-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ασχετο αλλα η ελληνοποιηση των ξενων ειναι κατι σαν το αντιθετο της ευγονικης;Δηλ. το να τελειοποιηθεί η φυλή μας με όλα της τα ''πλεονεκτήματα'' τα λέτε ευγονική? Εγώ κάπως αλλιώς θα το έλεγα, αλλά άντε γιατί θα συγχιστώ πάλι.
-
Ο χρήστης Dimikonomou έγραψε:
ασχετο αλλα η ελληνοποιηση των ξενων ειναι κατι σαν το αντιθετο της ευγονικης;
Δηλ. το να τελειοποιηθεί η φυλή μας με όλα της τα ''πλεονεκτήματα'' τα λέτε ευγονική? Εγώ κάπως αλλιώς θα το έλεγα, αλλά άντε γιατί θα συγχιστώ πάλι.
''Μπασταρδικη'' πεστο μην ντρεπεσε...
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Δεν μου κανει εντυπωση το 67% στην παρουσα φαση που ποσταρω διοτι το εχουμε αποδηξει με καθε τροπο οτι δεν γουσταρουμε τους μεταναστες, κ λυπαμαι για αυτο.
Ξεχασαμε οτι οι Ελληνες ειμαστε ενας κατ εξοχην μεταναστευτικος λαος κ σε πολλα αλλα κρατη πηραμε την υπηκοτητα, κ οτι τα κρατη αυτα δινουν ισες ευκαιριες .
Εγω ψηφιζω υπερ, αλλα για τα παιδια που γεννιουνται στο κρατος μας απο γονεις που ζουν κ εργαζονται νομιμα εδω, δεν βρισκω τον λογο να μην ελληνοποιουνται ειναι αδικο πιστευω,ειναι σαν να μην εχουν πατριδα.Καλά μην ορκίζεσαι. Οι Έλληνες τραβήξαν πάρα πολλά όταν πρωτοπήγαν στη Γερμανία. Υπήρχαν πινακίδες έξω από εστιατόρια που έγραφαν 'Απαγορεύονται οι Έλληνες, οι Ιταλοί και τα σκυλιά'...
Και πήγαμε σε μια διαλυμένη χώρα, που αναζητούσε εργατικό δυναμικό για συγκεκριμένες εργασίες. Κάποιοι γύρισαν πίσω με αρκετά χρήματα. Κάποιοι έμειναν εκεί και τα παιδειά τους αφομοιώθηκαν. Και όλα αυτά σε μια χώρα που ένοιωθε(ακόμα νοιώθει) τύψεις για ότι προκάλεσε λόγο ρατσισμού. Υπουργείο μετανάστευσης είχε στηθεί στην Δ.Γερμανία. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα -
Όχι δεν με κατάλαβες. Τα ''πλεονεκτήματα'' που αναφέρω αποτελούν αποκλειστικά προνόμιο των 'ντόπιων' Ελλήνων. Γιατι και μείς έχουμε κάτι φυντανάκια όλα τα λεφτά. Δεν έχω πρόβλημα με την Ελληνοποίηση ΕΚΕΙΝΩΝ των μεταναστών που πραγματικά μεγαλώνουν και μορφώνονται ώς Έλληνες. Αυτό για μένα είναι και το σωστό. Τώρα εάν το Ελληνικό κράτος δεν μπορεί να κρατήσει το κύμα των μεταναστών που προσπαθούν να μπούν με όποιο τρόπο στην χώρα μας υπό έλεγχο, γι' αυτό δεν θα κατηγορήσω όποιον γεννήθηκε-μεγάλωσε-μορφώθηκε στην Ελλάδα και έλαβε την Ελληνική παιδεία.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Η πατρίδα χρειάζεται νταντάδες, κηπουρούς, δούλες, υποζύγια, ερωτικές/ούς συντρόφους (sic) σε επαρκή ποσότητα και με ανεπαρκείς αποδοχές. Το Ψυχικό και το Κακοσάλεσ', το Κολωνάκι και τα Δυτικά Προάστια, οι πόλεις και τα χωριά βρήκαν επιτέλους κοινό τόπο επαφής.
