-
ΖΧΜ 1616, ΥΡΧ 4502
-
Κι εκεί που δεν έβλεπα τίποτα, ξαφνικά σήμερα το πρωί ΚΤΖ-4032 σε Sprinter. Με δεδομένη την πρώτη
παρατήρηση του ss500 (ΚΤΖ-3809) και αφού το απόθεμα της Καστοριάς φτάνει στο ΚΤΖ-4799, πιστεύω πως
η Κοζάνη πήρε από ΚΤΖ-3801 ως 4799 από τα οποία ίσως τα 300 τελευταία να δίνονται στην Πτολεμαΐδα.Μεγειά τα νέα τουτού στους Focusman91 και Tsardas!
@Focusman91: Γείτονα πώς και πήρες ΙΟΡ αφού είσαι στην Κομοτηνή;
ΙΟΡ-9821 και 9825 στα Navara της ΔΕΗ στην Ξάνθη, την οποία ΔΕΗ επισκέφτηκα την περασμένη
Παρασκευή στα πλαίσια προγράμματος με το σχολείο (ήταν κανονισμένο πριν δω τα Isuzu, μην πάει ο
νους σας...) και ρώτησα σχετικά τον εξαιρετικό διευθυντή που μου είπε πως τους είχαν μόλις έρθει σε
αντικατάσταση των πορτοκαλιών L200.@www2000: Λογικά από νότια Αθήνα το ΚΧΟ-980* που είδες. Πολλά τα ΕΕΕ που αναφέρονται,
αν όμως προσέξουμε καλά τις παρατηρήσεις στο πρώτο ποστ, είναι αρκετές οι περιοχές που τους τελείωνε
το απόθεμα από κόκκινες, πχ Πρέβεζα, Φλώρινα-Αμύνταιο, Χολαργός κλπ άρα δεν είναι περίεργη η
εμφάνιση τόσων νέων κλάδων στο ΕΕΕ. Το θέμα είναι πως διάολο έχουν κατανεμηθεί τα ΚΧΧ
αφού υπάρχουν ακόμα αρκετές τρύπες... Για τα ΕΕΕ που δίνονται κυρίως από **51, νομίζω πως είναι
συμπτωματικό και όταν αρχίσει να συμπληρώνεται η σχετική λίστα αυτό θα φανεί...Άραγε το ΕΕΡ που είδε ο ss500 είναι από Γιαννιτσά ή Έδεσσα;... Ο άλλος κλάδος ίσως δίνει τώρα ΕΕΡ-30**.
Τι θα ακολουθήσει στα Γιάννενα μετά το ΙΝΙ-9999; Η λογική τους λέει ΙΝΝ αλλά έχουν μόνο ως το 2999 (και
θα έχουν μόνο τόσο για αρκετό ακόμα καιρό ), οπότε ίσως δώσουν πρώτα τα ΙΝΧ.Μάνο κι εγώ κάνω κάτι τέτοιες σκέψεις καμιά φορά... Κατά τα φαινόμενα η Κομοτηνή έδωσε τις τελευταίες
κανονικές (μην ξεχνάμε τις κόκκινες...) πινακίδες παλιού τύπου την άνοιξη του 2006 και πρόλαβαν και
ταξινομήθηκαν πεζό 207 και Άλφα 159 με τέτοιες που είναι φυσικά μοναδικά στην Ελλάδα. Μάλιστα νομίζω
πως το ΚΟΖ-9999 είναι σε Α159! Καλορίζικα τα Παντάκια! Λες να οδηγήσω κι εγώ κανένα το καλοκαίρι;Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ΑΗΜ-5678
Ξεχασα να πω οτι την παρατηρηση του Thaliarque την ειδα και γω αποψε!!!!!!! ...Μια ολοκαινουργια κοκκινη ΜΙΤΟ ...
(Μαλλον πρεπει να εκανε ενα ταξιδακι στρωσιματος Ξανθη- Κομοτηνη )...
Κάτι δεν είδες καλά... Στην αρχή με γέμισες αμφιβολία μήπως άλλα βλέπω κι άλλα αναφέρω,
αλλά ξαναείδα το ΑΗΜ-5678 και είναι Captiva.@D1FF: Περαστικά στο Σιρόκο σου! Κάτι μου λέει πως το ΧΑΙ-47** που ανέφερες τις προάλλες ήταν από
Χαλκίδα και όχι Ιστιαία, δηλαδή η Ιστιαία έχει πάρει μόνο 500 νούμερα, ΧΑΙ-4201/4700. Ίσως λοιπόν
γλυτώσεις το ΧΑΙ-60**. ΧΑΙ-4888 ...Τις επόμενες ώρες/μέρες θα σας έρθει ζουμερό ποστ.
