-
Η επικοινωνία του συνδέσμου με τους αγωνιζόμενους (και μέλη πλεον) είναι μείζον θέμα, από τα σημαντικότερα με τα οποία πρέπει να ασχοληθεί το Δ.Σ του ΣΟΑΑ (το τωρινό και το αυριανό) αλλά και όλοι μας. Το γεγονός ότι ο ΣΟΑΑ πλέον θα έχει μια κάποια οικονομική άνεση, διευκολύνει τα πράγματα...Κατά καιρούς έχουν γίνει προσπάθειες που συνεχίζονται μέσω διαδικτύου αλλά μάλλον δεν είναι αρκετό.
Από την άλλη, αντίστοιχη είναι και η παρουσία όλων μας, σε αυτές τις προσπάθειες.....Πόσοι είναι αυτοί που έχουν πάει έστω και μία φορά στα γραφεία του συνδέσμου...Ποιός ρώτησε το Δ.Σ. αν θέλει κάποια βοήθεια...
Ας δούμε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι...και χωρίς αντεγκλίσεις να δουλέψουμε για το αύριο του αθλήματος (αν υπάρχει.....)...
-
Δεν φτανει που ζητησατε χωρις να εχετε τις προυποθεσεις και προχωρησατε σε μια αυθαιρετη αποφαση που απο μαλλον δεν στεκει νομικα.Δεν φτανει που δεν προχωρησατε σε καταστατικες αλλαγες πριν υποχρεωσετε καποιους να πληρωσουν δειγμα οτι ειτε δεν ειχατε υποψην σας τις αντιδρασεις ειτε δεν σεβοσαστε τα δικαιωματα που προκυπτουν απο την υποχρεωτικη εγραφη.Δεν παραδεχεστε τα λαθη σας.Δεν παραδεχεστε τα λαθη που σας εφεραν απεναντι απο πολλους αγωνιζομενους.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βγητε και δεσμευτητε οτι θα προχωρησετε σε συγκεκριμενα πραγματα.Δεν ξερω τι ταζετε στα τηλεφωνα σε διαφορους φιλους σας γνωστους σας.Οι αλλοι που δεν ειναι γνωστοι σας δεν ειναι γρηγοροι οδηγοι και απλως θελουν που και που να τρεχουν ενα αγωνα στον τοπο τους μονο και δεν σας ξερουν ουτε εχουν αναγκη να σας ευλογησουν δεν αρκουντε σε αυτα .Απαιτουν δεσμευσεις δημοσιες και οχι σε τηλεφωνα.Βγαλετε επιτελους μια δημοσια ανακοινωση που να λεει τις θεσεις σας τις προθεσεις σας για συγκεκριμενα ζητηματα.Αντιπροσωπευση ολων δικαιωμα ψηφου σε ολους τι θα κανετε για αυτο?Διαχειρηση χρηματων ελεγχος παρουσια σε ολους τους αγωνες και παντου ζητηματα που θελουν απαντηση με δημοσια τοποθετηση σας κυριοι.ΕΛΕΟΣ
-
Ξανά γράφω λοιπόν…. Σαν ένας νέος άνθρωπος στο χώρο, δεν ξέρω ούτε θέλω να ξέρω τι έγινε στο παρελθον… Θελω να ξέρω ότι ο ΣΟΑΑ έχει κάποιο πλάνο για το μέλλον, και ότι τα λεφτά που δίνουμε όλοι μας φέτος έχουν ένα σκοπό. ΟΧΙ γενικότητες!! Με το πρόεδρο του ΣΟΑΑ τα είπα και από κοντά, έχει την εμπιστοσύνη μου (όποια σημασία και αν έχει αυτό) και ειλικρινά πιστεύω ότι θα κάνει έργο! Αλλά πρέπει να βγει να μιλήσει!!
Και κ .Ζηβα ένα ολόκληρο φόρουμ διαβάζει στα κείμενα σας μπηχτές και σπόντες απέναντι στο Πλάτη, άρα άκυρο το δεν υπάρχουν προσωπικά. Γνώμη μου, ή απαντάτε σε όλα τα ερωτήματα ως εκπρόσωπος του ΣΟΑΑ ή όχι. Μισά δεν γίνονται αυτά!
Και για να μην παρεξηγηθώ, ούτε με νοιάζει αν πλήρωσα παραπάνω, ούτε το κάνω θέμα για τα λεφτά. Αλλά έχει βάση η απορία περί εγγραφής και συνδρομής!και το κείμενο απο πάνω του κυρίου απο τη Κρήτη εχει βάσει λογο μή ενημέρωσης....
