Πραγματικά Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η χρονιά! Δεν έχω λόγια....
Τα μπράβο μου στους πρωταθλητές Vasilakis και Phaethon, που μαζί με τους υπόλοιπους συν-διεκδικητές (sparticle, STK, Bayern7 και σία) μας έδωσαν συγκλονιστικό πρωτάθλημα.
Και φυσικά υποκλίνομαι στην Ομαδάρα της Lotus, που από νωρίς έδειξε τη δυναμικότητά της. Τι κι αν κρέμασε -κυριολεκτικά- στο μεσο-καλόκαιρο, επανήλθε με αγώνες δίχως αύριο και κατάφερε επική -πράγματι cavallino!- ανατροπή, με 3 νίκες στους τελευταίους 4 αγώνες. og2002gr, cavallino, JarnoT και Thanix (στο 1ο μισό) τα δώσαμε ΟΛΑ!! Εύγε!
Απέναντι, βέβαια, σε σούπερ ομάδες όπως η Sauber (με 2 'ενεργούς' οδηγούς παρακαλώ) και τις πάντοντε συμπαγείς ομάδες της McLaren και 4TF1.
Σε προσωπικό επίπεδο ο τερματισμός στη 10άδα επιτεύχθηκε, δεν έχω παράπονο. Την επόμενη χρονιά ψηλότερα.
Αξίζει ίσως να αναφέρουμε ότι ο thymios πέτυχε τον υψηλότερο Μ.Ο. βαθμών στο πρωτάθλημα, αλλά τα δύο DNS που είχε σε Μπαχρέιν και Βέλγιο του στέρησαν τη μάχη στην κορυφή.
Λοιπόν, αυτά σαν πρώτο σχόλιο. Στη συνέχεια περισσότερα και με λίγα στατιστικά και ό,τι άλλο ωραίο μας ετοιμάσει ο -καθ' όλη τη χρονιά συνεπής και ...διασκεδαστικός με τους τίτλους- St.Devote. Άψογος!