-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Επίσης έχει πλάκα που ο καθένας μας κοιτάει το πρωτάθλημα που τον συμφέρειΕμ τι νομίζεις, τυχαία σκέφτηκε ο St.Devote 3 διαφορετικά πρωταθλήματα;;
Είναι σαν τις εκλογές αυτός ο Διαγωνισμός. Στο τέλος όλοι έχουν να χαίρονται με κάτι...
-
ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ FP3
.
.
.
. -
GP ABU-DHABI / STARTING GRID
GP ABU-DHABI / ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ Q3
Προβλέπεται σφαγή.....
-
Έχω την εντύπωση οτι η βαθμολογία μου είναι λάθος! Εφόσον βρίσκομαι μέσα στο δευτερόλεπτο της πρόβλεψης του χρόνου (πρόβλεψη 98900, χρόνος 99394), λογικά έχω και από αυτό βαθμούς.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Έχω την εντύπωση οτι η βαθμολογία μου είναι λάθος! Εφόσον βρίσκομαι μέσα στο δευτερόλεπτο της πρόβλεψης του χρόνου (πρόβλεψη 98900, χρόνος 99394), λογικά έχω και από αυτό βαθμούς.Έχεις δίκαιο.
Το πληκτρολόγιο μου έφαγε ένα μηδενικό από την πρόβλεψή σου για την pole. Διορθώθηκε!
(Ούτως ή άλλως θα το ανακαλύπταμε απόψε στη διασταύρωση αποτελεσμάτων. Ευχαριστούμε όπως και να 'χει.) -
Εγώ ευχαριστώ!
Και να πω και ένα γενικό ευχαριστώ για όλα τη χρονιά! Ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι και ήδη περιμένω την επόμενη σεζόν! -
Τ' ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟ Ο.... ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ
-
να ειμαστε καλα και του χρονου ολοι με υγεια !
ανεξαρτητα αποτελεσματος.
μου αρκει που πηρα την αγαπημενη μου πιστα οπως και ο Κιμις πριν χρονια...αντε φιλοι μου τα λεμε!
-
-
NAI! EPIC!
-
Η στρατηγική μας ήταν καλή για τον αγώνα, όπως έδειχνε η προβολή.
Μάλιστα, μέχρι την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας η κατάσταση ήταν θετικότατη για εμάς, φωτογραφίζοντας σχεδόν την πρόβλεψή μας, όμως τα πάντα άλλαξαν μετά.
Για καλή μας τύχη στην ίδια παγίδα έπεσαν και πολλοί άμεσοι ανταγωνιστές, οπότε καταφέραμε να διατηρήσουμε τον τίτλο στο πρωτάθλημα στυλ F1 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!
Δείξαμε ότι δεν φοβηθήκαμε, κάναμε τις προβλέψεις μας έγκαιρα και κινηθήκαμε στους τελευταίους αγώνες χωρίς στρατηγικές, για χάρη του παιχνιδιού και λίγο έλειψε να στοιχίσει.
Η εκπληκτική εμφάνιση της Lotus, που αποτελείται από ανθρώπους με πάθος, έκανε την ανατροπή και οφείλουμε να τη συγχαρούμε, καθώς συνέβαλε με την παρουσία της όλη τη χρονιά σ'ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα!
Συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όλους τους πρωταθλητές και τους συμμετέχοντες! -
Πραγματικά Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η χρονιά! Δεν έχω λόγια....
Τα μπράβο μου στους πρωταθλητές Vasilakis και Phaethon, που μαζί με τους υπόλοιπους συν-διεκδικητές (sparticle, STK, Bayern7 και σία) μας έδωσαν συγκλονιστικό πρωτάθλημα.
Και φυσικά υποκλίνομαι στην Ομαδάρα της Lotus, που από νωρίς έδειξε τη δυναμικότητά της. Τι κι αν κρέμασε -κυριολεκτικά- στο μεσο-καλόκαιρο, επανήλθε με αγώνες δίχως αύριο και κατάφερε επική -πράγματι cavallino!- ανατροπή, με 3 νίκες στους τελευταίους 4 αγώνες. og2002gr, cavallino, JarnoT και Thanix (στο 1ο μισό) τα δώσαμε ΟΛΑ!! Εύγε!
Απέναντι, βέβαια, σε σούπερ ομάδες όπως η Sauber (με 2 'ενεργούς' οδηγούς παρακαλώ) και τις πάντοντε συμπαγείς ομάδες της McLaren και 4TF1.Σε προσωπικό επίπεδο ο τερματισμός στη 10άδα επιτεύχθηκε, δεν έχω παράπονο. Την επόμενη χρονιά ψηλότερα.
