-
το διαβασα και εγω το αρθρο και περιμενω να βγει το επομενο τευχος να δουμε πια πως δουλευουν αυτες οι αναρτησεις πια.
Να τολμήσω μια πρόβλεψη, οι αναρτήσεις θα δουλεύουν με διασύνδεση των δεξιών τροχών μεταξύ τους και των αριστερών μεταξύ τους επίσης σαν του 2CV. Η διαφορά (μαντεψιά κάνω!) θα είναι πως επειδή θα έχουν κοινή έδραση των ελατηρίων/αμορτισέρ ανα πλευρά θα μεταβάλεται το ύψος της ανάρτησης μετακινώντας αυτή την έδραση.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Να τολμήσω μια πρόβλεψη, οι αναρτήσεις θα δουλεύουν με διασύνδεση των δεξιών τροχών μεταξύ τους και των αριστερών μεταξύ τους επίσης σαν του 2CV. Η διαφορά (μαντεψιά κάνω!) θα είναι πως επειδή θα έχουν κοινή έδραση των ελατηρίων/αμορτισέρ ανα πλευρά θα μεταβάλεται το ύψος της ανάρτησης μετακινώντας αυτή την έδραση.
Απ' ότι κατάλαβα κάτι τέτοιο παίζει...
Ο Κορρές πάντως είναι φανατικός φίλος του 2CV...
-
Δείτε όσοι ενδιαφέρεστε και αυτό:
http://v3.espacenet.com/textdoc?DB=EPODOC&IDX=US6702265&F=0
ΥΓ. Πατώντας στη σελίδα που έδωσα το advanced search μπορείτε να αναζυτήσετε οποιοδήποτε έγγραφο ευερισητεχνίας και να το κατεβάσετε σε pdf.
Η αναζήτηση πατεντών δηλαδή είναι ευκολή και δεν χρειάζεται ενα τεράστιο αρχείο χτισμένο απροσιόριστα εδώ και χρόνια παρα μόνο χρόνο και γνώση για την αξιολόγηση (το πιάσατε το υπονοούμενο ε? )
-
Εφόσον μιλάμε για αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής (όπως είναι όλα τα Caterham, Donkervoort, TVR κλπ), έχουμε εξαίρεση και δεν απαιτούνται μπαλονάκια κι άλλες τέτοιες αηδιούλες. Απ'ό,τι φαίνεται, το αυτοκίνητο μάλλον θα παραχθεί. ΜΑΚΑΡΙ!
Τα ονόματα που βρίσκονται από πίσω του (Κορρές και Χοϊδάς) εγώ τα θεωρώ πάρα πολύ σοβαρά (η έλλειψη ανθρώπων όπως ο Χοϊδάς είναι εμφανέστατη στους σημερινούς 4Τ) και εύχομαι ό,τι καλύτερο. Μακάρι να αποκτήσουμε μια αξιόλογη αυτοκινητοβιοτεχνία - όπως πολύ σωστά είπε ο kyan.
-
Σήμερα ξαναείδα το skavas II αν δεν κάνω λάθος, από τα λίγα ελληνικά νόμιμα αυτοκίνητα. Αρκετά εντυπωσιακό
-
skullone δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που να μην θέλει την επιτυχία του εγχειρήματος
-
Εγώ πάντως ήδη ξέρω κάποια άτομα που ψήνονται τρελά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο...
-
ξερουμε μηπως εαν προκειται να ειναι πολυ περιορισμενης παραγωγης?
-
Δύο πάντως θα φτιάξουν σίγουρα (ένα για τον Κορρέ κι ένα για τον Χοϊδά).
Αν το βγάλουν στην παραγωγή, δεν θα τους συμφέρει να φτιάξουν πολύ λίγα. Το μεγαλύτερο κόστος είναι η έρευνα και η κατασκευή/αγορά καλουπιών και ρομποτικών συστημάτων, όχι η καθαυτή κατασκευή. Όσο περισσότερα καταφέρεις να φτιάξεις εντός του ίδιου χρόνου, τόσο περισσότερο κερδίζεις (εφόσον τα πουλάς).
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ πάντως ήδη ξέρω κάποια άτομα που ψήνονται τρελά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο...Ξέρεις κάποιες λεπτομέρειες ή αυτοί απλώς το είδαν στο R&D?
-
Το είδαν στο R&D και, αφού σταμάτησαν τις ζητωκραυγές και τους διθυράμβους, ανέκραξαν εν χορώ 'ιδού το επόμενό μου αυτοκίνητο'.
-
ΟΚ, μακάρι να ανταοποκριθεί στις προσδοκίες τους
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ΟΚ, μακάρι να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τουςΕγώ θα ήμουν λιγότερο βιαστικός.... θα ευχόμουν πρώτα 'Μακάρι να κατασκευαστεί!' και μετά τη δική σου ευχή!
-
Ρε παιδιά λέγανε ότι το συγκεκριμένο αμάξι θα διατεθεί στην αγορά το αργότερο στις αρχές του 2005. Απ' όσο ξέρω, κοντεύουμε στις αρχές του 2006! Τι γίνεται; Ξέρει κανείς νέα του;
-
Dystyxos oute tetoio autokinito den prokeite na ftiaxtei stin Ellada
Poso mallon auto to 'oneiro' gia to opoio diabasa stin 1h selida tou thematos.
Get real -
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Ρε παιδιά λέγανε ότι το συγκεκριμένο αμάξι θα διατεθεί στην αγορά το αργότερο στις αρχές του 2005. Απ' όσο ξέρω, κοντεύουμε στις αρχές του 2006! Τι γίνεται; Ξέρει κανείς νέα του;η πλακα θα ηταν να ειχε γινει....
-
Τελευταία φορά που μίλησα με τον Χοϊδά (πριν από κάνα μήνα), μου είπε ότι έχουν προχωρήσει πολύ και κανονίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του μοντέλου παραγωγής. Μακάρι να βγει στην παραγωγή και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των σχεδιαστών του (πρωτίστως)...
-
Πολύ ευχάριτη είδηση, είναι πολύ αισιόδοξο το εγχείρημα, μακάρι να πάνε όλα καλά, μακάρι και για τη συγκεκριμένη προσπάθεια αλλα και για επόμενες.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πολύ ευχάριστη είδηση, είναι πολύ αισιόδοξο το εγχείρημα, μακάρι να πάνε όλα καλά, μακάρι και για τη συγκεκριμένη προσπάθεια αλλά και για επόμενες.Είναι να μπει το νερό στ' αυλάκι... Άν μπει, τελείωσε μετά!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Εμένα πάντως αυτά μου κάνουν. Μόλις βγεί το χτύπησα αμέσωςΡε δε κανονιζουμε ενα group buy?
Ελληνικη Αυτοκινητοβιομηχανια!