Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    License και υποχρεωτική συμμετοχή σε ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. License και υποχρεωτική συμμετοχή σε ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ
    • 1
    • 2
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 27
    • 28
    • 15 / 28
    Ελληνικοί Αγώνες
    85
    559
    4862
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Z
      zivas last edited by

Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:

Πάντως εντύπωση μου προκαλεί η υπεροψία... και η απουσία διευκρινίσεων , επεξηγήσεων, απαντήσεων... και από τη ΕΘΕΑ και απο τους Συνδέσμους..., και καλά όταν ισχυρίζονται ότι δεν απαντούν σε 'κραυγές', αλλά δεν πιστεύω να κραυγάζουμε όλοι εδώ μέσα ;

Καλημέρα Μιχάλη
      Σαφώς καί δέν κραυγάζεις εδώ μέσα γιαυτό σου απαντώ

Ελπίζω η προηγούμενη μου δημοσίευση να σέ κάλυψε.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Z
        zarpias last edited by

μην αγχωνεστε φιλοι μου!!πιστευω οτι τα χρηματα θα πιασουν τοπο!!εξαλλου προσωπικα εστειλα 30 ευρω στον σοααβε και μου ηρθε η εγγραφη μου με email σε μορφη pdf.ωραια απλα πραγματακια!!ουτε 60 αρια ουτε τιποτα αλλες περιττες π@@@ριες του καθενος.ολα θα πανε καλα εχετε εμπιστοσυνη!παντως ισως θα ηταν τελικα καλυτερο στο ποσο της εκδοσης licance ενα μερος αυτου να καταχωρειται στους συνδεσμους απεθειας απο την ΕΛΠΑ.πιο σεβαστο αυτο!του χρονου ισως!

• Z
          zivas last edited by

Παίρνοντας κουράγιο από φίλους όπως ο από πάνω
          συνεχίζω γιά όσους έχουν ανιδιοτελή καί άμεση ανάγκη για ενημέρωση

Σέ αυτή τήν φάση το δικαίωμα του εκλέγειν καί εκλέγεσθαι έχουν εκατοντάδες μέλη που θα πληρώσουν τήν φετινή τους συνδρομή.

Πρόθεση του Δ.Σ. είναι να αποκτήσουν τό δικαίωμα αυτό καί οι νέοι άμεσα. Γίνεται μέ μία απλή απόφαση του Δ.Σ.

Ομως στο μέλλον όποιος , διακεκριμένος –προβληματισμένος , αποφασίσει ότι μία πρόταση του Δ.Σ. πρός τήν ΕΘΕΑ είναι αντίθετη μέ τα προσωπικά του συμφέροντα μπορεί μέσω δικαστηριου να ακυρώσει ολόκληρο τό συμβούλιο.

Αρα χρειαζόμαστε απόφαση του πρωτοδικειου για να προχωρήσουμε σε αυτή τήν απόφαση γιά τα νέα μέλη καί ήδη ψάχνουμε τήν οδό για να τήν πάρουμε τό ταχύτερο δυνατό

Σε κάθε περίπτωση επειδή τα νομικά μου είναι αδύνατα παρακάλεσα τόν Γ.Μ. να περάσει καί από εδώ γιά ενημέρωση

• A
            alpinestars last edited by

Ο χρήστης zarpias έγραψε:
            μην αγχωνεστε φιλοι μου!!πιστευω οτι τα χρηματα θα πιασουν τοπο!!εξαλλου προσωπικα εστειλα 30 ευρω στον σοααβε και μου ηρθε η εγγραφη μου με email σε μορφη pdf.ωραια απλα πραγματακια!!ουτε 60 αρια ουτε τιποτα αλλες περιττες π@@@ριες του καθενος.ολα θα πανε καλα εχετε εμπιστοσυνη!παντως ισως θα ηταν τελικα καλυτερο στο ποσο της εκδοσης licance ενα μερος αυτου να καταχωρειται στους συνδεσμους απεθειας απο την ΕΛΠΑ.πιο σεβαστο αυτο!του χρονου ισως!

...ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΤΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ LICENCE NA ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!!
            ΤΕΛΕΙΩΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΟΑΑ Η ΤΟΥ ΣΟΑΑΒΕ ΜΕ 240.000eur ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ (1500Χ160) ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ( ΚΟ Γεώργιο Γκουρτσούλη) ΤΗΣ ΕΛΠΑ.....
            ...ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΙΣΩΣ!

Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
            .....ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ !!
            ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΩΛ@Ρ@ΚΙ@

• P
              platis last edited by

Ο χρήστης zivas έγραψε:

Η 'ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ' ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ SITE XWMATINOS ΓΡΑΦΕΙ

• Δηλώνω ότι επιθυμώ να γίνω μέλος του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτων-
                ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ.

Καλημέρα

όπως τό διάβασες καί στό http://www.xwmatinos .gr ισχύει.

Τα 60αρια είναι στήν φαντασία λίγων ' διακεκριμένων καί προβληματισμένων ' συναθλητών μας

και πάλι καλημέρα

Ε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!
              ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ , ΕΣΥ ΚΙ ΟΙ ΕΙΡΩΝΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?
              ΑΠΑΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΤΙΜΙΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ,

1. Υπαρχει καταβολη δικαιωματος ΕΓΓΡΑΦΗΣ στον ΣΟΑΑ? ΝΑΙ η ΟΧΙ?
              2. Ειναι υποχρεωτικη η εγγραφη ωστε καποιος να γινει μελος και να πληρωνει συνδρομη?
                3.Με ποιο τροπο θα παρακαμψεις παγιωμενες και θεσμικες διαταξεις, πανεξυπνε,αλανθαστε και αδιαβαστε συνδικαλιστη?
                ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΟΠΟΙΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ αυθαιρετες Μ-----=ες σας

Μοντς συγγνωμη,αλλα κι οι σποντες προσβλητικες ειναι, κι αφου εσεις δεν τις κοβετε, θα τις κοψω εγω με τον τροπο μου.

• P
                platis last edited by

Κι επειδη τα νομικα σου ειναι αδυνατα, δεν σημαινει οτι μπορεις να κατεβαζεις ιδεες που ειναι παρανομες. Μια απλη αποφαση του ΔΣ δεν αρκει για να ψηφιζουν ολοι, θελει καταστατικη, και μαλιστα κι αυτη ακομα η καταστατικη, πρεποει νομοτυπα να αποφασιστει απο Γ.Σ., μια και το ΔΣ αυτη τη στιγμη ειναι κομματακι φαουλ για 2 λογους, ψαξε να τους βρεις.
                Κανεις δεν θα προσφευγει πουθενα, αλλά αυτο δεν σημαινει οτι μπορουμε να γραφουμε τους νομους στα παληα μας τα παπουτσια.
                Και μην το τραβηξεις αλλο, γιατι θα σκασω και θα σκασουν κι αλλοι μαζι μου...

• ?
                  A Former User last edited by

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!!!!! ΑΝ ΡΩΤΑΓΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΒΓΑΛΕΙ LICENCE ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ,ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ 30 ΕΥΡΩ ΓΙΝΕΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ..............