Αξίζει ίσως να αναφέρουμε ότι ο thymios πέτυχε τον υψηλότερο Μ.Ο. βαθμών στο πρωτάθλημα, αλλά τα δύο DNS που είχε σε Μπαχρέιν και Βέλγιο του στέρησαν τη μάχη στην κορυφή.
Λοιπόν, αυτά σαν πρώτο σχόλιο. Στη συνέχεια περισσότερα και με λίγα στατιστικά και ό,τι άλλο ωραίο μας ετοιμάσει ο -καθ' όλη τη χρονιά συνεπής και ...διασκεδαστικός με τους τίτλους- St.Devote. Άψογος!
-
Εντυπωσιακό πρωτάθλημα, φοβερές ανατροπές! Ομολογώ ότι αν και έχασα πάνω στο νήμα την πρωτοπορία (...ως άλλος Fernando ) έπεσα μαχόμενος (κολλημένος πίσω από τον Petrov )
Δεν περίμενα ότι θα τα πήγαινα τόσο καλά στην πρώτη μου συμμετοχή στο διαγωνισμό. O Vasilakis άξιος πρωταθλητής (μόνο αν δει κανείς το ΜΟ στα τελευταία του GP είναι απίστευτος! Τι αναβαθμίσεις είχε πια αυτή η Sauber ?!) και φυσικά ο Phaethon που σχετικά άνετα κατέκτησε το άλλο πρωτάθλημα!
Φοβερό ήταν και το πρωτάθλημα κατασκευαστών, στο οποίο βοήθησα όσο περισσότερο μπορούσα την ομαδάρα του Forum! Ελπίζω βέβαια να έχω κερδίσει την προσοχή και άλλων ομάδων για του χρόνου
Νομίζω ότι στη Σιγκαρπούρη και στους 27 βαθμούς που είχα πάρει κάποιοι με ματιάξανε (να μη μιλήσω για βουντού και κούκλες!!)
Ωστόσο πιο πολύ απ' όλα μου έχει μείνει η πρώτη μου νίκη που ήρθε μάλιστα στο Monaco!
Για μια φορά ακόμα να ευχαριστήσω πολύ τους St Devote και JarnoT για την φοβερή διοργάνωση, τα στατιστικά, τους απίστευτους τίτλους και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες για την παρέα!
-
Συγχαρητήρια σε όλους τους οδηγούς που πήρανε μέρος στον διαγωνισμό και έδειξαν ότι έχουνε κότσια για υψηλές τελικές ταχύτητες.
Προσωπικά ο στόχος να παραμείνω εντός 15αδας επιτεύχθηκε έστω και την τελευταία στιγμή παρόλο που οι βαθμολογίες μου ήταν εξαιρετικά ανεβασμένες σε σχέση με πέρσι και παρόλο τον αυξημένο ανταγωνισμό που ήταν αμείλικτος από το Σπα κ ύστερα. Δυστυχώς κάποια ρίσκα που πήρα στους τελευταίους αγώνες δε μου βγήκανε οπότε στο Αμπου Ντάμπι ήμουνα συντηρητικός αν και ο αγώνας ήρθε ξάνα πάνω κάτω τελικά . Δυστυχώς όπως και ο σιαγόνιας και δε μου βγήκε η στρατηγική με την αλλαγή σε σκληρά ελαστικά με αποτέλεσμα να μείνω πίσω στην κατάταξη παρά την 15αρα. Σίγουρα επιτυχημένη χρονιά σε σχέση με την rookie περσινή μου.
Συγχαρητηρια στους team-mates PATRO- YUGOPARASIEMPRE αλλά και τον ξεχασμένο KOUPRIS για τους βαθμούς που έφεραν στην ομάδα παρόλο που δεν αγωνίστηκαν full season. Δείξαμε ότι μπορούμε αν το θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να χτυπήσουμε μια θέση στην 5άδα του χρόνου.Ήδη ο αρχισχεδιαστής της ομάδας ετοιμάζει το καινούριο μονοθέσιο για να είναι έτοικο για τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης . Ευχαριστώ τους μηχανικούς της ομάδας που με βοήθησαν στο στήσιμο του μονοθεσίου σε όλους τους αγώνες. Επίσης ευχαριστώ το αφεντικό και τους χορηγούς της ομάδας που μου εμπιστεύθηκαν το μονοθέσιο τους και με τα ευρώπουλά τους κατάφερα να βγάλω κι εγώ ένα μεροκάματο.
