-
Καλησπέρα.
Θέλω να πάρω την πρώτη θέση στο team της 4TF1
Και γρήγορα μάλιστα... -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Καλησπέρα.Θέλω να πάρω την πρώτη θέση στο team της 4TF1
Και γρήγορα μάλιστα...Λυπάμαι, μόνο κάτι σε Force India και Torro Rosso μας έχει περισσέψει.
Αλλιώς μπορείς να πας καισ την Virgin -
Ο χρήστης STK έγραψε:
Ξεφευγουμε, ας προσπαθησουμε καλυτερα να μεινουμε στα σχολια επι των προγνωστικων..Το οδηγικο διδυμο της BMW Sauber Ferrari, εγκαινιαζοντας το νεο σημα της ομαδας
θελει να καλωσορισει τον aggelosf στις ταξεις της ομαδας και να του ευχηθει τα καλυτερα αποτελεσματα για την καινουργια χρονια. Η ομαδα οσο παει και δυναμωνει και αισθανομαστε πολυ καλα με αυτο. Παρολαυτα, δε θα απαντησουμε στις αισιοδοξες - και απαξιωτικες απεναντι στις υπολοιπες ομαδες - δηλωσεις αλλων ομαδων, κρατωντας χαμηλο προφιλ. Απλα δηλωνουμε, πως ολα θα φανουν στην πιστα.Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα
Καλή μας επιτυχία -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Καλησπέρα.Θέλω να πάρω την πρώτη θέση στο team της 4TF1
Και γρήγορα μάλιστα...Κενές θέσεις υπάρχουν προς το παρόν στις ομάδες:
Red Bull, Sauber, Williams, Renault, Force India, Toro Rosso, HRT και Virgin.
Οπότε μπορείς να διαλέξεις μία από αυτές και να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό.Περισσότερες πληροφορίες στο αντίστοιχο topic
viewtopic.php?f=2&t=42394 -
UPDATE
**NEA Συνθεση ομάδων και διαθέσιμες θέσεις **
-
Μπράβο ρε Vettel!!!
Δικαίωσες την ομάδα της... Lotus που αποκλειστικά σε τίμησε με την εμπιστοσύνη της, χα,χα!! -
Ξεκινάμε δυναμικά με ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό.
-
.... o Radomer εντάσσεται στην ομάδα της Sauber
Συνθέσεις ομάδων και κενές θέσεις
-
Να σημειώσω, σαν στατιστικό του 1ου γύρου, ότι στις προβλέψεις των 5άδων των 30+ συμμετεχόντων εμφανίζονται μόλις ...10 διαφορετικοί οδηγοί από τους 24 που τρέχουν στην F1, εκ των οποίων οι 3 μόνο μια φορά (ΝΗ, ΑS, RK), ενώ στις προβλέψεις μας για pole ή fastest lap, επιλέξαμε από μια γκάμα 5 οδηγών.
(κάποιοι θέλαμε να ποστάρουμε και 8άδες, χα,χα!!)
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Να σημειώσω, σαν στατιστικό του 1ου γύρου, ότι στις προβλέψεις των 5άδων των 30+ συμμετεχόντων εμφανίζονται μόλις ...10 διαφορετικοί οδηγοί από τους 24 που τρέχουν στην F1, εκ των οποίων οι 3 μόνο μια φορά (ΝΗ, ΑS, RK), ενώ στις προβλέψεις μας για pole ή fastest lap, επιλέξαμε από μια γκάμα 5 οδηγών.(κάποιοι θέλαμε να ποστάρουμε και 8άδες, χα,χα!!)
Απολύτως φυσιολογικό είναι. Που βλέπεις το αξιοσημείωτο;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ξεκινάμε δυναμικά με ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό.Mην πτοείσαι!
Καλή αρχή έκανα όσων αφορά το χρονόμετρο αλλά όχι και για τους πρωταγωνιστές
-
Πεταξα 2,7 ποντους στα σκουπιδια!!!
-
ΕΛΕΟΣ Ο LADAMAN 5/5 !!!!!!!!!!!!
-
ειναι στην ομαδαρα....
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
ΕΛΕΟΣ Ο LADAMAN 5/5 !!!!!!!!!!!!...το'σκισε όντως .... ( και οι άλλοι κοντα ειναι )
-
Νεο πανφορουμιακό ρεκόρ από ladaman 11! Congrats!
Νικήτρια στήλη βγήκε πάντως ο αγώνας. Πολυ υψηλή μέση βαθμολογία θα έχουμε.
Που να ξέραμε και για fastest lap, που δεν πρέπει να το έπιασε κανένας.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Που να ξέραμε και για fastest lap, που δεν πρέπει να το έπιασε κανένας.
..ουδείς ....
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Νικήτρια στήλη βγήκε πάντως ο αγώνας. Πολυ υψηλή μέση βαθμολογία θα έχουμε.
-
ΕΛΕΟΣ Ο LADAMAN 5/5 !!!!!!!!!!!!Χεχε και οχι μονο φιλε μου εχω και τον ταχυτερο γυρο (αλονσο) επεσα εξω στους χρονους αλλα ενταξει ειπαμε πρωτος αγωνας ηταν
EDIT απο οτι βλεπω ειναι πολλοι αυτοι που πιασανε πενταδα γμτ και χαρηκα
-
ΕΛΕΟΣ Ο LADAMAN 5/5 !!!!!!!!!!!!χα,χα... πράγματι! Με το καλημέρα.
Αχ αυτός ο Vettel με 'καψε, αλλά θα συνεχίσω να τον προτιμώ!Μπράβο ρε ladaman11... δηλαδή, να πούμε και εις ανώτερα τώρα;;
ΔΙΑΓ ΠΡΟΒΛ 2010-FINAL- Greek Statistics pt1 ( p42 )