-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΕΕΠ, το ότι ήταν λαθραίος πώς ακριβώς διαπιστώθηκε; Ζητάνε χαρτιά οι φούρνοι για να ψήσουν;
ξερεις πολλους λαθρο πακιδες εσυ να εχουνε σωστα χαρτια;
εκανα να δω το αποκαλυπτικο δελτιο χθες (ή οπως διαολο το λενε) και εδειχνε ταυτοτητες των πακιδων. Ολοι γεννημενοι 1/1 (πχ 1/1/1985 , 1/1/1991 κλπ) και τα στοιχεια ειναι οτι δηλωσουν (αν θελει να τον λενε μαχμουτ, απλα το λεει και του βγαζουν ταυτοτητα με αυτο το ονομα). Αυτο ειναι συστημα λεμε
-
Αν ξέρω κάποιον λαθραίο Πακιστανό πώς θα μπορουσε να έχει σωστά χαρτιά;
-
Παιδιά δείξτε κατανόηση στο ΔΡΑΜΑ του φούρναρη που ΕΠΛΕΝΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ για μέρες
Ρε καραγκούνη μήπως πιστεύεις και στον άγιο βασίλη? Γιατί κι ο δικός μου ο φούρναρης πιστεύει, και μιλάμε για άτομο καραντί
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Χωρίς να είμαι ειδικός, το σκυλίσιο κρέας δέν πρέπει να έχει κάποια φοβερή διαφορά στη γεύση και τη μυρωδιά σε σχέση με τα κρέατα που τρώμε συνήθως (μοσχάρι, αρνί, κατσίκι). Σίγουρα, σε καμία περίπτωση δέν θα βρωμάει άσχημα όταν ψήνεται.η πολυπολιτισμικότητα αμβλύνει τις διαφορές των ηθών και των εθίμων.......
μπούρκες στις πουτάνες.....τεριέ ραγού στο φούρνο....λέμε..ρουφάμε και τα λέμε, λέμε...
ή αλλιώς, τον ήπιαμε και μας τη λένε, λέμε... -
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
@rx8_drifterαληθινο περιστατικο που συνεβει προ εξαμηνου σε φουρνο στο Κορωπι (με πηγη τον ιδιο τον φουρναρη)
Παει ενα μεσημερακι ενας λαθρο πακις στον φουρνο με ενα ταψι που ειχε μεσα ενα σφαγμενο ζωακι που εμοιαζε με αρνι. Το δινει λοιπον στον φουρναρη για να του το ψησει
το βαζει ο φουρναραιος λοιπον και του λεει περνα το βραδακι να το παρεις. Τι ηθελε να το ψησει ο αλλος, με το που αρχιζε να μαγειρευεται το κρεας, αρχισε να βγαζει μια βρωμα ασχημη και καπου εκει αρχισαν να περνουν χαμπαρι στον φουρνο οτι το φαι δεν ηταν αρνιερχεται ο λαθρο πακις τον βραδυ λοιπον και πληρωνει. Του λεει ο φουρναρης, 'ρε παλικαρι, τουτο δω το πραγμα βρωμαγε, τι διαολο ζωο ειναι;' . Περνει ο πακις το ταψι και καθως φευγει γυρναει κ' λεει στον φουρναρη δειχνοντας το ταψι 'αυτο; γουφ γουφ!'
Και ο φουρναρης μετα επλενε τον ατυχο φουρνο του 2 βδομαδες απο την αηδιαη συριζαιηκη πολυπολιτισμικοτητα σε ολο της το μεγαλειο
Kαι στο Ριο εχει συμβει http://egklimatikotita-allodapwn.blogsp ... _9590.html ( δεν ειναι Πατρα βεβαια )
Και σε κοντινη πολη της Αθηνας εχει συμβει http://gnomodotis.blogspot.gr/2011/10/b ... _9101.html
Αληθεια;Ψεμματα; Η ιδια ιστορια απλα αλλαζει ο τοπος. -
Έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τους φούρνους μας σε όλη την ελλάδα και να τρώμε με το ζόρι σκύλους!!!
Τα αριστερά κόμματα τι έχουν να πουν για όλα αυτά?
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τους φούρνους μας σε όλη την ελλάδα και να τρώμε με το ζόρι σκύλους!!!Τα αριστερά κόμματα τι έχουν να πουν για όλα αυτά?
-
Η αλήθεια είναι ότι η υπηρεσία αδέσποτων του Δήμου Αθηναίων κάνει τρομερή δουλειά, δεν βλέπεις τίποτα να κυκλοφορεί στα 4 στο κέντρο.
Η παραπάνω είδηση είναι ανόητη, σιγά μην ξέρει να ψήνει σωστά το σκύλο ο ελληνόψυχος φούρναρης, για να του εμπιστευτούν το έδεσμα οι γκουρμέ αλλοδαποί
-
Θα γράψω και ας μου τα σούρετε μετά από τι διάβασα που γράψατε…… εάν μου πειράξουν έναν φίλο, θα θυμώσω πολύ. Μα εάν μου πειράξουν την γριούλα τετράποδη Σουκι μου, κινέζα, δεν θα μπορούν να ξανά φάνε…..
Α. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τους φούρνους μας σε όλη την ελλάδα και να τρώμε με το ζόρι σκύλους!!!Τα αριστερά κόμματα τι έχουν να πουν για όλα αυτά?
