-
**ROUND # 01 - GP BAHRAIN **
Αποτελέσματα αγώνα
Πρωτάθλημα Βαθμών
Πρωτάθλημα Οδηγών
Πρωτάθλημα Κατασκευαστών
Συνθέσεις Ομάδων και κενες θέσεις ( * με pm στον JarnoT ή σε μένα μπορεί να λάβει ο καθένας μέρος για υπόλοιπο της χρονιάς , παίρνοντας μια από τις διαθέσιμες θέσεις για το πρωτάθλημα κατασκευαστων )
-
Αύριο στις 19:00 τα τετράδυμο των οδηγών της McLaren έχουμε σύσκεψη για να δούμε τι πήγε στραβά.
Κολούριον τσιμπήσαμε
-
ΕΤΣΙ!
-
Mα ειναι ντιπ καταντιπ λακαμάς ο Ροζμπεργκ. Ετσι και περνουσε τον χαλασμενο Φετελ ειχα αλλους 4 ποντους το κερατό μου μεσα. Τι βόιδι. 4 ποντοι απο εδω, 2,7 απο ενα αθωο τυπογραφικο λαθος που ο υπουλος μοντ δε μου υπεδειξε, ΝΑ πως αρχισε ο πολεμος στη Φερραρι
-
Η ομαδα της Scuderia Torro Rosso εκφραζει την συμπαθεια της προς την ομαδα της Ferrari (μην χασουμε και τους κινητηρες μετα την τεχνικη υποστηριξη απο την Red Bull) και καταγγελει ευθεως την ομαδα της Mercedes για στησιμο και αλλοιωση του αποτελεσματος του αγωνα. Ειναι προφανεστατο σε ολο το μηκος και πλατος του paddock οτι επεσε διαταγη προς τον N. Rosberg να μην περασει τον S. Vettel ωστε να επωφεληθει ο ladaman11, κλεβοντας μια παναξια νικη απο τον οδηγο και την ομαδα μας. It's war, πλεον!!!
-
Εμείς ξεκινήσαμε απλά με μια αεροτομούλα. Στον επόμενο αγώνα ίσως να βάλουμε και 'skirts'. Φοβού τη μέρα που θα φορέσουμε και το διπλό σασί.
-
Παμε δυνατα Lotusαρα
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εμείς ξεκινήσαμε απλά με μια αεροτομούλα. Στον επόμενο αγώνα ίσως να βάλουμε και 'skirts'. Φοβού τη μέρα που θα φορέσουμε και το διπλό σασί.Παμε δυνατα Lotusαρα
Από team-spirit σκίζουμε...
Εντάξει, χθες τρομάξαμε τον ανταγωνισμό με το 1-2 στο starting grid, δείξαμε λίγο από το real potential που λένε και στο χωριό μας (στο Hornsey, London καλέ...) και σήμερα κάναμε το ...shakedown για το φετινό πρωτάθλημα.
Mates, keep your engines firing! -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αύριο στις 19:00 τα τετράδυμο των οδηγών της McLaren έχουμε σύσκεψη για να δούμε τι πήγε στραβά.Κολούριον τσιμπήσαμε
Ρίσκαρα και καταποντίστηκα κι εγώ
Δε μασάμε, πάμε γερά για το επόμενο. -
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
ΕΛΕΟΣ Ο LADAMAN 5/5 !!!!!!!!!!!!
Χεχε και οχι μονο φιλε μου εχω και τον ταχυτερο γυρο (αλονσο) επεσα εξω στους χρονους αλλα ενταξει ειπαμε πρωτος αγωνας ηταν
EDIT απο οτι βλεπω ειναι πολλοι αυτοι που πιασανε πενταδα γμτ και χαρηκα
Μα το θέμα δεν ήτανε ότι έπιασεσ απλά 5αδα
αλλά στον πρώτο αγώνα της σεζόν που τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα με τις πραγματικές δυναμικότητες των ομάδων και με καινούριους κανονισμούς πέτυχες ΑΚΡΙΒΩΣ την κατάταξη !!!! με ουδεμία απόκλιση
λεσ και κατα ένα σατανικό τρόπο ήξερεσ ότι θα σπάσει η εξάτμιση του Βέττελ και οτι στην πρώτη στροφή θα περνούσε ο ιθπανός τον Μάσσα και... και .... και ... και.............
ΟΥΤΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΡΕ Π.......... !!!!!!!!!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! -
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
ΕΛΕΟΣ Ο LADAMAN 5/5 !!!!!!!!!!!!