-
Eγώ νομίζω πάντως ότι το 206 έχει αλλάξει πολύ περισότερο απο όσο έχουν αλλάξει τα Panda και Micra
Επειδη αγοράσαμε 206 πέρυσι το καλοκαίρι μπορώ να πώ ότι έχει μεγάλες διαφορές σε όλα τα φωτιστικά εξωτερικά αλλά και γενικά στην μπροστινη μάσκα, νομίζω ακόμα και στο καπώ.
Άλλα αμάξια υπάρχουν? Volvo S40? Eίναι? -
Θα περιμένουμε φίλε δημήτρη. Λογικά θα μας λυθούν πολλές απορίες σε κόκκινες πιο πολύ που χρειαζόμαστε και σε κλάδους που δεν ξέρουμε ακριβώς από που ξεκινάνε? αν είναι έτσι, θα είσαι αρχηγός φίλε, γιατί υπάρχουν πολλά κενά. Πάντως σε ευχαριστούμε, γιατί είσαι ο μόνος ο οποίος μας ενημερώνεις σε κάποια πράγματα που δεν έχουμε από πουθενά αλλού πηγές, βοηθάς πολύ
-
HAN-2621 μεταχειρισμένο αγροτικό
-
Γείτονα πώς και πήρες ΙΟΡ αφού είσαι στην Κομοτηνή;
Στην Κομοτηνη μενω προσωρινά (καθοτι φοιτητης)!!! Κανονικα μενω Αθηνα. Το αυτοκινητο παραγγελθηκε στην Αθηνα οποτε γι'αυτο εχει πινακιδες ΙΟΡ (Βεβαια και αυτο ειναι αξιο αναφορας καθοτι αφου το πηρα απο αντιπροσωπεια του Περιστεριου θα πρεπε να εχω ΙΚΑ)
Κατά τα φαινόμενα η Κομοτηνή έδωσε τις τελευταίες
κανονικές (μην ξεχνάμε τις κόκκινες...) πινακίδες παλιού τύπου την άνοιξη του 2006 και πρόλαβαν και
ταξινομήθηκαν πεζό 207 και Άλφα 159 με τέτοιες που είναι φυσικά μοναδικά στην Ελλάδα. Μάλιστα νομίζω
πως το ΚΟΖ-9999 είναι σε Α159!Να πω οτι εχω δει και καποιες clk facelift με τις πινακιδες ΚΟΖ οπως και Lacetti sedan (πρωην Nubira)
Επισης στην Κομοτηνη υπαρχουν αυτοκινητα που εχουν ακομα ΚΟΚ παλαιου τυπου (μεχρι το 5299). Ειχα δει ενα Focus με τετοιες. Τελος την προηγουμενη Παρασκευη ειδα και το αυτοκινητο που ειχε παρει την πρωτη πινακιδα νεου τυπου Κομοτηνης (ΚΟΚ 5300), ενα 207Α και 2 πραγματα ακομα. Το πρωτο ειναι οτι ειδα χθες βραδυ ΚΗΑ 6503 ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ σε ενα παλιο τζιπ της Toyota. Το δευτερο ειναι οτι ενας φιλος μου που καταγεται απο Λημνο φευγει απο σημερα για εκει για διακοπες και του εχω πει να με ενημερωσει για καμια καινουργια πινακιδα απο Λημνο. Οποτε θα μαθουμε και απο κει
-
@thaliarque : Σωστός !
Μέχρι 4700 πήρε μάλλον τελικά η Ιστιαία , σήμερα είδα φάκελο με ΧΑΙ 4732 και ΧΑΙ 4720 στον δρόμο!
Παρασκευή καταθέτω και εγώ τις δικές μου , με την ανομβρία που επικρατεί δεν με κόβω για 48** πόσο μάλλον για 4888
Εννοείται ότι περιμένουμε εναγωνίως το Πόστ -
Focusman91, τα ΚΟΚ παλαιου τυπου που βλεπεις στην Κομοτηνη ειναι Θεσσαλονικης... Παρολα αυτα ειναι πιθανο καποια απο τα πρωτα να ειναι Πελλας.
