-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Δρομο ΤΩΡΑ σε ολους τους μεταναστες. Στην Γαλλια βλακες ειναι που βγαζουν κομμα που λεει οτι θα διωξει του μεταναστες?Ο Σαρκοζι παιρνει πουλο και ερχεται το ακροδεξιο κομμα.Το βρωμερο Πασοκ ,ως αλλος Ιμπραημ πασας, θελει να διωξει τους Ελληνες και να φερει Πακιστανους στην θεση τους. Θανατος στους προδοτες!
eleos, ονομα και πραγμα.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
συγχέεις συνεχώς τις έννοιες αίτιο και αιτιατό.
Αυτές τις δουλειές κανένας δεν θα τις έκανε, όπως κανένας δε θα πήγαινε να ξεσκατίζει γριές κλπ κλπ.όπως ο ολλανδός δεν καθαρίζει τα ξενοδοχεία, ή ο γάλλος το μετρό στο παρίσι.
Ακριβώς αυτό!
Το θέμα είναι όμως ότι πλέον είναι ΠΟΛΥ περισσότεροι απ' όσους μπορούμε σαν χώρα να αντέξουμε.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
συγχέεις συνεχώς τις έννοιες αίτιο και αιτιατό.
Αυτές τις δουλειές κανένας δεν θα τις έκανε, όπως κανένας δε θα πήγαινε να ξεσκατίζει γριές κλπ κλπ.όπως ο ολλανδός δεν καθαρίζει τα ξενοδοχεία, ή ο γάλλος το μετρό στο παρίσι.
Ακριβώς αυτό!
Το θέμα είναι όμως ότι πλέον είναι ΠΟΛΥ περισσότεροι απ' όσους μπορούμε σαν χώρα να αντέξουμε.
Σε αυτο συμφωνω.
Η λυση ειναι που οσοι εχουν σωας τας φρενας διαφωνουν..
Αφηνεις η δεν αφηνεις τις μεταναστευτικες ροες..Παιρνεις μετρα για τους πολεμους που κανεις η συνεχιζεις..Βοηθας τις ιδιες τις χωρες αυτες η οχι(καλα αυτο ειναι και το πιο αμφιλεγομενο γιατι αν ειναι να στειλεις λεφτα στα εκει αφεντικα ζητω που καηκαμε).. -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Ούτε ζουν,ούτε εργάζονται κανονικά τόσα χρόνια, Είναι ΠΑΡΆΝΟΜΟΙ! Ας μείνουν στην χώρα τους να δουλέψουν ή να παλέψουν για καλύτερες συνθήκες ζωής και για δικαιώματα... Στο κάτω κάτω οι χώρες τους είναι πολύ πλουσιότερες από την δική μας,απλά είναι ακόμα πιο χαζοί και χεστες από εμάς και δεν τολμάνε εκεί να διεκδικήσουν για τις οικογένειές τους παρά μαζεύονται εδώ και καθοδηγούμενοι από πολιτικά συμφέροντα κάποιων δήθεν επαναστατούν. Γιατί δεν πας να επαναστατήσεις στην χώρα σου ρε Χασάν και να διεκδικήσεις ότι σου αναλογεί παρά διεκδικείς εδώ τα δικά μου?
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hrΈνας άνθρωπος που αδυνατώντας να ζήσει την οικογένειά του ποντάρει όλες του τις οικονομίες σ ένα αβέβαιο ταξίδι σε μια άγνωστη χώρα.. Περνώντας από 1000 κύματα καταφέρνει να φτάσει (και εγκλωβίζεται) σ έναν ξένο τόπο όπου αντιμετωπίζει την εχθρότητα και την εκμετάλλευση απ τους ντόπιους.. Δουλεύει σαν σκυλί και αυτός και τα παιδιά του ζουν στο περιθώριο της κοινωνίας. Το κράτος-υποδοχέας αδιαφορεί γι αυτόν και δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει αύριο.