• P
                    platis last edited by

Κι εσεις, αν δεχοσασταν την μεχρι τωρα θεσμικη διαδικασια , θα διαπιστωνατε τον διαχωρισμο παραβολου εγγραφης και συνδρομης.
                    Και το Δ.Σ. αν σεβοταν την 'αλλη αποψη', θα ανακοινωνε, χωρις ειρωνιες και εξυπνακισμους, οτι μηδενιζει το δικαιωμα εγγραφης και καθοριζει την ετησια συνδρομη στα 30 Ευρω. Εχει το δικαιωμα αυτο.
                    Καμμιά ψυχραιμια λοιπον, οταν στην προσπαθεια να τηρηθουν οι κανονες επιτελους και ναχουμε υγιες καθεστως, αντιμετωπιζουμε ειρωνιες και ηθικη μειωση. Και φυσικα υπαινιγμους για προσωπικο συμφερον. Αλλά οι φιλοι μου, εχουν μαθει να επικοινωνουν τηλεφωνικα, μακρυα απο τη δημοσιοτητα. Και μολις κατι φυγει απ αυτον το κανονα (τους) ,αρχιζει η αντιδραση. Αυτο ομως λεγεται εσωστρεφεια, κι ειναι ο βασικος λογος της υποβαθμισης του ΣΟΑΑ.
                    Ελεος.

• Z
                      zivas last edited by

Ο χρήστης platis έγραψε:

[size=150][color=#FF0000].................
                      ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ................

Σε αυτό το πανεπιστημιακό επίπεδο ευχών - χαρακτηρισμών - απειλών αδυνατώ να ανταποκριθω

καλησπέρα σας.

• P
                        platis last edited by

Δεν ειναι το μονο, στο οποιο δυστυχως αδυνατεις ν ανταποκριθεις! Κριμα. Γιατι υπηρξα απο τους βασικους υποστηρικτες σου. Ενα ακομη λαθος, στα πολλα που εχω κανει.

• Z
                          zivas last edited by

Ο χρήστης platis έγραψε:

....Γιατι υπηρξα απο τους βασικους υποστηρικτες σου...

Εγώ πάλι όχι , είχαν προλάβει να με ενημερώσουν

• Y
                            yama last edited by

Είναι κρίμα για τους αγώνες που τόσο αγαπάτε και πονάτε, να βλέπουμε τέτοιες συζητήσεις από ανθρώπους που γνωρίζουν και ασχολούνται με το χώρο μέσω ενός διαδικτυακού τόπου και μάλιστα με τέτοιο τρόπο. Αυτά είναι προτιμότερο να λύνονται κατ ιδίαν. Το φόρουμ όμως δείχνει και κάτι άλλο. Ότι πολλά πράγματα πρέπει να συζητηθούν-αναλυθούν για το ΣΟΑΑ και τους αγώνες γενικότερα. Αφού έχετε τη δυνατότητα καθίστε και μιλήστε και ρίξτε λίγο τους τόνους. Όλοι.

Το ξαναγράφω είναι κρίμα να πλακώνεστε και με τέτοιο τρόπο μέσω ενός φόρουμ που είναι και 'άψυχο'.

• P
                              platis last edited by

ΠΡΟΣ SMARY.
                              Προσπαθησα να σου στειλω Π.Μ., ομως μου βγαζει σημειωση 'το επιλεγμενο μελος δεν υπαρχει'
                              Γι αυτο στο κοινοποιω δημοσια.
                              Φιλε SMARY
                              Ισως να νομιζεις οτι γκρινιαζω για την γκρινια. ΟΧΙ.
                              Φωναζω γιατι ενω ειμαι απολυτα συμφωνος με το παραβολο υπερ ΣΟΑΑ, γινονται διαρκως τσαπατσουλιες.