Άρα λοιπόν: ΝΑΙ.+αφρικανός γαμπρός για την κόρη
Έλληνας δηλαδή.
-
αναφερόμουν στο σκουρόχρωμο τριπόδαρο είδος
-
Δεν θέλουμε, ευχαριστώ (όχι, δεν πήραμε ).
-
Χιλες φορες ελληνες παιδια μεταναστων τα οποια εαν δεν τα επηρρεαζουν τα σχολια διαφορων κωλοπαιδων με παρατσουκλια του στυλ 'ε αλβανε ' η 'αραπη' , συνηθως αριστευουν και εχουν παρα πολυ καλες γνωσεις παρα θεοποιημενα πρωην κακομαθημενα απο ευκαταστατες οικογενειες να πετανε μπουκαλια και να βριζουν μεροκαματιαρηδες αστυνομικους κρυμμενοι πισω απο τις κουκουλες τους . Αυτα τα παιδια ισα ισα που εχουν να αποδειξουν πραγματα στους επικριτες τους σε αντιθεση με αλλα τοσα κΑλοπαιδα.
Τα παιδακια να ελληνοποιηθουν , οι περισσοτεροι ελληνες γονεις πρεπει να αλλαξουν ιθαγενεια!Σε αντιθεση με παρα πολλους αλλοδαπους γονεις που θα ηταν τιμη για τη χωρα μας να ειναι ελληνες....
Και γενικοτερα Ναι στην ελληνοποιηση οσων εχουν λαβει την ελληνικη παιδεια ειτε ειναι γονεις ειτε παιδια.. μεσα απο εξετασεις φυσικα και οχι οτι να ναι.( το οτι να ναι σημαινει οτι καποιο τιμ ελληναων δημοσιων υπαλληλων μετα απο καταβολη μιζας θα μοιραζει ελληνοποιησεις)
Σιγουρα πολυ περισσσοτερα ξερουν οι συγκεκριμενοι αλλοδαποι για τη χωρα μας παρα οι διαφοροι ιμο αποχαυνωμενοι.Αντε πια με τον καθε κατα τυχη ελληναρα.
Πατε στην αγγλια ρε ορισμενοι σκατοβλαχοι να δειτε τους πακιστανους που εδω σαν εικονα τους εχουμε για φτυσιμο να πλενουν κανα τζαμι, και δειτε εκει χιλιαδες κοστουμαρισμενους να μενουν σε πανακριβα σπιτια και να κυκλοφορουν με οτι μπορει κανεις να φανταστει.. Ε ? το εχετε φανταστει αυτο σαν εικονα μερικοι ?Δεν παει τοοοσο μακρυα το μυαλο σας ε ? μεχρι την αυλη του γειτονα και πολυ ειναι...
Εχω γνωρισει Αλβανους που γονατιζουν τουλαχιστον 100 γνωστους ελληνες που εχω οσον αφορα γνωσεις για τη χωρα μας.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Δεν μου κανει εντυπωση το 67% στην παρουσα φαση που ποσταρω διοτι το εχουμε αποδηξει με καθε τροπο οτι δεν γουσταρουμε τους μεταναστες, κ λυπαμαι για αυτο.
Ξεχασαμε οτι οι Ελληνες ειμαστε ενας κατ εξοχην μεταναστευτικος λαος κ σε πολλα αλλα κρατη πηραμε την υπηκοτητα, κ οτι τα κρατη αυτα δινουν ισες ευκαιριες .
Εγω ψηφιζω υπερ, αλλα για τα παιδια που γεννιουνται στο κρατος μας απο γονεις που ζουν κ εργαζονται νομιμα εδω, δεν βρισκω τον λογο να μην ελληνοποιουνται ειναι αδικο πιστευω,ειναι σαν να μην εχουν πατριδα.Καλά μην ορκίζεσαι. Οι Έλληνες τραβήξαν πάρα πολλά όταν πρωτοπήγαν στη Γερμανία. Υπήρχαν πινακίδες έξω από εστιατόρια που έγραφαν 'Απαγορεύονται οι Έλληνες, οι Ιταλοί και τα σκυλιά'...