Εγώ, ένας άνθρωπος, surfάρω στην δουλειά στο νετ και διαβάζω ότι χαριστήκαμε πριν λίγο σε 300 εκβιαστές.. Σιχτιριάζω λίγο αλλά συνεχίζω την δουλίτσα μου.. Πάω σούπερ μάρκετ, νταξ πάνω κάτω για τα βασικά βγαίνω.. Δεν γαμίεται.. Το απόγευμα καφέ να ξεσκάσω λίγο.. Logάρω με το κινητό 4tforum που παίζει θεματάκι να ξεσπάσω.. Γράφω ότι είναι να γράψω, μου φταίει το ένα και το άλλο, σχολνάω και μ αυτό.. Άντε να πω και 2 @@ριες για την ομάδα, γυρνάω σπίτι, διαβάζω τα παιδιά, μαμ, κακά και νάνι.. Αύριο πάλι τα ίδια.. Θα κλαίω την μοίρα μου.. Λες και ξέρω να κάνω τίποτα άλλο..
Άντε.. ποιος είναι ο χαζός και χέστης
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
@ wannabe ποιός δεν χρειάστηκε το φτηνό εργατικό δυναμικό? δε μίλησα για επιστήμονες, απ αυτούς έχουμε μπόλικους και τους περιποιούμαστε καταλλήλως ως χώρα, δεν χρειαζόμαστε άλλουςδεν είπα οτι δεν χρειάζεται φτηνό εργατικό δυναμικό ούτε οτι σαν οικονομία δεν τους εκμεταλλευτήκαμε. είπα οτι δεν ήταν, ουτε είναι τώρα,η μοναδική λύση.
στη τελική το οτι χρησιμοποιήθηκαν σαν ομογενές δυναμικό απλά υπογραμμίζει μια μεγάλη παθογένεια του οικονομικού κύκλου στην Ελλάδα. οτι δηλαδή δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε προστιθέμενη αξία στα όποια προιόντα μας.και έρχεται και κολλάει άριστα με αυτό που λες για την τύχη των επιστημόνων-ερευνητών στην ελληνική αγορά. -
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
.........Εγώ, ένας άνθρωπος, surfάρω στην δουλειά στο νετ και διαβάζω ότι χαριστήκαμε πριν λίγο σε 300 εκβιαστές.. Σιχτιριάζω λίγο αλλά συνεχίζω την δουλίτσα μου.. Πάω σούπερ μάρκετ, νταξ πάνω κάτω για τα βασικά βγαίνω.. Δεν γαμίεται.. Το απόγευμα καφέ να ξεσκάσω λίγο.. Logάρω με το κινητό 4tforum που παίζει θεματάκι να ξεσπάσω.. Γράφω ότι είναι να γράψω, μου φταίει το ένα και το άλλο, σχολνάω και μ αυτό.. Άντε να πω και 2 @@ριες για την ομάδα, γυρνάω σπίτι, διαβάζω τα παιδιά, μαμ, κακά και νάνι.. Αύριο πάλι τα ίδια.. Θα κλαίω την μοίρα μου.. Λες και ξέρω να κάνω τίποτα άλλο..Άντε.. ποιος είναι ο χαζός και χέστης
-
Είπαμε όλοι είναι ανθρωπιστές μέχρι να βιώσουν κάτι στο πετσί τους... Σας ευχομαι να μην κινδυνέψει ποτέ η οικογένειά σας και να μην αλλάξετε ποτέ άποψη. Υποστηρικτές εξ αποστάσεως και χωρίς να βάζετε το κεφάλι σας στο ντορβά. Από την βίλλα μου στην Βούλα,στο Ψυχικό,από το εξωτερικό ή από την επαρχία που οι μόνοι ξένοι που συναναστρέφομαι είναι οι εργάτες μου κι εγώ ξέρω να κρίνω και να χαρακτηρίζω...
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr -
Όλοι οι Έλληνες που δουλεύουν στην οικοδομή βρίζουν για τους μετανάστες που δεν ξέρουν τη δουλειά και δουλεύουν με μικρά μεροκάματα.
Εμένα δεν με επηρεάζουν άμεσα οι μετανάστες/λαθρομετανάστες, καλύτερα είναι γιατί βρίσκω φτηνά μεροκάματα.
