-
θα το προλαβουμε σε αυτη τη ζωη?
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
στην αμερικα ολα αυτα?Υπάρχει μια σχέση αλληλεπίδρασης
Ο σχεδιασμός πραγματοποιείται στη χώρα μας.spiros (θα το προλαβουμε σε αυτη τη ζωη?)....καλώς εχόντων των πραγμάτων , σύντομα.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ο σχεδιασμός πραγματοποιείται στη χώρα μας.
απο το δικο σου μελανι?
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
Ο σχεδιασμός πραγματοποιείται στη χώρα μας.
απο το δικο σου μελανι?
Είναι ομαδική δουλειά.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Είναι ομαδική δουλειά.
nice
κωσταντινε !!!
οτι ξερεις μας το λες, εδω δεν θα μας ακουσει(διαβασει) κανεις -
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
Είναι ομαδική δουλειά.
nice
κωσταντινε !!!
οτι ξερεις μας το λες, εδω δεν θα μας ακουσει(διαβασει) κανεις -
θα βγει σε παραγωγη?
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
θα βγει σε παραγωγη?Περιορισμένη.
-
τιμες πανω κατω?
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
τιμες πανω κατω?Ουδέν σχόλιο...
(σίγουρα όχι 'φθηνό' -σε όλα του τα χαρακτηριστικά-). -
-
Είναι ομαδική δουλειά με αρχηγούς τον Βασίλη και τον Κωνσταντίνο όμως, έχω την τύχη να το παρακολουθώ από μέσα το project και να περιμένετε κάτι πολύ σπουδαίο. Έχει αλλάξει πολύ η εμφάνιση και όσο πάει βελτιώνεται
-
Θυμάμαι το συζητούσαμε εκτενέστερα εδώ μέσα πριν κάτι μήνες, βέβαια χωρίς την ειρωνία ορισμένων τώρα τελευταία, αλλά δεν πειράζει, καλή καρδιά.
Κωνσταντίνε να μας λες πως πάνε τα πράγματα. Η ενημέρωση μας στο εξωτερικό γίνετε μέσα από τέτοια φόρουμ...
Thanas εσύ δεν σπούδαζες κάτι σχετικό με design?
-
Πολύ καλά πάνε τα πράγματα απλώς χρειάζεται χρόνος ακόμα για να φτάσει σε στάδιο παραγωγής. Εγώ σπουδάζω μηχανικός σχεδιασμού προιόντων και συστημάτων στο πολυτεχνείο (τώρα είμαι στο 3ο έτος). Είναι μια πολύ παρεξηγημένη σχολή καθώς το επίπεδο των μαθημάτων και των καθηγητών είναι ιδιαίτερα υψηλό και είμαστε πολύ καλά σε επίπεδο γνώσεων σε σχέση με άλλες σχολές design του κόσμου. Μπορεί να μην κάνουμε συγκεκριμένα σχεδιασμό αυτοκινήτου, αλλά αυτά που μαθαίνω σε σχέση με το branding, την εργονομία, την έρευνα πριν τον σχεδιασμό, τη συστημική θεωρεία και πολλά άλλα σε συνδυασμό με τις προσωπικές μου γνώσεις πάνω στο αυτοκίνητο στην ουσία είναι μια πολύ καλή αρχή για επαγγελματική καριέρα στον χώρο του automotive design. Η εμπειρία μου πάντως με τον Κορρέ σίγουρα είναι το καλύτερο που μπορούσε να μου συμβεί στην Ελλάδα και θα το πάω για πρακτική ίσως και κάτι σχετικό για διπλωματική (έχω καιρό ακόμα για αυτά). Μέχρι τότε, εκτελώ χρέη μαθητευόμενου car designer υπό την εποπτεία του Κωνσταντίνου.
