-
ρε αυτο το Α5 ειναι πολυ μακρυ και οχι ιδιαιτερα ομορφο.
κατι του λειπει στο σχεδιο ,μου φαινεται λιγο αδειο. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
1.πες μου τι οδηγείς αν θες να είσαι τίμιος.
θα σου τι ειχαμε/ εχουμε και οδηγουσα για καιρο
renault 19
opel vectra
renalt clio
c2 vts
audi s3ειμαι γαλλοανθρεμμενος , αλλα αλλαξοπιστησα
το S3 παρά τα 56948 facelift καλή φάση και γκαζατο τα υπόλοιπα ποτέ δεν με έφτιαχναν ιδιαίτερα.
Ας ποστάρει κάποιος 2-3 φωτογραφίες του Α5 μπας και του κοπεί η μιλιά(και η γραφή)
εμένα να μου κοπεί η μιλιά και η γραφή...η Alfa Romeo η Fiat η Lancia και τα Ιαπωνικο-κορεάτικα σαπάκια πότε θα σταματήσουν να παράγοντε επιτέλους?
ειχες καποτε κολλημα με τα vw και εκραζες τα γαλλικα..
μετα καταλαβες ποσο λαθος ησουν και αγαπησες τα γαλλικα και κραζεις ολα τα άλλα??μηπως καπου φανατιζεσαι και το χανεις και κανεις και τωρα λάθος?
δεν κράζω όλα τα υπόλοιπα και υπερασπίζομαι όλα τα γαλλικά...μάλλον με μπέρδεψες με αυτούς που υπερασπίζοντε συνολικά τις Ιταλικές κουδουνίστρες...είπα ότι σε κάθε αυτοκινητοβιομηχανία υπάρχουν αξιόλογα αυτοκίνητα και σε ομορφιά και σε όλα τα υπόλοιπα και μάλιστα αυτοκίνητα που κάποιοι ψευτο-ειδημονες τα λένε τρανσέξουαλ...αλλά το αστείο με Toyotes Kies Hyundai που αγοράζοντε γιατί δεν χαλάνε και αντίστοιχα οι Ιταλικές κουδουνίστρες που αγοράζοντε και σε 5 χρόνια δεν κρατάνε ούτε ρελαντί πρέπει καποτε να τελειώσει...νισάφι πια με το παραμύθι...και έκανα και μια ερώτηση....μόνο τα Γαλλικά έχουνε ακριβό service?άμα μπει το S3 στο συνεργείο τη γλυτώνεις με 500 ευρώ?ερώτηση κάνω ρε παιδί μου...
Το μόνο ωραίο πράγμα στο megane, ήταν το 'κλειδί' του... Καρτούλα super. Πρώτη φορά το είχα δει.
ε το να τη λέει κάποιος με πρών Mitsubishi Colt σε Ρενό... σόρι που πέφτω στο επίπεδο σου με τη χειρονομία...για το Mazda MX-5 που έχεις τώρα δεν μιλάω γιατί είναι αυτοκίνητο.
έχει και άλλα ωραία πράγματα η Μεγκαν αλλά δε σε άφησε η οικονομική κρίση να τα χαρείς..
δεν νομιζεις οτι γινεσαι υπερβολικος μαυτη τη μαλακια που γραφεις;
έλα που εκνευρίστηκε η ιταλική υπερ-βιομηχανία κουδουνίστρων με το ταπεινό σχόλιο ενός οδηγού γαλλικού τρανσέξουαλ αυτοκινήτου.
Ας ποστάρει κάποιος 2-3 φωτογραφίες του Α5 μπας και του κοπεί η μιλιά(και η γραφή)
εμένα να μου κοπεί η μιλιά και η γραφή...η Alfa Romeo η Fiat η Lancia και τα Ιαπωνικο-κορεάτικα σαπάκια πότε θα σταματήσουν να παράγοντε επιτέλους?
δεν νομιζεις οτι γινεσαι υπερβολικος μαυτη τη μαλακια που γραφεις;
Ενώ όλα τα προηγούμενα ήταν λογικότατα...
ε σε σχέση με σένα δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου.άκου Mitsubishi Colt.
και turbo κιόλας...δε μου λες βαρίδια του έβαζες όταν το είχες μη σε πάρει ο άνεμος?