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Ούτε ζουν,ούτε εργάζονται κανονικά τόσα χρόνια, Είναι ΠΑΡΆΝΟΜΟΙ! Ας μείνουν στην χώρα τους να δουλέψουν ή να παλέψουν για καλύτερες συνθήκες ζωής και για δικαιώματα... Στο κάτω κάτω οι χώρες τους είναι πολύ πλουσιότερες από την δική μας,απλά είναι ακόμα πιο χαζοί και χεστες από εμάς και δεν τολμάνε εκεί να διεκδικήσουν για τις οικογένειές τους παρά μαζεύονται εδώ και καθοδηγούμενοι από πολιτικά συμφέροντα κάποιων δήθεν επαναστατούν. Γιατί δεν πας να επαναστατήσεις στην χώρα σου ρε Χασάν και να διεκδικήσεις ότι σου αναλογεί παρά διεκδικείς εδώ τα δικά μου?
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hrΠαλι με αυτο το παρανομοι..Γιατι δεν προσπαθουμε να ξεφυγουμε λιγο απο αυτο?Παρανομοι ειναι επειδη εμεις το επιλεγουμε να ειναι παρανομοι..Καλως η κακως οι χωρες απο τις οποιες προερχονται δεν εχουν περιθωριο βελτιωσης αυτη τη στιγμη για λογους που εχουν χιλιοειπωθει αλλα θα τους ξαναπω.(Πολεμος απο τους δυτικους(δικες μας κυβερνησεις),εμφυλιος πολεμος,δικτατορικα καθεστωτα(πολιτικοι προσφυγες),φτωχεια που εμεις δεν εχουμε φανταστει).
Δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορουμε να φανταστουμε γιατι φτωχεια μιλαμε..Οχι κοψιμο επιδοματων ομως σιγουρα..Ο Χασαν δεν διεκδικει τα δικα σου αλλα διεκδικει το δικαιωμα του για κανονικη ζωη.
Ακομα και ωφελιμιστικα στη τελικη να το δεις κερδιζεις απο τη νομιμη παρουσια του Χασαν εδω και οχι τα γκετο,την εξαθλιωση και οτι αυτα συνεπαγονται αλλα ακομα και τις κοινωνικες αναταραχες που θα ξεσπανε απο την παρουσια εξαθλιωμενων ανθρωπων.Επισης το μεροκαματο δεν επεσε λογω της παρουσιας μεταναστων αλλα οι μεταναστες χρησιμοποιηθηκαν ως αφορμη για να πεσει.Σε λιγο θα ακουσουμε και οτι ο βασικος μισθος του ιδιωτικου η το δημοσιου πεφτει εξαιτιας των μεταναστων που προσφερουν ιδιες υπηρεσιες χαμηλοτερα...
Το καθεστώς παράνομης εισόδου δεν είναι θέμα επιλογής της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας αλλά του τρόπου του οποίου οι ίδιοι επέλεξαν να εισέλθουν στην χώρα. Όταν αυτοί οι ανθρώποι πετάνε-εξαφανίζουν τα χαρτιά τους πρίν τους εντοπίσουν οι ελληνικές αρχές και δηλώνουν χώρα προέλευσης ότι τους καπνίσει προκειμένου έτσι να αποφύγουν την επαναπροώθηση ξέρουν εμμέσως πλην σαφώς την υπέρβαση της ενέργειας τους.
(Κλασσικό παράδειγμα ο δολοφόνος του ηθοποιού Σεργιανόπουλου που δήλωνε Αφγανός πρόσφυγας ενώ ήταν Γεωργιανός.)
Το αν μια κοινωνία θέλει να νομιμοποιήσει αυτούς τους ανθρώπους είναι δικό της δικαίωμα όχι όμως να δεχόμαστε τετελεσμένα μιας κατάστασης που δεν την επιλέξαμε.
Οπότε ο εκάστοτε Χασάν έχει δικαίωμα για καλύτερη ζωή με την βασική προυπόθεση ότι
η εκάστοτε κοινωνία στην οποία πάει να ζήσει θέλει και είναι σε θέση να τον δεχθεί με τους όρους και τι προυποθέσεις που η ίδια επιβάλει.Αλλιώς φίλε μου δεν θα πρέπει πλέον να μιλάμε για οργανωμένες κοινωνίες αλλά για κοινώβια ανθρώπων.