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
..Υ.Γ1.Να δες το πιο πανω. Που ειδες βρε Αγγελε Ζηβα τις κατηγοριες προς συνδεσμους και ΕΘΕΑ? Αυτο σε βολευει να λες? Εσενα κατηγορω, γιατι εχεις παρει λαθος δρομο, υφος και ρολο. Εκτος κι αν εχεις ταυτισει τον Συνδεσμο με τον Αγγελο. Οποτε εχω δικηο.
Οχι δεν στελνω SMS. Φανερα εδω μπροστα σε ολους. Γιατι αν και γραπτα, οταν θελησατε τα διαστρεβλωσατε!
2.Να, παρε και καποιον που πληρωσε ΚΑΙ εγγραφη ΚΑΙ συνδρομη. Εισαι λοιπον απληροφορητο μελος του ΔΣ, για να μην πω ψευτης? ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΝΤΕ.Εάν δέν είναι κατηγορία τό ότι΄'λένε 30 καί θά σάς πάρουνε 90 ' τότε έχουμε διαφορετική ηθική εκτίμηση.
Εκτός εάν εσύ έχεις ταυτίσει τόν σύνδεσμο με τόν Αγγελο καί νομίζεις ότι θα πάρω εγώ τα λεφτά..
Τό εάν έβαλα ποτέ τόν Αγγελο πάνω από συνδέσμους καί αγώνες όσοι εργάστηκαν μαζί μου σέ αγώνες - επιτροπές - γίνε πρωταθλητής - safe track κλπ ξέρουν καλά.Τό θέμα με πανουργιά -πλήρωσε πρίν την απόφαση της ΕΘΕΑ- είναι γνωστό καί θα τακτοποιηθεί άμεσα.
-
ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΟΧΗ, Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
- ΤΟ Δ.Σ. συγκαλει Γενικη Συνελευση των ΤΑΚΤΙΚΩΝ και ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΕΝΤΑΞΕΙ μελων (προσοχη στο ΤΑΚΤΙΚΑ) με ημερησια διαταξη την αλλαγη του καταστατικου του Συνδεσμου (ονομαζεται καταστατικη συνελευση) και πιθανα και οποια αλλα θεματα κρινει σκοπιμα.
- Η Γενικη συνελευση πραγματοποιειται,το ΔΣ και τα μελη κανουν εισηγησεις, οι προτασεις ψηφιζονται κατ αρθρον με τις προβλεπομενες απο το υπαρχον καταστατικο διαδικασιες και πλειοψηφιες και (ελπιζω) εγκρινεται η τροποποιηση του καταστατικου.
- Η ιδια γενικη συνελευση αποφασιζει την διενεργεια εκλογοαπολογιστικης συνελευσης, παλι συμφωνα με το καταστατικο, που θα αναδειξει νεο Δ.Σ. κ.λ.π. οργανα, συμφωνα με το τροποποιηθεν καταστατικο.
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ, κι εφ οσον η τροποποιηση το προβλεπει , τα νεα μελη (τα τριανταρια δηλαδη) θα εχουν το δικαιωμα του εκλεγειν και του εκλεγεσθαι,τα δε τριανταρια, ειναι νομιμα δοκιμα μελη, εφ οσον με αποφαση του το Δ.Σ. ορισει οτι καταργειται η εφ απαξ εισφορα εγγραφης τους, αλλως δεν θεωρουνται ταμειακως ενταξει.
Ολα τ άλλα ειναι εκ του ΠΟΝΗΡΟΥ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
Αυτα μου παρειχε σαν πληροφοριες ο νομικος μου συμβουλος , που καμμια σχεση δεν εχει με το σπορ, κι ουτε γνωριζει προσωπα και πραγματα (αρα ειναι αντικειμενικος) προς ενημερωση οσων ενδιαφερονται.
-
Ο χρήστης El Nak Jr έγραψε:
.....Και κ .Ζηβα ένα ολόκληρο φόρουμ διαβάζει στα κείμενα σας μπηχτές και σπόντες απέναντι στο Πλάτη, άρα άκυρο το δεν υπάρχουν προσωπικά. Γνώμη μου, ή απαντάτε σε όλα τα ερωτήματα ως εκπρόσωπος του ΣΟΑΑ ή όχι. Μισά δεν γίνονται αυτά!
....
