-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ. Για πες μου λοιπον, που γραφω εγω 'λενε 30, θα σας παρουν 90'? Για πες, για πες?
Και για να μην κουραζεσαι να ψαχνεις, σου παραθετω το κειμενο. Για να καταλαβεις οτι η εμπαθεια σε κανει να βλεπεις άλλα κι άλλα να διαβαζεις.[color=#4000BF]ΩΩΩΩΠ! ΘΕΜΑ!
Μιλουσα χτες με διακεκριμενο και αρκετα προβληματισμενο οδηγο. ............και που με κλονισε:
'Χρηστο, λεει, αυτη τη στιγμη δεν μιλαμε για 30 Ευρω, αλλά για 90. 60 η εγγραφη συν 30 η λισανς!' Κερωσα. Νεα δεδομενα ......Eδώ τί λέει ?? βάζεις λόγια ατόμου αγνώστων λοιπών στοιχείων καί προθέσεων μέ τήν υπογραφή σου.. καί μετά παίρνεις τό κομπιουτεράκι καί κάνεις πράξεις.. ποιός σου φταίει ???
]εγώ , στήν θέση σου καί μόνο στήν θέση σου , θα σήκωνα αμέσως τό τηλέφωνο καί πατρικά θά ρώταγα....
[i] τί ακούω ρέ κωλόπαιδα ... ??? θα σάς κράξω δημόσια εάν είναι αλήθεια.... [
ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΟΑΑ
-
Με αφορα η ερωτηση σου Dimos R? Αν ναι, θεσε την ερωτηση σου με σαφηνεια και θα σου απαντησω, μια και δεν μ αρεσει ν αφηνω τιποτα ξεκρεμαστο.
Καλησπερα -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Η ΕΘ.Ε.Α. ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ???
ΓΙΑ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΖΗΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΟΝΤΑ Η ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΟΟΑΑ Η Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΟΑΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΘΕΑ
...ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ?http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=40864&start=285#p1747625
''...ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΤΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ LICENCE NA ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!!
ΤΕΛΕΙΩΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΟΑΑ Η ΤΟΥ ΣΟΑΑΒΕ ΜΕ 240.000eur ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ (1500Χ160) ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ( ΚΟ Γεώργιο Γκουρτσούλη) ΤΗΣ ΕΛΠΑ.....
...ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΙΣΩΣ!Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
.....ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ !!
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΩΛ@Ρ@ΚΙ@''ΦΙΛΙΚΑ
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Η ΕΘ.Ε.Α. ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ???
ΓΙΑ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΖΗΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΟΝΤΑ Η ΜΑΚΡΙΑ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΟΟΑΑ Η Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΟΑΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΘΕΑ
...ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ?http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=40864&start=285#p1747625
''...ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΤΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ LICENCE NA ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!!
ΤΕΛΕΙΩΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΟΑΑ Η ΤΟΥ ΣΟΑΑΒΕ ΜΕ 240.000eur ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ (1500Χ160) ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ( ΚΟ Γεώργιο Γκουρτσούλη) ΤΗΣ ΕΛΠΑ.....
...ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΙΣΩΣ!Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
.....ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ !!
ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΩΛ@Ρ@ΚΙ@''ΦΙΛΙΚΑ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑΚΗ,
ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ.
ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΒΗΜΑΤΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΜΑΤΑ.
ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΣ ΑΠΟΤΟΜΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης makism14 έγραψε:
Να πω και εγω κατι έχοντας διαβάσει όλα τα παραπάνω?
Πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά που έλαβα μέρος σε αγώνες και έδωσα αρκετά λεφτά στις συμμετοχές, λεφτά που δεν ρώτησα πως καταμερίζονται μεταξύ των διωργανωτών. Υποψιάζομαι ότι ήταν για το κόσμο που εργάστηκε για τον κάθε αγώνα και για την ασφάλεια των εμπλεκομένων. Όλα αυτά, από τις λίγες γνώσεις μου ως αγωνιζόμενος και τις πιο πολλές ως θεατής, νομίζω θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Ο ΣΟΑΑ ήρθε σε επαφή μαζί μου μέσω του οδηγού ασφαλείας που μας μοίρασε στο Παλάδιο και κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Έδειξαν πως προσπαθούν να κάνουν κάτι. Οι 'άλλοι' που τους έδωσα πολλαπλάσια χρήματα δεν φάνηκαν να ενδιαφέρονται ή να προσπαθούν για κάτι. Τους είδα μόνο να πίνουν και να τρώνε (ελπίζω να μην ήταν με τα δικά μου λεφτά... ) Οπότε θα δώσω το τριανταρι μου στο ΣΟΑΑ πιστεύοντας πως μόνο καλό μπορεί να κάνει και ότι και αν έγινε ή δεν έγινε στο παρελθόν δεν το γνωρίζω και δεν με αφορά.