1. Δεν ειναι υφος αυτο της αντιμετωπισης οποιου εχει αντιθετη αποψη.Ιδιαιτερα των Κρητικων.(εμενα ασε με )
                              2. Γινονται συνεχως αντικαταστατικες κι αυθαιρετες ενεργειες
                              3. Διαχωριζονται τα μελη σε 2 κατηγοριες. Αυτους που πληρωσαν εγγραφη και συνδρομη και σ αυτους που λογω περιστασεων επωφελουνται (ασχετο αν τα ποσα ειναι μικρα) και εγγραφονται φθηνοτερα. Προσωπικα δε μ ενοχλει, αλλα ηθικα δεν στεκει.
                                4.Δεν εχουν ακομα καταλαβει οτι με μια απλη, διευκρινιστικη και με αναφορα στο τι μελλει γεννεσθαι ανακοινωσουλα, ο κοσμος θα ειναι πληροφορημενος, ικανοποιημενος και ετοιμος να ερθει κοντα.
                                5.Με τον τροπο τους, ακομα κι αυτους που θελουν να βοηθησουν, αν δεν 'προσκυνησουν' τους απωθουν.
                              4. Ποτε δεν εχουν παραδεχθει ενα λαθος η μια αμελεια που εχει οδηγησει τον ΣΟΑΑ στην απαξιωση. Λες και για ολα φταινε οι αλλοι.
                              5. Δεν παιρνουν μια σαφη θεση για το πως βλεπουν τον ΣΟΑΑ στο μελλον
                              6. Τι υποχρεωσεις (θετικες εννοω, τις αρνητικες δεν θελω να τις ξερω) ανελαβε ο ΣΟΑΑ εναντι αυτης της ρυθμισης. Δεν θα πρεπει να προσφερει υπηρεσια? (Σεμιναρια,εκδηλωσεις, αξιολογηση, καταταξη αγωνιζομενων, προκηρυξη δικων του επαθλων) Γιατι κανεις δεν μας λεει?
                                Σκεψου τα λιγο με ηρεμια.
                                Γραφτηκες κι εβγαλες λισανς. Ο.Κ. Νομοτυπα εισαι στον αερα. Κι απο τη στιγμη που αναμιχθηκε η διαδικασια αυτη στην εκδοση λισανς, οποιαδηποτε παρατυπια, μπορει να εχει επιπτωση στην εγκυροτητα της λισανς σου.Χαιρετω.
                                Χρηστος.
                              • P
                                platis last edited by

Ο χρήστης YAMA έγραψε:
                                Είναι κρίμα για τους αγώνες που τόσο αγαπάτε και πονάτε, να βλέπουμε τέτοιες συζητήσεις από ανθρώπους που γνωρίζουν και ασχολούνται με το χώρο μέσω ενός διαδικτυακού τόπου και μάλιστα με τέτοιο τρόπο. Αυτά είναι προτιμότερο να λύνονται κατ ιδίαν. Το φόρουμ όμως δείχνει και κάτι άλλο. Ότι πολλά πράγματα πρέπει να συζητηθούν-αναλυθούν για το ΣΟΑΑ και τους αγώνες γενικότερα. Αφού έχετε τη δυνατότητα καθίστε και μιλήστε και ρίξτε λίγο τους τόνους. Όλοι.

Το ξαναγράφω είναι κρίμα να πλακώνεστε και με τέτοιο τρόπο μέσω ενός φόρουμ που είναι και 'άψυχο'.

Πιθανοτατα να εχεις δικηο. Ειναι βεβαιο οτι χαλαμε τις καρδιες μας. Εγω ομως αν τη χαλαω, τη χαλαω για να γραψεις εσυ, αυτο ακριβως.Οτι πολλα πρεπει να συζητηθουν και ν αναλυθουν. Ευρεως. Κι αφου το διαπιστωσες, χαλαλι ο εκνευρισμος. Και να ξερεις οτι στον χωρο μας, αυτα που λυνονται κατ ιδιαν, ξαναδενονται αμεσως μολις γυρισεις την πλατη η πας στο διπλανο τραπεζι. Οτι μπορει να λυθει, κατα την αποψη μου πρεπει να λυνεται μονο δημοσια, κι οποιος θελει το παρακολουθει.
                                Καλησπερα.

• E
                                  el-em last edited by

Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
                                  Απαντήθηκε το ένα. Δεν έχω λόγο να μην το πιστεύω.
                                  Ο γιατρός ρώτησε και για άλλα δυο, περιμένω!.
                                  Ευχαριστώ ΑΝΤΩΝΗΣ.

ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΤΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
                                  ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΝΕΑ ΗΜΕΡΕΣ,309 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ 5223 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ,ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΕΣ 'ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ' ΑΠΟ ΤΟΝ zivas (ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ) ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.
                                  ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ (ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) ΠΩΣ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ,ΠΩΣ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ,ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ (ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ) ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.
                                  ΕΝΤΑΞΕΙ,ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΕΝΝΕΑ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ?