Eνα ολόκληρο φόρουμ διαβάζει πρώτα μπηχτές του πρώην οδηγου σας πρός τόν ΣΟΑΑ ΄καί μετά σχολιασμούς από εμένα χωρίς ύβρεις καί αφορισμούς
ΔΕΝ είμαι εκπρόσωπος του ΣΟΑΑ καί το κατέστησα σαφές στήν αρχη αυτού του thrend . Επίσης έχω καταστήσει σαφή τήν προθεσή μου να αποχωρήσω από τό Δ.Σ. πρός όφελος νέων. Πιέζω τους τελευταίους 8 μήνες το ΔΣ γιά αρχαιρεσίες αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζω τά προβλήματα
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
..
.
Εάν δέν είναι κατηγορία τό ότι΄'λένε 30 καί θά σάς πάρουνε 90 ' τότε έχουμε διαφορετική ηθική εκτίμηση.
Εκτός εάν εσύ έχεις ταυτίσει τόν σύνδεσμο με τόν Αγγελο καί νομίζεις ότι θα πάρω εγώ τα λεφτά..
Τό θέμα με πανουργιά -πλήρωσε πρίν την απόφαση της ΕΘΕΑ- είναι γνωστό καί θα τακτοποιηθεί άμεσα.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ. Για πες μου λοιπον, που γραφω εγω 'λενε 30, θα σας παρουν 90'? Για πες, για πες?
Και για να μην κουραζεσαι να ψαχνεις, σου παραθετω το κειμενο. Για να καταλαβεις οτι η εμπαθεια σε κανει να βλεπεις άλλα κι άλλα να διαβαζεις.
ΩΩΩΩΠ! ΘΕΜΑ!
Μιλουσα χτες με διακεκριμενο και αρκετα προβληματισμενο οδηγο. 'Ναι, μου λεει,συμφωνω μαζι σου, θελω κι εγω ΕΝΑΝ ΣΟΑΑ, οπως κι εσυ. Ομως, πως θα φτασουμε ως εκει, και γιατι να τον πληρωνουμε σαν τα διοδια, πριν δηλαδη φτιαχτει ο δρομος'? Δεν εχει κι αδικο ο ανθρωπος για τον προβληματισμο του! Ομως μου ειπε και κατι που δεν ειχα σκεφτει, και που με κλονισε:
'Χρηστο, λεει, αυτη τη στιγμη δεν μιλαμε για 30 Ευρω, αλλά για 90. 60 η εγγραφη συν 30 η λισανς!' Κερωσα. Νεα δεδομενα λοιπον.
Ας πουμε 1500 λισανς (που ειναι περισσοτερες) επι 30 μας κανει 45000 Ευρω. Το κραταμε.
Βαλε οτι οι 500 ειναι ηδη μελη, ενημερα (πολυ αμφιβαλω αλλά δεν πειραζει). 1000 νεες εγγραφες? 60000 Ευρω! Και 45 το κρατουμενο, παμε στις 105000 Ευρω!!! με τους πιο 'χαλαρους'υπολογισμους.
Ρωταω λοιπον.- Ποιος θα διαχειριστει αυτα τα λεφτα? Με ποια εξουσιοδοτηση και ποια εχεγγυα?
- Μηπως οι επιφυλαξεις που εκφραζονται εχουν καποια βαση?
Και υπαρχει κι ενα ακομη ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ προβλημα. Τα νεα μελη, με βαση το καταστατικο, δεν ψηφιζουν, δεν εκλέγονται. Μονο μιλανε. Σκατα, μιλανε κι απ αλλου...τζαμπα!
Λυση υπαρχει?
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ. - Τα λεφτα οπως προτεινα στο ταμειο παρακαταθηκων και δανειων
- ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, συνεργασια με νομικους κι αλλαγη του καταστατικου. Κι η συνεχεια γνωστη, οπως την προτεινα παραπανω,πριν λιγες μερες.
Ολα τα υπολοιπα ειναι εκ του πονηρου οδοντοκρεμες. Κι οσο δεν ακουω επισημη θεση του ΣΟΑΑ, τοσο με ζωνουν τα φιδια.
ΑΣ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΜΕ...
Υ.Γ. Δεν μιλαω για κλεψιά.ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ σ αυτη τη βαση.(Για να μην αρχισουμε τα...χαζά.) Για κακοδιαχειριση ομως (βαρεια κουβεντα, πες την λαθεμενη στοχευση) , και μαλιστα σε σχεση με την συνδικαλιστικη αγνοια κι απειρια μερικων,ε γι αυτο δεν υπαρχει αμφιβολια. Κι οποιος την εχει ακομα (την αμφιβολια), ας διαβασει απαντησεις παραπανω
ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ! Ζητα και μια συγγνωμη, κι ολα καλα.