Κορεάτες θα μας κάνουν στο τέλος!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Κορεάτες θα μας κάνουν στο τέλος! -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Θα γράψω και ας μου τα σούρετε μετά από τι διάβασα που γράψατε…… εάν μου πειράξουν έναν φίλο, θα θυμώσω πολύ. Μα εάν μου πειράξουν την γριούλα τετράποδη Σουκι μου, κινέζα, δεν θα μπορούν να ξανά φάνε…..
Α.Ο ελληνικος ποιμενικος σου πεφτει πολυ μπαναλ ε? μου θες και κινεζικο γιαλαντζι ελιν αλλα αντε μετα να πανε μπροστα τα ελληνικα προϊοντα
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τους φούρνους μας σε όλη την ελλάδα και να τρώμε με το ζόρι σκύλους!!!
Τα αριστερά κόμματα τι έχουν να πουν για όλα αυτά?
Κορεάτες θα μας κάνουν στο τέλος!
north korea is the best korea
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Α.Ο ελληνικος ποιμενικος σου πεφτει πολυ μπαναλ ε? μου θες και κινεζικο γιαλαντζι ελιν αλλα αντε μετα να πανε μπροστα τα ελληνικα προϊοντα
!!!!!!!A.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Επειδη εχει παρει φορα ο καραγκουνης:http://www.inews.gr/135/ki-allo-perista ... ropous.htm
Κι άλλο περιστατικό σφαγής σκύλου από Πακιστανούς!!! (Και που να αρχίσουν οι μαύροι να τρώνε ανθρώπους...)
02:03 1/7/2012 - Πηγή: EglimatikotitaΗ γειτονιά ξεσηκώθηκε στο πόδι, τα ξημερώματα, από τα σπαρακτικά ουρλιαχτά ενός σκύλου, που είχε την ατυχία να βρεθεί στο διάβα δύο ανδρών...
Το πρωί οι περίοικοι αντίκρισαν την οδό Ιδομενέως γεμάτη αίμα, κι άρχισαν να αναζητούν το τί είχε συμβεί.Το 'κουβάρι' της ανατριχιαστικής υπόθεσης κατέληξε σε δύο αλλοδαπούς από το Πακιστάν, οι οποίοι σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του Cretalive, φέρονται να έσφαξαν το σκύλο.Γράφει ο Λύκος Ο λόγος; Η βαρβαρότητα; Ή μήπως ... η πείνα; Οι υποψίες αρκετών - που, ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται με στοιχεία - στρέφονται προς το ενδεχόμενο οι δύο αλλοδαποί ... να μαγείρεψαν τελικά το άτυχο αδέσποτο, το οποίο, σημειωτέον, σαν ... να άνοιξε η γη και το κατάπιε!
Σε κάθε περίπτωση, η θανάτωση του αδέσποτου ζώου είναι μια πράξη τουλάχιστον απάνθρωπη και διεστραμμένη, που δεν τη χωρά ο ανθρώπινος νους...In real world:
http://www.chinasucks.org/xichang.htm
Νέα ψεύτικη είδηση προβοκάτσια σε μουσουλμάνους και Πακιστανούς στο ελληνικό διαδίκτυο
Αιντε καραγκου, γκουνα καραγκουνα
Είναι δυνατόν σε μία χώρα σαν την Ελλάδα που ο σκύλος είναι για παρέα, φύλαξη, να τον τρώνε; Αυτό είναι 'κανιβαλισμός'. Ας σε βαστούν τις αρχές που έχουμε. Φιλοξενούμενοι είναι.
-
Εγώ θέλω να μου πει κάποιος ένα αντικειμενικό κριτήριο βάσει του οποίου μπορούμε να τρώμε γουρούνι, αγελάδα, κατσίκι, πρόβατο, ελάφι αλλά είναι εγκληματικό να τρώμε σκύλο, γάτα, κτλ.
Προφανώς κι από πλευράς υγιεινής δεν υπάρχει σχέση (θεωρητικά) μεταξύ του αγοράζω κρέας από τον κρεοπώλη και του γδέρνω μόνος μου το όποιο ζώο. Αλλά και οι κυνηγοί αυτό δεν κάνουν; Γδέρνουν-τρώνε το θήραμα (π.χ. λαγό) χωρίς να γίνει σφαγή του ζώου σε κάποια εγκεκριμένη εγκατάσταση.
Υ.Γ.: Πριν δυο εβδομάδες έφαγα μπριζόλα αλόγου, ζώου που είναι για μεταφορές, κτλ. Εγκλημάτησα;
-
σλοβενία είχες πάει?
-
Βουλγαρία
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Εγώ θέλω να μου πει κάποιος ένα αντικειμενικό κριτήριο βάσει του οποίου μπορούμε να τρώμε γουρούνι, αγελάδα, κατσίκι, πρόβατο, ελάφι αλλά είναι εγκληματικό να τρώμε σκύλο, γάτα, κτλ.Συμφωνώ απολύτως!
ΟΚ, έχουμε μεγαλώσει με συγκεκριμένες παραστάσεις και εμένα θα μου φαινόταν αδιανόητο να φάω γάτα, όμως θεωρώ το κουνέλι το νοστιμότερο μεζέ που υπάρχει, όπως και τους χοχλιούς. Κάποιος άλλος μπορεί να αηδίαζε στην ιδέα ότι τρώει ένα τρωκτικό ή σαλιγκάρια αντίστοιχα.
-
Στην Λουμπλιάνα έξω απ το στάδιο της Ολύμπια, έχει μια πασίγνωστη καντίνα που σερβίρει αλογοburger, ΚΤΗΝΩΔΕΣ.
Αν ποτέ σας βγάλει ο δρόμος, δοκιμάστε
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;