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

• Y
                                    yama last edited by

Εγώ έχω την άποψη ότι το φόρουμ 'ελληνικοί αγώνες' αλλά και οποιοδήποτε άλλο φόρουμ τέτοιου είδους δεν έχει τη δυνατότητα να αντιπροσωπεύει και να εκθέτει σε κοινή θέα (για τον όποιο άσχετο-σχετικό που μπορεί να είναι επιζήμιος) συγκεκριμένα θέματα. Κάποια θέματα, ναι πρέπει να παραμένουν εκτός φόρουμ, δε χρειάζεται να είστε ανοικτοί σε όλα αφού έτσι κι αλλιώς μπορείτε να τα συζητήσετε όλοι μαζί όπως κάνετε τόσα χρόνια άσχετα αν διαφωνείτε η όχι.

Δε θα στερηθείτε πληροφόρησης(κύριε antonis team) εαν τέτοιου είδους συζητήσεις γίνονται εκτός φόρουμ. Δεν υπάρχει λόγος. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ, διαβάζοντας και τις προηγούμενες δημοσιεύσεις γενικά. Για κάποια πράγματα υπάρχει και η γενική συνέλευση πχ του ΣΟΑΑ, υπάρχει τρόπος ενημέρωσης ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ που ασχολούνται σοβαρά και το ξέρετε καλά.. Αυτό λέω, αυτό προτείνω.
                                    Δε σημαίνει ότι δε πρέπει να ενημερωνόμαστε! Το αντίθετο μάλιστα. Αλλά ίσως κάποια θέματα πρέπει να μένουν σε άλλο επίπεδο επικοινωνίας γιατί εαν βγούν μπορεί να 'περάσουν' φιλοσοφίες και συμπεριφορές οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότα και να αποπροσανατολίσουν (τους σχετικούς κυρίως..) από το να συμβάλλουν στην υλοποίηση στόχων που έχουν τεθεί ή θα τεθούν.

Από εκεί και πέρα έχουν γίνει τόσες ανακοινώσεις για νέους τρόπους έκδοσης αγωνιστικών αδειών, νέα κατηγορία.. κτλ. θέματα πολύ σοβαρά και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι(οδηγοί-συνοδηγοί-ομάδες) βρίσκονται σε δικαιολογημένο αναβρασμό. Ε ας φροντίσουν και οι υπεύθυνοι να λύσουν αυτά τα θέματα. Ας κάνουν διευκρινιστικές ανακοινώσεις. Κάτι να κάνουν! 6 Φεβρουαρίου ξεκινούν τα χωμάτινα σπρίντ. Αρχίζουν οι αγώνες σε 2 εβδομάδες!

• Z
                                      zivas last edited by

Ο χρήστης YAMA έγραψε:
                                      Είναι κρίμα για τους αγώνες που τόσο αγαπάτε και πονάτε, να βλέπουμε τέτοιες συζητήσεις από ανθρώπους που γνωρίζουν και ασχολούνται με το χώρο μέσω ενός διαδικτυακού τόπου και μάλιστα με τέτοιο τρόπο. Αυτά είναι προτιμότερο να λύνονται κατ ιδίαν.

Καλησπέρα
                                      Eχεις 100% δίκιο.

Δέν περίμενα όμως ποτέ από άτομο μου έχει τα προσωπικα κινητά τουλάχιστον 3 μελών του Δ.Σ. καί θα μπορούσε με ένα απλό sms να μάθει τήν- ήδη γνωστή- αλήθεια θα ξέπευτε τόσο ώστε να κατηγορεί δημόσια συνδέσμους και ΕΘΕΑ γιά απίστευτη απάτη. Τελευταίο επίτευγμα του οι προσωπικές ύβρεις καί απειλές , πεδίο στό οποίο δέν πρόκειται να πέσω.