Όλοι μας στην τελική στην ίδια πλευρά είμαστε....ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΩ ΛΙΓΟ .....
ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ !!!! ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΡΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΙΝΕΙς ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ......... ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΚΕΡΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΘΕΑΤΩΝ ΤΩΝ ΡΑΛΛΥ.... ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ..... ΑΝ ΔΕ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ VHF ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ !!!!!! ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ ΤΟΣΟ .....ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ !!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ !!!! -
Εν τέλει ενώ αρχικά ενθουσιάστηκα με φοβίζει η κίνηση της ΕΘΕΑ για την υποχρεωτική συμμετοχή στους ΣΟΑΑ/ΣΟΑΑΒΕ!
Όχι γιατί έχω κάποια 'ένσταση' πέραν των όποιων ενστάσεων είχα και πρίν από την συγκεκριμμένη απόφαση.
Όχι γιατί θεωρώ ότι θα υπάρξει κακοδιαχείριση.
Όχι γιατί δεν θα παραχθεί ακόμα καλύτερο έργο.
Όχι γιατί δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για την παρουσίαση αυτού του έργου.
Με φοβίζει όμως το γεγονός ότι δεν έχουνε ξεκαθαρίσει ποιό και τι βάρος επωμίζονται τα δύο σωματεία! Μήπως η ΕΘΕΑ πετάει ένα μπαλάκι πολύ πονηρό και εμπλέκει τους συνδέσμους στις κακοτοπιές που θέλει να απεμπλακεί?
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
Εν τέλει ενώ αρχικά ενθουσιάστηκα με φοβίζει η κίνηση της ΕΘΕΑ για την υποχρεωτική συμμετοχή στους ΣΟΑΑ/ΣΟΑΑΒΕ!Όχι γιατί έχω κάποια 'ένσταση' πέραν των όποιων ενστάσεων είχα και πρίν από την συγκεκριμμένη απόφαση.
Όχι γιατί θεωρώ ότι θα υπάρξει κακοδιαχείριση.
Όχι γιατί δεν θα παραχθεί ακόμα καλύτερο έργο.
Όχι γιατί δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για την παρουσίαση αυτού του έργου.
Με φοβίζει όμως το γεγονός ότι δεν έχουνε ξεκαθαρίσει ποιό και τι βάρος επωμίζονται τα δύο σωματεία! Μήπως η ΕΘΕΑ πετάει ένα μπαλάκι πολύ πονηρό και εμπλέκει τους συνδέσμους στις κακοτοπιές που θέλει να απεμπλακεί?
....ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΕΑ,ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 'ΠΟΝΗΡΑ ΑΛΜΑΤΑ' ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΗΜΑΤΑ!
....ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!
ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ !!
ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ? -
Ο χρήστης kakofonix έγραψε:
ρε σεις , ηρθε το μυαλο .
το μυαλο που θελει συνδεσμο υπο προυποθεσεις. που αμα δεν το εχει στα ποδια του ,
τα 30 ευρω δεν τα πληρωνει.
που μεχρι χτες δεν ηξερε και δεν ηθελε και να ξερει. τωρα με τα 30 ευρω θυμηθηκε.
και να μας κανει και κριτικη περι εξυπναδας.
