,Γεωργία κ.τ.λ, να σκοτώνουν και να βιάζουν με την παραμικρή αφορμή. Δεν ήρθαν στην Ελλάδα για να μεγαλώσουν το Ελληνικό έθνος ,αλλά για να βγάλουν λεφτά.
Η Ελλάδα δεν σημαίνει τίποτα για τον Πακιστανό. Στο Πακιστάν όμως δεν πρόκειται να κλέψει ούτε μια φρατζόλα ψωμί, γιατι εκει είναι η χωρα του και νοιάζεται για αυτήν και γιατι εκεί ισχύει η ΣΑΡΙΑ. Αν κλέψεις ψωμί, σου κόβουν το χέρι.
Η λύση δεν είναι να θανατωθούν οι λαθρομετανάστες. Φτιάχνεις κέντρα σε ξερονήσια και τους δίνεις φαγητό και νερό μεχρι να αποφασίσουν να φύγουν. Διαφορετικά ας κάτσουν εκει και 50 χρόνια. Εμεις θα τους δίνουμε φαγητο με τα λεφτά της ΕΕ και θα έχουμε λύσει και το πρόβλημα με τα γκέτο σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Υπάρχει και η λύση του Τσίπρα. Πατρίδα μας η γη, αδέρφια ενωμένοι, εμπρός για ταξική πάλη. Οπότε ανοίγουν τα σύνορα και ας έρθουν 300.000.000 πεινασμένοι. Με κάποιο μαγικό τρόπο θα τους περιθάλψει ο Τσίπρας. Για να δουμε...
-
Το πρόβλημα είναι ανάστροφο στην περίπτωση. Πρόβλημα δεν είναι ο άναρχα σκεπτόμενος αρχηγός ενός παλιότερα αποκόμματος της πολιτικής, μα οι άναρχα σκεπτόμενοι οπαδοί του που τον ανέβασαν. Και εάν αυτοί δεν είναι παραβατικοί, προσλαμβάνοντες παρανόμους εισβολείς, για αισχρή εκμετάλλευση προς ίδιο αισχρό κέρδος, τότε ποιοι είναι παραβατικοί?.
Και δεν καταλαβαίνουν, ότι αυτοί που ενίοτε είναι παρακινητές δήθεν ‘λαοπρόβλητων’ απεργιών, για το συμφέρον του εργάτη, αυτοί με της επιλογές τους καταστρέφουν το εργασιακό?.
Και ποιος αγρότης θα πάρει έλληνα, όταν με 5ε παίρνει παράνομο ανασφάλιστο εργάτη?.
Και όταν όλοι οι άναρχες εργατοπατέρες (διότι υπάρχουν και χρήσιμοι) καθώς και οι αποδιοπομπαίοι τράγοι των διαφόρων κομμάτων πήγαν εκεί, είναι τυχαίο?.
Και εάν το κόμμα αυτό, είναι το αγλάϊσμα της εθνικοφροσύνης, τότε σίγουρα πρέπει να πάρουμε τα μπογαλάκια μας και ξενιτευτούμε, ώσπερ και γίνετε…..
Οι αρρώστιες που μαζεύτηκαν τους είναι αδιάφορες?.
Οι ληστείες τους είναι αδιάφορες?.
Οι φόνοι τους είναι αδιάφορη?.
Το παραεμπόριο που καταστρέφει την υγειά οικονομία τους είναι αδιάφορο. Και τα λουκέτα?.
Η βρόμα και η δυσωδία που αποπνέουν, δημιουργώντας απαγορευμένες περιοχές για τους υπολοίπους συμπολίτες μας, γκετοποιώντας τες τους είναι αδιάφορο?.
Το ότι με την συμπεριφορά τους, δημιουργούν ανδρώνοντας τες, παραβατικές ομάδες ακραίων πολιτικά ανθρώπων δεν τους ενδιαφέρει?.
Και βεβαίως ο νόμος του τυροπιττά, τέως δημάρχου της Πάρου, δεν είναι κατάπτυστος?.
Και όσοι έχουν μάτια και αυτιά, βλέποντας και ακούγοντας και με τον έναν η τον άλλο τρόπο, θέλουν να γίνουν θετικά παρεμβατικοί, είναι ρατσιστές?.
Και εάν οι τελευταίοι, χτυπάμε το καπάκι στην κατσαρόλα, για να αφυπνίσουμε τους εν αδίκω διαβιούντες, είμαστε παρενοχλητές και υβριστές?.