-
Μεγαλο αστειο οτι οι μεταναστες βοηθησαν στην οικονομικη ανορθωση της Ελλαδος. 1) εαν δεν κανω λαθος η χωρα ειναι στην επιτηρηση 2) Εργαστηκαν και εργαζονται με αμοιβη 3) εαν καποιοι τους εκμεταλλευονται αυτο τους φερνει πιο κοντα στην ισοτητα με τους Ελληνες και εμας μας εκμεταλλευεται η εργοδοσια 4) ειναι μυθος οτι οι Ελληνες δεν κανουν ¨¨καποιες δουλειες'', για καντε μια βολτα στη γερμανια να δειτε σε λιγο στο Βερολινο θα μιλανε μονο Ελληνικα.
Ερωτημα εχουν μαθει οι Ελληνες απο τα λαθη τους ? υποθετω πως οχι. Καλη η φιλευσπλαχνια δε λεω αλλα αμα δεν αγαπας τον εαυτο σου δεν μπορεις να αγαπησεις και να βοηθησεις κανενα.
Ο προοδευτισμος ξερετε που θα σταματησει ?? ΟΤΑΝ Ο ΦΟΥΚΑΡΑς ΠΑΚΙΣΤΑΝΟς ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΜΑς ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ , ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΚΛΠΚΛΠ τοτε να δειτε πως θα σφυριζουν αδιαφορα ολοι οσοι υποστηριζουν οτι δεν τους ενοχλει η ανεξελεγκτη εισοδος λαθρομεταναστων στη χωρα μας. -
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Το καθεστώς παράνομης εισόδου δεν είναι θέμα επιλογής της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας αλλά του τρόπου του οποίου οι ίδιοι επέλεξαν να εισέλθουν στην χώρα. Όταν αυτοί οι ανθρώποι πετάνε-εξαφανίζουν τα χαρτιά τους πρίν τους εντοπίσουν οι ελληνικές αρχές και δηλώνουν χώρα προέλευσης ότι τους καπνίσει προκειμένου έτσι να αποφύγουν την επαναπροώθηση ξέρουν εμμέσως πλην σαφώς την υπέρβαση της ενέργειας τους.(Κλασσικό παράδειγμα ο δολοφόνος του ηθοποιού Σεργιανόπουλου που δήλωνε Αφγανός πρόσφυγας ενώ ήταν Γεωργιανός.)
Το αν μια κοινωνία θέλει να νομιμοποιήσει αυτούς τους ανθρώπους είναι δικό της δικαίωμα όχι όμως να δεχόμαστε τετελεσμένα μιας κατάστασης που δεν την επιλέξαμε.
Οπότε ο εκάστοτε Χασάν έχει δικαίωμα για καλύτερη ζωή με την βασική προυπόθεση ότι
η εκάστοτε κοινωνία στην οποία πάει να ζήσει θέλει και είναι σε θέση να τον δεχθεί με τους όρους και τι προυποθέσεις που η ίδια επιβάλει.Αλλιώς φίλε μου δεν θα πρέπει πλέον να μιλάμε για οργανωμένες κοινωνίες αλλά για κοινώβια ανθρώπων.
Αν ήταν ακριβώς όπως λες τα πράγματα θα έπρεπε να καθόμασταν ακόμα στο μεσαίωνα. Κάποιοι παράνομοι άπλυτοι σηκώθηκαν κι εκεί και είπαν 'δε γαμιέστε;'
Όταν κάποιοι συγκεντρώνουν όλο τον πλούτο του κόσμου, κι οι υπόλοιποι παίρνουν από τα τρία το κανένα, τότε γίνονται λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα.
Στο βαθμό λοιπόν που η Δύση παράγει πλούτο σε βάρος αυτών των ανθρώπων, δεν είναι τόσο απλό το να υποστηρίζεις 'δικαίωμά μας είναι να θέλουμε να κάτσετε σπίτια σας'. Ας πάρουμε όλες τις βιομηχανίες και εργοστάσιά μας από εκεί, και μετά να πούμε κάτστε στ' αυγά σας.
