-
ευθέως ανάλογης ουσίας με τα 'μόνο στην ελλάδα αυτά'
-
το πρόβλημα βασικά είναι αυτό
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Δεν ειμαι δημοσιογραφος αγορι μου...Αν εσυ εισαι ικανοποιημενος με δημοσιογραφους που τσιριζουν αντι να πληροφορουν προπαγανδιζοντας με γεια σου με χαρα σου.-
προσεχε τις εκφρασεις σου, αυτα στους κολλητους σου
-
αντικειμενικη ενημερωση απο που θα εχουμε; απο κανα indy μηπως; ποια ειναι η προπαγανδα στη συγκεκριμενη περιπτωση;
ενημερωσε μας αντικειμενικα, αν οχι εσυ μιας και δεν εισαι δημοσιογραφος, απο καποιο λινκ εστω που θεωρεις αξιοπιστο
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
κανταντάτε γελοίοι, αν μη τι άλλο, για να μην πώ τπτ πιο βαρυ.Λίγος σεβασμός σε ανθρώπους που αγωνιζονται με την ζωή του για κάτι καλύτερο.
Επιπροσθέτως ανοίξτε τα στραβάδια σας και διαβάστε, αφού τόσο πολύ σας αρέσουν οι πηγές και η βιβλιογραφία
το ποιος ειναι γελοιος στην ολη ιστορια ειναι προφανες
σεβασμος σε τι ακριβως; στους νομους που καταστρατηγουνται πχ; μονο που δεν ειναι αγωνας, αλλα εκβιασμος (κι οχι απο τους ιδιους)
αν τους αρεσει, αν δεν τους αρεσει ο δρομος ειναι γνωστος
αυριο απεργια πεινας γιατι καποιος απολυθηκε, μεθαυριο γιατι δεν εχει να πληρωσει φπα, σε ενα μηνα γιατι του εκλεισαν το μαγαζι επειδη δεν εκοβε αποδειξεις
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Δεν ειμαι δημοσιογραφος αγορι μου...Αν εσυ εισαι ικανοποιημενος με δημοσιογραφους που τσιριζουν αντι να πληροφορουν προπαγανδιζοντας με γεια σου με χαρα σου.
-
-
αντικειμενικη ενημερωση απο που θα εχουμε; απο κανα indy μηπως; ποια ειναι η προπαγανδα στη συγκεκριμενη περιπτωση;
ενημερωσε μας αντικειμενικα, αν οχι εσυ μιας και δεν εισαι δημοσιογραφος, απο καποιο λινκ εστω που θεωρεις αξιοπιστο
σου έχουν παρατεθεί κάμποσα, αν δεν θες να τα διαβάσεις είναι δικό σου πρόβλημα
-
-
http://www.skai.gr/news/greece/article/164548/fotia-me-exi-nekrous-se-katastima-rouhon-/
Τραγικό θάνατο βρήκαν έξι άνθρωποι από πυρκαγιά σε κατάστημα με κινέζικα ρούχα στο Αιγάλεω, ενώ συνεχίζεται η έρευνα των πυροσβεστών για τον εντοπισμό και άλλων ατόμων στο κτίριο.Η φωτιά ξέσπασε στις 2:00 τα ξημερώματα της Τρίτης από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Εκτιμάται ότι πρόκειται για μετανάστες οι οποίοι εργάζονταν και κοιμούνταν στο κτίριο και παγιδεύτηκαν στις φλόγες.
...
-
Δεν ειμαι δημοσιογραφος αγορι μου...Αν εσυ εισαι ικανοποιημενος με δημοσιογραφους που τσιριζουν αντι να πληροφορουν προπαγανδιζοντας με γεια σου με χαρα σου.
-
-
1)Δεν ειδα να εχεις τα ιδια προβληματα με αλλους που παραγγελνουν φερετρα και ξερνονησια..Σε πειραξε το αγορι μου επειδη προερχεται απο την αντιθετη πλευρα μαλλον..
2)Εβαλα λινκ οπως εχουν βαλει και αλλοι..Δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο..Σιγουρα παρουσιαζει ΚΑΙ τα γεγονοτα εκτος απο το να προπαγανδιζει.Α κατσε τον ΣΚΑΙ τον βριζουμε μονο οταν το παιζει οικολογος,οταν προπαγανδιζει ειναι ''η πηγη ενημερωσης''. -
-
κανταντάτε γελοίοι, αν μη τι άλλο, για να μην πώ τπτ πιο βαρυ.Λίγος σεβασμός σε ανθρώπους που αγωνιζονται με την ζωή του για κάτι καλύτερο.
