-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
παιδιά δεν είμαι ειδικός στα αμάξια αλλά ..... αυτά τα τρίδυμα μικρά με έχουν ξετρελάνει , με έχουν κάνει να τα ερωτευτώ και τα τρία!!!!!!!!!!!!!!Βάλε 2 καλύτερα!!!
Αυτή η μουτσούνα ...
... δυσκολοχώνευτη είναι!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτή η μουτσούνα ...
... δυσκολοχώνευτη είναι!!!Ισα ίσα που αυτό μου αρέσει, το έχει η γυναίκα μου σε κόκκινο , το θέλω και γω σε μαύρο , αλλά δε παίρνει κοτσαδόρο!!!!!!
Εβαλες και φωτό μακάρι να μπορούσα να ανεβάσω και γω , αλλά είναι τρομακτικά δύσκολο σε αυτό το φόρουμ!!!!!!! -
Ισα ίσα που αυτό μου αρέσει, το έχει η γυναίκα μου σε κόκκινο , το θέλω και γω σε μαύρο , αλλά δε παίρνει κοτσαδόρο!!!!!!
Εβαλες και φωτό μακάρι να μπορούσα να ανεβάσω και γω , αλλά είναι τρομακτικά δύσκολο σε αυτό το φόρουμ!!!!!!!Κοτσαδόρο να τραβήξει τι, το σπιτάκι του σκύλου? Δεν πιστεύω να θες να βγεις παγανιά με κάνα τροχόσπιτο πίσω από το 107?
Να σου προτείνω κάτι για να μην πας και πληρώσεις 11-12 χιλιάρικα σαν την γυναίκα σου? Δεν παίρνεις κάνα Sei Sporting μεταχείρω με 3-4 χιλιάρικα, να χαρείς οδήγηση σε μικρό αυτοκίνητο?
Τα τρίδυμα είναι τραγικά για τα λεφτά που ζητάνε. Δεν έχουν πορτ-παγκάζ, δεν έχουν χώρους, δεν έχουν πίσω παράθυρα, έχουν εσωτερικό σαν το τροχόσπιτο της Barbie που πήρα στην βαφτισιμιά μου, μόνο κινητήρα έχουν...
Pixo-mixo-alto καλούτσικα αλλά δεν μου κάθονται για γυναίκα, ψιλοασχημόφατσες είναι...
Η λογική λέει Panda, i10, Twingo, Spark, αναλόγως τι προέχει, ασφάλεια, στήσιμο, αξιοπιστία, design...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Κοτσαδόρο να τραβήξει τι, το σπιτάκι του σκύλου? Δεν πιστεύω να θες να βγεις παγανιά με κάνα τροχόσπιτο πίσω από το 107?Για βάρκα! (αν θυμάμαι καλά). Εγώ σε Aygo πριν 2 χρόνια μου είχαν πει στην Τoyota ότι δεν βάζουν αν και είχα βρει aftermarket. Αλλά δεν έβαλα ... μάλλον δεν πρόλαβα!
Σε πολλά mini πάντως δεν μπαίνουν κοτσαδόροι (ακόμα και για μια μικρή μπαγκαζιέρα ή τρειλερ) το διαπίστωσα προσφατα και στα δίδυμα Pixo-Alto και πριν χρόνια στο Matiz.Pixo-mixo-alto καλούτσικα αλλά δεν μου κάθονται για γυναίκα, ψιλοασχημόφατσες είναι...
Μην το λες ... σε άσπρο και ροζ το Alto έχει ζήτηση!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για βάρκα! (αν θυμάμαι καλά). Εγώ σε Aygo πριν 2 χρόνια μου είχαν πει στην Τoyota ότι δεν βάζουν ...
Για βάρκα..... αλλά λέει στο βιβλιαράκι ότι δε μπαίνει!!!!! Εντάξει δε τα θέλω και όλα από ένα πιτσιρίκι!!!!!!