ουστ ρε.ΟΥΣΤ ΡΕ πραγματικα που θα εχουμε τετοια μυαλα σαν τα δικα σου(ακομα βρε εξυπνε δεν εχεις καταλαβει τιποτα και εχεις κολησει στα τριαντα ευρω πανεξυπνε) να μπορεις να αποφασιζεις να παριστασε να αποφασιζεις για εμας χωρις να ξερεις τιποτα για εμας και να εκλεγεις τους κολητους σου και εμεις απο μακρια να χαζευουμε τα εργα σας και να ελπιζουμε οτι θα γινει κατι καλο(τι κατασταση μου θυμιζει αυτο? μηπως κατασταση σαν ΕΛΠΑ )
Πανεξυπνε που θα μιλησεις για τους αγωνιζομενους της Κρητης οτι δεν ξερουν η κολλανε στα 30 ευρω.Ποιοι δεν ξερουν αυτοι που στις παραμονες των αγωνων τους αντι να ασχολουντε με τα αγωνιστικα τους και να προβληματιζοντε για το πως θα περασουν τις στροφες μαζευοντε στις λεσχες τους βοηθανε αγωνιουν πληρωνουν για ρωτα μερικους αγωνιζομενους εδω κατω ποσες φορες εχουν δωσει 150αρια για να επιβιωνει η λεσχη της πολης τους αφου εδω η λεσχες υπαρχουν για να διοργανωνουν οσο το δυνατον καλους αγωνες ανεξαρτητα ποσο θα μπουν μεσα για να υπηρετουν την καυλα τους και οχι την τσεπη κανενα αλλα και για να οργανωθει σωστα ο αγωνας της λεσχης τους.Για ποιους θα μιλησεις βρε πανεξυπνε που διοργανωνουν καθε χρονο δικο τους πρωταθλημα με κανονες απονομη (αληθεια το ξερες οτι απο πολλα χρονια πριν το ακολουθησει η ΕΘΕΑ υπηρχε ξεχωριστη καταταξη και επαθλο κυπελα για τα 1400 κυβικα στα σπριντ εδω κατω)γι'αυτους που σε καθε αγωνα εχουν καταφερει μεσω των λεσχων τους να επιδοτουν με μειωση παραβολου η δωρεαν διαμονη οσους αγωνιζομενους ερχοντε απο αλλη πολη του νησιου(αγραφος κανονας που ακολουθουν ΟΛΕΣ η λεσχες του νησιου μετα απο απαιτηση των αγωνιζομενων)Αληθεια τι νομιζεις οτι περιμεναν καποιον ΣΟΑΑ και μυαλα σαν τα δικα σου να τους σωσουν και να διεκδικησουν για αυτους .
Κατασταλαξε πρωτα εσυ βρε εξυπνε τι ξερεις και τι θελεις και μετα προσπαθησε να μπορεις να μιλας εκπροσωπεις και να αποφασιζεις για αλλους .
ΑΛΛΑ τι λεω. Εσυ ειπαμε 30 ευρω ειναι το προβλημα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ. -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
AAA
1 STARLET CUP
1 COROLLA CUP
1 YARIS CUP
1 ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΠΟΥΓΑΔΑ CUPΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ -ΙΣΩΣ??
ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!!!
Διαφορετικά αν έχεις το θάρρος της γνώμης σου ΕΠΩΝΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οταν θα τελειωσει ολο αυτο και θα γινει η νεκροψια....
εγω θα βρεθω απεναντι σε ολους επωνυμα, αλλα καποιοι δεν θα εχουν προσωπο ουτε για πριν αλλα ποσο για το παρον.......η θα πινουν στην υγεια των κοροιδων γι αλλη μια φορα.Υ.Γ.ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ 1,DIMOS R,TYPE R,TOYOTA,SPOT,DAKAR,ΜΠΕΚΑΣ,ΣΜΑΡΥ,............ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο wagon r .....
οσο για το σεβασμο,λεω ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΥΡΙΟΙ,σβηστε το παρελθον το κακο και της κληκας........γιατι οσο δεν ξεκαθαριζετε πραγματα....... -
**ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΑΑΒΕ
Σύμφωνα με τα άρθρα 22,23 και 24 κεφ. Ζ' ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Βορείου Ελλάδος καλεί τα μέλη του στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και ώρα 6 Μ.Μ. στο ξενοδοχείο ‘HOTEL ΑΘΗΝΑ΄΄ . Οδού Θεσ/νίκης -ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΖΙΝΟ, με θέματα:
- Απολογισμός χρονιάς 2009
- Προγραμματισμός της χρονιάς του 2010
- Κοπη πιτας Απαρτία θεωρείται εφ' όσον παραστεί το 1/3 και εχόντων δικαίωμα ψήφου τακτικών Μελών Ταμειακά Ενήμερων.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στον ίδιο τόπο και ώρα με όσα μέλη παραβρεθούν.
Δ.Σ Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε **
Εγινε δεν εγινε να ξερουμε.
-
ΩΡΑΙΑ. Φτασαμε λοιπον κι επιτελους καπου.
Ας υποθεσουμε οτι η ΕΘΕΑ...(Ας μην ξεχναμε οτι στην ΕΘΕΑ ειναι και δικοι μας ανθρωποι με ιστορια, ετσι?), ας ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ λοιπον οτι η ΕΘΕΑ ενηργησε πονηρα, για να βαλει τον ΣΟΑΑ στο βρακι της.
Αν ο ΣΟΑΑ τωρα, με τις δυνατοτητες που του παρεχει η υποχρεωτικη συμμετοχη ολων οσων αγωνιζονται, εξυπνα και μεθοδικα ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ, ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ, ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΘΕΙ, ΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ,ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ,
ΘΑ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΘΕΑ?
