-
Ακουσε καλε μου φιλε. Να φαμε, δοξα τω Θεω εχουμε, κι εμεις, κι αυτοι που τωρα διοικουν τον ΣΟΑΑ. Μην υποτιμας λοιπον ετσι τα πραγματα, ολοι εχουμε ξοδεψει βενζινη και άλλα για τον ΣΟΑΑ, κι αν δεν γνωριζεις, μαθε.
Το ζητουμενο ΑΠΛΑ ειναι, αυτα τα νεα χρηματα να πιασουν τοπο για το σπορ. Αντιληπτο? -
Ο χρήστης zivas έγραψε:
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ. Για πες μου λοιπον, που γραφω εγω 'λενε 30, θα σας παρουν 90'? Για πες, για πες?
Και για να μην κουραζεσαι να ψαχνεις, σου παραθετω το κειμενο. Για να καταλαβεις οτι η εμπαθεια σε κανει να βλεπεις άλλα κι άλλα να διαβαζεις.[color=#4000BF]ΩΩΩΩΠ! ΘΕΜΑ!
Μιλουσα χτες με διακεκριμενο και αρκετα προβληματισμενο οδηγο. ............και που με κλονισε:
'Χρηστο, λεει, αυτη τη στιγμη δεν μιλαμε για 30 Ευρω, αλλά για 90. 60 η εγγραφη συν 30 η λισανς!' Κερωσα. Νεα δεδομενα ......Eδώ τί λέει ?? βάζεις λόγια ατόμου αγνώστων λοιπών στοιχείων καί προθέσεων μέ τήν υπογραφή σου.. καί μετά παίρνεις τό κομπιουτεράκι καί κάνεις πράξεις.. ποιός σου φταίει ???
]εγώ , στήν θέση σου καί μόνο στήν θέση σου , θα σήκωνα αμέσως τό τηλέφωνο καί πατρικά θά ρώταγα....
- τί ακούω ρέ κωλόπαιδα ... ??? θα σάς κράξω δημόσια εάν είναι αλήθεια.... *
Αυτά γιά απόψε πρέπει να βγώ
Υ.Γ. είμαι Λάκωνας από Μάνη μεριά καί έχω μαγάλη υπομονή
ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ Υ.Γ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΑΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕ..
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΜΑΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ...........
-
γιατρε μου , σε ακουω προσεκτικα και χαιρομαι που εχετε να φατε. αλλα κοιτα καλα γυρω σου.
αλλοι υποτιμουν τα πραγματα εδω μεσα. εγω απλα τα εκτιμω. -
Ο χρήστης zivas έγραψε:
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ. Για πες μου λοιπον, που γραφω εγω 'λενε 30, θα σας παρουν 90'? Για πες, για πες?
Και για να μην κουραζεσαι να ψαχνεις, σου παραθετω το κειμενο. Για να καταλαβεις οτι η εμπαθεια σε κανει να βλεπεις άλλα κι άλλα να διαβαζεις.[color=#4000BF]ΩΩΩΩΠ! ΘΕΜΑ!
Μιλουσα χτες με διακεκριμενο και αρκετα προβληματισμενο οδηγο. ............και που με κλονισε:
'Χρηστο, λεει, αυτη τη στιγμη δεν μιλαμε για 30 Ευρω, αλλά για 90. 60 η εγγραφη συν 30 η λισανς!' Κερωσα. Νεα δεδομενα ......Eδώ τί λέει ?? βάζεις λόγια ατόμου αγνώστων λοιπών στοιχείων καί προθέσεων μέ τήν υπογραφή σου.. καί μετά παίρνεις τό κομπιουτεράκι καί κάνεις πράξεις.. ποιός σου φταίει ???
]εγώ , στήν θέση σου καί μόνο στήν θέση σου , θα σήκωνα αμέσως τό τηλέφωνο καί πατρικά θά ρώταγα....