-
ΥΝΡ 1811
και ΥΝΝ 9771 ή 9971 αλλά μάλλον το 2ο στο πούλμαν του ΟλυμπιακούΟ χρήστης D1FF έγραψε:
@www2000 : 9.500 χλμ έχω τώρα , Το VI θα το έπαιρνα θεωρητικά πάντα για το εσωτερικό του κάτι στο οποίο υστερεί πολύ το Scirocco , το Cupra τωρά μ αρέσει αλλά είναι 2λτ , τεσπά αύριο θα ανεβάσω φωτό να δείτε πως είναιΤο ίδιο εσωτερικό έχουμε... Σίγουρα υστερεί σε σχέση με το VI, αλλά από την άλλη αυτό το εξωτερικό του VI είναι . Ακόμα και στη gti έκδοση. Και ειδικά να έπαιρνες VI και να αφήσεις το πανέμορφο sirocco? Το μόνο κακό του είναι ότι έτσι όπως πάει σε λίγο θα το έχουν όλοι, αφού 1 στα 2 καινούρια που βλέπω sirocco είναι, αλλά τι σε πειράζει
@Megane98hp Για αυτό είπα ότι 'θα μπορούσε να θεωρηθεί', εφόσον εμφανισιακά μάλλον άλλαξε (όσα λες + προφυλακτήρες κλπ)
Το S40 νομίζω άλλαξε κάποια στιγμή, τουλάχιστον στο μπροστά μέρος, δεν ξέρω αν ήταν καινούριο ή facelift@thaliarque το ΚΧΟ-980* μάλλον σίγουρα είναι από ν. Αθήνα, μιας και έχει αναφερθεί και άλλο, μετά το δικό μου.
Τι θα ακολουθήσει στα Γιάννενα μετά το ΙΝΙ-9999; Η λογική τους λέει ΙΝΝ αλλά έχουν μόνο ως το 2999** (και θα έχουν μόνο τόσο για αρκετό ακόμα καιρό )**, οπότε ίσως δώσουν πρώτα τα ΙΝΧ.
μάλλον έμαθες ότι δε θα έρθει η νέα κατανομή οπότε ...θα εμφανιστεί έλλειψη (και) σε άλλους νομούς και θα γίνει άνω κάτω με τις ανακατανομές...
Το πρωτο ειναι οτι ειδα χθες βραδυ ΚΗΑ 6503 ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ σε ενα παλιο τζιπ της Toyota.
Γιατί σου κάνει εντύπωση; κοιτώντας το πρώτο ποστ, ΚΗΑ-6500/6549 είναι οι τετράγωνες της Ευρυτανίας (και πρόλαβαν ήδη(...) να δώσουν τουλάχιστον 4 )
-
κοιτώντας το πρώτο ποστ, ΚΗΑ-6500/6549 είναι οι τετράγωνες της Ευρυτανίας (και πρόλαβαν ήδη(...) να δώσουν τουλάχιστον 4 )
Πραγματι το κοιταξα μετα στις τετραγωνες πινακιδες οποτε λυθηκε η απορια
-
Μέχρι στιγμής μόνο ΗΚΤ 872* Golf Tsi
-
ΚΒΡ-7115 έτοιμο να παραδοθεί, ΚΧΧ-6693 και σε δίκυκλο ΗΟΑ 662.
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
μάλλον έμαθες ότι δε θα έρθει η νέα κατανομή οπότε ...θα εμφανιστεί έλλειψη (και) σε άλλους νομούς και θα γίνει άνω κάτω με τις ανακατανομές...Αντιθέτως, έχω στα χέρια μου τη νέα κατανομή που όμως δε δίνει τίποτα σε πολλούς νομούς, μεταξύ των
οποίων και τα Γιάννενα. Ευτυχώς οι νομοί που θα εμφάνιζαν αργά ή γρήγορα έλλειψη παίρνουν. Η Κοζάνη
προφανώς δεν πρόλαβε, να δούμε αν θα προλάβει η Λαμία...@ikarus260: για τις κόκκινες δεν έχω μάθει κάτι νέο.
