-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
ρε παιδιά τι λέτε στο παιδί να αγοράσει;;;; χιουντάι, κια ή κιλ κ.λ.π.;;;; ή νταιχάτσου με τα πανάκριβα ανταλλακτικά;;;;;; μόνο κανά φιατάκι δε του είπατε που τρίζει ολόκληρο!!!!!
C1 ή 107 ότι σου αρέσει καλύτερα πάρε!!!!Αυτά είναι Γαλλικά, χαλάνε
-
ρε παιδιά τι λέτε στο παιδί να αγοράσει;;;; χιουντάι, κια ή κιλ κ.λ.π.;;;; ή νταιχάτσου με τα πανάκριβα ανταλλακτικά;;;;;; μόνο κανά φιατάκι δε του είπατε που τρίζει ολόκληρο!!!!!
C1 ή 107 ότι σου αρέσει καλύτερα πάρε!!!!αν ρωτησεις κατοχους της τριαδας θα σου πουνε τα χειρότερα για διαδρομες εκτος πολης
μια χαρα ειναι και το i10 και τα fiat της κατηγορίας και σιγουρα καλυτερα από την τριαδα
-
skoda fabia από εμένα και φθηνό και μια μια κατηγορία πάνω από όλα τα άλλα.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
C1 ή 107 ότι σου αρέσει καλύτερα πάρε!!!!αν ρωτησεις κατοχους της τριαδας θα σου πουνε τα χειρότερα για διαδρομες εκτος πολης
μια χαρα ειναι και το i10 και τα fiat της κατηγορίας και σιγουρα καλυτερα από την τριαδα
Ρε φίλε.... έλεος....τι λες;;;;;;... Αν και έχει η γυναίκα μου το 107 ......
Σε πληροφορώ ότι το καλοκαίρι κάναμε 2000 χιλιόμετρα άψογα τέλεια(αθήνα -κυλλήνη- κεφαλονιά- ζαχάρω-τρίπολη - αθήνα)!!!!!
Για το χιουντάι ας ψιλοσυμφωνήσω αλλά το φίατ..... είναι κουβάς τρίζει όλο!!!!!!! -
Σχολια του τυπου 'τα φιατ τριζουν ολοκληρα' δε βοηθανε την κατασταση.. Ποιο φιατ ειναι κουβας δηλαδη και δεν ειναι το 107;
-
το spark ειναι καταπληκτικό αμαξάκι!
αλλά αφού το αμάξι ΔΕΝ θα το χρησιμοποιείς στην αθήνα, παρε το μεγαλύτερο κ παντού καλύτερο γκράντε πουντο14000 , αφού είναι σουπερ μίνι κ οχι κουβαδάκι του στυλ αλτο, πικάντο κτλ με 10.400 κ όλα τα στοιχεία που αναφέρονται ως απαραίτητα πιο πάνω -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
το spark ειναι καταπληκτικό αμαξάκι!
αλλά αφού το αμάξι ΔΕΝ θα το χρησιμοποιείς στην αθήνα, παρε το μεγαλύτερο κ παντού καλύτερο γκράντε πουντο14000 , αφού είναι σουπερ μίνι κ οχι κουβαδάκι του στυλ αλτο, πικάντο κτλ με 10.400 κ όλα τα στοιχεία που αναφέρονται ως απαραίτητα πιο πάνω -
Μια χαρα την κανει τη δουλεια του το alto,twingo,picanto..Καλυτερα απο τα τριδυμα...
Που να δειτε και το picanto diesel..Σφαιρα πάει, και σταθερό στο δρόμο!
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Daihatsu Cuore 1.0
Εχει τους μεγαλυτερους χωρους , την καλυτερη καταναλωση , τις καλυτερες επιδοσεις , καλο εξοπλισμο , καλη αξιοπιστια.Και ειναι στα λεφτα που ανεφερεις.
Καλοταξιδο...ή το i10 που μου φαίνεται λιγάκι πιο καλοφτιαγμένο.
Δυστυχώς το panda που θα πρότεινα παλαιότερα είναι πλέον ξεπερασμένο και ξεχωρίζει μόνο για την ποιότητα κύλισής του η οποία είναι μάλλον η καλύτερη της κατηγορίας. -
ι10 θα κοίταζα και γω....