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ Κ ΓΙΑΤΡΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ; -
Ο χρήστης dimosR έγραψε:
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ Κ ΓΙΑΤΡΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ;Καλα τωρα,σε λιγο ουτε να φαμε δεν θα εχουμε.Βγειτε απο τον μικροκοσμο και κοιταξτε τριγυρο σας.Οι ελληνικοι αγωνες μας μαρανανε.Θα τα πουμε σε εναν μηνα απο τωρα.
Υ.Γ.Για τους εχοντες και κατεχοντες τρεξτε μονοι σας.Δεν θα ειστε πανω απο 20 σε ολη την ελλαδα.Γουσταρω αγωνες. -
Ελατε βρε παιδια! Το εγραψα γιατι υπονοηθηκε οτι τωρα που βρεθηκαν λεφτα,μερικοι αρχισαν τωρα να ενδιαφερονται. Ε, δεν ειναι σωστο αυτο ουτε να το σκεφτεται κανεις, οχι να το λεει κιολας.
Δυστυχως φιλε dimos R, αν εχεις ακουσει, ειμαι κι εγω απ αυτους που ΔΤΘ (Δοξα Τω Θεω ) τρωω, αλλά δεν μου φτανουν να τρεξω. Αλλά γι αυτο, και συνυπολογιζοντας την σημερινη οικονομικη κατασταση, δεν μπορω να ριξω ευθυνες πουθενα. Το εκανα τοτε που οι αγελαδες ηταν παχειες, και οι διαχειριστες της τυχης του σπορ εκαναν τα απολυτως απαραιτητα και τιποτα για το μελλον. Τωρα...
Απλα, η οικονομικη ενισχυση του ΣΟΑΑ, που προεκυψε για τους λογους που προεκυψε, ειναι μια ΕΥΚΑΙΡΙΑ για ανακαμψη του. Κι αν ειμαι οξυς, ειναι γιατι εχουν χαθει ενα σωρο ευκαιριες, ας μη χαθει κι αυτη απο λαθη που μπορει να οφειλονται σε αγνοια χειρισμων η σε εσωστρεφεια.
Αν μη τι αλλο, ας δεχθειτε οτι οι προθεσεις ειναι καλες, εστω κι αν αμεσα πια οι εξελιξεις δεν με αφορουν. Νοιαζομαι. Να παψω δηλαδη? Μια ζωη εδω μεσα. Δεν κοβεται μαχαιρι! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ελατε βρε παιδια! Το εγραψα γιατι υπονοηθηκε οτι τωρα που βρεθηκαν λεφτα,μερικοι αρχισαν τωρα να ενδιαφερονται. Ε, δεν ειναι σωστο αυτο ουτε να το σκεφτεται κανεις, οχι να το λεει κιολας.αγαπητε γιατρε , δεν χρειαζεται να υπονοησει καποιος κατι , το πραγμα μιλαει μονο του.
απο τις 14-1 μεχρι σημερα , γραφτηκαν 23 σελιδες ...... να μην πω τι , πανω σε δυο αξονες.- το τι θα γινει και που θα πανε και πως τα λεφτα
- γιατι εμενα δεν ηρθε ο σοαα στο σπιτι μου να μου λυσει το προβλημα και τωρα να πληρωσω.
και αμα θες , ξαναδιαβασε τα παλι.
-
Ξαναδιαβασε φιλε μου και εσυ γιατι η δεν καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις η δεν τα διαβασες καθολου.
Αν δεν μπορεις να καταλαβεις αυτονοητα δικαιωματα αιτηματα τοτε......... αστο καλυτερα........ -
ασε μας ρε εξυπνακια των 30 που θα μας κανεις και κριτικη.
-
Ο χρήστης kakofonix έγραψε:
ασε μας ρε εξυπνακια των 30 που θα μας κανεις και κριτικη.Ρε συ εξυπνάκια υπεράνω των 30 που δεν δέχεσε και κριτική, τι σου είπε ο ποιητής?
Ξαναδιαβασε φιλε μου και εσυ γιατι η δεν καταλαβαινεις αυτα που διαβαζεις η δεν τα διαβασες καθολου.