@Focusman91: ΚΟΚ-1000 ως και 1499 δόθηκαν στα Γιαννιτσά, ΚΟΚ-1500 ως και 1999 στην Έδεσσα,
ΚΟΚ-2000 ως και 5299 στη Θεσσαλονίκη, όλα αυτά την άνοιξη του 2005. Προηγήθηκαν όλα τα ΚΟΗ στη
Θεσσαλονίκη. Επομένως στην Κομοτηνή, που είχε και εξακολουθεί να έχει πολύ μεγάλο απόθεμα, μετά το
παλιού τύπου ΚΟΖ-9999 δόθηκε ΚΟΚ-5300 νέου τύπου, τέλη Ιουνίου του 2006.Για το ΙΟΡ σου: μπορεί να εξηγείται αν ο κάτοχός του έχει δηλώσει κατοικία στην ανατολική Αθήνα, αν
και όπως έχουμε πολλές φορές γράψει στο παρελθόν τα νούμερα που δίνουν οι αντιπροσωπείες φαίνεται
να προέρχονται από τις διευθύνσεις που επισκέπτεται ο κάθε διεκπεραιωτής και δε δείχνουν αναγκαστικά
την περιοχή της αντιπροσωπείας (όπως δείχνει το δικό σου παράδειγμα) ή την κατοικία του κατόχου
(όπως δείχνει το δικό μου που έχω μεν πινακίδες ανατολικής Αθήνας, έχω δηλώσει ανατολική Αθήνα αλλά
η άδεια γράφει ανατολική Αττική μάλλον επειδή η αντιπροσωπεία βρισκόταν εκεί). -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Για το ΙΟΡ σου: μπορεί να εξηγείται αν ο κάτοχός του έχει δηλώσει κατοικία στην ανατολική Αθήνα, αν
και όπως έχουμε πολλές φορές γράψει στο παρελθόν τα νούμερα που δίνουν οι αντιπροσωπείες φαίνεται
να προέρχονται από τις διευθύνσεις που επισκέπτεται ο κάθε διεκπεραιωτής και δε δείχνουν αναγκαστικά
την περιοχή της αντιπροσωπείας (όπως δείχνει το δικό σου παράδειγμα) ή την κατοικία του κατόχου
(όπως δείχνει το δικό μου που έχω μεν πινακίδες ανατολικής Αθήνας, έχω δηλώσει ανατολική Αθήνα αλλά
η άδεια γράφει ανατολική Αττική μάλλον επειδή η αντιπροσωπεία βρισκόταν εκεί).O διεκπεραιωτής δεν επισκέπτεται την περιοχή που δηλώνεις ότι κατοικείς; Το λέω γιατί για να πάρω πινακίδα ΗΑΥ όταν έρθει το μηχανάκι, μου ζήτησε να του δηλώσω μια διεύθυνση στην Αμαλιάδα.
-
INI-9430
-
@www2000: Το πουλμαν του Ολυμπιακου ειναι ΥΝΝ9777 και ειναι το νουμερο που λειπει απο τα Solaris της ΕΘΕΛ.
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Για το ΙΟΡ σου: μπορεί να εξηγείται αν ο κάτοχός του έχει δηλώσει κατοικία στην ανατολική Αθήνα, αν
η άδεια γράφει ανατολική Αττική μάλλον επειδή η αντιπροσωπεία βρισκόταν εκεί).O διεκπεραιωτής δεν επισκέπτεται την περιοχή που δηλώνεις ότι κατοικείς; Το λέω γιατί για να πάρω πινακίδα ΗΑΥ όταν έρθει το μηχανάκι, μου ζήτησε να του δηλώσω μια διεύθυνση στην Αμαλιάδα.
- εχω την εντυπωση (διορθωστε με) οτι πινακιδα βγαινει συμφωνα με την κατοικια που με υπευθυνη δηλωση καταθετεις στα χαρτια για εκδοση της αδειας κυκλοφοριας. προσωπικα θελω να 'βαλω' στην αθηνα ενα πετρελαιοκινητο και επειδη εχω ακρες-καταγωγη απο μεσσηνια (οπου δεν απαγορευεται), θα εκδοθουν οι πινακιδες απο εκει.
- οι πινακιδες στην καστορια εχουν μπει στο ΚΤΖ? το λεω επειδη μαλλον δεν πρεπει να εχει τελειωσει ακομα εκει το ΚΤΕ.
- ΥΝΡ 1821 yaris κοκκινο
ΙΜΟ 497*
-
Απ' το ΚΤΖ αυτή τη στιγμή δίνονται κάποια νούμερα στην κοζάνη ή στην πτολεμαΐδα. Στην Καστοριά πράγματι ακόμα δίνονται ΚΤΕ. Το ΚΤΖ αργεί ακόμα να εμφανιστεί στην καστοριά, αναμένεται στα τέλη του 2010
-
ΙΟΡ 3362
Από Sciroccoclub : ΧΑΙ 5678 Δόθηκε 18 ή 19/3
-
PAO-8442 Mercedes viano
-
ΚΤΕ 9148 σ' αυτό: http://www.leoforeia.gr/photos2/display ... ?pos=-6101 και ΙΟΡ 3565
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010