ΑΝ, ΛΕΩ...Παψουμε να σκεφτομαστε σα ραγιαδες.
-
Ο χρήστης WaGoN R έγραψε:
........γιατι οσο δεν ξεκαθαριζετε πραγματα............ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΜΟΥ....
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΩΡΑΙΑ. Φτασαμε λοιπον κι επιτελους καπου.
Ας υποθεσουμε οτι η ΕΘΕΑ...(Ας μην ξεχναμε οτι στην ΕΘΕΑ ειναι και δικοι μας ανθρωποι με ιστορια, ετσι?), ας ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ λοιπον οτι η ΕΘΕΑ ενηργησε πονηρα, για να βαλει τον ΣΟΑΑ στο βρακι της.
Αν ο ΣΟΑΑ τωρα, με τις δυνατοτητες που του παρεχει η υποχρεωτικη συμμετοχη ολων οσων αγωνιζονται, εξυπνα και μεθοδικα ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ, ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ, ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΘΕΙ, ΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ,ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ,
ΘΑ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΘΕΑ?
ΑΝ, ΛΕΩ...Παψουμε να σκεφτομαστε σα ραγιαδες.
Δεν ξέρω αν χωράει ή δεν χωράει!
Εγώ ξέρω την πολιτική της ΕΘΕΑ/ΕΛΠΑ και όποιου 'διορισμένου' που όταν σήκωσε 'μπαϊράκι' έφυγε βράδυ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!!! Αυτό φωνάζω , αυτό διαβάζω , γιατί εξ αρχής κατάφερε με μία απόφαση να διαιρέσει , να σπείρει διχόνιες , και κρατάω πολλές επιφυλάξεις σε οποιονδήποτε συναλλάσεται μαζί τους παρά την όποια ιστορία κουβαλά! Μην ξεχνάς τι άδειασμα σου/μας κάνανε στην πρωτοβουλία για την προβολή!!!!
Δεν έχω πάλι εμπιστοσύνη σε όποιον έφυγε βράδυ και επέστρεψε είτε μέρα είτε βράδυ!
Αυτό ΔΕΝ είναι ραγιαδισμός!
-
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
ρε σεις , ηρθε το μυαλο .
το μυαλο που θελει συνδεσμο υπο προυποθεσεις. που αμα δεν το εχει στα ποδια του ,
τα 30 ευρω δεν τα πληρωνει.
που μεχρι χτες δεν ηξερε και δεν ηθελε και να ξερει. τωρα με τα 30 ευρω θυμηθηκε.
και να μας κανει και κριτικη περι εξυπναδας.
ουστ ρε.ΟΥΣΤ ΡΕ πραγματικα που θα εχουμε τετοια μυαλα σαν τα δικα σου(ακομα βρε εξυπνε δεν εχεις καταλαβει τιποτα και εχεις κολησει στα τριαντα ευρω πανεξυπνε) να μπορεις να αποφασιζεις να παριστασε να αποφασιζεις για εμας χωρις να ξερεις τιποτα για εμας και να εκλεγεις τους κολητους σου και εμεις απο μακρια να χαζευουμε τα εργα σας και να ελπιζουμε οτι θα γινει κατι καλο(τι κατασταση μου θυμιζει αυτο? μηπως κατασταση σαν ΕΛΠΑ )
Πανεξυπνε που θα μιλησεις για τους αγωνιζομενους της Κρητης οτι δεν ξερουν η κολλανε στα 30 ευρω.Ποιοι δεν ξερουν αυτοι που στις παραμονες των αγωνων τους αντι να ασχολουντε με τα αγωνιστικα τους και να προβληματιζοντε για το πως θα περασουν τις στροφες μαζευοντε στις λεσχες τους βοηθανε αγωνιουν πληρωνουν για ρωτα μερικους αγωνιζομενους εδω κατω ποσες φορες εχουν δωσει 150αρια για να επιβιωνει η λεσχη της πολης τους αφου εδω η λεσχες υπαρχουν για να διοργανωνουν οσο το δυνατον καλους αγωνες ανεξαρτητα ποσο θα μπουν μεσα για να υπηρετουν την καυλα τους και οχι την τσεπη κανενα αλλα και για να οργανωθει σωστα ο αγωνας της λεσχης τους.Για ποιους θα μιλησεις βρε πανεξυπνε που διοργανωνουν καθε χρονο δικο τους πρωταθλημα με κανονες απονομη (αληθεια το ξερες οτι απο πολλα χρονια πριν το ακολουθησει η ΕΘΕΑ υπηρχε ξεχωριστη καταταξη και επαθλο κυπελα για τα 1400 κυβικα στα σπριντ εδω κατω)γι'αυτους που σε καθε αγωνα εχουν καταφερει μεσω των λεσχων τους να επιδοτουν με μειωση παραβολου η δωρεαν διαμονη οσους αγωνιζομενους ερχοντε απο αλλη πολη του νησιου(αγραφος κανονας που ακολουθουν ΟΛΕΣ η λεσχες του νησιου μετα απο απαιτηση των αγωνιζομενων)Αληθεια τι νομιζεις οτι περιμεναν καποιον ΣΟΑΑ και μυαλα σαν τα δικα σου να τους σωσουν και να διεκδικησουν για αυτους .