-
Ο χρήστης Thanas_4 έγραψε:
Πολύ καλά πάνε τα πράγματα απλώς χρειάζεται χρόνος ακόμα για να φτάσει σε στάδιο παραγωγής. Εγώ σπουδάζω μηχανικός σχεδιασμού προιόντων και συστημάτων στο πολυτεχνείο (τώρα είμαι στο 3ο έτος). Είναι μια πολύ παρεξηγημένη σχολή καθώς το επίπεδο των μαθημάτων και των καθηγητών είναι ιδιαίτερα υψηλό και είμαστε πολύ καλά σε επίπεδο γνώσεων σε σχέση με άλλες σχολές design του κόσμου. Μπορεί να μην κάνουμε συγκεκριμένα σχεδιασμό αυτοκινήτου, αλλά αυτά που μαθαίνω σε σχέση με το branding, την εργονομία, την έρευνα πριν τον σχεδιασμό, τη συστημική θεωρεία και πολλά άλλα σε συνδυασμό με τις προσωπικές μου γνώσεις πάνω στο αυτοκίνητο στην ουσία είναι μια πολύ καλή αρχή για επαγγελματική καριέρα στον χώρο του automotive design. Η εμπειρία μου πάντως με τον Κορρέ σίγουρα είναι το καλύτερο που μπορούσε να μου συμβεί στην Ελλάδα και θα το πάω για πρακτική ίσως και κάτι σχετικό για διπλωματική (έχω καιρό ακόμα για αυτά). Μέχρι τότε, εκτελώ χρέη μαθητευόμενου car designer υπό την εποπτεία του Κωνσταντίνου. -
Ο χρήστης Thanas_4 έγραψε:
Πολύ καλά πάνε τα πράγματα απλώς χρειάζεται χρόνος ακόμα για να φτάσει σε στάδιο παραγωγής. Εγώ σπουδάζω μηχανικός σχεδιασμού προιόντων και συστημάτων στο πολυτεχνείο (τώρα είμαι στο 3ο έτος). Είναι μια πολύ παρεξηγημένη σχολή καθώς το επίπεδο των μαθημάτων και των καθηγητών είναι ιδιαίτερα υψηλό και είμαστε πολύ καλά σε επίπεδο γνώσεων σε σχέση με άλλες σχολές design του κόσμου. Μπορεί να μην κάνουμε συγκεκριμένα σχεδιασμό αυτοκινήτου, αλλά αυτά που μαθαίνω σε σχέση με το branding, την εργονομία, την έρευνα πριν τον σχεδιασμό, τη συστημική θεωρεία και πολλά άλλα σε συνδυασμό με τις προσωπικές μου γνώσεις πάνω στο αυτοκίνητο στην ουσία είναι μια πολύ καλή αρχή για επαγγελματική καριέρα στον χώρο του automotive design. Η εμπειρία μου πάντως με τον Κορρέ σίγουρα είναι το καλύτερο που μπορούσε να μου συμβεί στην Ελλάδα και θα το πάω για πρακτική ίσως και κάτι σχετικό για διπλωματική (έχω καιρό ακόμα για αυτά). Μέχρι τότε, εκτελώ χρέη μαθητευόμενου car designer υπό την εποπτεία του Κωνσταντίνου.Μπράβο μικρέ (χαϊδευτικά το λέω), και εις ανώτερα. Τελείωνε με τις σπουδές σου στο Πολυτεχνείο, μάθε ό,τι είναι να μάθεις από τους γύρω σου και φύγε (βγες) στο εξωτερικό. Να διευρύνεις τις γνώσεις σου, στο αντικείμενό σου και να μη πάνε στράφι οι κόποι σου.
Μακάρι το κράτος να έδινε τη δυνατότητα να δουλέψουμε στη χώρα μας, να δημιουργήσουμε και να πετύχουμε. Αλλά αυτό το δικαίωμα μας το αφαίρεσαν χρόνια τώρα. Good luck και πάλι.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Πολύ καλά πάνε τα πράγματα απλώς χρειάζεται χρόνος ακόμα για να φτάσει σε στάδιο παραγωγής. Εγώ σπουδάζω μηχανικός σχεδιασμού προιόντων και συστημάτων στο πολυτεχνείο (τώρα είμαι στο 3ο έτος). Είναι μια πολύ παρεξηγημένη σχολή καθώς το επίπεδο των μαθημάτων και των καθηγητών είναι ιδιαίτερα υψηλό και είμαστε πολύ καλά σε επίπεδο γνώσεων σε σχέση με άλλες σχολές design του κόσμου. Μπορεί να μην κάνουμε συγκεκριμένα σχεδιασμό αυτοκινήτου, αλλά αυτά που μαθαίνω σε σχέση με το branding, την εργονομία, την έρευνα πριν τον σχεδιασμό, τη συστημική θεωρεία και πολλά άλλα σε συνδυασμό με τις προσωπικές μου γνώσεις πάνω στο αυτοκίνητο στην ουσία είναι μια πολύ καλή αρχή για επαγγελματική καριέρα στον χώρο του automotive design. Η εμπειρία μου πάντως με τον Κορρέ σίγουρα είναι το καλύτερο που μπορούσε να μου συμβεί στην Ελλάδα και θα το πάω για πρακτική ίσως και κάτι σχετικό για διπλωματική (έχω καιρό ακόμα για αυτά). Μέχρι τότε, εκτελώ χρέη μαθητευόμενου car designer υπό την εποπτεία του Κωνσταντίνου.
Μπράβο μικρέ (χαϊδευτικά το λέω), και εις ανώτερα. Τελείωνε με τις σπουδές σου στο Πολυτεχνείο, μάθε ό,τι είναι να μάθεις από τους γύρω σου και φύγε (βγες) στο εξωτερικό. Να διευρύνεις τις γνώσεις σου, στο αντικείμενό σου και να μη πάνε στράφι οι κόποι σου.
Μακάρι το κράτος να έδινε τη δυνατότητα να δουλέψουμε στη χώρα μας, να δημιουργήσουμε και να πετύχουμε. Αλλά αυτό το δικαίωμα μας το αφαίρεσαν χρόνια τώρα. Good luck και πάλι.
++1
-
Ok!...ραντεβού το 2011.
-
-
Φαντάζομαι έχει ακόμα πάρα πολλές επιλογές!
Ελληνικη Αυτοκινητοβιομηχανια!