Οι περισσότεροι πάντως δεν θέλουν να τους βλέπουν και δεν έχουν άδικο. Ένα κίνημα που φουντώνει, μα καθυστερεί, και αυτό αφαιρεί πόρους από την οικονομία μας.
Και παραθέτω το σκίτσο του Μητρόπουλου πάρα κάτω που δεν είναι για να ευθυμήσουμε, μα για να κλάψουμε, και να περάσουμε πλέον σε περισυλλογή….Α.
-
Και επειδή λόγο άγνοιας μου το σκίτσο δεν πέρασε σας γράφω το τι γραφεί.
«Έχω μια γεωργιανή για την γιαγιά,
Μια αλβανίδα για το σπίτι,
Έναν πακιστανό για τον κήπο,
Πάω σε Σύρο γιατρό,
Έχω πολωνό για τα υδραυλικά,
Έναν Βούλγαρο για τα ηλεκτρικά.
Και γερμανό για τα δανεικά!,
Συντηρώ μια Ευρώπη και μια μέση ανατολή!.
Τι σκατά θέλουν άλλο!.
Έλεος».Α.
-
Μας ειχε λειψει η βρωμα και δυσωδια των ποστς σου, καλωσηρθες και παλι
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μας ειχε λειψει η βρωμα και δυσωδια των ποστς σου, καλωσηρθες και παλι
Αν και το καλωσόρισμα σου, δεν είναι από τα συνηθισμένα….. σε ευχαριστώ.
«Η μοίρα του άνθρωπου, είναι ο χαρακτήρας του».
Α. -
*Απίστευτο, του έβγαλε τα δόντια
Χειροπέδες στον 26χρονο Πακιστανό που δολοφόνησε το μεσημέρι του Σαββάτου με άγριο τρόπο έναν 65χρονο στην Ιεράπετρα, πέρασαν οι αστυνομικοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος δράστης μπήκε στο σπίτι του 65χρονου όταν εκείνος απουσίαζε, προκειμένου να συζητήσουν -όπως είπε- για οικονομική διαφορά που είχαν.
Κατά την επιστροφή του 65χρονου στο σπίτι, ο 26χρονος του επιτέθηκε, τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο ή πέτρα και στη συνέχεια, αφού τον βασάνισε, του έδεσε με κορδόνι γύρω από το λαιμό του μια νάιλον σακούλα και τον άφησε να πεθάνει από ασφυξία.
Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το θύμα, πατέρας τριών παιδιών, έζησε μαρτυρικές στιγμές προτού ξεψυχήσει στα χέρια του δράστη, ο οποίος δεν δίστασε να του βγάλει ακόμα και τα δόντια.
Ο Πακιστανός συνελήφθη και ομολόγησε, ενώ οι τοπικές αρχές φοβούνται επιθέσεις ντόπιων σε αλλοδαπούς.
Πηγή: Δημοκρατία
http://www.enikos.gr/society/97792,Apis ... ontia.html*
-
αν ξεσηκωθει το χωριο ολο στην Κρητη η' ολη η Κρητη..........θα ειναι Χρυσαυγιτες;;;;;
ας μας πει ο Μπομπολας και ο Κυριακου..... -
Δεν ξέρω αν θα ξεσηκωθεί κάποιο χωριό, ούτε με ενδιαφέρει τι ψηφίζει ο καθένας ή τι ταμπέλες φορτώνει στους άλλους.
Το πράγμα όμως έχει ξεφύγει:
Νεαρός Αλβανός βίασε 77χρονη Ελληνίδα μετά από ληστεία
Νεαρός Αλβανός ο οποίος είχε πρόσφατα λάβει την ελληνική υπηκοότητα εισέβαλε στο σπίτι 77χρονης στο Ηράκλειο της Κρήτης με σκοπό την ληστεία και αφού δεν βρήκε χρήματα την βίασε.
Για την Αστυνομία η ανεύρεση του 20χρονου Αλβανού θεωρείται ζήτημα τιμής και για το λόγο αυτό έχουν στηθεί μπλόκα στην ενδοχώρα του νομού αλλά και ανθρωποκυνηγητό στους ορεινούς όγκους του Ηρακλείου.
Την ίδια ώρα, η μικρή κοινωνία στο Πετροκεφάλι του δήμου Φαιστού είναι ανάστατη και ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.
Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που αφορά αλλοδαπό στην Κρήτη μέσα σε τρείς ημέρες με την δολοφονία μετά από βασανισμό του άτυχου αγρότη στην Ιεράπετρα από Πακιστανό.