Καλό χειμώνα
ck -
Συγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος στο διαγωνισμό και σε όσους κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις.Επίσης πολλά μπράβο σε Devote και JarnoT που έτρεξαν το διαγωνισμό.Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου πάλι.
Επίσης ελπίζω του χρόνου η Virgin να μου ανανεώσει το συμβόλαιο με καλλίτερες αποδοχές γιατί ήδη δέχομαι προτάσεις από ανταγωνίστριες ομάδες.
-
Αν και μαζι με τον pik κάναμε μια μέτρια χρονιά είμαι ικανοποιημένος αφού σταθηκα μόνο σε δοκιμές και σε αναζήτηση set up χωρίς υποστήριξη απο τεχνικούς διευθυντές και ενημερώσεις.
Είμαι πεπεισμένος ότι με περισσότερο feeling στην οδήγηση και με τις αναμένόμενες οδηγίες του πολλάκις παγκοσμιου πρωταθλητη Σουμάχερ ,του χρόνου θα πάμε καλύτερα.
Ενα μπράβο στους πρώτους που είχαν δικό τους αγώνα και ήταν παθιασμένοι στην πίστα!!
Tου χρόνου θα έχουμε καλύτερο αγώνα ,να ημαστε καλά! -
Τέλος για ένα πολύ πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι!
Σε επίπεδο ομάδας: Η Ρενώ είχε μόνο δύο μέλη και συνολικά πάνω από 10 αγώνες με τη συμμετοχή του ενός καθώς ο Μικα εντάχθηκε στην ομάδα καθυστερημένα. Συνεπώς η 6η θέση είναι...κατόρθωμα! Του χρόνου ευελπιστούμε να βρούμε νέους χοργηγούς και να συμπληρώσουμε τετράδα οδηγώνΣε προσωπικό επίπεδο είμαι πολύ ικανοποιημένος. 9ος γενικής, 4ος βαθμολογίας με δύο λιγότερες συμμετοχές (καλά να πάθω). Είχα θέσει στόχο 10άδα και 5άδα αντίστοιχα. Μια χαρά λοιπόν:
Ένα μεγάλο μπράβο στους νικητές αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες! Και ένα ευχαριστώ σε St.Devote και JarnoT, για όλο τον κόπο τους! Και για να μπω στο πνεύμα των τίτλων, για σας τους δύο θα έγραφα
Truly Devoted to the GameΡαντεβού το Μάρτη!
-
Μπραβο στα παιδια για αλλη μια χρονια για την διοργάνωση και φυσικα συγχαρητηρια σε νικητες και συμμετεχοντες..Μοναξια φετος για μενα αλλα και περηφανος που η HRT φιγουραρει σε διαφορετικη θεση σε σχεση με το κανονικο πρωταθλημα!!!
Του χρονου θελω τιμ μειτς!!!
-
Αυτα ειναι ! Συγχαρητηρια στον ομοσταυλο Phaethon για τη διατηρηση του τιτλου, στον Vasilaki για το αλλο πρωταθλημα, καθως επισης και στη Lotus. Ελπιζαμε να κανουμε το θαυμα (τρεχαμε με δυο οδηγους συνηθως), αλλα δεν καταφεραμε να κρατηθουμε στην πρωτη θεση μεχρι το τελος. Ευχαριστω ολους τους συμμετεχοντες για τη μαχη και φυσικα τα παιδια που εβγαζαν τα αποτελεσματα. Και του χρονου !
Υ.Γ. Να σημειωσω εδω, οτι η χρονια εκλεισε με ενα απιστευτο τροπο για μενα, αφου επιασα ακριβως το χρονο του ταχυτερου γυρου με 1:41:274 !
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
Υ.Γ. Να σημειωσω εδω, οτι η χρονια εκλεισε με ενα απιστευτο τροπο για μενα, αφου επιασα ακριβως το χρονο του ταχυτερου γυρου με 1:41:274 !WOW!!
Πράγματι... μοιάζει απίθανο αλλά έτσι είναι. Απορώ πώς μου ξέφυγε, συνήθως κοιτάζω ιδιαίτερα τα των χρόνων.
Respect!
ΔΙΑΓ ΠΡΟΒΛ 2010-FINAL- Greek Statistics pt1 ( p42 )