Και το οτι ο ΕΛΝΑΚ ειναι συνοδηγος μου και φιλος μου, δεν σημαινει οτι δεν εχει την δικη του προσωπικοτητα και αποψεις. Υπαρχουν κι ανθρωποι ανεξαρτητοι σε τουτον εδω τον αμοιρο κοσμο! -
Ο χρήστης zivas έγραψε:
..
Τό θέμα με πανουργιά -πλήρωσε πρίν την απόφαση της ΕΘΕΑ- είναι γνωστό καί θα τακτοποιηθεί άμεσα.
κ. Ζηβα, δεν υπαρχει θεμα...Μην βγαλουμε τωρα θεμα απο το πουθενα!!
παρακαλω πολυ! Δεν ξερω αν ειμαι και ο μονος που εγινε ετσι η διαδικασια, αλλα παρακαλω πολυ να γινει σαφες. Δεν υπαρχει θεμα! Ουτε γραφτηκε απο εμενα σαν θεμα. Προς ενημερωση σας, την ημερα που πληρωσα την εγραφη και συνδρομη, πληρωσα και την συνδρομη του 2009 υπο μορφη δωρεας. Γιατι πιστευω στην ιδεα του συνδεσμου.
-
κ.Ζηβα επειδη με εχετε γνωρισει απο κοντα, αν κρινετε οτι δεν ειμαι αξιος να εχω δικη μου γνωμη τοτε λυπαμαι γιατι εγω σας εχω συμπαθησει στην κουβεντα μας.
Η σχεση μου με το Πλατη δεν με εμποδισε ποτε να έχω τη δική μου γνώμη, οι διαφωνίες μας ειναι μαλλον περισσοτερες!
Σας εγραψα αυτο που αν διαβασετε με προσοχη τα κειμενα θα καταλαβετε και μονος σας!
Φοβαμαι οτι στην προσπαθεια να αμυνθητε απο κατι, δεν βλεπετε οτι η διαφωνια μου ειναι στο τροπο! Και αν δεν ειστε εκπροσωπος του ΣΟΑΑ, καλεστε αυτον να εξηγησει, μην αφηνετε κενα, απο την αρχη ξεκαθαριστε οτι λετε μονο την γνωμη σας, σαν αγωνιζομενος, σαν απλο μελος.
-
Kαι εμένα η διαφωνία μου με τον Πλατή στόν τρόπο είναι Τα άλλα τά έχω κάνει σαφή καιρό τώρα.
-
Πως να κανεις συνελευση ετσι, ΥΑΜΑ μου?
Αλλα λογια ν αγαπιομαστε
Σαββατοβραδο με φιλους στο τζακι και τσιπουρακι για να ξεχναμε. Γεια! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ. Για πες μου λοιπον, που γραφω εγω 'λενε 30, θα σας παρουν 90'? Για πες, για πες?
Και για να μην κουραζεσαι να ψαχνεις, σου παραθετω το κειμενο. Για να καταλαβεις οτι η εμπαθεια σε κανει να βλεπεις άλλα κι άλλα να διαβαζεις.[color=#4000BF]ΩΩΩΩΠ! ΘΕΜΑ!
Μιλουσα χτες με διακεκριμενο και αρκετα προβληματισμενο οδηγο. ............και που με κλονισε:
'Χρηστο, λεει, αυτη τη στιγμη δεν μιλαμε για 30 Ευρω, αλλά για 90. 60 η εγγραφη συν 30 η λισανς!' Κερωσα. Νεα δεδομενα ......Eδώ τί λέει ?? βάζεις λόγια ατόμου αγνώστων λοιπών στοιχείων καί προθέσεων μέ τήν υπογραφή σου.. καί μετά παίρνεις τό κομπιουτεράκι καί κάνεις πράξεις.. ποιός σου φταίει ???
]εγώ , στήν θέση σου καί μόνο στήν θέση σου , θα σήκωνα αμέσως τό τηλέφωνο καί πατρικά θά ρώταγα....