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
μόνο τα Γαλλικά έχουνε ακριβό service?άμα μπει το S3 στο συνεργείο τη γλυτώνεις με 500 ευρώ?ερώτηση κάνω ρε παιδί μου...ναι service 30.000 χλμ 350 ευρω + 70 ευρω λιγο καιρο αργοτερα για τα υγρα φρενων
τωρα για διαφορα ακριβα ανταλλακτικα που εχουν να κανουν με το υφος και τη δυναμη του αυτοκινητου, ειμαι σιγουρος οτι και το megane rs εχει επισης ακριβα τακακια, δισκους, λαστιχα κτλ
το κρυσταλλο του καθρεφτη μου παντως οταν εσπασε εκανε 40 ευρω και στο c2 30
δεχομαι να πληρωνω αυτα τα παραπανω ευρω , ας παει στο διαολο -
Το μόνο ωραίο πράγμα στο megane, ήταν το 'κλειδί' του... Καρτούλα super. Πρώτη φορά το είχα δει.
ε το να τη λέει κάποιος με πρών Mitsubishi Colt σε Ρενό... σόρι που πέφτω στο επίπεδο σου με τη χειρονομία...για το Mazda MX-5 που έχεις τώρα δεν μιλάω γιατί είναι αυτοκίνητο.
έχει και άλλα ωραία πράγματα η Μεγκαν αλλά δε σε άφησε η οικονομική κρίση να τα χαρείς..
Το κολτάκι ήταν τιμιότατο για τα λεφτά του. Για το μην στενοχωριέσαι. Πρόσεχε μόνο μην τυφλωθείς
Τάνα οικονομική κρίση... Άνεργο με κατέντησες...ε σε σχέση με σένα δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου.άκου Mitsubishi Colt.
και turbo κιόλας...δε μου λες βαρίδια του έβαζες όταν το είχες μη σε πάρει ο άνεμος?
Όχι ρε συ, μαθημένος είμαι από το σκάφος. Ξέρω να κουμαντάρω καράβια
Πάντως για τη μηχανάρα μου σχόλιο δεν διάβασα(nrg)... Ε βέβαια, τι να πεις για την επιτομή της μηχανολογίας;;
Το mx5 δεν μετράει. Είναι προϊόν φοροδιαφυγής... -
Ντριφτερ..σε ευχαριστουμε αγορι μου γι αυτο το επικο ανοιγμα τοπικ.. αν και το γαργαλησανε και ψοφισε..
-
Έχεις βαρεθεί να σε περνάνε στο δρόμο ε;;;
Megane CC....
Μουράτο...
Και δε στρίβει και η Μ5...Μα πόσο άσχετος Θεέ μου...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Megane CC....
Μουράτο...
Θα θέλες ποιο θα με περάσει το Fiat Stilo?
όσο για την M5 δες κάνα βίντεο του Μotoring να δούμε στρίβει?
Megane CC....
Μουράτο...ε τι να κάνουμε είναι.δεν είναι και Rav-4 προσπαθεί.Τουλάχιστον δεν χρειάζομαι depon μετά την οδήγηση.
που φτάσαμε ρε να βγάζουν γλώσσα 22αρηδες οδηγοί Ιαπωνικών
-
Θα θέλες ποιο θα με περάσει το Fiat Stilo?
ε τι να κάνουμε είναι.δεν είναι και Rav-4 προσπαθεί.Τουλάχιστον δεν χρειάζομαι depon μετά την οδήγηση.
Δεν οδηγάω ιαπωνικό.
Αλλά για σένα κάνω την καρδιά μου πέτρα και σε περνάω και με το Sirion της μάνας μου...Megane CC....
Μουράτο...
Και δε στρίβει και η Μ5...ΥΓ: Θα ήθελες πάντως στα 18 σου(γιατί τότε είχα το Rav) να οδηγάς αμάξι 37.000Ε μπας και ρίξεις και κανένα γκομενάκι....
Megane CC
Δε μου έχει μείνει άντερο....
-
με τον μουράτο ασχολείστε ακόμα?
@Angel
τι γελάς ρε συ? αφού όταν σκάεi μύτη τo barbie mobile στο villa κάνουν άκρη τις sl και τις xk για να το παρκάρουν -
Για δείτε ρε σουξέ το θρεντ, μέχρι το ξημέρωμα το κρατήσανε.
-
Τι να πω???
Με το φόρουμ τα έχω...
Τα ωραιότερα έργα τα βάζουν αργά...
Είχε πολλά περιθώρια για μεζέ...αλλά δεν πρόλαβα... -
Megane CC....
Μουράτο...
Θα θέλες ποιο θα με περάσει το Fiat Stilo? :ysterical:
δεν ξερω αν θα σε περασει το στιλο αλλα εγω θα σε περασω ετσι χαλαρα για την πλακα σε χω.
όσο για την M5 δες κάνα βίντεο του Μotoring να δούμε στρίβει?Megane CC....
Μουράτο...ε τι να κάνουμε είναι.δεν είναι και Rav-4 προσπαθεί.Τουλάχιστον δεν χρειάζομαι depon μετά την οδήγηση.
-
Αρκετα γελασαμε νομιζω.Επιστροφη στο θεμα μας.[mod]
-
-
...
