-
KAM 5133 στο νέο 33 Καρδίτσας, ένα Bova 2000
-
ΙΟΖ 8366 σε Astra φιλου
EEE 1119 σε Tiguan
και ΙΚΤ 1956 σε Smart -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
EEE 1119 σε Tiguan
Eίσαι λίγο πίσω. Περσινό είναι το νούμερο
-
IOT 7540 passat
-
@Focusman91: συγχαρητήρια για την παρατήρηση! Πέτυχες ένα από τα σπάνια πτηνά. Πες μας που το είδες ούτως ώστε αν
ήταν σταματημένο να επιδιώξω να το δω τώρα που θα κατέβω κι εγώ Αθήνα για διακοπές. Κατά τα άλλα μην πτοείσαι,
συνέχισε να παρατηρείς και να αναφέρεις.ΑΗΜ-6639 έτοιμο να παραδοθεί την περασμένη Πέμπτη. ΑΗΜ-6667,6669 και άλλο ένα 666* χθες και προχθές μου μοιάζουν
όλα εκτός σειράς καθώς δεν έχω δει τίποτα από ΑΗΜ-6641 ως και 6660.ΗΟΒ 433 σε δίκυκλο σήμερα το πρωί.
Το ΕΕΕ-1119 είναι φετινό και όχι περσινό. Δεν έχει βέβαια καμία σημασία γιατί εδώ αναφέρουμε ό,τι βλέπουμε, δεν
κάνουμε αγώνα ποιος είδε το μεγαλύτερο νούμερο.@M-1717: καλωσόρισες! Δες την άδεια του ΙΜΒ σας και πες μας το διψήφιο νούμερο που ακολουθεί μετά τα τέσσερα
νούμερα του συνδυασμού (56=Νότια Αθήνα, 58-Ανατολική Αθήνα). Αν το πήρατε με δόσεις ή από αντιπροσωπεία που
βρίσκεται προς τα βόρεια δικαιολογείται. Εξάλλου το νούμερο εμπίπτει στην περίοδο που η Ανατολική Αθήνα είχε μία
ανεξήγητη (μέχρι στιγμής) αύξηση ρυθμών ταξινομήσεων σε σχέση με Χολαργό και Νότια Αθήνα. -
Thaliarque το πετυχα εν κινησει στο Μαρουσι μεταξυ της αντιπροσωπειας της Skoda και της Opel που ειναι επι της Κηφισιας (διπλα απο το Κρεπηλατειον για τους γνωστες)
Επισης ηταν το νεο Rav!! -
Καλησπέρα παίδες!
Πεσμένη πολύ η κίνηση, καινούρια πινακίδα μόνο με κυάλι!
Και εκεί που έλεγα ότι η χρονιά θα φύγει και στο ΗΑΝ-33** δεν θα φτάσουμε, πριν από λίγο...ΗΑΝ-3308 σε ibiza
Πέρα από κάθε προσδοκία η παρατήρησηΟ χρήστης thaliarque έγραψε:
στις 3/12/10, ΑΗΜ-6640 στο δρόμο -
Και εγώ έχω να αναφέρω ένα ανέλπιστο ΧΑΙ 7593
Πλέον ο στόχος είναι το 7600 πριν τον νέο χρόνο -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
@Focusman91: συγχαρητήρια για την παρατήρηση! Πέτυχες ένα από τα σπάνια πτηνά. Πες μας που το είδες ούτως ώστε αν
ήταν σταματημένο να επιδιώξω να το δω τώρα που θα κατέβω κι εγώ Αθήνα για διακοπές. Κατά τα άλλα μην πτοείσαι,
συνέχισε να παρατηρείς και να αναφέρεις.ΑΗΜ-6639 έτοιμο να παραδοθεί την περασμένη Πέμπτη. ΑΗΜ-6667,6669 και άλλο ένα 666* χθες και προχθές μου μοιάζουν
όλα εκτός σειράς καθώς δεν έχω δει τίποτα από ΑΗΜ-6641 ως και 6660.ΗΟΒ 433 σε δίκυκλο σήμερα το πρωί.
Το ΕΕΕ-1119 είναι φετινό και όχι περσινό. Δεν έχει βέβαια καμία σημασία γιατί εδώ αναφέρουμε ό,τι βλέπουμε, δεν
κάνουμε αγώνα ποιος είδε το μεγαλύτερο νούμερο.@M-1717: καλωσόρισες! Δες την άδεια του ΙΜΒ σας και πες μας το διψήφιο νούμερο που ακολουθεί μετά τα τέσσερα
νούμερα του συνδυασμού (56=Νότια Αθήνα, 58-Ανατολική Αθήνα). Αν το πήρατε με δόσεις ή από αντιπροσωπεία που
βρίσκεται προς τα βόρεια δικαιολογείται. Εξάλλου το νούμερο εμπίπτει στην περίοδο που η Ανατολική Αθήνα είχε μία
ανεξήγητη (μέχρι στιγμής) αύξηση ρυθμών ταξινομήσεων σε σχέση με Χολαργό και Νότια Αθήνα.Όντως το 1119 οριακά πρέπει να είναι φετινό πάντως. Επίσης δεν τα είπα με κακία, απλά τα αναφέρω για να ξέρει που βρίσκεται η κάθε πινακίδα, μπορεί να μην ξέρει το παιδί. Δεν το κάνω από ανταγωνισμό προς Θεού, κάτι τέτοιο άλλωστε δεν παίζει εδώ μέσα από κανέναν πιστεύω
-
ΙΜΤ 1964
-
ΕΕΕ 3608 σε ASX
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
ΕΕΕ 3608 σε ASXΛογικά ανατολική αθήνα, ωραίος, βρήκες νέο κλάδο
-
Ροδος και κόκκινες οι ΕΕΕ.!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Ροδος και κόκκινες οι ΕΕΕ.!Sent from my iPhone using Tapatalk
Μήπως τότε ήταν 3808? ΕΕΕ 3800/3850 δίνονται τώρα στην ρόδο και δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Η τελευταία παρατήρηση ήταν ΕΕΕ 3807 στις 10/11 άρα δύσκολο να ήταν ροδίτικο ως απίθανο το 3608, εκτός κι αν ήταν εκτός σειράς και πάλι όμως δεν νομίζω.
-
Βράδυ και υπο γωνία ήταν η θέαση οπότε ίσως και να ήταν 3808.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
IMT-2057 το πρώτο μου
Κατά τ' άλλα, ΑΖΕ-9385 και ΑΡΝ-1665 -
-
Ωπ!!! Μετα μετα το ΙΟΤ 7714 ειδα και γω σημερα ενα ΙΟΤ 7716 σε Astra!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ωπ!!! Μετα μετα το ΙΟΤ 7714 ειδα και γω σημερα ενα ΙΟΤ 7716 σε Astra!Tο ΙΟΤ 7714 ήταν σε λευκο Astra T !
Σήμερα ΖΧΜ 7391, με ρυθμούς ... αργής χελώνας, αναμενόμενο άλλωστε στο τέλος του έτους. -
dg57 πρεπει να τα εδωσαν μαζι...
Πριν αρκετη ωρα ΙΟΖ 8372 σε Insignia
Πινακίδες κυκλοφορίας 2010