Φυσικά τόσο για τον άτυχο σαδιστικά βασανισμένο και δολοφονημένο αγρότη όσο και για την βιασμένη 77χρονη καμία ΜΚΟ και πολιτικός φορέας προοδευτικών απόψεων δεν πρόκειται να βγάλει κάποια ανακοίνωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας για τα συμβάντα, διότι πολύ απλά τα θύματα είναι Έλληνες και όχι αλλοδαποί…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://www.defencenet.gr/defence/item/% ... E%B1%CF%82*
-
ένα αμάξι γκαζωμένο πέρασε το κόκκινο και σακάτεψε τη μάνα μου, την παράτησε δε αιμόφυρτη στο δρόμο κι έφυγε.
Επίσης έχουμε εκατοντάδες τέτοια περιστατικά κάθε χρόνο.Να μαζευτούμε να σπάμε όλα τα αμάξια και να σαπίζουμε οδηγούς αυτοκινήτων στο ξύλο;
Θα είναι νορμάλ ή μήπως θα είμαστε λίγο μαλάκες;Και στο κάτω κάτω έλα εσύ ψευτοθολοαυτοκινητολάγνε να μου πεις ότι έχω άδικο που έβλεπα τη μάνα μου να σπαράζει στην κρύα άσφαλτο και να τρέχουν τα αίματα ανάμεσα στα σπασμένα της κόκκαλα.
Τώρα, έχει βλάψει δεν έχει βλάψει ο κάθε οδηγός, νταξ, λεπτομέρειες. Γενικά πολλοί το κάνουν και εμφανίζουν παραβατική συμπεριφορά. Οπότε δικαιολογούμαστε.
Μπορούμε να δώσουμε και επιστημονική χροιά και να το ψάξουμε μήπως πιο συγκεκριμένα αμάξια έχουν περισσότερα τέτοια περιστατικά. Ξέρω 'γω τα μαύρα ας πούμε. Να σπάμε τα μαύρα αμάξια, γιατί στο κάτω κάτω δεν είναι όλοι οι μετανάστες σαν τους μαύρους. Εμμμμ.. αμάξια, μαύρα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν ξέρω αν θα ξεσηκωθεί κάποιο χωριό, ούτε με ενδιαφέρει τι ψηφίζει ο καθένας ή τι ταμπέλες φορτώνει στους άλλους.Το πράγμα όμως έχει ξεφύγει:
Νεαρός Αλβανός βίασε 77χρονη Ελληνίδα μετά από ληστεία
Νεαρός Αλβανός ο οποίος είχε πρόσφατα λάβει την ελληνική υπηκοότητα εισέβαλε στο σπίτι 77χρονης στο Ηράκλειο της Κρήτης με σκοπό την ληστεία και αφού δεν βρήκε χρήματα την βίασε.
Για την Αστυνομία η ανεύρεση του 20χρονου Αλβανού θεωρείται ζήτημα τιμής και για το λόγο αυτό έχουν στηθεί μπλόκα στην ενδοχώρα του νομού αλλά και ανθρωποκυνηγητό στους ορεινούς όγκους του Ηρακλείου.
Την ίδια ώρα, η μικρή κοινωνία στο Πετροκεφάλι του δήμου Φαιστού είναι ανάστατη και ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.
Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που αφορά αλλοδαπό στην Κρήτη μέσα σε τρείς ημέρες με την δολοφονία μετά από βασανισμό του άτυχου αγρότη στην Ιεράπετρα από Πακιστανό.
Φυσικά τόσο για τον άτυχο σαδιστικά βασανισμένο και δολοφονημένο αγρότη όσο και για την βιασμένη 77χρονη καμία ΜΚΟ και πολιτικός φορέας προοδευτικών απόψεων δεν πρόκειται να βγάλει κάποια ανακοίνωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας για τα συμβάντα, διότι πολύ απλά τα θύματα είναι Έλληνες και όχι αλλοδαποί…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://www.defencenet.gr/defence/item/% ... E%B1%CF%82*
απο αλλη πηγη
Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός νεαρού, πιθανότατα Αλβανού, ο οποίος επεχείρησε να ληστέψει και να ασελγήσει σε βάρος μιας 77χρονης στο Πετροκεφάλι του Δήμου Φαιστού, έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές.
Το αποτρόπαιο αυτό περιστατικό συνέβη μέσα στο σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης, στο οποίο εισέβαλε άγνωστος σε αυτήν νεαρός ζητώντας της χρήματα.