-
Να σου προτείνω κάτι για να μην πας και πληρώσεις 11-12 χιλιάρικα σαν την γυναίκα σου? Δεν παίρνεις κάνα Sei Sporting μεταχείρω με 3-4 χιλιάρικαΕχει εδώ και 2 χρόνια το 107 ......
Πάντως όσο αφορά τα μεταχειρισμένα .... δε ξέρω τόσο πολύ για τώρα αλλά...... όταν ψάχνω για μεταχειρισμένο, είναι πιό ακριβό (αναλογικά) από καινούριο!!!!
Π.Χ έψαχνα πριν πολλά χρόνια για αλτο, καινούριο 2.100.000 δρχ μεταχειρισμένο 5ετίας 1.600.000!!!!
Βάρκα πριν 2 χρόνια καινούρια 8.000€ μεταχειρισμένη με μηχανή 5ετίας 6500€ (4 - 5 που είχα βρεί)
πέρσι βιτάρα 2πορτο 6 μηνών καινούριο από 19000€ μου το έδινε 24000€ (είχε έξτρα .... και λοιπόν;;;; του είπα να τα κρατήσει)
Τώρα : ψάχνω κασκάι 1600, καινούριο έχει περίπου 19000€ ε... μεταχειρισμένα τα δίνουν πάνω από 20.000€!!!!
Λογικά αφού έχει 19000€ καινούριο με κάτι ψιλοδωράκια (πχ τον κοτσαδόρο που ρώτησα) μεταχειρισμένο διετίας πρέπει να έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ - 30% δηλαδή γύρω στα 13000€!!!!!!
Βρείτε μου κανά τέτοιο και το παίρνω μετρητοίς..... -
Να σου προτείνω κάτι για να μην πας και πληρώσεις 11-12 χιλιάρικα σαν την γυναίκα σου? Δεν παίρνεις κάνα Sei Sporting μεταχείρω με 3-4 χιλιάρικα, να χαρείς οδήγηση σε μικρό αυτοκίνητο?
+1108
-
μεταχειρισμενο δεν κοιτας??με 10000 θα βρεις παρα πολλα.ιδιαιτερα πολο κλπ
-
Ισα ίσα που αυτό μου αρέσει, το έχει η γυναίκα μου σε κόκκινο , το θέλω και γω σε μαύρο , αλλά δε παίρνει κοτσαδόρο!!!!!!
Εβαλες και φωτό μακάρι να μπορούσα να ανεβάσω και γω , αλλά είναι τρομακτικά δύσκολο σε αυτό το φόρουμ!!!!!!!Κοτσαδόρο να τραβήξει τι, το σπιτάκι του σκύλου? Δεν πιστεύω να θες να βγεις παγανιά με κάνα τροχόσπιτο πίσω από το 107?
Τα τρίδυμα είναι τραγικά για τα λεφτά που ζητάνε. Δεν έχουν πορτ-παγκάζ, δεν έχουν χώρους, δεν έχουν πίσω παράθυρα, έχουν εσωτερικό σαν το τροχόσπιτο της Barbie που πήρα στην βαφτισιμιά μου, μόνο κινητήρα έχουν...
Pixo-mixo-alto καλούτσικα αλλά δεν μου κάθονται για γυναίκα, ψιλοασχημόφατσες είναι...
- απειρο για το i10
**Η λογική λέει **Panda, i10, Twingo, Spark, αναλόγως τι προέχει, ασφάλεια, στήσιμο, αξιοπιστία, design...
Νομίζω ότι το i10 είναι μονόδρομος.... Τα τρίδυμα δεν ξέρω, μου φαίνονται σαν να τα έχουν κάνει με μεγάλη οικονομία στην κατασκευή τους, και το δείχνουν. Από την άλλη το cuore που το έχει ένας φίλος, ναι μεν έχει καλούς χώρους και πάει καλά, αλλά μετά τα 80 σε πιάνει το κεφάλι σου από το θόρυβο, ενώ το σασμάν είναι για κλάματα...