- τί ακούω ρέ κωλόπαιδα ... ??? θα σάς κράξω δημόσια εάν είναι αλήθεια.... *
Αυτά γιά απόψε πρέπει να βγώ
Υ.Γ. είμαι Λάκωνας από Μάνη μεριά καί έχω μαγάλη υπομονή
-
Aγγελε μην πτοεισαι!!!συνεχισε εχεις ακομα να προσφερεις και να μας κατευθεινεις!!ΟΣΟΙ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ εδω στο ΕΛΑΝΤΑ κοιταμε των αλλονων τα στραβα παναθεμα τους, τα στραβα τα δικα τους ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ!!τι ειναι δηλαδη ο κυριος ΠΛΑΤΗΣ?ΘΕΟΣ?ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΙ?περιμενετε πρωτα να δουμε και μετα θα κρινουμε το εργο των συνδεσμων!!εκτος αν θελετε ολοι οσοι φωναζετε να γινετε ταμιες!!π@@τ@@α ελλαδα!!ΥΠΟΜΟΝΗ!
-
Μην στεναχωρητε τον κ.ΖΗΒΑ.
Δεν εχει αναγκη ,ειναι καθαρος ομως?Μηπως φωναζει γιατι .........???
Μηπως σε λιγο θα βριζει οπως ο APR?
Kai μετα λετα για τους νεους που θελουν νε μπουν στο χωρο.
Ανοικτα στο site να μαθαινουμε και εμεις απο μακρια τις διαφορες......μπουγαδες??????
Αλλα ξεχασα εμεις στη ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ο κ.ΖΗΒΑΣ εγραψε οτι πρεπει να μας τα μεταφραζει γιατι δεν μιλαμε ελληνικα. Ε ρε ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.
Ανοικτα χαρτια λοιπον. -
AAA
1 STARLET CUP
1 COROLLA CUP
1 YARIS CUP
1 ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΠΟΥΓΑΔΑ CUPΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ -ΙΣΩΣ??
-
πριν ανοιξουν χαρτια , γισ να ειμαστε δικαιοι.
τωρα που ο σοαα θα αποκτησει εσοδα , ολοι θελουν να μαθουν που θα πανε τα λεφτα.
τοσο καιρο που δεν ειχε εσοδα , κανεις δεν ενδιαφερθηκε για τα οικονομικα του σοαα. ειχε εσοδα , καλυπτοταν τα εξοδα , τα ενοικοια , τα ρευματα κλπ ?
εκτος απο αυτους που ηταν στο δ.σ. , που επρεπε να πληρωνουν τα τηλεφωνα τους , τα καυσιμα τους και οτι αλλο.
αυτα , θα παραγραφουνε ? -
Ακουσε καλε μου φιλε. Να φαμε, δοξα τω Θεω εχουμε, κι εμεις, κι αυτοι που τωρα διοικουν τον ΣΟΑΑ. Μην υποτιμας λοιπον ετσι τα πραγματα, ολοι εχουμε ξοδεψει βενζινη και άλλα για τον ΣΟΑΑ, κι αν δεν γνωριζεις, μαθε.
Το ζητουμενο ΑΠΛΑ ειναι, αυτα τα νεα χρηματα να πιασουν τοπο για το σπορ. Αντιληπτο? -
Ο χρήστης zivas έγραψε:
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ. Για πες μου λοιπον, που γραφω εγω 'λενε 30, θα σας παρουν 90'? Για πες, για πες?
Και για να μην κουραζεσαι να ψαχνεις, σου παραθετω το κειμενο. Για να καταλαβεις οτι η εμπαθεια σε κανει να βλεπεις άλλα κι άλλα να διαβαζεις.[color=#4000BF]ΩΩΩΩΠ! ΘΕΜΑ!
Μιλουσα χτες με διακεκριμενο και αρκετα προβληματισμενο οδηγο. ............και που με κλονισε:
'Χρηστο, λεει, αυτη τη στιγμη δεν μιλαμε για 30 Ευρω, αλλά για 90. 60 η εγγραφη συν 30 η λισανς!' Κερωσα. Νεα δεδομενα ......Eδώ τί λέει ?? βάζεις λόγια ατόμου αγνώστων λοιπών στοιχείων καί προθέσεων μέ τήν υπογραφή σου.. καί μετά παίρνεις τό κομπιουτεράκι καί κάνεις πράξεις.. ποιός σου φταίει ???
]εγώ , στήν θέση σου καί μόνο στήν θέση σου , θα σήκωνα αμέσως τό τηλέφωνο καί πατρικά θά ρώταγα....
ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ Υ.Γ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΑΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕ..
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΜΑΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ...........
-
γιατρε μου , σε ακουω προσεκτικα και χαιρομαι που εχετε να φατε. αλλα κοιτα καλα γυρω σου.
αλλοι υποτιμουν τα πραγματα εδω μεσα. εγω απλα τα εκτιμω. -
Ο χρήστης zivas έγραψε:
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ Κ ΓΙΑΤΡΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ;
License και υποχρεωτική συμμετοχή σε ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