έχεις ανοίξει ποτέ με ιταλική κουδουνίστρα??
το παντα το 1.2 το έχεις??τι χαζός άνθρωπος θεέ μου...
Eιπαμε τελος [mod]
-
Θέλω να πιστεύω, ότι δεν έχω 'πιστεύω' στο θέμα της επιλογής αυτοκινήτου.
Σε Fiat 128 μπουσούλαγα, σε Sunny N14 ανδρώθηκα οδηγικά ( ) και τώρα θεωρώ πως ξεσαλώνω ( ) με, non-stock αναρτησιακά κυρίως, Swift 1.3 .
Ένα θα ήταν ταμάμ για εμένα, αυτήν την εποχή!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αρκετα γελασαμε νομιζω.Επιστροφη στο θεμα μας.[mod]Το θέμα είναι ότι ένας mod αντί να 'γελάει' να λέει και κανένα επιχείρημα της προκοπής.....και να δίνει το καλό παράδειγμα...και κύριε mod με την Alfa 33 που νιώθεις και περήφανος που την οδηγάς κιόλας ...έθεσα κάποια ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν...και προσπεράστηκαν και το θέμα γύρισε αποκλειστικά σε ταχύτηα...από πιτσιρικάδες που οδηγούν Rav4... με τα λεφτά του μπαμπά....
1.οι Alfa μετά απο 5-6 χρόνια κρατάνε ρελαντί?ή το ρελαντί τους που ξεκινούσε ξέρω γω από τις 1500 στροφές περνάει κάνα 900αρι?έχω ένα κάρο παραδείγματα από γνωστούς και φίλους...
2.Λέτε ότι η Renault τρίζει...η Alfa 33 και η 75 και και και τι κάνουν?ποιο λίγο τρίζουν τα πλοία 35 χρονων που διασχίζουν το πέλαγος...
3.Η Renault βγάζει ηλεκτρικά...για αυτό στην πρώτη βροχή όλα τα χρόνια κάτι Punto και κάτι Panda μένανε στην άκρη...
4.Από άνεση?αναρτήσεις?έλα δε σε ακούω...καθίσματα που για να πας Αθήνα-Θεσσαλονίκη με τις κουδουνίστρες θες 4-5 στάσεις?
5.Χώρος αποκσευών?δε σε ακούω...480 λίτρα...από ένα cabrio με ανάπηρο σασί...
εγώ λοιπόν με αυτό το ανάπηρο Renault μπορώ να κουβαλήσω 4 άτομα άνετα,έχω ένα τεράστιο χώρο αποσκευών μπορώ να μπω και με τη γραβάτα μου μέσα ότα χρειαστεί και να κάνω τη φιγούρα μου αν και δεν είμαι 22χρονος σαν κάτι άλλους γιατί το αμαξι το πήρα γιατί είναι πανέμορφο...με την Alfa 156 την Corollitsa το Mitsubishi Colt που να πάω?δε σε ακούω...
για 1.6 110 αλογα καλά είναι...τελική καταλόγου 195 έχει..δεν θέλω και παραπάνω...γιατί άμα πιάσουμε το μεγάλο με τα 2.0 170 άλογα παίρνει τον καταλογο της Fiat και της Toyota και τον στέλνει για τσάι...
κάθομαι από περιεργεια να δω το group της Fiat και βλπεω κάτι 500...ο άλλος μου λέει για Panda... είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που υπερασπίζοντε αυτά τα αυτοκίνητα...Punto που πάμε ρε...
Δεν οδηγάω ιαπωνικό.
Αλλά για σένα κάνω την καρδιά μου πέτρα και σε περνάω και με το Sirion της μάνας μου...Megane CC....
Μουράτο...
Και δε στρίβει και η Μ5...ΥΓ: Θα ήθελες πάντως στα 18 σου(γιατί τότε είχα το Rav) να οδηγάς αμάξι 37.000Ε μπας και ρίξεις και κανένα γκομενάκι....
Megane CC
Δε μου έχει μείνει άντερο....
είναι τραγικό να νομίζουν ότι σε κοροιδεύουν ανάπηροι εγκεφαλικά με τα λεφτά του μπαμπά ..πες μας βρε αγόρι μου εσύ τι οδηγείς..ντρέπεσαι?
Daihatsu Sirion?ναι θυμάμαι από αυτά που τους βάζεις βαρίδια μην τα φυσήξει ο άνεμος και τον κατηγορήσουν για κλοπή...πολύ καλό για να πουλάς πατάτες στη λαική...παιδιά μια ερώτηση
Έχω ένα polo 1.4 100 p.s. fsi. Έχω διαβάσει ότι πρέπει να του βάζω μονο 100σταρά βενζίνη αλλιώς 'καταστεφεται' ο κινητήρας. Ισχύει κάτι τέτοιο η είμαι ok και με την απλή αμόλυβδη?