Όταν όμως διαπίστωσε πως η 77χρονη δεν είχε τίποτε άλλο εκτός απο λίγα κέρματα, τότε εκδήλωσε αρρωστημένες διαθέσεις επιχειρώντας να ασελγήσει σε βάρος της.
Ο εφιάλτης της ηλικιωμένης δεν διήρκεσε πολύ, καθώς ο νεαρός χωρίς να ολοκληρώσει τις προθέσεις του, την άφησε και ερτάπη σε φυγή.
Η 77χρονη έντρομη ενημέρωσε τους οκείους της και στην συνέχεια ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές αρχές οι οποίες αναζητούν τον δράστη και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προβεί σε αρκετές προσαγωγές.
http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=100620Τραγικο οπως και να εχει το γεγονος,μηπως ομως καποια site λενε αυτα που θελουν να ακουσουν μερικοι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τραγικο οπως και να εχει το γεγονος,μηπως ομως καποια site λενε αυτα που θελουν να ακουσουν μερικοι;
Αμα το ξαναπεις αυτο θα μαλωσουμε
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τραγικο οπως και να εχει το γεγονος,μηπως ομως καποια site λενε αυτα που θελουν να ακουσουν μερικοι;
Δεν ξέρω τι κάνουν τα site και ποιον εξυπηρετούν και μεταξύ μας λίγο με ενδιαφέρει.
Ξέρω όμως σίγουρα, ότι ελάχιστα από τα καθημερινά γεγονότα βγαίνουν στη δημοσιότητα, αν και εφόσον έχουν καταγραφεί από το αστυνομικό δελτίο.
Γιατί το τελευταίο διάστημα έχουμε και την νέα μόδα. Μη επίσημη καταγραφή γεγονότων.Καταγραφή σε χαρτάκι postit με στυλό bic ... και μετά recycle bin, όπως ακριβώς οι ίδιοι μου είπαν.
Αυτό το τελευταίο το έζησα εγώ δύο φορές και πολλοί, πολλοί άλλοι που γνωρίζω.
-
Aυτό ξαναπες το στορμ, καθημερινά η ΧΑ κάνει πογκρομ και δεν ακούγεται κιχ
-
Το διάβασα στο διαδίκτυο και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον. Αφορά και τη λαθρομετανάστευση το κείμενο και με εκφράζει σε μεγάλο βαθμό. (οι αντίφα, μη το διαβάσουν και τους πιάσει ρίγος απο τη ρητορική μίσους... )
*Είχα την τύχη και συνάμα την ατυχία, να περάσω την εφηβεία μου ως μαθητής γυμνασίου-λυκείου σε σχολικό περιβάλλον μεγαλούπολης, κατά την πρώτη μεταπολιτευτική περίοδο και την σοσιαλιστική αλλαγή. 30 χρόνια μετά, ακόμη διατηρώ πάθη, πληγές, μίση, αντιπάθειες και κακές αναμνήσεις από το έντονα πολιτικοποιημένο σχολικό περιβάλλον που βίωσα. ΄Εκτοτε, και για μεγάλο χρονικό διάστημα, επιβληθείσης μιας τεχνητής ευδαιμονίας, η εφηβική ανησυχία κατεναύστηκε και διοχετεύτηκε σε επουσιώδη. Ίσως γιατί η προπαγάνδα που εφαρμόστηκε στην γενιά μου πέτυχε, ίσως γιατί η αδιαφορία βόλεψε γονείς και μαθητές.
Απόλυτα λογικό, η κοινωνική κρίση που μαστίζει τους Έλληνες σήμερα, να επηρεάζει και τα παιδιά μας. Απόλυτα φυσιολογικό να μεταφέρεται στο σχολικό περιβάλλον. Και εκεί μέσα, να ζυμώνεται με την εφηβική ανησυχία και την παιδική φαντασία, και να παίρνει δονκιχωτικές διαστάσεις. Ο αυθορμητισμός και η υπερβολή άλλωστε, είναι ίδιον της φυλής, πόσο δε μάλλον των εφήβων μας.
