-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Να στο πω αναποδα.....Αν βαλεις το αστερι στην 159 θα γινει κορυφαιο αυτοκινητο....θα την προτιμούσαν πάντως αρκετοί συνταξιούχοι
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
Να στο πω αναποδα.....Αν βαλεις το αστερι στην 159 θα γινει κορυφαιο αυτοκινητο....
θα την προτιμούσαν πάντως αρκετοί συνταξιούχοι
Τι ψάχνετε να βρείτε ρε παιδιά γιατί δεν πουλάει η 159 ... Οι προκαταλήψεις ακόμη και σήμερα είναι πολύ ισχυρές. Τα στερεότυπα δεν αλλάζουν τόσο εύκολα. Και όλα τα ιαπωνικά να αυτοαναφλεγούν πάλι στη συνείδηση του κοσμάκη θα είναι 'σκυλιά'. Οχτώ δισεκατομμύρια χλμ να κάνεις με ιταλικό με τα ίδια λάδια, πάλι μπουρδέλα θα είναι. Να μην μιλήσω για το πουλ μουρ του αστεριού ή του έλικα ...
-
Τα στερεότυπα δεν αλλάζουν τόσο εύκολα. Και όλα τα ιαπωνικά να αυτοαναφλεγούν πάλι στη συνείδηση του κοσμάκη θα είναι 'σκυλιά'. Οχτώ δισεκατομμύρια χλμ να κάνεις με ιταλικό με τα ίδια λάδια, πάλι μπουρδέλα θα είναι.
Ουτε το ενα μπορει να γινει ουτε το αλλο! -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Κι εγώ με GT βρίσκω κάτω με το παραμικρό. Αντίθετα τα περισσότερα γερμανικά είναι κατσίκια... Χαμηλές οι Alfa (έτσι πρέπει ).
με την 430 δεν έχω βρεί ποτέ....
Γιώργο εκείνη τη λακούβα στην έξοδο του Ρυσίου την είχες βάλει στο μάτι όμως...
-
Πιο αλλο εκτος απο το Opel Insigina? ...σιγουρα το πιο ομορφο και πιο φρεσκο...η 159 δειχνει βαρετη μπροστα του...και μετα το Insignia η C class (μονο με σπορ πακετο AMG ομως)
-
Ο χρήστης Degh10 έγραψε:
Πιο αλλο εκτος απο το Opel Insigina? ...σιγουρα το πιο ομορφο και πιο φρεσκο...η 159 δειχνει βαρετη μπροστα του...και μετα το Insignia η C class (μονο με σπορ πακετο AMG ομως)Καλά η άποψη σου είναι αυτή.
Η Opel είναι μια εταιρία που πάσχει από σχεδιαστική ταυτότητα, μάλιστα επίτηδες για να μπορεί να πουλάει ως Vauxhall στην Μ.Βρετανία, Saturn στην Β.Αμερική, Chevrolet στην N. Αμερική, Holden στην Αυστραλία.
Η κουλτούρα του κάθε λαού διαφέρει οπότε δεν μπορεί να υπάρχουν σχεδιαστικές ακρότητες και βέβαια δεν μου προκαλεί εντύπωση η 2η θέση που έχει στην ψηφοφορία, ελλάδα γαρ, είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να έχει... -
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=2958
ΜΕΣΑΙΑ- Opel Insignia 5.080
- Mercedes C Class 3.246
- BMW 3 Series 2.556
- VW Passat 2.272
- Toyota Avensis 2.162
- Audi A4 1.970
- Ford Mondeo 1.502
- Volvo S40 1.285
- Skoda Superb 1.207
- Mazda 6 1.052
Nα και οι πωλησεις...Μπροστα το Insignia και με διαφορα...απ' οτι βλεπω η 159 μονο στην ψηφοφορια ειναι πρωτη, γιατι στις πωλησεις ουτε που τη αναφερουν
-
159 και C5 απο εμενα , δυστηχως ομως ψηφισα μονο μια φορα ( την 159 )
Οπως ειπε και ο Pasxos η τσοντα υπερ της 159 ειναι δεδομενη
Μα καλα ποιοι ειναι αυτοι οι 6 που ψηφισαν το Passat ? -
το Opel Insignia ειναι πολυ προσεγμενο σχεδιαστικα και αποτι φαινεται με πολυ καλη ποιοτητα.
ειναι λιμουζινα με πολυ καλες επιδοσεις και σε καλη τιμη.δεν νομιζω οτι εχει να ζηλεψει τιποτα απτην 159 .επισης παρατηρησα οτι βγαζει πολυ ωραιο ηχο .