ότι και να βάζεις στο Polo Νικολάκη εσύ που δεν είσαι μουράτος μπλουζάκι Polo θα παραμείνει. άκου κει Polo....
slk?εγώ πάντως δεν χωράω εκεί μέσα...για πες μου χωράει πάνω από μια βαλίτσα στο πορτ μπαγκάζ της?για ρώτα να σου πούνε πόσες έχουνε πάει στη Mercedes για επαναπρογραμματισμό οροφής?
...
έχεις ανοίξει ποτέ με ιταλική κουδουνίστρα??
το παντα το 1.2 το έχεις??τι χαζός άνθρωπος θεέ μου...
γεια σου έξυπνε..
πότε θα τελειώσει το παραμύθι με Corolla Astra Alfa Romeo Fiat κάτι Fiesta Ηyundai να δούμε και κανένα σοβαρό αυτοκίνητο να κυκλοφορεί και πάνω από όλα την αποβολή της μιζέριας του φοβισμένου νεο-Ελληνα που δεν παίρνει αυτό που του αρέσει αλλά αυτό που δεν χαλάει μάλλον ποτέ...
Fiat Panda λοιπόν
-
.....εγώ λοιπόν με αυτό το ανάπηρο Renault μπορώ να κουβαλήσω 4 άτομα άνετα,έχω ένα τεράστιο χώρο αποσκευών μπορώ να μπω και με τη γραβάτα μου μέσα ότα χρειαστεί και να κάνω τη φιγούρα μου αν και δεν είμαι 22χρονος σαν κάτι άλλους γιατί το αμαξι το πήρα γιατί είναι πανέμορφο...με την Alfa 156 την Corollitsa το Mitsubishi Colt που να πάω?δε σε ακούω...Ώρε φιγούρες με το γκάμπριο
Που σε, πάρε τον τάφο και έλα να σε ράψω καινούριο κουστούμι για φιγούρα, με τον κουβά το κολτ... Που τσαγιάζεις και όλο τον κατάλογο fiat-toyota...
-
4 ατομα ανετα μεσα ΔΕ βαζεις, 4 χομπιτ ισως εχω κατσει πισω σε αυτο το αυτοκινητο και δεν παλευεται, ουτε ειμαι ιδιαιτερα ψηλος
και μενα μου αρεσει η audi, αλλα δε θα ελεγα οτι παιρνει 4 ατομα ανετα το ΤΤ, κοψε κατι
-
εχω μια απορια.προσπαθησεις να ανεβασεις κ να εξυμνησεις το αυτοκινητο σου,ριχνωντας τα υπολοιπα?σε αυτο το επιπεδο(?) φτασαμε?μιλα για το δικο σου.χαρακτηρισε το οπως θεωρεις εσυ καταλληλα.απο εκει κ περα,οταν προσπαθεις να υποβιβασεις αλλα αυτοκινητα η καταστασεις οπως την αγορα με τα λεφτα του μπαμπα,μονο συμπλεγματικος αποδεικνυεσαι κ για την επιδαυρο.κ αναμενομενο μετα να δεχεσαι κ αρμοζουσες η μη απαντησεις απο τα υπολοιπα μελη.
επισης,ξαναλεω πως εσενα δεν σου πεφτει λογος να κρινες τα πιστευω κ τα κριτηρια καθενος.αν για μενα το type r καλυπτει τα πιστευω κ τα κριτηρια μου,δεν θα σε ρωτησω κιολας.δεν μου δινεις εσυ τα λεφτα.
επισης,την slk,δεν την αγοραζεις για τον χωρο αποσκευων..σε τετοιας κατηγοριας αυτοκινητα,χωροι αποσκευων κ λοιπα ειναι οχι μονο δευτερευουσας σημασιας,αλλα κ ''ναχαμε να λεγαμε'',επειδη δεν εχουμε κατι αλλο να πουμε ισαξιο η εστω θετικο για το αυτοκινητο μας..αν ηθελα χωρους,αγοραζα εσπας.
τελος,οταν μαθεις να διαχωριζεις κατηγοριες,τοτε τα ξαναλεμε..η σλκ κ το μεγκαν σου,το μονο κοινο που εχουν ειναι η σκληρη οροφη.η σλκ γινεται roadster,ενω το δικο σου ως 4θεσιο,γινεται cabrio.
αν ειναι ετσι,κ το δικο σου δεν εχει τις εκτος δρομου ικανοτητες του land cruiser..για να μη μιλησω για λοιπα οπως ποιοτητα κ.α...
Για ποιό αυτοκίνητο θα προδίδατε τα πιστεύω σας