Αν δεν μπορεις να καταλαβεις αυτονοητα δικαιωματα αιτηματα τοτε......... αστο καλυτερα........Δηλαδή εσύ πανέξυπνε kakofonix δεν διάβασες πουθενά σε αυτές τις 23 σελίδες κάτι άλλο από τις 2 περιπτώσεις που ανέφερες?
Αν όχι, άστο φίλε ...
...άαααλη δουλειά.... -
ρε σεις , ηρθε το μυαλο .
το μυαλο που θελει συνδεσμο υπο προυποθεσεις. που αμα δεν το εχει στα ποδια του ,
τα 30 ευρω δεν τα πληρωνει.
που μεχρι χτες δεν ηξερε και δεν ηθελε και να ξερει. τωρα με τα 30 ευρω θυμηθηκε.
και να μας κανει και κριτικη περι εξυπναδας.
ουστ ρε. -
ΑΝ ΤΑ 30 ΕΥΡΩ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ 10 ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ...... ΤΑ 30 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ...... ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ .......
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΣ ΙΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. -
ειναι μια αποψη ρε φιλε.
αν διαβαζουν τα εδω οι αρμοδιοι ( οπως υποστηριζουν μερικοι )
και δεν ειναι πλεον αργα.... -
Ο χρήστης WaGoN R έγραψε:
AAA
1 STARLET CUP
1 COROLLA CUP
1 YARIS CUP
1 ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΠΟΥΓΑΔΑ CUPΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ -ΙΣΩΣ??
ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!!!
Διαφορετικά αν έχεις το θάρρος της γνώμης σου ΕΠΩΝΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ελατε βρε παιδια! Το εγραψα γιατι υπονοηθηκε οτι τωρα που βρεθηκαν λεφτα,μερικοι αρχισαν τωρα να ενδιαφερονται. Ε, δεν ειναι σωστο αυτο ουτε να το σκεφτεται κανεις, οχι να το λεει κιολας.Το έγραψα απο την πρώτη στιγμή!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!Μερικές σκέψεις και απο μένα........
1.Αμεσα το ΔΣ πρέπει να βγάλει μια ανακοίνωση ώστε να μπορέσει να πείσει ,οτι αξίζει αυτά τα χρήματα ο συνδεσμος ώστε να διαλυθούν τα σύννεφα!!!!!!Δεν είναι μόνο οι Κρητικοί αλλά είναι και άλλοι.
(Τα κρυφά τηλ.-sms είναι 100% λάθος και υπονοούν παρασκήνιο!!!!!)2.Ειναι αδύνατο και άδικο άνθρωποι που δεν έχουν υπερετήσει ποτέ την ιδέα του συνδέσμου(αλλά έχουν βρεθεί και απέναντι κατα καιρούς) να μπορούν να εκλεγούν απο την εγγραφή τους.
(αυτό δεν γίνεται πουθενά).3.Αν θέλουμε ΣΟΑΑ ισχυρό(που θέλουμε)**ΤΩΡΑ μακριά **απο ΕΘΕΑ-ΕΛΟΑΜ κλπ.Αυτόνομα και απέναντι απο αυτά,έτσι όπως πρέπει να είναι και να λειτουργεί ο συνδεσμος....
ΥΓ.Τεκμηριώστε όσο μπορέιτε τις απόψεις σας και μην τρώγεστε σαν τα σκυλιά εδω μέσα!!!!!
Αλλος είναι ο εχθρός ,ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ πότε θα μπορέσουμε να δούμε τα 'νοήματα'. -
[quote='koulis1'][quote='platis']
2.Ειναι αδύνατο και άδικο άνθρωποι που δεν έχουν υπερετήσει ποτέ την ιδέα του συνδέσμου(αλλά έχουν βρεθεί και απέναντι κατα καιρούς) να μπορούν να εκλεγούν απο την εγγραφή τους.
(αυτό δεν γίνεται πουθενά).Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΩ ΠΟΥΘΕΝΑ (ΟΥΤΕ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΘΕΛΗΣΩ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΛΕΞΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.
