-
Και αφου πλεον δεν υπαρχει ελλειψη γιατι δεν τους τα στελνουν πισω..?
Ειμαι 1 εβδομαδα στην Αθηνα και εχω δει μονο δυο αυτοκινητα με πινακιδα ΙΜΤ -
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά
Είχα την εντύπωση πως το βίτσιο με τις ανακατανομές ειδικά σε μια εποχή που οι πινακίδες δίνονται με το σταγονόμετρο, θα είχε τελειώσει...Καλά Χριστούγεννα σε όλους
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Και εγώ έχω να αναφέρω ένα ανέλπιστο ΧΑΙ 7593
Πλέον ο στόχος είναι το 7600 πριν τον νέο χρόνοΜάλλον εκτός σειράς το 7593 σύμφωνα με τα παραπάνω.
Έμεινα κάγκελο γιατί να πάρει κάποιος 7593 τί νόημα να έχει για αυτόν , το μοντέλο πάντως δεν δικαιολογούσε εκτός σειράς αριθμό (και το λέω με την λογική ότι συνήθως εκτός σειράς βλέπεις σε Φερράρι,Πόρσε,καλές Μπέπες , Μέρκ κλπ και τίποτα άλλο)
Anyway Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους
Αύριο πάω προς Αλιβέρι μεριά (Ελπίζω σε κάτι απο 80**)
Χθές φρέσκο ΡΡΒ 159 κάτι στην εθνική στο ύψος της Μαλακάσας! -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Και εγώ έχω να αναφέρω ένα ανέλπιστο ΧΑΙ 7593
Πλέον ο στόχος είναι το 7600 πριν τον νέο χρόνοΜάλλον εκτός σειράς το 7593 σύμφωνα με τα παραπάνω.
Έμεινα κάγκελο γιατί να πάρει κάποιος 7593 τί νόημα να έχει για αυτόν , το μοντέλο πάντως δεν δικαιολογούσε εκτός σειράς αριθμό (και το λέω με την λογική ότι συνήθως εκτός σειράς βλέπεις σε Φερράρι,Πόρσε,καλές Μπέπες , Μέρκ κλπ και τίποτα άλλο)
Μπορει και το προηγουμενο αμαξι του να ειχε ιδιο νουμερο ή στις 7-5-1993 να εγινε κατι σημαντικο για αυτον.
-
Η είναι το pin της κάρτας αναλήψεων/κινητού/κωδικός για φόρουμς κλπ
Πάω για ποτάκι καλά Χριστούγεννα σε όλους ξανά
-
Χρόνια πολλά και από μένα σε όλους εσάς και τις οικογένειές σας.
Thaliarque πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες και η ενημέρωση. Όντως η ανακατανομή περίεργη, αλλά όπως και στα δίκυκλα, πρέπει να φοβήθηκαν όντως μήπως τελειώσουν οι πινακίδες. Γι' αυτό όπως λένε, φύλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά -
Χρονια Πολλα σε ολους!!!!
Χθες στο δρομο ΙΜΤ 2436 σε Fiesta
και ΕΥΒ 3892 στο δρομο προς το χωριο μου!! -
Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και από εμένα
ΝΝΑ 221Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...>...>στις 3/12/10, ΑΗΜ-6640 στο δρόμοΠρος τι η απορία; Ελαφρώς εκτός σειράς, το έχει το χούι η διεύθυνση της Ξάνθης...
Διαβάζοντας την αναφορά θεώρησα πως ήταν εντός.
-
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά!
Σημερινές παρατηρήσεις: ΙΜΤ 2490, ΙΟΖ 8631 -
Kαι κάτι διαφορετικό που τσίμπησε το ραντάρ μου σήμερα
ΚΧΕ-7787 -
Απορια: ποιοες πινακιδες υπηρχαν πριν τις ΙΟΜ?
-
ΙΜΖ ήταν πριν
-
Πραγματι Ikarus κανοντας ενα cruise στις σελιδες του θεματος για το 2009 το βρηκα
Επισης σημερα ειδα στην Εθνικη το ΧΑΑ 9999 σε Avensis το οποιο ειχε δει και ο D1FF!!
Και για το αν οι πινακιδες ΙΟ* ειναι ομορφες ή οχι, το ΙΟΡ που εχω μου αρεσει αρκετα!!
(Οπως καταλαβατε διαβασα αρκετες σελιδες !!) -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Πραγματι Ikarus κανοντας ενα cruise στις σελιδες του θεματος για το 2009 το βρηκα
Επισης σημερα ειδα στην Εθνικη το ΧΑΑ 9999 σε Avensis το οποιο ειχε δει και ο D1FF!!
Και για το αν οι πινακιδες ΙΟ* ειναι ομορφες ή οχι, το ΙΟΡ που εχω μου αρεσει αρκετα!!
(Οπως καταλαβατε διαβασα αρκετες σελιδες !!)Kαλά έκανες. Εγώ για να φτιάξω την λίστα με τις πινακίδες των προηγούμενων χρόνων που ξεκίνησα αναλυτικά φέτος στην πραγματικότητα να το κάνω (λόγω έλλειψης χρόνου), κάθισα και σημείωνα μία μία τις πινακίδες απ' το 2005 μέχρι σήμερα που έχουν γραφτεί στο φόρουμ
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
(Οπως καταλαβατε διαβασα αρκετες σελιδες !!)To οποίο είχα δεί 1 ημέρα πρίν παραλάβω το Scirocco
Το αμέσως επόμενο (ΧΑΙ 1000) είναι βαυαρικό
Άντε να μπεί το νέο έτος να δούμε τίποτα
-
KNP-8749
ΗΑΜ-5366 στη Θεσσαλονίκη -
ΡΟΤ 9222 σημερα σε ένα λευκό 500αρι.!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
ΡΟΤ 9222 σημερα σε ένα λευκό 500αρι.!Αν και θα μπορούσε να είναι εντός σειράς μάλλον δεν είναι αφού πάντοτε τον Δεκέμβρη πέφτουν αρκετά οι ταξινομήσεις. 3 (+2) μέρες έμειναν για να δούμε αν θα είναι και η τελευταία παρατήρηση ταξινόμησης του 2010...
-
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
ΡΟΤ 9222 σημερα σε ένα λευκό 500αρι.!
Αν και θα μπορούσε να είναι εντός σειράς μάλλον δεν είναι αφού πάντοτε τον Δεκέμβρη πέφτουν αρκετά οι ταξινομήσεις. 3 (+2) μέρες έμειναν για να δούμε αν θα είναι και η τελευταία παρατήρηση ταξινόμησης του 2010...
Πιστεύω ότι είναι οριακά εντός σειράς, αν υποθέσουμε ότι στις 8/12 δόθηκε το 9178, που είναι και παρατήρηση και όχι ταξινόμηση άρα θα μπορούσε να είναι και πιο πίσω.
-
Χρόνια πολλά σε όλους.Πέρα από ένα ΗΑΝ 3322,δεν έχω να αναφέρω κάτι άλλο.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010