μπορει η 159 να εχει πιο αγρια μασκα αλλα σαν συνολο νομιζω χανει αποτο οπελ σχεδιαστικα.
το κοψιμο του πισου μερους του ειναι πολυ πετυχημενο.
εντωμεταξυ ο μακακας ψηφησα την 159
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πιο αλλο εκτος απο το Opel Insigina? ...σιγουρα το πιο ομορφο και πιο φρεσκο...η 159 δειχνει βαρετη μπροστα του...και μετα το Insignia η C class (μονο με σπορ πακετο AMG ομως)
Καλά η άποψη σου είναι αυτή.
Η Opel είναι μια εταιρία που πάσχει από σχεδιαστική ταυτότητα, μάλιστα επίτηδες για να μπορεί να πουλάει ως Vauxhall στην Μ.Βρετανία, Saturn στην Β.Αμερική, Chevrolet στην N. Αμερική, Holden στην Αυστραλία.
Η κουλτούρα του κάθε λαού διαφέρει οπότε δεν μπορεί να υπάρχουν σχεδιαστικές ακρότητες και βέβαια δεν μου προκαλεί εντύπωση η 2η θέση που έχει στην ψηφοφορία, ελλάδα γαρ, είναι η καλύτερη που θα μπορούσε να έχει...Ας μην εχει σχεδιαστικη ταυτοτηα...Το Vectra C GTS ηταν πολυ διαφορετικο απο το Vectra B...To Insignia επισης δεν εχει καμια σχεση με το Vectra C...Οι ριζοσπαστικες αλλαγες κανουν τον κοσμο να μη βαριεται...
-
Καλά η άποψη σου είναι αυτή.
Η Opel είναι μια εταιρία που πάσχει από σχεδιαστική ταυτότητα, μάλιστα επίτηδες για να μπορεί να πουλάει ως Vauxhall στην Μ.Βρετανία, Saturn στην Β.Αμερική, Chevrolet στην N. Αμερική, Holden στην Αυστραλία.Επειδή φαίνεσαι διαβασμένος, πες μας σε αυτές τις χώρες-ηπείρους που αναφέρεις πόσα εκατομμύρια πωλήσεις έχει η Alfa?
Η κουλτούρα του κάθε λαού διαφέρει οπότε δεν μπορεί να υπάρχουν σχεδιαστικές ακρότητες και βέβαια δεν μου προκαλεί εντύπωση η 2η θέση που έχει στην ψηφοφορία, ελλάδα γαρ...
Ορθόν. Επειδή ως Έλληνες ψηφίζουμε με το συναίσθημα, η Alfa είναι στην πρώτη θέση. Γνωστό βέβαια και το κόλλημα πολλών από εδώ μέσα όπως και η συσπείρωσή τους.
Τροφή για σκέψη: Η 159 είναι σε γενικές γραμμές ίδια με τον προκάτοχό της, λογικό να δείχνει 'παλιά' παρά τον μοντέρνο, σε γενικές γραμμές (κυρίως μπροστά καθώς από όλες τις άλλες όψεις δεν λέει απολύτως τίποτα) σχέδιό της.
-
Ο χρήστης Degh10 έγραψε:
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id=546&page_id=2958
ΜΕΣΑΙΑ- Opel Insignia 5.080
- Mercedes C Class 3.246
- BMW 3 Series 2.556
- VW Passat 2.272
- Toyota Avensis 2.162
- Audi A4 1.970
- Ford Mondeo 1.502
- Volvo S40 1.285
- Skoda Superb 1.207
- Mazda 6 1.052
Nα και οι πωλησεις...Μπροστα το Insignia και με διαφορα...απ' οτι βλεπω η 159 μονο στην ψηφοφορια ειναι πρωτη, γιατι στις πωλησεις ουτε που τη αναφερουν
Νομίζω αγαπητέ ότι δεν διάβασες καλά τον τίτλο του τόπικ.
Αναφέρει ποιό είναι το πιο όμορφο και όχι το best seller.Τα 2 αυτοκίνητα δεν έχουν σημείο επαφής σε μηχανικά μέρη. Πλατφόρμα Epsilon για το Insignia που τη μοιράζονται ένα σωρό μοντέλα, σαφώς υποδεέστερη από την Premium που βασίζεται η 159 και την έχει σε αποκλειστική χρήση. Αρχιτεκτονική αναρτήσεων άστο καλύτερα. Ούτε σε 50 χρόνια δεν θα έχει τέτοια αρχιτεκτονική η εταιρία του Adam....