Χεχε και οχι μονο φιλε μου εχω και τον ταχυτερο γυρο (αλονσο) επεσα εξω στους χρονους αλλα ενταξει ειπαμε πρωτος αγωνας ηταν
EDIT απο οτι βλεπω ειναι πολλοι αυτοι που πιασανε πενταδα γμτ και χαρηκα
Μα το θέμα δεν ήτανε ότι έπιασεσ απλά 5αδα
αλλά στον πρώτο αγώνα της σεζόν που τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα με τις πραγματικές δυναμικότητες των ομάδων και με καινούριους κανονισμούς πέτυχες ΑΚΡΙΒΩΣ την κατάταξη !!!! με ουδεμία απόκλιση
λεσ και κατα ένα σατανικό τρόπο ήξερεσ ότι θα σπάσει η εξάτμιση του Βέττελ και οτι στην πρώτη στροφή θα περνούσε ο ιθπανός τον Μάσσα και... και .... και ... και.............
ΟΥΤΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΡΕ Π.......... !!!!!!!!!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!thank you
αλλα για να πω τη μαυρη αληθεια δεν περιμενα τη ρεντ μπουλ τοσο δυνατη γι'αυτο εβαλα τον φετελ 4ο. Ηξερα απο τα γυρολογια της παρασκευης οτι τα φερραρι θα ειναι καθαρα μπροστα και οτι ο ροζμπεργκ τον ειχε (παντα για αυτη την πιστα τον σουμαχερ μην παρεξηγηθουμε κιολας)και απλα τοποθετησα σφηνα καπου αναμεσα τον χαμιλτον που παντα αποδιδει και εκμεταλευεται οτι ευκαιριες του δοθουν (στην αρχη του πρωταθληματος τουλαχιστον γιατι μετα τα σκατωνει λογο πιεσης )
βαλε σ'ολα αυτα και ενα 70% τυχη και βουαλα!
και κερασακι τον αλονσο για fastest lapαν ειχα πετυχει και τους χρονους...
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Εμείς ξεκινήσαμε απλά με μια αεροτομούλα. Στον επόμενο αγώνα ίσως να βάλουμε και 'skirts'. Φοβού τη μέρα που θα φορέσουμε και το διπλό σασί.
Παμε δυνατα Lotusαρα
Από team-spirit σκίζουμε...
Εντάξει, χθες τρομάξαμε τον ανταγωνισμό με το 1-2 στο starting grid, δείξαμε λίγο από το real potential που λένε και στο χωριό μας (στο Hornsey, London καλέ...) και σήμερα κάναμε το ...shakedown για το φετινό πρωτάθλημα.
Mates, keep your engines firing!Ρε %@^& την εξατμιση του Vettel μέσα, έχασα σίγουρο ποντιουμ
Τελος πάντων, δείξαμε δυναμική σήμερα, και ο νιος Thanix δεν τα πήγε άσχημα για πρώτο αγώνα.
Τα καλύτερα έρχονται -
Μπραβο ladaman11 .
Eυτυχώς που ειμαι μονο εγώ αμετανόητος με τον Μιχάλη!
Ετσι να δειχνουμε την κορυφή! -
μα καλα αν δεν ειχαμε τον Λανταμαν....
ελα λεω ελαααα να ανεβαινουμε...
πρεπει ολοι να παιρνουμε βαθμους...
(για μενα το λεω)
-
Για πρωτο αγωνα καλα πήγαμε!
-
.... και εμεις καλά τα πηγαμε ( ειδικά αν σκεφτείς ότι είμαστε νεοσύστατη ομάδα )
Στην τελική είμαστε οι μονοι που είχαμε 3 οδηγούς στην 10αδα ...
-
Αν ημουν και εγω με τον πικ θα εκτοξευόμασταν!
Ο αλλος φιλος μας που είναι? -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ο αλλος φιλος μας που είναι?
Στειλε του κανενα pm .... ομάδα σου ειναι ...τι ...μονο θέση να καταλαμβάνει ...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... και εμεις καλά τα πηγαμε ( ειδικά αν σκεφτείς ότι είμαστε νεοσύστατη ομάδα )Στην τελική είμαστε οι μονοι που είχαμε 3 οδηγούς στην 10αδα ...
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αν ημουν και εγω με τον πικ θα εκτοξευόμασταν!
Ο αλλος φιλος μας που είναι?μηπως να κανονιζουμε ποιους θα βαζει ο καθενας ετσι ωστε να καλυπτουμε περισσοτερες επιλογες;
πχ να μην βαζουμε 2 ατομα τον ιδιο νικητη αλλα καποιον αλλο...
λες...;
στειλε στον teamate ΠΜ να κανονιsουμε!!!
ΔΙΑΓ ΠΡΟΒΛ 2010-FINAL- Greek Statistics pt1 ( p42 )