Εγώ θα διάλεγα I10 ή KIA Picanto
Ρε σεις το παλληκάρι θέλει 100άρι, τί του λέτε για 1400άρια ;- απειρο για το i10
-
Το i10 νομίζω κατασκευάζεται στην Ινδία με ότι αυτό συνεπάγεται (πχ τρίζει λίγο παραπάνω). Έχει καλύτερους χώρους από το picanto και καλύτερο μοτέρ (αν πας για τα 1200cc), αλλά δεν είναι τόσο στιβαρό.
-
Οι τριγμοί Ινδίας συμπεριλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό?
Συγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα....
-
Ναι έρχονται μαζί με συλλογή από Bollywood για το RCD σου!
-
Δηλαδη το picanto ειναι πιο 'στιβαρο' απο το i10?? Και τι εννοεις 'στιβαρο' και απο που προκυπτει αυτο?
-
Πιο βαρύ πάτημα, καλύτερη συναρμογή πλαστικών εσωτερικού, γενικότερη αίσθηση πιο δεμένου οχήματος. Από την άλλη μικρότεροι χώροι για αποσκευές και επιβάτες σε σχέση πάντα με το i10, πιο κλασσικό, αλλά διαχρονικό κατ'εμέ, ταμπλώ και ίσως πιο εργονομικό στις θήκες για μικροαντικέιμενα που έχει.
Είναι αρκετά διαφορετικά αμάξια κατά την άποψη μου, έν πάσει περιπτώση, ας τα κάνει ένα test drive. Εγώ είχα την χαρά μόνο να μπω σε αυτά.
-
Από την εμπειρία μου απο το 2 ετών ΑΥΓΟ μου(είναι και αυτόματο) μπορώ να πω τα εξής
+
Αξιόπιστο μηχανικα (Γιαπωνέζα Μαμά}
Ζωντανός κινητήρας(Γιαπωνέζα Μαμά}
Καλό πάτημα- κράτημα για το μεγεθός του (Γάλλος Μπαμπας)
Καλή αίσθηση τιμονιού (Γάλλος Μπαμπας)
Ευκολία χρήσης και παρκαρισματος λόγω μεγεθους.
Καλοί χώροι εσωτερικού χωρίς να αισθάνεσαι κλειστοφοβικά!!
6ετής εγγύησηΑπογοητευτικό εσωτερικό με φθηνά πλαστικά και μέτρια συναρμολόγηση,( η μαμα πρέπει να ντρέπεται για αυτό )
Μέτρια άνεση και χοροπηδήματα λόγω μεγέθους και σφικτής ανάρτησης
Μέτρια φρένα που στο δικό μου, σε ενα βαθμό, το σώζει το σειρακό που κατεβάζει μόνο του
Δύσχρηστος χώρος αποσκευών, αλλά για τα ψώνια ή το καρότσι του μωρύ είναι ΟΚ. Ποτέ και τα 2 μαζί.
Ακριβό για αυτό που είναι ειδικά στην έκδοση μου.Το ήθελα αποκλειστικά για πόλη,μικρό, τετραθέσιο, 1000αρι και αυτόματο οπότε η επιλογή ήταν μονόδρομος.Από τα αδελφάκια του το έβρισκα πιο όμορφο, αλλά και από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό, και προτίμισα τα 6 χρόνια εγγύησης από την ελαφρώς καλύτερη τιμή...
Πάντως 2-3 ταξίδια που έκανα μαζί του (200- 350 κμ) αναγκαστικά είτε λόγω βλάβης του impreza είτε γιατί περίμενα το q5 και δεν είχα άλλο, μπορώ να πώ ότι το διασκέδασα κιόλας(αναφέρω τα μεγάλα για να φανεί με τι συγκρίνω). Αυτό δε σημαίνει οτι δεν κάνει θόρυβο ή δεν κουράζουν τα καθίσματα μετά απο πολύωρη χρήση(Εδώ που τα λέμε και το impreza τον είχε το θόρυβο του και τα καθίσματα δεν ήταν και τα καλύτερα). Στην εθνική δεν είχε πρόβλημα με 2 άτομα και ελάχιστα παγκάζια στα 130-140 ενω στον επαρχιακό διασκέδαζα με το σειριακό. Και απο βενζίνη εννοείται ούτε η μισή σε σχέση με τα τετρακίνητα 2λίτρα, αλλά όπως δεν επιλέγω το μεγάλο στην πόλη, δε θέλω το μικρό στο ταξίδι.