Νομίζω έχει καμιά 7 χρόνια εγγύηση.... -
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Σχολια του τυπου 'τα φιατ τριζουν ολοκληρα' δε βοηθανε την κατασταση.. Ποιο φιατ ειναι κουβας δηλαδη και δεν ειναι το 107;Μιλάμε για 1000άρια!!!! Ετσι;;;;
Εχει το ΄΄πάντα΄΄ η αδελφή μου 1,5 χρονών και άστο καλύτερα, η ίδια μου το λέει.....
Επίσης ένα φιλαράκι εδώ έχει το ΄΄πάντα΄΄ επίσης μου το κακολογούσε ότι τρίζει και δεν το πίστευα τόσο πολύ που μου έλεγε και.... με πήγε βόλτα........ και είναι 6 μηνών με 10.000 χιλιομετρα!!!!
Το 107 είναι εργαλείο, ποτέ μου δε συμπαθούσα τα γαλλικά , είμαι γιαπωνέζος , αλλά αρχίζω να αλλάζω οδηγώντας γαλλικά , το 107 και το C5 φίλου, άλλα αμάξια!!!!!!!! -
... το 107 και το C5 φίλου, άλλα αμάξια!!!!!!!!
Βασικά ναι, είναι άλλα αμάξια.
Το 107 είναι ένα ιαπωνοτραφές συμπαθητικό 'γαλλικό' αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
... το 107 και το C5 φίλου, άλλα αμάξια!!!!!!!!
Βασικά ναι, είναι άλλα αμάξια.
Το 107 είναι ένα ιαπωνοτραφές συμπαθητικό 'γαλλικό' αυτοκίνητο.
Γιαυτό το συμπάθησα αφού είμαι γιαπωνέζος!!!!!!!!!!!!!!
-
Μιλάμε για 1000άρια!!!! Ετσι;;;;
Εχει το ΄΄πάντα΄΄ η αδελφή μου 1,5 χρονών και άστο καλύτερα, η ίδια μου το λέει.....
Επίσης ένα φιλαράκι εδώ έχει το ΄΄πάντα΄΄ επίσης μου το κακολογούσε ότι τρίζει και δεν το πίστευα τόσο πολύ που μου έλεγε και.... με πήγε βόλτα........ και είναι 6 μηνών με 10.000 χιλιομετρα!!!!
Το 107 είναι εργαλείο, ποτέ μου δε συμπαθούσα τα γαλλικά , είμαι γιαπωνέζος , αλλά αρχίζω να αλλάζω οδηγώντας γαλλικά , το 107 και το C5 φίλου, άλλα αμάξια!!!!!!!!Το Panda που έχουμε στην οικογένεια πάντως με 40Κ χλμ. είναι βράχος, και γενικά εξαιρετικό αυτοκίνητο (αν εξαιρέσουμε την ασφάλεια που με 3 αστέρια είναι πια ξεπερασμένη).
Όταν το αγοράσαμε είχα δει και τα Aygo/C1/107 και μου είχαν φανεί χάλια:
- Οι βασικές εκδόσεις (κάτω από τα 10Κ) ήταν εντελώς γελοίες, χωρίς A/C, υδραυλικό τιμόνι κλπ.
- Στα τετράθυρα δεν ανοίγουν τα πίσω τζάμια, πράγμα που μου φάνηκε εξωφρενικό.
- Η πίσω πέμπτη πόρτα επίσης δεν ανοίγει (παρά μόνο το τζάμι), κάνοντας τη φόρτωση του πορτμπαγκάζ εξαιρετικά δύσχρηστη σε σχέση π.χ. με το πρακτικότατο Panda.
- Τα πλαστικά στην κεντρική κονσόλα μου φάνηκαν ελλεεινά (http://www.in.gr/auto/image.asp?lngEntityID=44623&lngPage=8).
Γενικά τα τρίδυμα μου έδωσαν μια εικόνα προχειρότητας και φτήνιας.