Αυτό όμως που με ανησυχεί, εν προκειμένω, δεν έιναι η εφηβική υπερβολή, αλλά η μεθόδευση από ενήλικους -και δή γονείς- να μεταφέρουν υβρίδια μίσους στην σχολική κοινότητα, ενδύωντάς τα με χιτώνες κομματικής γραμμής ένθεν και ένθεν. Να δημιουργήσουν, όπως τότε, κλίμα πόλωσης στην δόκιμη κοινωνία του μέλλοντος μας, τόσο με την φανερά κατευθυνόμενη κομματικά πίεση των γονέων στα παιδιά, όσο και με την καιροσκοπική στάση των καθηγητών.Γονείς. Ανεχτήκαμε επί τέσσερεις δεκαετίες την άλωση του φρονήματος μας από κομματικές ιδεολογίες μιας ψευδεπίγραφης δημοκρατίας. Ανεχτήκαμε, εν ονόματι του πολιτισμού μας, την πρόσμιξη της κοινωνίας μας με αλλόφυλους. Ως Έλληνες, τουλάχιστον, θα έπρεπε να φερθούμε εξυπνότερα. Να αντιληφθούμε ότι η Ελληνική Παιδεία είναι μέσο πνευματικής αλλοτρίωσης και ανάτασης όσων κοινωνούν αυτής. Και αντί, να φανατίζουμε τα παιδιά μας, εναντίον παιδιών αλλοδαπών, θιγόμενοι από συμπεριφορές που εμμέσως εμείς προκαλέσαμε -ειδικά σε μικρές επαρχιακές κοινωνίες με παραδοσιακές εγωϊστικές τάσεις-, να προσεγγίσουμε και να παιδευτούμε στην ελληνική τους αφομοίωση. Για ένα και μόνο λόγο. Διότι, τα παιδιά μας, είτε το θέλουμε είτε όχι, θα ζήσουν στο μέλλον με αυτά τα παιδιά στην κοινωνία που εμείς τους στήνουμε σήμερα. Μην εγκληματείτε εναντίον των παιδιών σας, ποτίζοντας με μίσος τις καρδιές τους, γιατί την ποινή που θα σας επιβάλλει η Ιστορία για το έγκλημα αυτό θα την εκτίσουν για εσάς, μισώντας σας, τα ίδια τα παιδιά σας.
Δάσκαλοι. Δώσατε όρκο να μεταδώσετε την ελληνική παιδεία σε όλα τα παιδιά που μαθητεύουν στα θρανία σας. Αν οι διδάξαντες στα πανεπιστήμια που αποφοιτήσατε, δεν σας υπενθύμισαν ότι ο μαθητής είναι άδειο βιβλίο και η γραφίδα που θα το γεμίσει είστε εσείς, ταπεινά επιτρέψτε μου να σας το υπενθυμίσει η ανήσυχη μετριότητά μου. Προστατεύστε την αυριανή Ελλάδα, από εμπάθειες και μικρόφθαλμα συμφέροντα. Δώστε γνώση με δικαιοσύνη, με ανιδιοτέλεια και με το πάθος της ελληνικής πνευματικής ανωτερότητας. Διδάξτε με το ενωτικό εθνικό παράδειγμά σας τα παιδιά που δεν γνωρίζουν από κομματικές σκοπιμότητες, από φυλετικές διακρίσεις, από μισαλλοδοξία, από ιδεολογίες και πολιτικά μοντέλα, αλλά συνεχίζουν ακόμη να επικοινωνούν με την γλώσσα των αγνών συναισθημάτων και των ενστικτωδών παρορμήσεων. Περιχαρακώστε την σχολική κοινότητα με την ευθεία κρίση και όχι την άκριτη υπεροψία. Μην επαναπαύεστε στην υπεροχή της γνώσης σας γιατί η γνώση είναι στείρα αν δεν παιδεύεται. Μην βαυκαλίζεστε τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας από προβλήματα που αφορούν τους μαθητές σας, υποδυόμενοι χιτώνες ουδετερότητας. Η απομόνωση και η απαξίωση της επερχόμενης γενιάς σας απειλεί ευθέως. Αντισταθείτε ενεργά. Φτιάξτε Έλληνες, από το πρόπλασμα που έχετε διαθέσιμο και όχι Μισέλληνες από το περίττωμα που αποβάλλει η κρατική ανεπάρκεια και τα κομματικά της εκτρώματα. Θυμηθείτε ότι στα έδρανά σας, υπό συνθήκες σκότους, κατοχής, αλλογλωσίας, ανυπαρξίας μέσων, προκάτοχοί σας αφιέρωσαν την πνευματική τους ικμάδα με αντίτιμο την ζωή τους, για να μπορείτε σείς σήμερα να στέκεστε υπερήφανοι στο έδρανο και να διδάσκετε ελληνικά ελεύθερα.