Επιπροσθέτως ανοίξτε τα στραβάδια σας και διαβάστε, αφού τόσο πολύ σας αρέσουν οι πηγές και η βιβλιογραφία
σεβασμο σε ανθρωπους που τους εταξαν πολιτικοι κατι για να ερθουν αθηνα και να κανουν απεργια πεινας?..
λυπαμαι μονο οσους απο αυτους πιστεψαν μερικους απο τους δικους τους..οι αλλοι να πανε στο διαολο και λιγα τους λεω.. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ώχου βρε ernani, τι θες κι εσύ τώρα;Είπαμε όλα στην ελλάδα ανακαλύφθηκαν. Πουθενά αλλού δεν συμβαίνει τπτ
Πορείες, σπασίματα, απεργοί πείνας, φοροδιαφυγή, δημιουργική λογιστική, μίζες, κρίση κ.ο.κ. ΜΟΝΟ στην ελλάδα αυτά.Α! Εκτός από λαθρομετανάστες που μόνο οι έλληνες δεν έχουν υπάρξει ποτέ.
φυσικα και δεν ειμασταν ποτε
στην αυστραλια δεν ηθελαν να διωξουν εμας αλλα εμεις τους αυστραλους! -
κανταντάτε γελοίοι, αν μη τι άλλο, για να μην πώ τπτ πιο βαρυ.
Λίγος σεβασμός σε ανθρώπους που αγωνιζονται με την ζωή του για κάτι καλύτερο.
το ποιος ειναι γελοιος στην ολη ιστορια ειναι προφανες
σεβασμος σε τι ακριβως; στους νομους που καταστρατηγουνται πχ; μονο που δεν ειναι αγωνας, αλλα εκβιασμος (κι οχι απο τους ιδιους)
αν τους αρεσει, αν δεν τους αρεσει ο δρομος ειναι γνωστος
αυριο απεργια πεινας γιατι καποιος απολυθηκε, μεθαυριο γιατι δεν εχει να πληρωσει φπα, σε ενα μηνα γιατι του εκλεισαν το μαγαζι επειδη δεν εκοβε αποδειξεις
Πώς διαχωρίζει κάποιος τις έννοιες του αγώνα και του εκβιασμού;
Αν απολυθεί κάποιος, γιατί να μην διαμαρτυρηθεί; Δηλαδή αυτό εδώ είναι εκβιασμός;
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=67840&catid=6Το να μην κόβει αποδείξεις κάποιος είναι παράνομο, σαφώς. Αλλά δεν έχει σχέση με τις απολύσεις.
Πάντως, αν το δεις λίγο ψύχραιμα το κείμενό σου, αν στο έγραφε κάποιος άλλος σαν απάντηση σε αυτά που γράφεις στο θέμα των διοδίων, νομίζω ότι θα σε ενοχλούσε πολύ.
-
Mήνυση γιατρού εις βάρος μελών της Επιτροπής Αλληλεγγύης στους μετανάστες της Υπατίας
Δύο γυναίκες-μέλη της επιτροπής αλληλεγγύης στους μετανάστες του Μεγάρου Υπατία, οι οποίοι βρίσκονται στην 43η ημέρα απεργίας πείνας, συνελήφθησαν μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους γιατρός του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός».
Σύμφωνα με τη μήνυση, το πρωί ορισμένοι από τους 20 περίπου μετανάστες, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, θέλησαν να φάνε.
Οι δυο κατηγορούμενες, μαζί με άλλα άτομα της ίδιας επιτροπής, αντέδρασαν έντονα, «εμποδίζοντας τους γιατρούς να ασκήσουν το λειτούργημα τους», όπως αναφέρει ο μηνυτής, διευθυντής της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου.
Την ίδια στιγμή κάποιοι από τους άλλους μετανάστες φοβήθηκαν και έβγαλαν τους ορούς με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση.
Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν και το επεισόδιο έληξε, ο γιατρός υπέβαλε μήνυση σε βάρος των δυο γυναικών, οι οποίες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.
-
χμ.... ενδιαφέρον.... ποιο είναι το στοχούμενο αποτέλεσμα όταν εμποδίζεις κάποιους να σιτιστούν?
-
Aν ισχύει αυτό, τότε οι 2 αυτές και τα όποια μέλη Αλληλεγγύης θέλουν γ@μήσι ασάλιωτο. Στα νοσοκομεία κουμάντο κάνουν οι γιατροί, αυτοί ξέρουν τι θα φάει/πιεί ο ασθενής, όχι ο συνοδός ή ο κάθε άσχετος. Άντε treeμπούρδελα...
-
όχι ρε παιδάκι απλά θέλω να καταλάβω... εγώ είχα κατηγορηθεί εμμέσως πλην σαφώς ως φασίστας. Αυτές λοιπόν αν ισχύει αυτό τι είναι? Του Ερυθρού Σταυρού?