Συμπερασματικά θα πω ότι για μεσα στην πόλη είναι πολύ καλό, στο ταξίδι θα κουράσει, το εσωτερικό του είναι φτωχό και κακό ποιοτικά αν και χαρούμενο, και μάλλον ακριβό για αυτό που είναι ειδικά στην δική μου έκδοση. Έχεις βέβαια και τα 6 χρόνια εγγύησης, αλλά απο ποιότητα το ΑΥΓΟ δεν είναι αυτό που περιμένεις από ένα ΤΟΥΟΤΑ στο εσωτερικό του. Η ηρωική corola του 85 των φοιτητικών και ναυτικών μου χρόνων που είχα από το 96 έως το 2001 μάλλον είχε ανώτερο εσωτερικό.
Ελπίζω να βοήθησα... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δηλαδη το picanto ειναι πιο 'στιβαρο' απο το i10?? Και τι εννοεις 'στιβαρο' και απο που προκυπτει αυτο?Εδω κι εναμισο χρονο δεν εχει ακουστει κατι, ειμαι ευχαριστημενος, και απ το πατημα του. Εχω ακουσει οτι ειναι πιο 'γερα' κατασκευασμενο το Picanto αλλα απο προσωπικη μου αποψη διαφωνω
-
παιδιά δεν είμαι ειδικός στα αμάξια αλλά ..... αυτά τα τρίδυμα μικρά με έχουν ξετρελάνει , με έχουν κάνει να τα ερωτευτώ και τα τρία!!!!!!!!!!!!!!Της γυναίκας σου το οδήγησες;;;;
Προφανώς αστειεύομαι, έτσι... Απλά, μου φάνηκε τόσο άθλιο σε όλα του το C1, ιδίως έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου και ένα Sei 900cc που είχα οδηγήσει (για αρκετά χλμ) παλιότερα, που ειλικρινά τα έχω μισήσει. Και δεν είναι και ιδιαίτερα φθηνά, μάλλον πανάκριβα θα τα χαρακτήριζα...
Εγώ πάντως, μεταξύ C1/107/Aygo και Seicento για την πόλη και ταξιδάκια, χαλαρά το Sei...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
παιδιά δεν είμαι ειδικός στα αμάξια αλλά ..... αυτά τα τρίδυμα μικρά με έχουν ξετρελάνει , με έχουν κάνει να τα ερωτευτώ και τα τρία!!!!!!!!!!!!!!
Της γυναίκας σου το οδήγησες;;;;
Προφανώς αστειεύομαι, έτσι... Απλά, μου φάνηκε τόσο άθλιο σε όλα του το C1, ιδίως έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου και ένα Sei 900cc που είχα οδηγήσει (για αρκετά χλμ) παλιότερα, που ειλικρινά τα έχω μισήσει. Και δεν είναι και ιδιαίτερα φθηνά, μάλλον πανάκριβα θα τα χαρακτήριζα...
Εγώ πάντως, μεταξύ C1/107/Aygo και Seicento για την πόλη και ταξιδάκια, χαλαρά το Sei...
Αν sei900 εννοείς το σινσέντο καμιά σχέση με τα τρίδυμα, απλά μπες μέσα σε ένα από τα τρίδυμα και.... τα ξαναλέμε!!!!!
-
Γιά να μπω να δω...
ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ !!!!!
ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩ,,,,,
Για να μπω και σε ένα αμάξι δεκαετίας, που καινούργιο έκανε και 2-3 χιλιάρικα πιό λίγο ....
Τα συμπεράσματα δικά σας...
-
Σε λάθος αμάξι μπήκες.... δεν είναι έτσι.... που είναι το στροφόμετρο;; το cd;;;
Ποιο 1000άρι να αγοράσω;