-
Ο χρήστης chris palas έγραψε:
Μεγαλο αστειο οτι οι μεταναστες βοηθησαν στην οικονομικη ανορθωση της Ελλαδος. 1) εαν δεν κανω λαθος η χωρα ειναι στην επιτηρηση 2) Εργαστηκαν και εργαζονται με αμοιβη 3) εαν καποιοι τους εκμεταλλευονται αυτο τους φερνει πιο κοντα στην ισοτητα με τους Ελληνες και εμας μας εκμεταλλευεται η εργοδοσια 4) ειναι μυθος οτι οι Ελληνες δεν κανουν ¨¨καποιες δουλειες'', για καντε μια βολτα στη γερμανια να δειτε σε λιγο στο Βερολινο θα μιλανε μονο Ελληνικα.
Ερωτημα εχουν μαθει οι Ελληνες απο τα λαθη τους ? υποθετω πως οχι. Καλη η φιλευσπλαχνια δε λεω αλλα αμα δεν αγαπας τον εαυτο σου δεν μπορεις να αγαπησεις και να βοηθησεις κανενα.
Ο προοδευτισμος ξερετε που θα σταματησει ?? ΟΤΑΝ Ο ΦΟΥΚΑΡΑς ΠΑΚΙΣΤΑΝΟς ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΜΑς ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ , ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΚΛΠΚΛΠ τοτε να δειτε πως θα σφυριζουν αδιαφορα ολοι οσοι υποστηριζουν οτι δεν τους ενοχλει η ανεξελεγκτη εισοδος λαθρομεταναστων στη χωρα μας.Τωρα το κατάλαβα!
Όλη η βαβούρα γίνεται για να μην χτυπήσουν τις πόρτες των σπιτιών με υψηλή αντικειμενική αξία , βλέπε Εκάλη - Γλυφάδα κλπ κλπ.
Ωραία.
-
mjacob,
θα σου πω κάτι που ίσως σε ρίξει από τα σύννεφα.Αν οι Αφγανοί, οι Πακιστανοί και οι Αφρικανοί είχαν όσα εργοστάσια έχουμε κι εμείς και ίδια οικονομική κατάσταση, τότε δεν θα πήδαγαν τα συρματοπλέγματα στα σύνορα, θα τα γκρέμιζαν για να μας κάνουν δούλους τους, πριν τους κάνουμε εμείς.
Η ιστορία της ανθρωπότητας σε 2 σειρές.
Εκδόσεις Μανόσκυ. -
Ο,τι και να λέμε εμείς όλοι εδώ,δεν είναι τυχαίο που πάντα η πλειοψηφία του κόσμου ψηφίζει ότι δεν τους θέλει στην χώρα.
Εκτός κι αν γέμισε ξαφνικά η Ελλάδα φασίστες και ρατσιστές.
sent from my E10i using Tapatalk while doing 230km/hr -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
mjacob,
θα σου πω κάτι που ίσως σε ρίξει από τα σύννεφα.Αν οι Αφγανοί, οι Πακιστανοί και οι Αφρικανοί είχαν όσα εργοστάσια έχουμε κι εμείς και ίδια οικονομική κατάσταση, τότε δεν θα πήδαγαν τα συρματοπλέγματα στα σύνορα, θα τα γκρέμιζαν για να μας κάνουν δούλους τους, πριν τους κάνουμε εμείς.
Εκδόσεις Μανόσκυ.Οπότε manosk σκάσε και κολύμπα
Αφού λοιπόν είναι και ενσυνείδητη επιλογή σου να θες ένα τέτοιο τρίτο κόσμο, είναι και ενσυνείδητη επιλογή σου η κατάσταση που επικρατεί. -
Εγώ θα ήθελα να φοράω στεφάνι από λουλούδια και να τραγουδάω με τη Μπέσυ Αργυράκη και τον Τέρη Χρυσό.
Αλλά προτιμώ να μη γίνω λίπασμα πριν την ώρα μου.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
mjacob,
Εκδόσεις Μανόσκυ.Αναμένεται εισβολή από τους Ινδούς....γιατί αυτοί έχουν αρκετά εργοστάσια , άσε που είναι και γείτονες με τους Πακιστανούς
-
Ας αγκαλιασουμε τον λαθρομεταναστη του αφεντικου, διοτι μετα θα τον στειλει σε εμας να μας κανει παρεα. Οσο για το αφεντικο δε το χαλαει να παρουσιαζεται αλληλεγγυως δε χανει τιποτε , το πολυ πολυ να δωσει κανα ακινητο του για φιλοξενια και να παρει μετα κανα δημοσιο εργο παραπανω. ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥς ΜΕΤΑΜΑΣΤΕς ΑΜΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΙΟς ΘΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΗ ΚΑΓΙΕΝΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕ???