3.Αν θέλουμε ΣΟΑΑ ισχυρό(που θέλουμε)**ΤΩΡΑ μακριά **απο ΕΘΕΑ-ΕΛΟΑΜ κλπ.Αυτόνομα και απέναντι απο αυτά,έτσι όπως πρέπει να είναι και να λειτουργεί ο συνδεσμος....
Η ΕΘ.Ε.Α. ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ???
ΓΙΑ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΖEIΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΩΠΑ ΛΩΡΗΗΗΗ.
Αν η ΕΘΕΑ τον εκανε αυτονομο,και πρεπει να την ευγνωμονει, τοτε δεν ειναι αυτονομος!
Πες το καπως αλλιως, γιατι ειναι παρεξηγησιμο.Θελω να πω οτι κι οι Αμερικανοι μας 'εσωσαν' τα Ιμια, αλλά απο την πολλη ευγνωμοσυνη θα χασουμε και τη Χιο
-
Να πω και εγω κατι έχοντας διαβάσει όλα τα παραπάνω?
Πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά που έλαβα μέρος σε αγώνες και έδωσα αρκετά λεφτά στις συμμετοχές, λεφτά που δεν ρώτησα πως καταμερίζονται μεταξύ των διωργανωτών. Υποψιάζομαι ότι ήταν για το κόσμο που εργάστηκε για τον κάθε αγώνα και για την ασφάλεια των εμπλεκομένων. Όλα αυτά, από τις λίγες γνώσεις μου ως αγωνιζόμενος και τις πιο πολλές ως θεατής, νομίζω θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Ο ΣΟΑΑ ήρθε σε επαφή μαζί μου μέσω του οδηγού ασφαλείας που μας μοίρασε στο Παλάδιο και κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου. Έδειξαν πως προσπαθούν να κάνουν κάτι. Οι 'άλλοι' που τους έδωσα πολλαπλάσια χρήματα δεν φάνηκαν να ενδιαφέρονται ή να προσπαθούν για κάτι. Τους είδα μόνο να πίνουν και να τρώνε (ελπίζω να μην ήταν με τα δικά μου λεφτά... ) Οπότε θα δώσω το τριανταρι μου στο ΣΟΑΑ πιστεύοντας πως μόνο καλό μπορεί να κάνει και ότι και αν έγινε ή δεν έγινε στο παρελθόν δεν το γνωρίζω και δεν με αφορά.
Όλοι μας στην τελική στην ίδια πλευρά είμαστε.... -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
2.Ειναι αδύνατο και άδικο άνθρωποι που δεν έχουν υπερετήσει ποτέ την ιδέα του συνδέσμου(αλλά έχουν βρεθεί και απέναντι κατα καιρούς) να μπορούν να εκλεγούν απο την εγγραφή τους.
(αυτό δεν γίνεται πουθενά).Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΩ ΠΟΥΘΕΝΑ (ΟΥΤΕ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΘΕΛΗΣΩ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΛΕΞΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.
3.Αν θέλουμε ΣΟΑΑ ισχυρό(που θέλουμε)**ΤΩΡΑ μακριά **απο ΕΘΕΑ-ΕΛΟΑΜ κλπ.Αυτόνομα και απέναντι απο αυτά,έτσι όπως πρέπει να είναι και να λειτουργεί ο συνδεσμος....
Η ΕΘ.Ε.Α. ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ???
ΓΙΑ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΖΗΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αν είναι έτσι, τότε πρόκειται περί απράδεκτης μεθόδευσης....
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΩΠΑ ΛΩΡΗΗΗΗ.
Αν η ΕΘΕΑ τον εκανε αυτονομο,και πρεπει να την ευγνωμονει, τοτε δεν ειναι αυτονομος!
Πες το καπως αλλιως, γιατι ειναι παρεξηγησιμο.Θελω να πω οτι κι οι Αμερικανοι μας 'εσωσαν' τα Ιμια, αλλά απο την πολλη ευγνωμοσυνη θα χασουμε και τη Χιο
OIKONOMIKA ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΜΟ ???ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
License και υποχρεωτική συμμετοχή σε ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