-
Το c1 ουτε εγω το επαιρνα.. Κατ αρχας δεν εχει καποια σχεση με γαλλια απο αναρτηση και γενικα τα καλα του γαλλικου αυτοκινητου ετσι οπως τα φανταζεται κανεις δε τα εχει.-
Απ εκει και περα ενα twingo ή ενα i10 ειναι οτι πρεπει! -
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Πάντως, C1/107/Aygo + ταξίδι είναι άλυτη εξίσωση, με τόση φασαρία που έχει εκεί μέσα...
Kομοτηνή-Λάρισα, 3 άτομα, πολλές αποσκευές, 5.000 στροφές στην εγνατία... αξέχαστη εμπειρία...
Τζίζους Κράιστ!!!!
Μπράβο κουράγιο!!!!
Και δεν το πετάξατε στη θάλασσα μετά;;;;
Πάνως το Fiat Seicento 900cc ήταν πολύ λιγότερο κουβάς από το C1... Και φυσικά πολύ καλύτερο παντού από το C1 (εικόνα πλαστικών, οδική συμπεριφορά, ποιότητα κατασκευής, κόστος συντήρησης, κτλ), εκτός προφανώς από την παθητική ασφάλεια...
Δεν βλέπω κανένα λόγο να προτιμήσει κανείς κάποιο από τα τρίδυμα, ιδίως αφού οι εκδόσεις με κάποια βασικά πράγματα (πχ ηλ. παράθυρα... εν έτει 2010... ) φεύγουν πάνω από τα 10Κ... Εξαιρετικά φτηνοδουλειά η κατασκευή του, αν το έδιναν με 8Κ με παράθυρα, AC και Mp3, ΑΒS και υποβοηθούμενο τιμόνι, ίσως (λέω ίσως...) να είχε νόημα η αγορά του. Τώρα είναι απλά πανάκριβο. Το μόνο καλό είναι η καλή του οδική συμπεριφορά, αλλά αυτό επιτυγχάνεται σε βάρος της άνεσης και σίγουρα, δεν παίρνει κανείς ένα αυτοκίνητο πόλης επειδή στρίβει καλά... Να μην αρχίσω με τα φρένα (ανύπαρκτα) και την απίστευτα μακριά κλιμάκωση του κιβωτίου (πιο μακρύ από το 206 1,6 μου... ) που πνίγει τον κινητήρα σε εκνευριστικό βαθμό...
Προσωπική άποψη μετά από 2 test-drive συνολικά 3 ημερών και περίπου 350χλμ σε κάθε είδους δρόμο (εθνική, επαρχιακό, μποτιλιάρισμα).
Αλήθεια, τα Micra πρέπει να βγαίνουν κοντά στα 10Κ πλέον τα πιο βασικά... ή κάνω λάθος;;;;
-
Νομίζω ότι το i10 είναι μονόδρομος.... Τα τρίδυμα δεν ξέρω, μου φαίνονται σαν να τα έχουν κάνει με μεγάλη οικονομία στην κατασκευή τους, και το δείχνουν. Από την άλλη το cuore που το έχει ένας φίλος, ναι μεν έχει καλούς χώρους και πάει καλά, αλλά μετά τα 80 σε πιάνει το κεφάλι σου από το θόρυβο, ενώ το σασμάν είναι για κλάματα...
-
Εγώ θα διάλεγα I10 ή KIA Picanto
Ρε σεις το παλληκάρι θέλει 100άρι, τί του λέτε για 1400άρια ; -
και εγω για i10 θα σου πω. εχει ικανοποιητικους χωρους σχετικα με το μεθεθος του και μια σχετικη αξιοπιστια ως hundai
αλλα πρεπει να αξιζει να δεις και το νεο spark που εχει πλουσιο εξοπλισμο και καλη τιμη. δεν ξερω ομως αν εχει ερθει ακομη στις εκθεσεις. μεσα σε αυτο τοn μηνα το περιμενουν. ενδιαφερετε ο πατερας μου και το περιμενουμε για ενα τεστ drive.
-
παιδιά δεν είμαι ειδικός στα αμάξια αλλά ..... αυτά τα τρίδυμα μικρά με έχουν ξετρελάνει , με έχουν κάνει να τα ερωτευτώ και τα τρία!!!!!!!!!!!!!!
Ποιο 1000άρι να αγοράσω;