• E
                                        el-nak-jr last edited by

Μέρες τώρα προσπαθώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει μια επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΟΑΑ εδώ. Έχει γίνει καλώς ή κακώς σημείο αναφοράς και ενημέρωσης αυτό το φόρουμ. Άρα γιατί σνομπάρει ο ΣΟΑΑ το χώρο και δεν άπαντα εδώ. Ήμουν και είμαι υπέρ της υποχρεωτικής εγγραφής, και με ειλικρινή διάθεση να στηρίξω το σύνδεσμο που πιστεύω ότι είναι η δύναμη του αγωνιζόμενου. Αλλά ο κόσμος όπως και εγώ θέλουμε ενημέρωση!! Προσωπικά πλήρωσα πριν ένα μήνα περίπου και εγγραφή και συνδρομή στο σύνδεσμο, τώρα από ότι καταλαβαίνω δεν χρειάζεται… Βγείτε και μιλήστε!!!! Εξηγήστε το όραμα σας, πείστε το κόσμο ότι δεν πάνε για φάγωμα τα λεφτά αλλά για κάτι καλύτερο!! Απαντήσεις όπως του κ.Ζηβα μόνο αυτό δεν κάνουν, και δεν νομίζω και ότι είναι ο ρόλος του. Καταλαβαίνω ότι λόγο προσωπικής αντιπάθειας βγαίνει έτσι, αλλα ας βγει και κάποιος να μιλήσει για τον ΣΟΑΑ.

• Z
                                          zivas last edited by

Ο χρήστης El Nak Jr έγραψε:
                                          ...Καταλαβαίνω ότι λόγο προσωπικής αντιπάθειας βγαίνει έτσι......

προσωπική καμμία , τό έχω εξηγήσει καί στόν ίδιο, από που κ' ως που ? άλλωστε οί μας γενικές σκέψεις πιστεύω ταυτίζονται.
                                          Επί τής πρακτικής του ,ναί , όπως εξήγησα καί στόν φίλο μας πιό πάνω