Πολιτικοί ταγοί. Τα μοντέλα παραπλάνησης που σας δίδαξαν οι μέντορές σας, καταρρέουν. Η κοινωνία του μέλλοντος σας έχει ήδη κρίνει ανεπαρκείς. Εάν σας απομένει ψίγμα ελληνικής φιλοτιμίας και εθνικής ηθικής, αποτρέψτε τα κομματικά σας όργανα από την εφαρμογή της συνταγής του διαίρει και βασίλευε. Διότι πλέον, το 'διαίρει' θα σας αποδυναμώσει και θα σας εξαφανίσει από το τοπίο διεκδίκησης και τότε ούτε λόγος θα υφίσταται για 'βασίλευε'. Η πολυπολιτισμική κοινωνία που επιλέξατε να βιώσει η Ελλάδα, ετοιμάζεται να σας καταβροχθίσει και φυσικά και πολιτικά και ιδεολογικά. Προλάβετε τα γεγονότα με ελληνική διορατικότητα. Για να δοικήσεις τον Έλληνα, πρέπει να τον κάνεις να πιστέψει ότι είναι Έλληνας, ανεξάρτητα που γεννήθηκε και ποιός ήταν ο πρόγονός του. Το όνειρο της πελατειακής ψηφοθηρίας με εισαγώμενο προϊόν πέρασε ανεπιστρεπτί. Η έννοια της πολυπολιτισμικής κοινωνίας διδάχτηκε από τον Αριστοτέλη και εφαρμόστηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο με επεκτατική πολιτική και όχι με συμπίεση εισαγόμενων αλλόφυλων πληθυσμών στην περιορισμένη επικράτεια. Διοχετεύστε την πολιτική σας ενέργεια στην απορρόφηση των υγειών μεταναστών στον εθνικό κορμό και μην τους μεταβάλλετε σε εμπρηστικούς θύλακες. Θα σας κατασπαράξουν ευκολότερα από όσο νομίζετε ότι θα περιορίσουν το ποδηγετούμενο λαό σας. Νομοθετήστε ελληνικά. Ξεκαθαρίστε το τοπίο. Αποβάλλετε τον κίνδυνο. Απορρίψατε τα ξένα σώματα και τα αλλόφρονα συμφέροντα που απεργάζεται η διεθνής συνομωσία. Φανείτε άξιοι προκατόχων ηγετών που παρά την πολιτική τους πρεσβυωπία, δεν τόλμησαν να ροκανίσουν τον εθνικό κορμό, αλλά όταν χρειάστηκε τον πότισαν με αίμα. *
Μπραβο σ΄αυτόν που το έγραψε.
-
To μεταναστευτικό δυστυχώς συμπιέζεται ανάμεσα στην άρνηση της πραγματικότητας από την ΧΑ και εθελοτυφλία από τους 'αλληλέγγυους' της Αριστεράς .
Ετσι έχουμε συνεχή τσουβαλιάσματα που οδηγούν ταυτόχρονα σε χαιδέματα σε ειδεχθείς εγκληματίες και σε αναίτιες επιθέσεις εναντίον αθώων μεταναστών .Το μεταναστευτικό πρέπει να λυθεί άμεσα με λογικό τρόπο , βασιζόμενοι σε ορισμένες αρχές .
- Ολοι οι Ευρωπαίοι μετανάστες να μπορούν να εργάζονται με πράσινη κάρτα στην χώρα συμφώνως και με την λογική της ΕΕ .
- Οι μη Ευρωπαίοι μετανάστες θα πρέπει να ξεχωριστούν σε αυτούς που έχουν περιουσία στην χώρα και σε αυτούς που δεν έχουν . Στους πρώτους να δοθούν κάρτες μεγάλης παραμονής , στους άλλους να τεθούν όροι χρονικής παραμονής και επαναπροώθησης .
- Η χώρα , πρέπει να ορίσει πόσους μετανάστες μπορεί να αντέξει .
Ταυτόχρονα οι εγκληματίες μετανάστες πρέπει να πηγαίνουν σε ειδικές φυλακές , ενώ θα πρέπει να εφαρμοστεί και η αρχή της μηδενικής ανοχής , ώστε σε ελαφρά εγκλήματα η απέλαση να είναι άμεση .
Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες προτάσεις , αλλά το σίγουρο είναι ότι το θέμα έχει κακοφορμίσει και σε λίγο θα ξεφύγει εντελώς .
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;