Και πήγαμε σε μια διαλυμένη χώρα, που αναζητούσε εργατικό δυναμικό για συγκεκριμένες εργασίες. Κάποιοι γύρισαν πίσω με αρκετά χρήματα. Κάποιοι έμειναν εκεί και τα παιδειά τους αφομοιώθηκαν. Και όλα αυτά σε μια χώρα που ένοιωθε(ακόμα νοιώθει) τύψεις για ότι προκάλεσε λόγο ρατσισμού. Υπουργείο μετανάστευσης είχε στηθεί στην Δ.Γερμανία. Μην τα ισοπεδώνουμε όλαEχεις δικιο αλλα αυτα ανοικουν σε αλλες εποχες, κ δεν σημαινει αυτοματα οτι κ εμεις πρεπει να εχουμε την ιδια σοβινηστικη σταση, διοτι υποτηθεται οτι πλεον οι κοινωνιες εχουν εκπολιτιστει.
-
παρακαλούνται οι χρήστες του φορουμ που έχουν γνωστούς (αλλοδαπούς και τα παιδιά τους) πρεζόνια ζητιάνους εγκληματίες προαγωγούς παιδεραστές κωλομπαράδες φονιάδες κλεφτες μαφιόζους ταλιμπαν να το δηλώσουν και αυτοί ετσι ωστε να υπάρχει αντίλογος σε όσους φέρνουν παραδείγματα αλλοδαπών που πρόκοψαν
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
παρακαλούνται οι χρήστες του φορουμ που έχουν γνωστούς (αλλοδαπούς και τα παιδιά τους) πρεζόνια ζητιάνους εγκληματίες προαγωγούς παιδεραστές κωλομπαράδες φονιάδες κλεφτες μαφιόζους ταλιμπαν να το δηλώσουν και αυτοί ετσι ωστε να υπάρχει αντίλογος σε όσους φέρνουν παραδείγματα αλλοδαπών που πρόκοψανΚαλο το χιουμορ, αλλα περα απο την πλακα η εγκληματικοτητα κ γενικοτερα αυτα που προαναφερεις ειναι προνομια δικα μας κ οχι μεταναστων!
-
Προσωπικά είμαι σαφέστατα υπερ της Ελληνοποίησης.
Όχι στις ορδές των περαστικών Αφγανων....
... αλλά ναι για αυτούς που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα ή έχουν περάσει τουλάστον 5-7 χρόνια εδώ και εργάζονται δεν υπάρχει λόγος να τους ταλαιπορούμε.
-
Σε λίγο με τα κατσαρόλια θα βγούμε στους δρόμους με ελληνοποιήσεις ασχολείται η κυβέρνηση.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Καλά μην ορκίζεσαι. Οι Έλληνες τραβήξαν πάρα πολλά όταν πρωτοπήγαν στη Γερμανία. Υπήρχαν πινακίδες έξω από εστιατόρια που έγραφαν 'Απαγορεύονται οι Έλληνες, οι Ιταλοί και τα σκυλιά'...
καλα για τους ιταλους το καταλαβαινω
εμεις και τα σκυλια ομως ειμαστε τοσο αξιαγαπητοι
μαλλον για ξεκαρφωμα το εβαλαν επειδη δε γουσταραν τους ιταλους με τα παλιοχρεπια τους -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον η Αλβανία να μπει στην ΕΕ και να γλιτώσει η οικογένειά σου από τη γραφειοκρατεία.
Καταλαβαίνεις όμως ότι η συμπεριφορά σου (ξέρεις καλά σε τι αναφέρομαι) είναι ικανή να σε στιγματίσει αρνητικά στη συνείδηση των φίλων και γνωστών σου . Πρόσεχε διότι η μαγκιά και ο τσαμπουκάς αποτελεί γνώρισμα των αγροίκων και όχι των πολιτισμένων ανθρώπων.