Κατασταλαξε πρωτα εσυ βρε εξυπνε τι ξερεις και τι θελεις και μετα προσπαθησε να μπορεις να μιλας εκπροσωπεις και να αποφασιζεις για αλλους .
ΑΛΛΑ τι λεω. Εσυ ειπαμε 30 ευρω ειναι το προβλημα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ.οσο και να θες να δικαιολογηθεις , δεν μας πειθεις.
κολλησες εκει και παραδεξου το. η αφορμη για να ασχοληθεις με το θεμα ηταν τα 30 ευρω.
και αν δεν ηταν αυτα , δεν θα ειχες ασχοληθει καν.
απο εσενα ειμαι πιο εξυπνος οπωσδηποτε. τουλαχιστον μπορω να ξεχωρισω τον ενικο απο τον πληθυντικο
και σε ποιον απευθυνεται ο απεναντι μου.
και δεν εισαι ο μοναδικος που εχει δωσει απο την τσεπη του , εθνικε ευεργετη.
και αν θες να ξερεις , ναι ρε , μυαλα σαν τα δικα μου κανουν τελικα την δουλεια.
που οταν βλεπουν κατι σωστο , προσπαθουν να το στηριξουν.
οχι σαν τα μυαλα καποιων αλλων , που προσπαθουνε αμεσως να αμφισβητησουν και να αλλαξουν το συμπαν ως μονιμως αδικημενοι. -
...και αν θες να ξερεις , ναι ρε , μυαλα σαν τα δικα μου κανουν τελικα την δουλεια......γι'αυτό τελικά πάμε κατά διαόλου... ΡΕ ΟΥΣΤ
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...και αν θες να ξερεις , ναι ρε , μυαλα σαν τα δικα μου κανουν τελικα την δουλεια...
...γι'αυτό τελικά πάμε κατά διαόλου... ΡΕ ΟΥΣΤ
οχι ρε. κατα διαολου πατε γιατι βλεπω οτι μαζευοσαστε περισσοτεροι.τωρα γινατε 2.
αντε , και καλο δρομο. -
...οχι ρε. κατα διαολου πατε γιατι βλεπω οτι μαζευοσαστε περισσοτεροι.τωρα γινατε 2.
αντε , και καλο δρομο....ναι ρε και που να γίνουμε 3...
...ερώτηση of topic: Τι έχεις μες στο κεφάλι σου?
...μήπως θα έπρεπε να σε λένε ... scatomialix? -
Ο χρήστης WaGoN R έγραψε:
Με αφορμη τις τελευταιες εξελιξεις , στο θεμα ΣΟΑΑ και Lisance , ως μελη του ΑΟΚ και αγωνιζομενοι , πρεπει να κανουμε μια συγκεντρωση στην λεσχη , ωστε να συζητησουμε με ποιο τροπο θα μπορεσουμε να εχουμε εκπροσοπιση στο Δ.Σ. του ΣΟΑΑ . Μια σκεψη που εχει πεσει στο τραπεζι ειναι και η δημιουργια ΣΟΑΚρητης .
SOAK = Syndesmos Odhgwn Agwnwn Kart (den kserw na yparxei akoma)
opote mallon gia SOAAK prepei na ginei.Αυριο θα εχεις απαντηση.
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ .....
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...οχι ρε. κατα διαολου πατε γιατι βλεπω οτι μαζευοσαστε περισσοτεροι.τωρα γινατε 2.
αντε , και καλο δρομο....ναι ρε και που να γίνουμε 3...
...ερώτηση of topic: Τι έχεις μες στο κεφάλι σου?
...μήπως θα έπρεπε να σε λένε ... scatomialix?αντε φιλαρακι , και καλη ορεξη. βλεπω σκεφτεσαι το φασγητο σου....
ΟΚ, τέλος τα προσωπικά [Mod]
-
Τι δεν κατάλαβες από ό,τι έγραψα αμέσως παραπάνω ? [Mod]
License και υποχρεωτική συμμετοχή σε ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