• P
                                            platis last edited by

Προσωπικα ειμαι υπερ του 'ουδεν κρυπτον...' φιλε ΥΑΜΑ. Κι ο καθενας χρησιμοποιει το βημα που εχει στη διαθεση του, για να εκφραστει.
                                            Αν αυτα που συζηταμε και ζυμωνουμε τωρα, τα θεσουμε σε μια γενικη συνελευση τοτε 1.Θα χρειαστει η συνελευση να κρατησει μια βδομαδα 2. Θα σκοτωθουμε στην πρωτη ωρα, διαλυοντας την.
                                            Στη συνελευση πας ενημερωμενος, συμπληρωνεις τα οποια κενα σου, κι η πλειοψηφια αποφασιζει. Δεν αντεχουν οι συνελευσεις τη ζυμωση, σε καμμια οργανωση, ποτε!
                                            Και να διευκρινισω κατι, γιατι φαινεται πως ξεχναμε ολοι καποιες πραγματικοτητες. Αυτη τη στιγμη εχουμε ενα Δ.Σ., ΝΑΙ, αλλά με ποσες τασεις? Επειδη ειναι Φορουμ εδω, να κανουμε πως δεν ξερουμε? Ξερουμε ομως. Γ.Κοσμοπουλος και Πλεσσας εχουν μια συνεργασια με ΕΘΕΑ, δεν απαντουν εδω μεσα, εχουν πηξει, το καταλαβαινω. Μιχελακακης και Μεσημερης εχουν ενεργο συμμετοχη στην ΕΛΟΑΑΜ που δεν ξερουμε τοι ακριβως πρεσβευει, γιατι επισημη ανακοινωση...γιοκ, κι ας ειμαστε μερικοι απο μας ιδρυτικα της μελη. Ο κ. Ζηβας απανταει σαν τι και λοιδωρει μελη κα μη μελη, και πως καλει τον κ. Μεσημερη που ειναι μελος της ΕΛΟΑΑΜ να αποφανθει νομικα επι θεματος που αφορα τη συνεργασια με την ΕΛΠΑ, που δεν θελει να τη βλεπει? Δηλαδη ΥΑΜΑ μου, το μπαχαλο δεν το βλεπεις, το Φορουμ μας εφταιξε?
                                            Και θα μου πεις παλι, ο Κοσμοπουλος ειναι Προεδρος, γιατι αυτον δεν τον βαρας?
                                            Θα σου απαντησω. Γιατι αυτος εχει εκφρασει μια αποψη, την ακολουθει, συμφωνω δεν συμφωνω, ξερω που θελει να παει, τον παω τον ανθρωπο. Τους κρυμμενους δεν αντεχω και τους λιγο απο δω, λιγο απο κει που εχουνε τον ΣΟΑΑ τσιφλικι, και που με μια αποφαση θα του αλλαξουν δρομο κατα το δοκουν.
                                            Αντωνη,εσυ εχεις φαγωθει να μαθεις αυτα που ηδη ξερεις.Μα αν το ξεκατινιασμα μπορουσε να λειτουργησει σα φαρμακο, θα το εκανα. Απλα επισημαινω: Μα μη μας περνατε για βλακες, κατι ξερουμε κι εμεις απο ιστορια. Μου χτυπαει ο κ. Ζηβας οτι το...1986 (!) εκλεψα τους συναθλητες μου και αυτος ηταν παντα καθαρος. Ετσι με βαζει στη θεση μου.Ναι. Κανεις ποτε δεν ειχε ηθελημενη η αθελητη μαιμουδιτσα στο αρμα του. Μονο ο Πλατης, ολοι οι αλλοι, Αγιοι. Κι εγω οπως βλεπεις απαντω μονο μ ενα 'θα σκασω, κι αμα σκασω...' Δηλαδη τι περισσοτερο η τι λιγοτερο να κανω? Δε θελω αδερφε ν ανοιξω το κουτακι, αλλά δεν πρεπει να μ αφησουν ησυχο ναχω τις αποψεις μου?
                                            Στο θεμα μας παλι. Εχει αδικο ο Λωρης? Σε απαντηση ξερεις τι λενε τωρα στο καφενειο? Οτι ο Πλατης ταχει κανει πλακακια με τον Λωρη,και παιζουν την τραπουλα της ΕΛΠΑ.
                                            ΑΜ ΔΕ! ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΠΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.Διαφωνω και με την ΕΛΟΑΑΜ γιατι ειναι μεσα στο μυστηριο,υποστηριζομενη μαλιστα απο ανθρωπους που μονο κακο εχουν κανει. ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥΣ.
                                            Πρεπει σωνει και καλα να ειμαι τσιρακι καποιου? Αυτο ειναι που δεν αντεχουνε τα φιλαρακια μου.
                                            Ποσο πιο ξεκαθαρα ρε ΓΜΤ?

Υ.Γ1.Να δες το πιο πανω. Που ειδες βρε Αγγελε Ζηβα τις κατηγοριες προς συνδεσμους και ΕΘΕΑ? Αυτο σε βολευει να λες? Εσενα κατηγορω, γιατι εχεις παρει λαθος δρομο, υφος και ρολο. Εκτος κι αν εχεις ταυτισει τον Συνδεσμο με τον Αγγελο. Οποτε εχω δικηο.
                                            Οχι δεν στελνω SMS. Φανερα εδω μπροστα σε ολους. Γιατι αν και γραπτα, οταν θελησατε τα διαστρεβλωσατε!
                                            2.Να, παρε και καποιον που πληρωσε ΚΑΙ εγγραφη ΚΑΙ συνδρομη. Εισαι λοιπον απληροφορητο μελος του ΔΣ, για να μην πω ψευτης? ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΝΤΕ.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 27
                                            • 28