Δεν εχουν εθνικη συνειδηση οι περισσοτεροι Αλβανοι κ θελουν να πιλιτογραφηθουν Ελληνες ,ουτε κολλημα με την θρησκεια
Αν και οφφ αν βγει ο Μπερισας απο την πολιτικη κατι μπορει να γινει.Πολυ απλα την Αλβανια την εχει καταστρεψει....Επειδη εχω περιουσια στην Αλβανια συγκεκριμενα στα Τιρανα και στη Χειμαρα ειχε πει για τα κτηματα τα οποια δεν δουλευονται οτι θα τα παρει το κρατος... Τον λιντσαραν μολις το εμαθαν.... Επισης τωρα με αυτο που εγινε στη shkodra με τις πλυμηρες παρα να βγει στην τηλεοραση παρα να πει οτι θα δωθουν λεφτα να αποκατασταθουν οι οικογενειες βγηκε και ειπε οτι η γη ειναι σαν σφουγγαρι...Οτι το βγαζει το ξαναμαζευει.... Εφαγε ενα μπινελικι απο τον πατερα μου που το εβλεπε εκλασα στα γελια...
@streetka Αν αναφερεσαι σε εμενα εγω ποτε δεν το επαιξα μαγκια....Το αντιθετο στο Δημοτικο ξερεις τι κοροϊδεμα ετρωγα απο τα παιδια επειδη ημουν Αλβανος?Αλλα παντα το ελεγα δεν ειχα κανενα προβλημα.Και οταν με βριζανε παντα ελεγα ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ?Οταν ομως το ελεγαν στη μαμα τους τα παιδακια εγω τον ετρωγα απο πισω και οχι τα παιδακια που με κοροϊδευαν...Και κατι αλλο να αναφερω προσωπικα παντα δεν το επαιζα μαγκας αλλα τωρα εχω δικιο γιατι εχω γεννηθει στην Ελλαδα γιατι να μην παρω Ελληνικη ταυτοτητα?Εγω στην Ελλαδα θα δουλεψω στην Ελλαδα θα χτισω σπιτια θα παρω αυτοκινητα θα πληρωνω φορους....Γιατι να μην παρω την Ελληνικη ταυτοτητα?Δεν το βρισκεις λιγο αδικο?
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Το αντιθετο στο Δημοτικο ξερεις τι κοροϊδεμα ετρωγα απο τα παιδια επειδη ημουν Αλβανος?Αλλα παντα το ελεγα δεν ειχα κανενα προβλημα.Και οταν με βριζανε παντα ελεγα ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ?Οταν ομως το ελεγαν στη μαμα τους τα παιδακια εγω τον ετρωγα απο πισω και οχι τα παιδακια που με κοροϊδευαν...επειδη καταγομαι απο κει που μενεις, δε θεωρω καθολου υπερβολικα αυτα που λες
ετσι ειναι και χειροτερα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Το αντιθετο στο Δημοτικο ξερεις τι κοροϊδεμα ετρωγα απο τα παιδια επειδη ημουν Αλβανος?Αλλα παντα το ελεγα δεν ειχα κανενα προβλημα.Και οταν με βριζανε παντα ελεγα ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ?Οταν ομως το ελεγαν στη μαμα τους τα παιδακια εγω τον ετρωγα απο πισω και οχι τα παιδακια που με κοροϊδευαν...
επειδη καταγομαι απο κει που μενεις, δε θεωρω καθολου υπερβολικα αυτα που λες
ετσι ειναι και χειροτερα
Τι να πω ρε Κιουση(αληθεια πως σε λενε?) εφαγα και το κοροϊδεμα και Ελληνικη ταυτοτητα δε θα παρω!
-
Κιουση κλασικο αρβανιτικο ονομα
νομιζω σημαινει χτιστης
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Τι να πω ρε Κιουση(αληθεια πως σε λενε?) εφαγα και το κοροϊδεμα και Ελληνικη ταυτοτητα δε θα παρω!
γιατί ρε αγόρι μου και εσυ δεν πηγες να διακριθείς στην άρση βαρών την παλι την πυγμαχία στον ακοντισμό κλπ
μέχρι και προποτζίδικο θα σου ανοίγανε
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
γιατί ρε αγόρι μου και εσυ δεν πηγες να διακριθείς στην άρση βαρών την παλι την πυγμαχία στον ακοντισμό κλπ
μέχρι και προποτζίδικο θα σου ανοίγανε
εκει δε γινεσαι απλα ελληνας, αλλα ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ
οι διακρισεις (ρατσιστικες) ειναι για τους αλλους ,αμα εχεις αθλητικες διακρισεις
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;