Καλημέρα.
ΙΟΙ-3187 (5/9/11) σε Auris
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Η στιγμή που πολλοί περίμεναν έφθασε :
Τέλος, τα εκτός σειράς πολλές φορές μας μπερδεύουν σε σχέση με τους ρυθμούς της εκάστοτε διεύθυνσης αλλά το
πιο εκνευριστικό είναι αυτό που αναφέρεται στο άρθρο στο σύνδεσμο του 160th SOAR. Οι παρατηρήσεις μας των
εκτός σειράς θα μπορούσαν με τη μορφή καταγγελίας να φτάσουν στο αρμόδιο σώμα ελεγκτών του υπουργείου και
να βοηθήσουν στον περιορισμό του φαινομένου.
Προσυπογράφω!
Αυτό πρέπει να σταματήσει επιτέλους.
Ενημερώνω ότι στα ΙΟΙ έχουν δοθεί παραπάνω από το -2830
( αν και ενδιάμεσα υπάρχουν πάρα πολλά από τα ''γνωστά'' κενά... )
Καλημέρα σε όλους,
Για να καταλάβω, αυτήν τη στιγμή στον Νότιο Τομέα Αττικής (Άλιμος) παραδίδονται ταυτόχρονα το απόθεμα του ΙΟΗ-.... με τις νέες ΙΟΙ-.... ;
Ευχαριστώ
Ολοκαίνουρια πινακίδα ZXN-1055 (σε παλιό μοντέλο C5) εθεάθη σήμερα στην εθνική Αθηνών - Λαμίας.
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Καλησπέρα φίλοι,
μία ερώτηση...Το αυτοκίνητό μας ''ανήκει'' στον Ανατολικό Τομέα (58) με πινακίδα ΙΜΒ- .
Θα αλλάξουμε τις πινακίδες γιατί μετά από ένα τροχαίο λίγες μέρες πριν, η μία έγινε τελείως αγνώριστη και δεν σουλουπώνεται...
Αν πάμε να πάρουμε τώρα νέες πινακίδες, δεν μπορούμε να πάρουμε από Άλιμο, Νότιο Τομέα ;
Το λέω γιατί μένουμε νότια Αττική. Πρέπει να πάρουμε τις νέες πάλι από Αγ. Παρασκευή (εξαιτίας ΙΜΒ-) ;Μας βλέπω να παίρνουμε ΙΟΧ- αντί ΙΟΗ- ...
Σίγουρα θέλεις αλλαγή πινακίδων. Η λογική λέει ότι θα πάρεις ΙΟΗ μια που ανήκεις πλέον στον Νότιο τομεα. Επειδή πήρες πινακίδες από ανατολική αθήνα δεν σημαίνει ότι θα ξαναπάρεις από κει, αν και δεν αποκλείεται όμως. Αλλά το πιο πιθανόν είναι να πάρεις ΙΟΗ
Σ' ευχαριστώ. Θα ρωτήσω από βδομάδα και στο υπουργείο για να μάθω...
Καλησπέρα φίλοι,
μία ερώτηση...
Το αυτοκίνητό μας ''ανήκει'' στον Ανατολικό Τομέα (58) με πινακίδα ΙΜΒ- .
Θα αλλάξουμε τις πινακίδες γιατί μετά από ένα τροχαίο λίγες μέρες πριν, η μία έγινε τελείως αγνώριστη και δεν σουλουπώνεται...
Αν πάμε να πάρουμε τώρα νέες πινακίδες, δεν μπορούμε να πάρουμε από Άλιμο, Νότιο Τομέα ;
Το λέω γιατί μένουμε νότια Αττική. Πρέπει να πάρουμε τις νέες πάλι από Αγ. Παρασκευή (εξαιτίας ΙΜΒ-) ;
Μας βλέπω να παίρνουμε ΙΟΧ- αντί ΙΟΗ- ...
Καλημέρα σας.
IOZ-979* σε Smart.
Χμ... τώρα που το βλέπω στο αρχικό ποστ, το ΙΟΖ- το έχετε προχωρήσει,
όμως υπάρχουν αρκετά εκτός σειράς απ' ό,τι έχω παρατηρήσει.
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Καλησπέρα!
Κανένα ΙΟΖ- έχετε δει τις τελευταίες μέρες; Tη Δευτέρα θα παραλάβω τις δικές μου κι έχω περιέργεια...Πάντως το τελευταίο ΙΟΖ- που είδα προχθές στον δρόμο ήταν ένα καινούριο άσπρο ΒΜW Χ1 με ΙΟΖ-600* αλλά απ' ό,τι μου είπατε έχει φτάσει στο 9000+
Για να δούμε τί θα παραλάβουμε...ΙΟΖ-889* παρελαβα 4 Ιαν...
...κι εκεί που δεν το περίμενα, η χρήσιμη πληροφορία ήρθε ουρανοκατέβατη!
Σ' ευχαριστώ VolvoZeus και καλορίζικο!
To τελευταίο ΙΟΖ που αναφέρθηκε στο τόπικ ήταν το 9027 στις 7/1,
αν κρίνουμε από αυτό, προχωρά γρήγορα η αρίθμησή του...