-
σας κάθεται καλά αυτό το σενάριο, αλλά απ όσο μαθαίνω το αντίθετο συμβαίνει, οι γιατοί πολεμάν με το ζόρι να τους ταϊσουν για να σπάσουν την απεργεία.
Αυτό που έκαναν οι της επιτροπής ήταν να κράξουν το γιατρό που τους πήγαινε φαϊ για να τους σπάσει το ηθικό
http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... sitistoun/
ας πούμε, τί λέει η άλλη πλευρά.
μα καλά, πιστεύετε ότι αν ο άλλος πεθαίνει της πείνας και θέλει να φάει, θα επιτρέψει στον καθέναν να του το απαγορεύσει?
από προπαγάνδα καλά πάμε
-
Γιατί ρε παιδάκι μου όλα όσα δεν κάθονται στη κοσμοθεωρία κάποιων θα πρέπει να είναι προβοκάτσια. Και πως είναι δυνατόν να πιστεύουμε ένα κανάλι μόνον όταν λέει τα πράγματα όπως εμείς θέλουμε.
Λίγο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός θυμίζει αυτή η ιστορία....
ΥΓ. Αν πω ότι ο ΣΚΑΙ κάνει προπαγάνδα υπέρ των 2 αυτών συμπαραστατών γιατί θέλει να γεμίσει η χώρα με ξένους γιατί ο Αλαφούζος θέλει φθηνά εργατικά χέρια στα καράβια του δεν θα αιτιολογούσα κατά κάποιον τρόπο το σκεπτικό μου? Ευφάνταστο σενάριο. Όσο ευφάνταστο είναι το σενάριο ότι η Κυβέρνηση χρησιμοποιεί γιατρούς να σπάσουν την απεργία όταν η ίδια δεν ξέρει τι θέλει....
-
μα καλά, πιστεύετε ότι αν ο άλλος πεθαίνει της πείνας και θέλει να φάει, θα επιτρέψει στον καθέναν να του το απαγορεύσει?
από προπαγάνδα καλά πάμε
Η προπαγάνδα κινείται both ways. Ο Σκάι πάντως ήταν σωστός που έβαλε και τις δύο πλευρές.
Οι γιατροί πάλι τι σκοπεύουν να κερδίσουν 'σπάζοντας το ηθικό' των απεργών; Μήπως απλά προσπαθούν να σώσουν τους απεργούς; -
Το να δίνεται εντολή να αφήνονται δίσκοι με φαγητό στους απεργούς πείνας, ενώ αυτοί έχουν δηλώσει ότι δεν θέλουν να σιτιστούν, μ' αρέσει που περνάει στα ψιλά γράμματα
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Γιατί ρε παιδάκι μου όλα όσα δεν κάθονται στη κοσμοθεωρία κάποιων θα πρέπει να είναι προβοκάτσια. Και πως είναι δυνατόν να πιστεύουμε ένα κανάλι μόνον όταν λέει τα πράγματα όπως εμείς θέλουμε.ενώ εσύ βρε χρήστο δεν κάνεις καθόλου το ίδιο πράγμα
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Γιατί ρε παιδάκι μου όλα όσα δεν κάθονται στη κοσμοθεωρία κάποιων θα πρέπει να είναι προβοκάτσια. Και πως είναι δυνατόν να πιστεύουμε ένα κανάλι μόνον όταν λέει τα πράγματα όπως εμείς θέλουμε.Λίγο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός θυμίζει αυτή η ιστορία....
ΥΓ. Αν πω ότι ο ΣΚΑΙ κάνει προπαγάνδα υπέρ των 2 αυτών συμπαραστατών γιατί θέλει να γεμίσει η χώρα με ξένους γιατί ο Αλαφούζος θέλει φθηνά εργατικά χέρια στα καράβια του δεν θα αιτιολογούσα κατά κάποιον τρόπο το σκεπτικό μου? Ευφάνταστο σενάριο. Όσο ευφάνταστο είναι το σενάριο ότι η Κυβέρνηση χρησιμοποιεί γιατρούς να σπάσουν την απεργία όταν η ίδια δεν ξέρει τι θέλει....
ως μηχανικός, με πρακτικό νού, θεωρείς πολύ λογικό το σενάριο, κάποιος που πεθαίνει της πείνας (αποφασίσαμε τελικά ότι πεθαίνει, ήταν προπαγάνδα αυτό που γράφτηκε στο real.gr) να ζητάει να φάει, σε ένα νοσοκομείο που έχει καμιά 50ρια φύλακες και δύο κοπελες να μπορούν να τον σταματήσουν.
Πάσο παιδιά, συνεχίζουμε
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;