Ποιος?? το παλληκαρακι που τρωει λαστιχα στη πλατεια με το χαρτζηλικι του μπαμπα αλληλεγγυου?? ποιος???? guiz??? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ θα ήθελα να φοράω στεφάνι από λουλούδια και να τραγουδάω με τη Μπέσυ Αργυράκη και τον Τέρη Χρυσό.Αλλά προτιμώ να μη γίνω λίπασμα πριν την ώρα μου.
θα ήθελες και να μην υπάρχουν λαθρομετανάστες, αλλά ούτε αυτό γίνεται.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το καθεστώς παράνομης εισόδου δεν είναι θέμα επιλογής της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας αλλά του τρόπου του οποίου οι ίδιοι επέλεξαν να εισέλθουν στην χώρα. Όταν αυτοί οι ανθρώποι πετάνε-εξαφανίζουν τα χαρτιά τους πρίν τους εντοπίσουν οι ελληνικές αρχές και δηλώνουν χώρα προέλευσης ότι τους καπνίσει προκειμένου έτσι να αποφύγουν την επαναπροώθηση ξέρουν εμμέσως πλην σαφώς την υπέρβαση της ενέργειας τους.
(Κλασσικό παράδειγμα ο δολοφόνος του ηθοποιού Σεργιανόπουλου που δήλωνε Αφγανός πρόσφυγας ενώ ήταν Γεωργιανός.)
Αν ήταν ακριβώς όπως λες τα πράγματα θα έπρεπε να καθόμασταν ακόμα στο μεσαίωνα. Κάποιοι παράνομοι άπλυτοι σηκώθηκαν κι εκεί και είπαν 'δε γαμιέστε;'
Όταν κάποιοι συγκεντρώνουν όλο τον πλούτο του κόσμου, κι οι υπόλοιποι παίρνουν από τα τρία το κανένα, τότε γίνονται λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα.
Στο βαθμό λοιπόν που η Δύση παράγει πλούτο σε βάρος αυτών των ανθρώπων, δεν είναι τόσο απλό το να υποστηρίζεις 'δικαίωμά μας είναι να θέλουμε να κάτσετε σπίτια σας'. Ας πάρουμε όλες τις βιομηχανίες και εργοστάσιά μας από εκεί, και μετά να πούμε κάτστε στ' αυγά σας.
Το δικαίωμα μιας κοινωνίας, αγαπητέ mjacob, να υπερασπιστεί την φυσιογνωμία της κανένα Μεσαιωνα δεν αποτελεί αλλιώς τους αρχαίους Αθηναίους που έδιναν σπανιότατα πολιτικά δικαιώματα σε αλλοδαπούς θα έπρεπε να τους θεωρούμε οπισθοδρομικούς. Δεν είναι έτσι τα πράγματα.
Όσο για το ότι η Δύση παράγει πλούτο σε βάρος αυτών των ανθρώπων ναί μεν υπάρχει αλήθεια σε αυτό που λές αλλά τα πράγματα δεν είναι 100% ακριβώς έτσι. Γιατί πλέον η Δύση παράγει πλούτο όχι μόνο σε βάρος αυτών των ανθρώπων, αλλά πλέον και σε βάρος των ίδιων της των λαών. Όλοι αυτοί που έρχονται είτε απο Ασία είτε απο Αφρική στην Ευρώπη έρχονται σε μια εποχή όπου η οικονομική δραστηριότητα στις ευρωπαικές χώρες, στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, αρχίζει και μεταφέρεται σε χώρες του τρίτου κόσμου δημιουργώντας προβλήματα στους υπάρχοντες πληθυσμούς της Ευρώπης. Ουσιαστικά οι ξένοι απο Ασία και απο Αφρική έρχονται σε μια εποχή που το δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή είναι το πλέον αμφίβολο όχι μόνο για αυτούς αλλά και για μάς όπως πάνε τα πράγματα.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;