-
ΝΗΥ-9426 μάλλον επαγγελματικά
ΝΗΥ-9299 σίγουρα καινούργια
ΡΡΑ-7645
ΚΧΧ-4146 χάρτινο.
KTZ-3809 μάλλον απο Κοζάνη αλλά δε γνωρίζω απο ποιο χιλιάδα ξεκινάει.Για να έχει ΗΜ μάλλον είναι το Tercel,αλλιώς κάποια Κορολα sw.
-
rafi, αν κατάλαβα καλά οι φωτό είναι για μένα αλλά εγώ μιλάω για αμάξι με αριθμό κυκλοφορίας ΗΜ 7*** που σημαίνει τουλάχιστον 30 - και βάλε - χρονών.
-
Μεχρι 7844 ειναι του 1979 με βεβαιοτητα, απο κει και περα 1980 ή οριακα Δεκεμβριος 1979. Toyota Starlet πρεπει να ηταν ισως και να μπορεσω να σου το βρω...
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Μεχρι 7844 ειναι του 1979 με βεβαιοτητα, απο κει και περα 1980 ή οριακα Δεκεμβριος 1979. Toyota Starlet πρεπει να ηταν ισως και να μπορεσω να σου το βρω...Starlet SW???? μωρέ μπράβο!!! Ήταν πολύ μπροστά οι Γιαπωνέζοι!!!
-
HAN-2607
EPT-3092
IOE-6421 -
ΙΜΟ 4820 σε κατι που δεν θυμαμαι....
-
XIE 8299
-
ΙΟΕ 3817
ΥΝΡ 1787 στη Συγγρού
ΙΚΑ 7388
ΡΟΤ 7285 στη Σταδίου
ΚΜΡ 3403 στην Καλλιθέα
ΧΑΙ 5625
ΟΒΚ 945 ΒΚΕ 563 σε κάτι στενά στην κυψέλη και ΟΙΖ 22 πάλι στην Καλλιθέα -
ΧΝΙ 2914 seat ibizan μπλε
-
ΧΑΙ 4174
-
Σημερινά (τα πέτυχα στο δρόμο)
ΙΟΡ-337* σε Audi A5 Sportback
EEE-111* σε Tiguan -
ΕΡΤ 3122 στο 116 του ΚΤΕΛ Σερρών το οποίο είναι ΜΑΝ 422 Lions Star πρώην 111 ευβοίας
Eπίσης ΡΝΕ 2885 σ' αυτό: http://www.leoforeia.gr/photos2/display ... ?pos=-6023 -
NIO-4471
EEN-7884 -
IMO-4912 prius
-
Όχι κάτι συνταρακτικό
ΗΚΤ 870* Merc A 160 -
IKX 9976 YARIS
KAM 2941 mercedes truck
AZE 2558 A5
AIN 4059 octavia tour rs
KPN 4157 c70
BIM 7562 new E klass
IMO 4825 yaris
ZXM 1417 yaris
KMP 4312 mercedes sprinterερωτηση: μετα το ΙΚΧ τι παιζει?
-
Λόγω του ατυχήματος που είχα με μια βλαμμένη που πέρασε στεγνά Στοπ , ευτυχώς λίγα πράγματα (προφυλακτήρας - καπώ ) , η μπροστινή πινακίδα καταστράφηκε ολοσxερώς!
Λοιπόν πρωινή επίσκεψη στην Δ/νση μεταφορών της Νομαρχίας και βλέπω φάκελο σε γραφείο με γραμμένο πάνω EEE 2752
Στα δικά μου πήρα αίτηση και μάλλον μεθαύριο θα καταθέσω την πίσω και τα απομεινάρια της μπροστά οπότε Παρασκευή ή Δευτέρα αναμένετε για δεύτερη φορά παρατήρηση !
Αύριο έχω πραγματογνωμωσύνη από την ασφαλιστική και βούρ για αντ/πεια για φτιάξιμο
@www2000 : Τελικά θα τον αλλάξω τον μπροστινό προφυλακτήρα με τον πιο ειρωνικό τρόπο -
μετα το ΙΚΧ τι παιζει?
ΙΜΟ
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
KMP 4312 mercedes sprinter
Μήπως εννοείς 3412? γιατί 4312 είναι εκτός σειράς
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Λόγω του ατυχήματος που είχα με μια βλαμμένη που πέρασε στεγνά Στοπ , ευτυχώς λίγα πράγματα (προφυλακτήρας - καπώ ) , η μπροστινή πινακίδα καταστράφηκε ολοσxερώς!Στα δικά μου πήρα αίτηση και μάλλον μεθαύριο θα καταθέσω την πίσω και τα απομεινάρια της μπροστά οπότε Παρασκευή ή Δευτέρα αναμένετε για δεύτερη φορά παρατήρηση !
Αύριο έχω πραγματογνωμωσύνη από την ασφαλιστική και βούρ για αντ/πεια για φτιάξιμο
@www2000 : Τελικά θα τον αλλάξω τον μπροστινό προφυλακτήρα με τον πιο ειρωνικό τρόποΧθες, βράδυ και νύστα , είχα μπει στην τελευταία σελίδα του 'Ζώα', και δεν είχα δει τι έγραψες εσύ... Τώρα ψάχνοντας τις τελευταίες δημοσιεύσεις σου, διάβασα τι έγινε στο άλλο θέμα ... Βέβαια, αρχικά θεώρησα ότι δεν ήταν τόσο σοβαρό, αφού το πήρες τόσο ψύχραιμα (ειδικά με τις αντιδράσεις της ). Αλλά για να καταστράφηκε η πινακίδα, μάλλον ήταν αρκετά σοβαρό. Εύχομαι να μην ξανασυμβεί τίποτα . Αυτή θα σε πληρώσει τώρα, σωστά;
Αν σε παρηγορεί, εγώ θα πάω για βαφή προφυλακτήρα μόλις βρω χρόνο, αφού πριν καμιά εβδομάδα βρήκα ιδιαίτερα έντονες γραμμές στην αριστερή πλευρά του μπροστά... 'Δώρο' προφανώς από την προσπάθεια παρκαρίσματος κάποιου. Και ήμουν σε κατηφόρα - απορώ πως τα κατάφερε . Αλλά βλέποντας τα χειρότερα, είμαι χαρούμενος που τουλάχιστον κινούμαι.Τέλος πάντων σκέψου θετικά, θα έχεις ένα καινούριο προφυλακτήρα (όχι πρόχειρα βαμμένο ) και νέο αριθμό κυκλοφορίας, σε ΧΑΙ-6*** πια! Α και όχι γρατζουνισμένο
Όσον αφορά αυτό:
Λοιπόν πρωινή επίσκεψη στην Δ/νση μεταφορών της Νομαρχίας και βλέπω φάκελο σε γραφείο με γραμμένο πάνω EEE 2752
προφανώς είναι οι νέες κόκκινες της Εύβοιας αλλά από ότι φαίνεται στα ΕΕΕ, κυρίως ξεκινούν τους κλάδους από το **51. Γνωρίζουμε γιατί αυτός ο παραλογισμός?
Τέλος, ΤΚΡ 5139, ΙΜΟ 4917 και ΒΗΡ 911, όλα στην Πανόρμου μεσημέρι και βράδυ.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010