-
Μάλιστα.... παρατηρώ ότι οι περισσότεροι επιλέγουν 159 όταν ελάχιστοι απο αυτούς θα την αγόραζαν΄πράγματι.Κάτι είνια και αυτό για την 159...τουλάχιστον μιά ηθική δικαίωση μιας και ελάχιστοι θα δίναν τα ευρώ τους.
-
Ο χρήστης stoilas έγραψε:
Τροφή για σκέψη: Η 159 είναι σε γενικές γραμμές ίδια με τον προκάτοχό της, λογικό να δείχνει 'παλιά' παρά τον μοντέρνο, σε γενικές γραμμές (κυρίως μπροστά καθώς από όλες τις άλλες όψεις δεν λέει απολύτως τίποτα) σχέδιό της.H 159 παρόλο την 5ετή παρουσία της στην αγορά δεν είναι καθόλου γερασμένη, εξάλλου θα κλείσει την καριέρα της στα 7 έτη δίχως ίχνος facelift ή κάποιας αισθητικής αλλαγής. Δεν το χρειάζεται εξάλλου.
Αν πειράξεις κάτι σε αυτό το σχέδιο μάλλον θα το καταστρέψεις παρά θα το βελτιώσεις.
Σαν οντότητα η 159 είναι η φυσική εξέλιξη της πανέμορφης 156, με διαστάσεις αρχοντικές, πληθωρικότητα.
Αρκεί να δεις ότι ενώ βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με την BMW 3er η 159 έχει μετατρόχια 5er/er της BMW.
Aπουσιάζουν δε οι κρυφές χειρολαβές στις πίσω πόρτες.
Επίσης το αν είναι γερασμένη μπορείς να το διαπιστώσεις από το γεγονός ότι πολλοί από εδώ κάτοχοι αυτοκινήτων άλλων εταιριών βρίσκουν ακόμα φρέσκο σχέδιο αυτό της 156....Από το 1997 εεεε, 13 χρόνια πριν.... -
Giuseppe Busso
δεν νομιζω οτι ασχολειται κανεις με την αρχιτεκτονικη των αναρτησεων και τις πλατφορμες.
αυτα ειναι αστεια πραγματα κατα την γνωμη μου.
να πω εγω τωρα στον πατερα μου η σε εναν της ηλικιας του παρε την 159 γιαυτους τους λογους απτο ενα αυτι θα μπει απτο αλλο θα βγει.
γιαυτο και δεν πουλαει γιατι συνεχως διαφημιζει πραγματα ασχετα σε σχεση με τις αναγκες του αγοραστη. -
http://www.insigniaclub.gr/showthread.php?t=620&page=3 τελευταια δημοσιευση...
Οταν εγω λεω οτι αυτο το 47 ειναι πλασματικο... -
εμμονη σου εχει γινει
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Μάλιστα.... παρατηρώ ότι οι περισσότεροι επιλέγουν 159 όταν ελάχιστοι απο αυτούς θα την αγόραζαν΄πράγματι.Κάτι είνια και αυτό για την 159...τουλάχιστον μιά ηθική δικαίωση μιας και ελάχιστοι θα δίναν τα ευρώ τους.Φίλε μου εγώ είμαι τεχνοκράτης, είμαι με το μέρος των μηχανικών και όχι με τους μαρκετίερς.
Ένα αυτοκίνητο δεν γίνεται καλό ή όμορφο αν πουλάει. Μου θυμίζεις το διαφημιστικό του Autobianchi με τη Ferrari... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εμμονη σου εχει γινειΚαλα κανει..
-
Μάλιστα.... παρατηρώ ότι οι περισσότεροι επιλέγουν 159 όταν ελάχιστοι απο αυτούς θα την αγόραζαν΄πράγματι.Κάτι είνια και αυτό για την 159...τουλάχιστον μιά ηθική δικαίωση μιας και ελάχιστοι θα δίναν τα ευρώ τους.
Φίλε μου εγώ είμαι τεχνοκράτης, είμαι με το μέρος των μηχανικών και όχι με τους μαρκετίερς.
Ένα αυτοκίνητο δεν γίνεται καλό ή όμορφο αν πουλάει. Μου θυμίζεις το διαφημιστικό του Autobianchi με τη Ferrari...οι μαρκετιερς ομως ειναι πιο τεχνοκρατες απο τους μηχανικους, τους οποιους αν δε περιοριζαν θα εκαναν θαυματα σε ολες σχεδον τις φιρμες
αρα εισαι απλα ρομαντικος αυτοκινητοφιλος
Το πιο ομορφο ΜΕΣΑΙΟ..